2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selamlar.. herkes iyimi..
biz iyiyiz çok şükür.. kızlar aptamil milumil ne işe yarıyor kullanan bilen varmı?

selamlar.. herkes iyimi..
biz iyiyiz çok şükür.. kızlar aptamil milumil ne işe yarıyor kullanan bilen varmı?

Canım Aptamil milumil normal aptamilin tadını beğenmeyen ve iştahsız yiyen bebekler için.Çünkü tadı diğerine göre daha güzelmiş.
Miniklerin daha doğustan ağız tadları geliştiği için tercih edebiliyorlarmıs

Selam kızlar sonunda uyududa gelebildim .Zaten ne yiyen nede uyuyan bir bebekti hasta olalı dahada beter oldu .Eski haline şükretmem lazımmış hiç olmazsa azda olsa yer uyurdu . Şimdi oda yok .Dün annemi çağırdım sağolsun o ilgilendi oğluşla bende evimi temizledim pakladım yoksa ev savaş alanına dönmüştü
Aman ya onlar hasta olmasınlar biz olalım gerçekten .
Sizler nasılsınız herkes iyimi geçmişe bakamam herhalde .Uykumuz çok kısa çünkü her an kalkabilir

Kızlar bugün ilk defa Durunun eline iki tane vurdum hafifçe.Bazen beni çıldırtıyor.
Ben bu kızın inadını nasıl yenicem bilmiyorum.Ayakkabısının cırtcırtını öğrenmiş.Durmadan onu acıyor ayakkabıyı cıkarıyor.
Bir tane vurdum eline hiç tınlamıyor.Gözüme baka baka tekrar.Bende bir daha vurdum.Bu sefer sinirlendi hem ağlıyor hem yinede acmaya calısıyor.Elimle ayakkabıyı tuttum.Elimi nasıl cekmeye calısıyor.Minicik seyde bu kadar kuvvet masallah yani.Yok basedemedim :84:
Acaba Eğitmek için daha erken mi.Ben mi acele ediyorum.Cok üzülüyorum bazen
Bu şimdiden böyleyse büyünce ne yapıcam :18:

hoşgeldiniz kızlar..
vaveya adını unuttum kusura bakma.. bazen yiğit de beni o pozisyona getiriyor malesef özellikle iştahsız olduğu zamanlarda çıldıracak gibi oluyorum ağlıyorda ağlıyor yapıyorum yemeğini getiriyorum önlüğünü takıyorum 2 kaşık alınca ya püskürtüyor ya elini atıp deviriyor işter o an çıldırıyorum..
eline vurup bağırdım geçen gün.. dudağını büzdü bi ağladı allahım yürekler dayanmaz.. sonra pişman oldum ama olyor bazen yaa artık kusurumuza bakmasınlar:)

oooo ben geldm herkes kaçtı...
küstmmm:84:

neyse oğluşuma çorba yapıp geleyim...
elifin sütlü mercimek çorbası hoşuma gitti..
yerse sıpaaa...

ayşegülcm ben merak etmş..
teşkür canım..
sabah işimi bitrdim..
komşu kayfeye geldi..
içti gitti..

Canım bencede çok küçükler ama ağaç yaşken eğilir derler. Bende birtakım şeyleri öğrensin istiyorum ama eşimde ve çok bilgili ailesi tabiki kendi annemde daha çok küçük rahat bırak çocuğu diyorlar Ne yapacağımı bazen bende şaşırıyorum ilerde baş etmesi zor olursa kimse çekmeyecek zorluğunu hep olan bana olacak biliyorum :18:

slmmmm kızlar naber.......
Selam canım naber

Küsme kız gel azıcık sohbet edek benim sıpa kalkarsa bana rahat vermez zati

Rica ederim canım ne demek.Adım Hatice .Daha yeniyim adımı hatırlamamnız gayet normal.
Evet yemek sorunu bizdede var ben kasığı ağzına götürürken kasığı yakalıyor itiveriyor tabi hepsi etrafa sacılıyor.
Tek kişi yedirmek gercekten cok zor.Bazen trt cocuğu acıyorum onla rahat yediriyorum Senden dene istersen.Manon diye bir çizgi filim var onu cok seviyor.Müzik filan var ya

geldm bacılar...
temzlik bitti sayılır biraz yan vuruyorum..
burak bacağıma yapıştı mıylıyo...

Oooo benim annemede kalsan öyle.Sanki kendi zamanında bize hiç kızmamıs gibi
Duruya gelince Kadın melek oldu melek
Hayır sEldanın oğlu yiğit gibi benimkide kızınca üzülse sorun yok anladı diycem ama benimkinde o da yok.İnadına daha cok yapıyor

Ben yine girememeye başladım. Okulda müfettiş var. Benim odamda çalışıyorlar. Demir damlası yerine doktorumuz bize toz ilaçtan verdi. Meyve püresine karıştırın dedi. Üzerinde pişirlmiş yiyeceğe yazıyor. Arkadaşım da mamasına katılabildiğini söylemişti. Meyveyi öyle çok fazla yemiyor. Demir ya mamada da kalsiyum var. Acaba mamaya katılsa etkisizleşir mi? Siz nasıl kullanıyorsunuz?

Multitabs ı ben mamaya katıyorum doktor kat demişti.Ama onda demir yok.Demiri meyva suyuyla ver demişti.Ama madem toz , çorba yedirirken içine kat.Pişmiş yiycek en iyi o olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…