aleyküm selam hoşgheldin bende sana kızacaktım gelmeni bekliyordum şu çocuğumu rahat bırak yemiyor diye üzülüyordun o bitti dişi çıkmıyor diye stres yaptın yeter yazık kendine bu kadar vesvese yapma ben geçen demedimmi sana stres tiroid için zararlı diye sen gene devam olmaz bacım böyle
çocukda yaparım kariyerde :)Selda o ne demek kız.
dün çalışıcam dedi bugün hamileyim diyor ne oliiii.
yok kız ben sana üzülüyorum kahroluyorsun biz ne yaparsak boş çünkü bu veletler istediği zman herşeyi yapıyor:) ne bağırıyon be ikide tokat at bari tam olsun:)
vesvese değil canım doğruyu öğrenmeye çalışıyorum.. saldım zaten artık takmıyorum yiğiti hem hamileyim sinirlenmem lazım:))
telefonu yok mu siz de arayın bi zeynep'i...
aleyküm selam seldacım ben de şimdi gördüm seni niye yazmıyoe dedim içimden,,
nasılsın,yiğit nasıl??
özlemcim(zeyl)ne dedin yüzüne nasıl dedin yani çok merak ediyorum.ben diyemiyorum kimseye yaa..çünkü dersem sert çıkacak ağzımdan kelimeler diye.bir tek kendi anneme diyorum öyle yapma böyle yap istemiyorum diye bu sefer de o alınıyor diyor ki kimseye kızmıyosun müdahale etmiyosun bi bana sesin çıkıyor diyor.anlamıyor ki beni kuduruyor içim bazen ama diyemiyorum..
sağol sedacım.. yiğit iyi çok şükür... bugün ilk kez emekledi.. kendi kendime ona seviniyorum..
wayy wayy way yolların tozunu attıran 2 hatun varmışta haberimiz yok.gözümde mi büyütüyorum bilmiyorum valla korkuyorum sanki otomatşik vites olsa yarın süper çıkar sürermişim gibime geliyor.ben golf çok isterdim. küçük arabada hakimiyet daha kolaymış gibime geliyor.kursta polp vardı öyle rahattı ki bizim araba sanki çok ağır gibime geliyor sırtındamı taşıyorsun diyeceksiniz ama öyle bi his yaratıyor valla bende.
burcu ben çocuğumu şımartmadığımı düşünmüyorum ki? Bu şımarma ya da sevme diil bu yanlış eğitim..bende bi an olsun çocuğumun isteklerini yerine getirmemezlik etmiyorum..nasıl mutlu olucaksa öyle davranıyorum asla kırıp incitmiyorum bağırmıyorum..onun istediği düzenli bir hayat, onu veriyorum..
Her dediğinin yapıldığı,koltuktan kendi kendine bile inmesine müsade edilmediği bi durum onu mutlu edemez..
Demek istediğini anladım tabi bu sana yazılmış bişey değil sakın alınma, halen sinirim geçmiş değil:)
bende senin gibi düşünüyordum ..o da babaannesi..kendi gibi davranacak.herkes kendi olucak toprak bilecek annem böyle babam böyle,babaannem böyle bi insan..halende böyle düşünüyorum aslında. Ama bu durum toprak büyüdükçe problem çıkarıcak gibi gözüküyor..
Bu konu üzerine biraz daha düşübmeliyim sanırım..
Seda kıs çok bişe demedim içimde hala çok şey var:)
yemek yemiyo böle ağlıyo gözünde yaş..bi de boğazına kaçırdı bağırmaktan,öksürüyo..kaynanam geldi noldu oğlum yemeği mi beğenmedin felan..geldi aldı ben yedirim dedi..o zaman da susmadı tar bi mızırıklığa devam noldu nesi var bi kaç dedi kaynanam..dedim anne sana nazlanıyor farkında değil misin her dediğini yaptığını biliyor..
Bu yani dediğim,diyebildiğim..ben demem zaten bişey..öyle bi ilişkimiz yok eğer sert bişey söylesem çok kötü olur..ne onlar ne ben söylerim böle bişey olmaz bizde.eşim yıkılır zaten..ben eşime söylerim o annesine söyler genelde bu şekilde hallediyoruz problemleri
ilginç bişey daha söyliyim benim bu söylemlerimi iltifat olarak anladı kaynanam..yani bu iyi bişey her dediğini yaptığı için onu istemesinden gurur duyuyor:) iyice gerildim:)
yok kız ben sana üzülüyorum kahroluyorsun biz ne yaparsak boş çünkü bu veletler istediği zman herşeyi yapıyor
canlarım bu arabamız corollo ben kullanamıyom büyük geliyor eşimde ayda yılda bir kullanıyor zaten otoparkta yatıyor araba senin olcak diyor anma erkek milleti güven olmaz
yok anam bana kalsa bugün ama eşim istemiyor 2. yiseldaa hamilemisin...
gerçektenmiiiiiiiiii
ay seldacım cesaretlisin ben bugün düşündümde 2. için ay iki tane ufaklıkla baş edemem heralde dedim oğlum bi 4 5 olsun ondan sonra düşünürüm dedim gözüm korktu valla , Allah tan bi süpriz çıkmasa tabibiliyorum canım benim ama ana yüreği işte dayanamıyorum onun aç kalmasına..
yok anam bana kalsa bugün ama eşim istemiyor 2. yi
SERAP(mydarlıng)..çaykurun bergamutlu yeşil çayı teneke kutudamı şekerim
büyük marketlerde vardır heralde hiç ilgilenmedim ya şimdiye kadar dikkatimide çekmedi
Böyle olmadığını sende biliyorsun ama şu an seni öyle bi anlıyorum ki..Bende bazen aynı şeyleri hissediyorum mesela şu an öyleyim:)
Bütün gün çok güzel geçiniyoruz maşallah..Oturma odasının kapısı kapıyorum çoğu zaman.İniyo çıkıyo koltuğa..Koltuktan pufa sehpalara..Bana geliyor oynuyoruz öpüşüyoruz sora yine gidiyor filan..
ama gel gör ki kaynanam gelince herşey altüst oluyor..
Her dediğini mızırdanarak yapmaya başlıyor böle görsen diyorum bu Toprak mı? Yemek yerken dikkat çekmeye çalışıyor numaradan öksürüyor,ağlıyor..Biliyor ki kaynanam o ağladıkça alacak..Öyle de oluyor tabi..Az mızırdansa acıktı mı özlem uykusu mu var hasta mı bi derdi var valla bazen imdat diye bağırasım geliyor..
Daha az önce yemek yerken gözlerinden nasıl yaş geliyo kaynanama gidicekmiş...
Kaynanamı çok severim biliyosunuz Allah razı olsun nnakörlük etmek istemiyorum..O yüzden şimdiye kadar böyle bişey yazmamıştım ama artık dayanamıyorum..Tırsıyor benden müdahale edemiyor bana ama kendi yapacağını yapıyor..Düşünce kapı dövemeler ,uçtu gittiler felan bunlar beni deli ediyor..Sürekli boğazına kaççak özlem düşcek özlem o kadar müdahaleli çocuk büyütme anlayışı var ki offf dedikodu yapıyorum ama az önce söyledim yüzüne birazda onun rahatlığı var galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?