zeynep in babannesi hasta ya onun yanında kalıyo zeynebi yanınatelefonu yok mu siz de arayın bi zeynep'i...
aleyküm selam seldacım ben de şimdi gördüm seni niye yazmıyoe dedim içimden,,
nasılsın,yiğit nasıl??
afiyet olsun yarasın ıspanak veriliyomu artıkkıymalı ıspanak yemeği yapacağım bugün paşaya bakalım yiyecekmi..
çocukda yaparım kariyerde :)
rüyamda hamile olduğu gördüm etkisinden kurtulamadım hala.. isterim ama benim koca hiç oralı değil
sağol sedacım.. yiğit iyi çok şükür... bugün ilk kez emekledi.. kendi kendime ona seviniyorum..
burcu siz ne aldınız araba sorması ayıp..
ağır felan deyon ya ondan dediydim..
kaça aldınız..
bizim araba işi yattı bi süre planlar değişti..
ağustos gibi inş ben alıcim..
kız onunkini kullanamıyorum benim istediğim olackmış ammmaaa çok küçük olmasınmışburcu dediğin gibi anacıma yaptım zaten gelsin de çayla içsin bi keyif yapsın.. Hep o bizim peşimizde pek hizmet göremiyor ki..
Kız selda allah iyiliğini ne diyo bu dedim afalladım tööbe töbee..
Didem madem senin istediğin olmayacaksa bence de kocan kendi beğensin alsın madem sen onu arabasını al olma mı?
Gülşah yok canım benimki aksine cesaretlendiriyor sen kullanıorsın diyor.bazen yanımda bağrınıyor ama olacak o kadar .araba ile kına gecesini dağıtıyordum bu bana dur diyor fren diyor daha doğrusu ama ben direksiyondayken hiç birşey duymuyorum duysamda fren derde diyorum Allah korusun el frenini çekmese valla sokaktaki kına gecesini dağıtıyordum.ehliyeti bir sonraki ay alıcam kısmetse.özel ders alayım 1-2 saat diyorum yanımdakindede fren olunca daha bi kontrollü olurum rahatlarım inşallah.
Aman kadınlar için yazdıklarına tamamen katılıyorum normalde herşeyi yaparsın güçlü kuvvetlisin dirençlisin cesaretlisin ama işine gelmedikleri zaman sen yapamazsın beceremezsin oluyor.
evet evet görmeyelim heeama bakın öyle başka topiklere kaymayın hamile kalınca haaa
slm cnm hoşgeldin güle güle ipoşu öptükselam kızlar.
giremiyorum çok fazla. aklım hep burda ama fırsat olmuyor maalesef.
ipeğin uykusuzluğu ve huysuzluğu tam gaz devam ediyor. ne uyuyor ne de 10 dk kimsede duruyor. afedersiniz ama wc ye.bile zor gidiyorum. bas bas bağırıyor...
salı-crş falan eve geçicem o zaman bol bol aranızda olurum...
güle güle cnmKızlar çıkıyorum ben. Pazartesi ancak girerim herhalde. Ya da salı. Öpüyorum.
allah canımı alsın sinir hastası edecek bu çocuk beni.
madem 2. yok kaynanam baksın bende işe başlayım dengesizleştim iice
niye kızdın gene selda ne yaptı yiğit sana yemek yemiyor diyemi kızdın
seldacım ben işe başlamadan önce benim oğlumda böleydi çorba yapıyodum bi patlatıyodu çobaçorabına terliğime doluyodusaat 4 oldu özellikle aç bırakıyorum yesin diye zır zır zırlıyor.. ne güzel tarhana çorbası yaptım 2 kaşık aldı kilitledi ağzını. bıraktım artık ağlasın dursunne yapayım ne uyuyor ne yiyor anca emsin başka bişey yok
illa 10 üzeri gelicekler yaniselammm..konşudan gelduk..amaann 7-8 kişi vardı anca.bunların bana garezi var sanarım bende 20 kişi oluyorlar burda 8 kişi.dayanamadım perşembe yerine salı günü buyrun gelin dedim gelmeyen kişilere.kaç kişi olursunuz aşagı yukarı ona göre hazırlık edcek eddim.10-12 kişi oluruz dediler..yani salıya misafirim var.pazartesiden başlasam anca zaten
kızlar yaaa ben çiğ küfte yedim.üstünede pastayaww ben ne zaman tutacagım şu boazımıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?