2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

aynen didem .

vurdum valla havva sinirlendim sonra napıyorum dedim ama iş işten geçti.salak oda ya ne veriyorsun elini çoçuğun ağzına .valla bu tokat sanaydı demeyi çok istedim .

didem alıntıdan o kısmı çık yavrum pirpiriklendim şu kaynıma söyleme işi kötü oldu ya offf.

kız esma deme öyle yaaa benim kızçelerde çok zayıf ama ben bakıyorum valla dün akşam ciciannemizin yengesi gelmiş beni görünce diyoki bizim kızlar senin gibi hayatta böyle taşımazlarda hiçbirşeyinide yapmazlar heryerde seni anlatıyorum diyor ama almayınca almıyor genetik bunların babalarıda böyle

Selam kızlar..
Bi selam verip kaçacağım derse

slm bacılarrr...
annem bak bacım yok diye söyleniyodun bi sürü bacın olmuş diyo :))
üff kızı kaldırrken kolumum çıkarttım ne çok acıyo
ee nasılsınız
Selam bacılar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz:13:

tubaa bacım özelden adresini ver bakim bana.şuan özelden atamıdım ben.sen at olurmu..

Vereyim canım benimde daha bizim doğum günümüze nerdeyse 2 ay var Acele etme yani boşu boşuna zamanın epeyce var

aynen didem .

vurdum valla havva sinirlendim sonra napıyorum dedim ama iş işten geçti.salak oda ya ne veriyorsun elini çoçuğun ağzına .valla bu tokat sanaydı demeyi çok istedim .

didem alıntıdan o kısmı çık yavrum pirpiriklendim şu kaynıma söyleme işi kötü oldu ya offf

gülşahcım sende hoşgeldin.neden acıyo kolun.bi yanlış araketmi ettim cadıyı taşırken.

gülşahcım sende hoşgeldin.neden acıyo kolun.bi yanlış araketmi ettim cadıyı taşırken.

bu arda dr un dediklerini yazayım ,

1 bakliyata başla kurufasulye-mercimek-nohut ver artık
2 portakalın kendisinide suyunuda ver 10 aylık oldu gaz olayımız bitti derdeyse herşeyi yiyebilir.
3 ferro sanol yada sağlık ocağından verilen vega ferro ile 1 ayda düzelecek kansızlık ferrumla 3 ayda düzelir ama veremiyorum diyorsan ferrum ver yine.
4 flor hapını kullan.içme suyunu mutlaka kaynak o sularında ne kadar temiz olduğu tartışılır.mamasını temiz suyu kaynatta yap.ama çorbasına falan direk içme suyunu koyabilirsin hazır suyu yani.onu kaynatıp soğutmana gerek yok birdaha.flor hapını suya kat erisin içir daha iyi.

dedi tabii flor hapını benim soruma karşılık dedi.

çorbanın içine azıcık ekmek doğradım.hemde minik minik.ya görseniz lop diye yutarsınız yaaaaa..iki vermemde yuttu tamam yiyecek dedim.üçüncüye kustuu..yoruldum benn sanırım..gidip uyutacagım.ac açına..moralim her defasında tekrandan bozuluyo..

hşb kızlar saolun
bilmiyorumki nasıl oldu
kaldırmıştım ecenazı çapmı tuttum nedir çok acıyo şimdi kaldıramıyorum
neyse geçer inş

Bu arada Burcu sana çok kızdım

BENDE KENDİME ÇOK KIZDIM öZLEMCİĞİM.

ya Ayşegül bu kızda kansızlık olabilirmi bak kansızlıkta iştahsızlık yapıyor.

hşb kızlar saolun
bilmiyorumki nasıl oldu
kaldırmıştım ecenazı çapmı tuttum nedir çok acıyo şimdi kaldıramıyorum
neyse geçer inş

bağla boyundan az öyle bekle 1 saat kadar .ani hareket ettiyen çıkmış bile olabilr.bende kendimden değilde Durudan korkuyorum bazen çok dengesiz tutuyorum.

göğüs hizamda tutuyorum sürekli kolumu, azalıyo inş..

Hülya rüveydayla görüştünmü hiç,bi kaç gün kala haber verin ben unuturum demişti:)))
bende diyetislenle görüştüm başlıcam kız senide okudum bugün,başlamışsın hadi haırlısı
kızılaya gidicem ben

burcu bende sana kızdım bidaha herkesin yanında yapma kız yazık duruya

burcu bende sana kızdım bidaha herkesin yanında yapma kız yazık duruya

ayy ağlıycam şimdi Duıruda çok şaşırdı zaten ne oluyor der gibi baktı kuzu.ogfff yaa vurmam kız birdaha kendimi frenlemem lazım.ani ataklarım var anormalleşiyorum bazen.
Anam benim mesaj yazacak yerim yok nere gitti acep

hee benimde alıntı yap diyince yazabiliyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…