canım biz günde 3 ölçek koyuyoruz kahvaltıu akşam yemeği akşam yemeğine
yeneğe gidip geleyim
selamlar.. herkes iyimi..
biz iyiyiz çok şükür.. kızlar aptamil milumil ne işe yarıyor kullanan bilen varmı?
slmmmm kızlar naber.......
Canım bencede çok küçükler ama ağaç yaşken eğilir derler. Bende birtakım şeyleri öğrensin istiyorum ama eşimde ve çok bilgili ailesi tabiki kendi annemde daha çok küçük rahat bırak çocuğu diyorlarKızlar bugün ilk defa Durunun eline iki tane vurdum hafifçe.Bazen beni çıldırtıyor.
Ben bu kızın inadını nasıl yenicem bilmiyorum.Ayakkabısının cırtcırtını öğrenmiş.Durmadan onu acıyor ayakkabıyı cıkarıyor.
Bir tane vurdum eline hiç tınlamıyor.Gözüme baka baka tekrar.Bende bir daha vurdum.Bu sefer sinirlendi hem ağlıyor hem yinede acmaya calısıyor.Elimle ayakkabıyı tuttum.Elimi nasıl cekmeye calısıyor.Minicik seyde bu kadar kuvvet masallah yani.Yok basedemedim :84:
Acaba Eğitmek için daha erken mi.Ben mi acele ediyorum.Cok üzülüyorum bazen
Bu şimdiden böyleyse büyünce ne yapıcam :18:
Selam canım naberslmmmm kızlar naber.......
hoşgeldiniz kızlar..
vaveya adını unuttum kusura bakma.. bazen yiğit de beni o pozisyona getiriyor malesef özellikle iştahsız olduğu zamanlarda çıldıracak gibi oluyorum ağlıyorda ağlıyor yapıyorum yemeğini getiriyorum önlüğünü takıyorum 2 kaşık alınca ya püskürtüyor ya elini atıp deviriyor işter o an çıldırıyorum..
eline vurup bağırdım geçen gün.. dudağını büzdü bi ağladı allahım yürekler dayanmaz.. sonra pişman oldum ama olyor bazen yaa artık kusurumuza bakmasınlar:)
Canım bencede çok küçükler ama ağaç yaşken eğilir derler. Bende birtakım şeyleri öğrensin istiyorum ama eşimde ve çok bilgili ailesi tabiki kendi annemde daha çok küçük rahat bırak çocuğu diyorlarNe yapacağımı bazen bende şaşırıyorum ilerde baş etmesi zor olursa kimse çekmeyecek zorluğunu hep olan bana olacak biliyorum
gülşah gelmiş hoş gelmiş nerelerdesin eflal nasıl oldu
Ben yine girememeye başladım. Okulda müfettiş var. Benim odamda çalışıyorlar. Demir damlası yerine doktorumuz bize toz ilaçtan verdi. Meyve püresine karıştırın dedi. Üzerinde pişirlmiş yiyeceğe yazıyor. Arkadaşım da mamasına katılabildiğini söylemişti. Meyveyi öyle çok fazla yemiyor. Demir ya mamada da kalsiyum var. Acaba mamaya katılsa etkisizleşir mi? Siz nasıl kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?