2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Duruyu yatırdım geldim.Şimdide yemek yapma derdi var.
Offf cok gıcık hergün ne yemek yapacağını düşünmek.Ne yapacağımı bulsam gerisi kolayda :44:

hoşgeldin canım aramıza.ben ayşegül.iki kızım var benimde..memnun oldum yanee..

alışır o biraz zaman alacak belki ama alışır sende yap püre ver madem ekmekdi açmaydı onları ver eline ıslatsın yavaş yavaş o huy edinmiş sen üzme ve fazla takma bşver biraz kilo alması içinde verdiğin şeylerin kalorini artırmaya çalışş dün biyerde okudum ekmeği alıyomuşun üstüne tereyağı sürüp fırınladıkdan sonra kuru haliyle rondodan geçirip galete unu elde ediyomuşun mesela çorbalara felan katıyolarmış bunu ,pirinç ununda muhallebiyi sık yapabilirsin..sebze çrbası için bazı doktorlar diet yemeği gibi deyip mutlaka ekmek doğrayın diyolarmış...

siteye gene bşiyler olmuş yahuuu

burçin hoşgeldin cnm

burcu cnm duruya vurman iyi deil tabide bazen insan karşısındakine sinirleri depreşinde neyaptığını bilmiyor

ayşegülcüm geçen bebelactanmı ne biyerdenmesaj geliyo sürekli 2 yaşına kadar pütürlü gıdaya geçmemesi normaldir die bişiy yazıyodu ya hatırlayamdım şimdi

didemcim ben kızlarıma bakıyorum gene zayıflar diosun cnm haklısın ama bu
kadın kızına bakmadığı halde bacakları tombiş mesela ama kalsiyum eksiliği olduğu için daha dişleri çıkmamış demiş doktor

Burcucum dediğin gibi herhalde canım süte güveniyo. yoksa sevmediğinden yemediğini ayırdedebiliyorum.. mesela tarhana gibi..

dediğiniz gibi işte ne kadar okusak ta yeter deseler de yemeyince takıyoruz.. bunu zayıflıkla kiloyla ilgisi yok.. Berkin hala kilo üst sınırının üzerinde olmasına rağmen yemeyince üzülüyorum işte.. sanki vitamini demiri bişeyleri eksik olacakmış gibi geliyor.. Aman sağlıkları yerinde olsun valla..
Bi de Didemin dediği gibi Ayşenin yapısı minyon olacaktır.. herkesin genetik özellikleri de var elimizde olmayan..

didemcim ne güzel inşallah bol bol süt versin Allah sana da hepimize de tabi

ya işte sabır sabır yapıyorum.bazen arada deniyorum olmayınca üzülüyorum.hımm sağol bu tereyağı ekmek yapabilirim.sabah kahvaltı karışımına tereyağı koyuyorum zaten.ama benim kız piriç unu falan yemiyo.hazır mama çok nadir arada yapıyorum.teşekkürler.

esmam banada geliyo telden.okumuştum hatırlıyorum.bende üyeyim her seferinde bişey geliyo işte..

25"çocuk gelişim ögretmeni"
merhabalar herkese bebeklerinizin gelişim aşamalarını takip etmenız cok guzel.fakat genel endişe kilo!!! Bebeğin sağlıklı olması önceliklidir her zaman!7. Ayda bebklerde çiğneme işlevinin geliştiği dönemdir bu dönemde ona verdiğiniz corba veya püreleri yavaş yavaş pütürlü hale getirmelisiniz aksi takdirde işiniz tabiki zorlaşır.yumuşak gıdaya alışan bebek pütürlü gıdayı reddedecektir fakat yılmayınız yıldıgınız an yenilmiş olursunuz ve beebginizin çiğneme işlevi gelişmez ve tabiki ilerde yemek yeme zamanı geldiğinde reddedeceği için kilo sorununuda beraberinde getirecektir....lütfen kitap okuyarak biraz araştırın emınım bilgiler önünüze serilecektir malum bilgi çagındayız...sevgiler

OFFF ayşegül senin derdinde beni aldı valla.bak ne güzel çözüm bulmuşsun kendince açma onu yutuyorsa arada pütürlüyüde yutacak.duru da ilk zamanlar ekmeği ıslatıp ıslatıp atıyordu şimdide arada yiyor arada ıslatıp atıyor.sen eline vermeye devam et.Defnenin dişide yok kaşımak için bile kullanır.

Burcin hayırlı olsun eviniz.güle güle oturun kuzuları sağlıkla büyüt evinizde.du bakıp yazayım sana kim çıkmış.

yılmak yok dimi..işte bende o yüzden üzülüyorum iş uzarsa pütürlüye geçmik ..off ne ederim ben ..alla korusun.kaşma uyansın çorbasını tekrar ekmekle deneyecegim.neden olsa yine kusuyo..bir kaç gün deneyecegim.bi gün ara verecegim.bi kaç gün deni bi gün ara vermeyi düşünüyorum.artık dahada artıracagım böyle şeyleri.sağol canımmm...

hoşgeldin canım aramıza.ben ayşegül.iki kızım var benimde..memnun oldum yanee..

vavelya ile bene tanışmadım
gülşah ismim
kızımda ecenaz..:) m.olduk

Bende sizlerle tanıstığıma memnun oldum Arkadaslar.Benimde adım HAtice.kızımın adıda Duru.Fotoğrafını fotoğraf topiğine ekledim.
Biz biraz gec kaldık aranıza katılmak için ama şimdi sizlerle tanıstığım için cok mutluyum.

hoşgeldin cnm
olsun geç kaldın ama katıldın memnun olduk
durucukta çok şeker maşallh

Ayşenur Shine'ya yani ahmet'e alacak.
Çınar Havva 2ya yani Esra'ya alacak.

Zeynep6672 (özlem) Ayşenur'a alacak
Sibel Çınar'a alacak.

AYŞEGÜL eninde sonunda yicek pütürlüleri kaçarı yok sadece alışmasını bekle sabırla
her çocuk bir değilki
bak birinin çok iyi yaptığı yediğini diğeri yemiyo yapmıyo ama onudna başka çok iyi yaptığı şeyler var
ve diğerlerini yapması içni zaman lazım
sıkma artık tatlı canını canım bacım

ne gızıyon yaa..yaa yiyicek tabi ama işte zamanla diye diye epey bi geçecik o yüzden.neyyysee.öyle olsun bakiimm...arada yer inşallah..

Dürüda bazen pütürlü yemek istemiyor.elle verince güzel yiyiorda kahvaltıda pütürlü yemiyor mesela sabahın 6.30 da da blendır pek bi sesli oluyor ama yemeyince yemiyorda.sen dene bacım dene.azmet olacak bak gör.

niye böyle olmuş burası ya alıntı yapmadan mesaj yazamadım neyse,bugün serapın irmikli meyvelerinden yaptım,tavuklu sebze çorbası da yaptım zeynonun yemekleri hazır.taze fasulye yapacam birazdan akşamdan kalma makarnamda var,portakallı kek yapmıştım dün, bugün kırıntısı bile kalmadı ailece tatlı canavarıyız hepimiz sizler nasılsınız kızlar ......

[
olsun canım bizler hep burdayız.çalışıyormusun.nirde oturuyon.

kız ne kızması sabır sabır diyom güzelim.senin derdin beni aldı derken arada ben bile düşünüyorum anlamında dedim.

yiyecek elbet inşallah.yok be takılıyorum ne kızcammm.nede alınırım.ben sizin samimiyetinize dayanarak konuşuyom işte.degilse ne açarım konuyu nede derim dimi..ben seviyom sizçleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…