2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Uyanır uyanmaz bilg. kapattı sıpacık ya Şu andada kavga ediyoruz hangimiz galip gelecek bakalım Teknoloji delisi oldu çıktı başıma hayret bişey
Ne bilg. veriyor nede telefonumu

Benimkide aynı emiyor ya beni görünce ona güveniyor. Ben yoksam annem gayet güzel yediriyor, oynatıyor, uyutuyor .Bana gelince ne yemek ne uyumak haliyle sütle doymuyor artık . Ama nasıl bir inatsa çözemedim hala yemek istemiyor .Aç oluncada uyuyamıyor doğal olarak .Ne zaman emmesi yani sütüm bitecek ozaman herşeyi yer karnı doyuncada uyur diye düşünüyorm yani inş. öyle olur :97:

valla biz yemiyo die üzülüyoruz çeşit çeşit meyve sebze alıp et alıp yemekler yapıp yerdirmeye çalışıyoruz
göümcemin görümcesinin oğlumdan 1 ay büyük kızı var hala emzirip atıyo bi köşeye çocuk hep mızırdanıp ağlıyomuş
yoğurt meyve felandamı vermiyo dedim görümceme bana geldiğinde sabahtan geliyo akşama kadar kalıyo dedi emzirip atıyomuş ağlarsa ekmek veriyomuş eline okadar bende gördüm odaya girdi emzirdi çocuğu çıktı odadan sigara içmeye gitti ay heralde uyuttu bebişi dedim bi baktım emekleyerek çıktı kapıdan bakmıyo bile kız kardeşlerinin elinde kolundan bacağından kafasından tutup gezdiriyolar şok oldum kaldımm

Çocuğum yemek yemiyor kitabını tavsiye ediyorum Tuğba ve Ayşegüle yemek olayına bakış açınızın değişeceğini düşünüyorum

Didem pompa nasıl işe yaradı mı canım?

bitki çaylarını bıraktım suyu da pek içmiyorum 2 gündür daha az süt sağıyorum

Çocuğum yemek yemiyor kitabını tavsiye ediyorum Tuğba ve Ayşegüle yemek olayına bakış açınızın değişeceğini düşünüyorum
Canım peki kimin kitabi bu onuda söyleyebilir misin .Tavsiye ediyorsan alalımda hatalarımızı öğrenelim .O yemeyince çok kötü oluyorum çünkü

işte ölee bişey cnm iki kızı daha var iskeletor
Hiç şaşırmadım zaten

Carlos Gonzales kitabı canım..
Bak ben sana söyliyim en büyük hatan kendini suçlamak Senin bi hatan yok ortada hata da yok..Hata çocuklardan çok fazla şey yemesini beklemekle ortaya çıkıyor

anneanne babaanne daha mı iyi bakıyor olabilir mi acaba.gün içinde 2 farklı kişinin yedirmesimi farklı olan .
komşuların tutun kolundan sokun içeri yonrada bye bye dersiniz :) .şaka bi yana olabilir mi acaba.anneanne babaanne bakıpta yada hala teyze cicanna zayıf olan pek bebeğimiz yok gibi.Eflal biraz kilo almalı o kadar.birde Ayşe var ama ayşede yiyorda minyon olacak işte totoda kilo durmuyor.
anneye naz yapıp diğerindeusluca yediklerini sanmıyorum.ama bence değişik 2 kişi ile yedirmede keramet.

Serap berkin klasiklerin tadına alıştıda köfte tavuk garip mi geliyor acaba ama on zaman hiç demezdi dimi tadımlıkta almazdı.Süte güveniyor zamanım annen doğru diyor bencede bırak olduğu kadar emzin zaten sonradan azalacak mecbur yemeğe düşecek sıkma canını.

Son düzenleme:
ayy herkes burda ne gzel.benda accıkta olsa uyudum gözüm açıldı şükür.kalan uykumu akşama artıkın
dışarı çıktık accık parka götürdüm.defne bile kaymaya bayılıyo.neyse ordan market çocukların meyvesini aldım geldim.şimdide dönem noktam du bakim çorba verecegim ekmek dogruyap yiyecekmi benim kız.
zeyl(özlem) bacım ne kitabı bu.internetten batka gibi bi şansınız varmı bu kitabı..

slm bacılarrr...
annem bak bacım yok diye söyleniyodun bi sürü bacın olmuş diyo :))
üff kızı kaldırrken kolumum çıkarttım ne çok acıyo
ee nasılsınız

KIZ SENİNKİDE GAvura kızıp oruç bozmak olmuş heeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…