yaramaz böcük bunlar vallaUyanır uyanmaz bilg. kapattı sıpacık yaŞu andada kavga ediyoruz hangimiz galip gelecek bakalım Teknoloji delisi oldu çıktı başıma hayret bişey
Ne bilg. veriyor nede telefonumu
Ay Esma o kadında ne biçim anneymiş öyle töbe töbe ağzımı bozdurcak benim
Canım peki kimin kitabi bu onuda söyleyebilir misin .Tavsiye ediyorsan alalımda hatalarımızı öğrenelim .O yemeyince çok kötü oluyorum çünküÇocuğum yemek yemiyor kitabını tavsiye ediyorum Tuğba ve Ayşegüle yemek olayına bakış açınızın değişeceğini düşünüyorum
Hiç şaşırmadım zatenişte ölee bişey cnm iki kızı daha var iskeletor
Carlos Gonzales kitabı canım..
Bak ben sana söyliyim en büyük hatan kendini suçlamakSenin bi hatan yok ortada hata da yok..Hata çocuklardan çok fazla şey yemesini beklemekle ortaya çıkıyor
anneanne babaanne daha mı iyi bakıyor olabilir mi acaba.gün içinde 2 farklı kişinin yedirmesimi farklı olan .
komşuların tutun kolundan sokun içeri yonrada bye bye dersiniz :) .şaka bi yana olabilir mi acaba.anneanne babaanne bakıpta yada hala teyze cicanna zayıf olan pek bebeğimiz yok gibi.Eflal biraz kilo almalı o kadar.birde Ayşe var ama ayşede yiyorda minyon olacak işte totoda kilo durmuyor.
anneye naz yapıp diğerindeusluca yediklerini sanmıyorum.ama bence değişik 2 kişi ile yedirmede keramet.
Serap berkin klasiklerin tadına alıştıda köfte tavuk garip mi geliyor acaba ama on zaman hiç demezdi dimi tadımlıkta almazdı.Süte güveniyor zamanım annen doğru diyor bencede bırak olduğu kadar emzin zaten sonradan azalacak mecbur yemeğe düşecek sıkma canını.
bende Duruya geçen düğünde patlattım bir tane ağzına.ama aslında o yokat ona değil eltimeydi.parmağını vermiş çoçuğun eline ısırtıyor bi gördüm nevrim döndü.vurdum bi tane.eltimde ayy yapma daha küçük diyor büyüyünce dövülüyor diyo sanki kendi çoçuğunu çok döverek yola getirdi ya bendende dövmemi bekliyor belli. hata onda değil sende napıyorsun sen dedim farkında değilim diyor.çok sinirlendim ama hırsımı kızımdan almış oldum çok üzüldüm sonra vurmayacağım birdaha.
Sağol canım anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?