slmselamlar.. herkes iyimi..
biz iyiyiz çok şükür.. kızlar aptamil milumil ne işe yarıyor kullanan bilen varmı?
valla napıcağımız kestiremiyoruz vede sonucu ne olur die kafayı yiyoruz ya bu durum da beni deli ediyo artık herşeyi oluruna bıraktımKızlar bugün ilk defa Durunun eline iki tane vurdum hafifçe.Bazen beni çıldırtıyor.
Ben bu kızın inadını nasıl yenicem bilmiyorum.Ayakkabısının cırtcırtını öğrenmiş.Durmadan onu acıyor ayakkabıyı cıkarıyor.
Bir tane vurdum eline hiç tınlamıyor.Gözüme baka baka tekrar.Bende bir daha vurdum.Bu sefer sinirlendi hem ağlıyor hem yinede acmaya calısıyor.Elimle ayakkabıyı tuttum.Elimi nasıl cekmeye calısıyor.Minicik seyde bu kadar kuvvet masallah yani.Yok basedemedim :84:
Acaba Eğitmek için daha erken mi.Ben mi acele ediyorum.Cok üzülüyorum bazen
Bu şimdiden böyleyse büyünce ne yapıcam :18:
cnm slmmslmmmm kızlar naber.......
geçmiş olsunHoşbulduk canım Eflal iyileşti arkasından annem ben babam ve kardeşim hasta olduk :) Şimdi hepimiz iyiyiz.
çocuklaru terbiye temek cidden zor ama zamanla öğrenicekler diye düşünüyorumm
valla napıcağımız kestiremiyoruz vede sonucu ne olur die kafayı yiyoruz ya bu durum da beni deli ediyo artık herşeyi oluruna bıraktım
bizim evdede yere ço yakın priz var onla oynamak istiyo bi kaçkez engel oldu m genede onu istiyo bende gittim piriz tıkacımı ne ondan aldım taktım emniyete aldım kendim götürdüm elime prizin önüne bıraktım bi kaç kez oynadı sıkıldı bazen dikkatini çekmiyio bile artık
belkide musade etmek lazım kendi unuttsun yaptığı şeyi yoksa şnat yapıyorlar
kızlar fikrim geldi..
ya anneanne yada babaannenin baktığı bebekler annenin baktığına göre daha mı kilolu ve iştahlı oluyor yoksa banamı öyle geliyor dersiniz.:)))
kızlar fikrim geldi..
ya anneanne yada babaannenin baktığı bebekler annenin baktığına göre daha mı kilolu ve iştahlı oluyor yoksa banamı öyle geliyor dersiniz.:)))
kızlar fikrim geldi..
Demin ne güzel tarhana yaptim yemedi cadi bi türlü tarhanaya alisamadi gitti valla
Yemiycegini bildigim için sebze pürelemistim bide yogurtla birlikte yedi
Canim tarhanada bana kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?