2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selamlar.. herkes iyimi..
biz iyiyiz çok şükür.. kızlar aptamil milumil ne işe yarıyor kullanan bilen varmı?
slm
milumil iştahsız bebekler içinmiş cnm

valla napıcağımız kestiremiyoruz vede sonucu ne olur die kafayı yiyoruz ya bu durum da beni deli ediyo artık herşeyi oluruna bıraktım
bizim evdede yere ço yakın priz var onla oynamak istiyo bi kaçkez engel oldu m genede onu istiyo bende gittim piriz tıkacımı ne ondan aldım taktım emniyete aldım kendim götürdüm elime prizin önüne bıraktım bi kaç kez oynadı sıkıldı bazen dikkatini çekmiyio bile artık
belkide musade etmek lazım kendi unuttsun yaptığı şeyi yoksa şnat yapıyolar

slmmmm kızlar naber.......
cnm slmm

Hoşbulduk canım Eflal iyileşti arkasından annem ben babam ve kardeşim hasta olduk :) Şimdi hepimiz iyiyiz.
geçmiş olsun

Annemde bırak kendikendine unutur diyor canım.Ama bu arada basına bir sey gelecek diye korkuyorum.Kaç kere dolapları acıp kapatırken parmağını sıkıstırdı.Ama yok yinede önce doğru dolaplara gidiyor.Birde benim oturma odamla mutfağım bir.Çok zor oluyor sürekli peşindeyim

kızlar fikrim geldi..
ya anneanne yada babaannenin baktığı bebekler annenin baktığına göre daha mı kilolu ve iştahlı oluyor yoksa banamı öyle geliyor dersiniz.:)))

seldacım benim oğluma annemde baktı görümcede baktı kaynanmda bakıyo gelişimi hep aynı gidiyor :) ama ilk anneme bıraktığımda çocuk baya değişmişti

kızlar fikrim geldi..
ya anneanne yada babaannenin baktığı bebekler annenin baktığına göre daha mı kilolu ve iştahlı oluyor yoksa banamı öyle geliyor dersiniz.:)))

ne bilim bacım benim büyüğe annemde baktı ama hep zayıftılar hatta annem hiç yediremiyordu

kızlar fikrim geldi..

Kesinlikle doğrudur.Çünkü mütemadiyen ağızlarına birseyler sokusturmaya calısıyorlar.
Vallahi annemin parmak hiç durmaz eline ne gecerse bir parmaklada Duruya.Alerjikmiş , acıymıs dinlemez.Benim özel yaptığım mamaları yemiyen kız anneannesinin parmaktan herseyi yer ama

Valla Seldacım benim annemde bana öyle diyor .Sen bakamıyorsun bu çocuğa ver bana bak nasıl bakarım diyor .Zaten çalışmıyor kardeşimde çalışıyor ne işi var ne gücü bir yemek le ev işi okadar aslında gayette müsait .Bende iş bulabilirsem gönlüme göre bırakcam ona çalışcam ozaman göreceğim bakalım bakabilecekmi :82:

yani evet mutlaka etkisi vardır.. annem o yüzden kayanan senden iyi bakar başla işe artık diyor:))
kariyernette ve yenibiriş.comda başladım iş bakmaya

Demin ne güzel tarhana yaptim yemedi cadi bi türlü tarhanaya alisamadi gitti valla
Yemiycegini bildigim için sebze pürelemistim bide yogurtla birlikte yedi
Canim tarhanada bana kaldi

ya benim annem bakıyor kadın hep yisin diye tıkıyor ağzına ama ben yapıyorum yediklerini sabah götürüyorum ama annemde evde ne yaptıysa veriyo herkes topacık olmuş derin diyor ama bana zayıf geliyo hala annem o yiyince ben çok mutlu oluyorum diyor

Aaa aynı benim annemin lafı o yiyince ben doyuyorum sanki der hep.

Bu arada Duru uyandı bugün mucize gibi :)2 saat uyudu öğlen.şimdide bebelacın seftali muzunu verdim.Vallahi bir kavanozu yedi afiyetle.Ben bile sasırdım.
Amannn gitti dolaplara yine :95:

Doruk ta kabak dolmasını cok sevdi kızlar. bence artık yavaş yavaş bizim bebişlerin iştahları açılacak. yemeğe başlayacak. bu yememe dönemi bitecek göreceksiniz.

kızlar bugün beni bi kayfe kesmedi karşı komşuya kayfeye geçiyom
gelirim 1-2 saate öptmmmmmmmmm

kızlar fikrim geldi..

canım anneye naz yapıyorlar ve eğer meme emiyorsa ona güveniyorlar..
annem diyor ki ben yedirdim kahvaltısını güzel yedi ben haftasonu 2 lokma ekmeği zorla yediriyorum..
annem çok mızladı mı eline ekmek, elma, galeta veriyor oyalanıyo ben versem yemez..
annemle daha güzel yiyor beni görünce aklı başka şeye kayıyor
akşam bişey yemek istemiyo üzülüyorum ben de gündüz sadece meyve ve yoğurtla olur mu.. tamam sütte içiyo ya da emiyo ama köfte yapıyom yok çorbaları yemiyo.. 1 yemek kaşığı yemekle doyuyor mu anlamıyom.. 5-6 arası süt içiyo 9 da da emip yatıyo arada mücadele ediyorum sofraya oturtuyorum onun gözü ekmekte.. ağlıyo bağırıyo elime vuruyo.. bazı şeyleri yoğurtla kaktırıyom yoğurt seviyo diye.. annem diyo yicek kızım ne dert ediyon süt çocuğu daha o.. ama ben sanki vitamini demiri falan eksik kalıyormuş gibi hissediyom.. aslında pek yiyecek ayırt etmiyo ama sebzeyi özellikle daha güzel yiyo tabi yerse.. daha bi kase bişey yedirdiğimi bilmiyom..hep tadımlık..

Demin ne güzel tarhana yaptim yemedi cadi bi türlü tarhanaya alisamadi gitti valla
Yemiycegini bildigim için sebze pürelemistim bide yogurtla birlikte yedi
Canim tarhanada bana kaldi

benimki de tarhanayı hiç sevmiyo Ecem gibi.. sana afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…