Duruyu yatırdım geldim.Şimdide yemek yapma derdi var.
Offf cok gıcık hergün ne yemek yapacağını düşünmek.Ne yapacağımı bulsam gerisi kolayda :44:
kolay gelsin canım.ödevlerini ihmal etmeögretmen kızmasın.
ebrum denemezmiyim.her seferende ekmek,bisküvi.meyve veriyorum.aynen pilav 2 adet veriyorum bazen yutuyo ama ikinci kez veremiyorum.kusmaya niyetleniyo.arada deniyorum işte.ekmek pek sevmiyo anca tükürüklüyüp duruyo.az bişey yrse yiyo.
bu aralar dıyarı çıkarken huy edindim hemen pastaneye geçip bi tane açma alıyorum eline veriyorum ne yerse diye arada bi lotkma yutuyo bazen yutup axbogazda kalıyo hemen su içiriyorum off işte böyle..
alışır o biraz zaman alacak belki ama alışır sende yap püre ver madem ekmekdi açmaydı onları ver eline ıslatsın yavaş yavaş o huy edinmiş sen üzme ve fazla takma bşver biraz kilo alması içinde verdiğin şeylerin kalorini artırmaya çalışş dün biyerde okudum ekmeği alıyomuşun üstüne tereyağı sürüp fırınladıkdan sonra kuru haliyle rondodan geçirip galete unu elde ediyomuşun mesela çorbalara felan katıyolarmış bunu ,pirinç ununda muhallebiyi sık yapabilirsin..sebze çrbası için bazı doktorlar diet yemeği gibi deyip mutlaka ekmek doğrayın diyolarmış...
siteye gene bşiyler olmuş yahuuu
burçin hoşgeldin cnm
burcu cnm duruya vurman iyi deil tabide bazen insan karşısındakine sinirleri depreşinde neyaptığını bilmiyor
ayşegülcüm geçen bebelactanmı ne biyerdenmesaj geliyo sürekli 2 yaşına kadar pütürlü gıdaya geçmemesi normaldir die bişiy yazıyodu ya hatırlayamdım şimdi
didemcim ben kızlarıma bakıyorum gene zayıflar diosun cnm haklısın ama bu
kadın kızına bakmadığı halde bacakları tombiş mesela ama kalsiyum eksiliği olduğu için daha dişleri çıkmamış demiş doktor
25"çocuk gelişim ögretmeni"
merhabalar herkese bebeklerinizin gelişim aşamalarını takip etmenız cok guzel.fakat genel endişe kilo!!! Bebeğin sağlıklı olması önceliklidir her zaman!7. Ayda bebklerde çiğneme işlevinin geliştiği dönemdir bu dönemde ona verdiğiniz corba veya püreleri yavaş yavaş pütürlü hale getirmelisiniz aksi takdirde işiniz tabiki zorlaşır.yumuşak gıdaya alışan bebek pütürlü gıdayı reddedecektir fakat yılmayınız yıldıgınız an yenilmiş olursunuz ve beebginizin çiğneme işlevi gelişmez ve tabiki ilerde yemek yeme zamanı geldiğinde reddedeceği için kilo sorununuda beraberinde getirecektir....lütfen kitap okuyarak biraz araştırın emınım bilgiler önünüze serilecektir malum bilgi çagındayız...sevgiler
hoşgeldin canım aramıza.ben ayşegül.iki kızım var benimde..memnun oldum yanee..
vavelya ile bene tanışmadım
gülşah ismim
kızımda ecenaz..:) m.olduk
Bende sizlerle tanıstığıma memnun oldum Arkadaslar.Benimde adım HAtice.kızımın adıda Duru.Fotoğrafını fotoğraf topiğine ekledim.
Biz biraz gec kaldık aranıza katılmak için ama şimdi sizlerle tanıstığım için cok mutluyum.
OFFF ayşegül senin derdinde beni aldı valla.bak ne güzel çözüm bulmuşsun kendince açma onu yutuyorsa arada pütürlüyüde yutacak.duru da ilk zamanlar ekmeği ıslatıp ıslatıp atıyordu şimdide arada yiyor arada ıslatıp atıyor.sen eline vermeye devam et.Defnenin dişide yok kaşımak için bile kullanır.
Burcin hayırlı olsun eviniz.güle güle oturun kuzuları sağlıkla büyüt evinizde.du bakıp yazayım sana kim çıkmış.
yılmak yok dimi..işte bende o yüzden üzülüyorum iş uzarsa pütürlüye geçmik ..off ne ederim ben ..alla korusun.kaşma uyansın çorbasını tekrar ekmekle deneyecegim.neden olsa yine kusuyo..bir kaç gün deneyecegim.bi gün ara verecegim.bi kaç gün deni bi gün ara vermeyi düşünüyorum.artık dahada artıracagım böyle şeyleri.sağol canımmm...
ne gızıyon yaa..yaa yiyicek tabi ama işte zamanla diye diye epey bi geçecik o yüzden.neyyysee.öyle olsun bakiimm...arada yer inşallah..
hoşgeldin cnm
olsun geç kaldın ama katıldın memnun olduk
durucukta çok şeker maşallh
Bende sizlerle tanıstığıma memnun oldum Arkadaslar.Benimde adım HAtice.kızımın adıda Duru.Fotoğrafını fotoğraf topiğine ekledim.
Biz biraz gec kaldık aranıza katılmak için ama şimdi sizlerle tanıstığım için cok mutluyum.
AYŞEGÜL eninde sonunda yicek pütürlüleri kaçarı yok sadece alışmasını bekle sabırla
her çocuk bir değilki
bak birinin çok iyi yaptığı yediğini diğeri yemiyo yapmıyo ama onudna başka çok iyi yaptığı şeyler var
ve diğerlerini yapması içni zaman lazım
sıkma artık tatlı canını canım bacım
Dürüda bazen pütürlü yemek istemiyor.elle verince güzel yiyiorda kahvaltıda pütürlü yemiyor mesela sabahın 6.30 da da blendır pek bi sesli oluyor ama yemeyince yemiyorda.sen dene bacım dene.azmet olacak bak gör.
kız ne kızması sabır sabır diyom güzelim.senin derdin beni aldı derken arada ben bile düşünüyorum anlamında dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?