2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

telefonu yok mu siz de arayın bi zeynep'i...

aleyküm selam seldacım ben de şimdi gördüm seni niye yazmıyoe dedim içimden,,
nasılsın,yiğit nasıl??
zeynep in babannesi hasta ya onun yanında kalıyo zeynebi yanına
istemiş
kıymalı ıspanak yemeği yapacağım bugün paşaya bakalım yiyecekmi..
afiyet olsun yarasın ıspanak veriliyomu artık

çocukda yaparım kariyerde :)
rüyamda hamile olduğu gördüm etkisinden kurtulamadım hala.. isterim ama benim koca hiç oralı değil

bence de yapacaksan 2. yap çok bekleme.hem yiğitle bir arada büyürler hem senin yaş ileryeyince sabır dahada azalıyor.yiğit uslu bir çoçuk maşallah senide fazla zorlayacağını sanmıyorum.ben altından kalkarım diyorsan bence arayı açma.

sağol sedacım.. yiğit iyi çok şükür... bugün ilk kez emekledi.. kendi kendime ona seviniyorum..

aha ne güzel bir haber.demekki senin oğlunda emekliyebiliyormuş sadece o kıymetli totoyu kaldırmaya üşeniyor tembel.

Özlem bende o cümleni okuyunca sanki babaannesi seni çok seviyor senin yaptıkların hoşuna gidiyormuş gibi anladım ne yalan söyliyeyim.çokta buyük bi hata değil canım sen benim önümde en fazla düzeş ama kendi inmeyi kalkmayı buna cesaret etmeyi öğrensin istiyorsun, babaanne küçük daha düşmesin ben tutayım öyle insin istiyor.senin kaynananı bırak sen bende seviyorum canım.valla hep yanındaydı afferim kadına.art niyet yokta kendince böyle yetiştirsek daha mı iyi diyor galiba.

ayy bu arada hakikaten Özlem doğur artık yaa ben sabırsızlanıyorum toprağa benzer mi acaba..bebek görelim.bizimkiler dana kadar oldu.

burcu siz ne aldınız araba sorması ayıp..
ağır felan deyon ya ondan dediydim..
kaça aldınız..
bizim araba işi yattı bi süre planlar değişti..
ağustos gibi inş ben alıcim..

renault symol canım.
2007 model 16500 ama sigorta birde lpg taktırdı babam 20000 e geldi Sibel.

Gülşah yok canım benimki aksine cesaretlendiriyor sen kullanıorsın diyor.bazen yanımda bağrınıyor ama olacak o kadar .araba ile kına gecesini dağıtıyordum bu bana dur diyor fren diyor daha doğrusu ama ben direksiyondayken hiç birşey duymuyorum duysamda fren derde diyorum Allah korusun el frenini çekmese valla sokaktaki kına gecesini dağıtıyordum.ehliyeti bir sonraki ay alıcam kısmetse.özel ders alayım 1-2 saat diyorum yanımdakindede fren olunca daha bi kontrollü olurum rahatlarım inşallah.
Aman kadınlar için yazdıklarına tamamen katılıyorum normalde herşeyi yaparsın güçlü kuvvetlisin dirençlisin cesaretlisin ama işine gelmedikleri zaman sen yapamazsın beceremezsin oluyor.

ben kayınalideden utkuda çok çektm..kadın resmen delirtirdi beni..burak ta limoniydikte hiç görmediler nerdeyse..
oh kafama göre büyüttüm..yok onu verme bunu verme cart curt..
utku yemek yemezdi sofraya oturunca eşim önce ona yedirirdi bizde öyle yani eşim yediriyo akşamları kendi isteğiyle tabi..
ama kayınvalide eşim utkuya yedirirken başlardı oğlum bırak tok o tok ne yedi yani aç resmen..
yemiyosa bırak kafam atardı sen ye boşver yemesin o sen açsın işten geldin.
ya eşim yese nolur yemese nolur bizim amacımız çocuğa yedirmek..
lafı bana sokuyo tabi..sen aç geldin derken bana sen yedir demeye getiriyo bende hiç oralı olmazdım..
eşimde anne ben yerim elbet çocuk yesin derdi..
mors olurdu sesi çıkmazdı...

burak ta hiç göremedi nasıl büyüdüğünü...

kız onunkini kullanamıyorum benim istediğim olackmış ammmaaa çok küçük olmasınmış

selam kızlar.
giremiyorum çok fazla. aklım hep burda ama fırsat olmuyor maalesef.
ipeğin uykusuzluğu ve huysuzluğu tam gaz devam ediyor. ne uyuyor ne de 10 dk kimsede duruyor. afedersiniz ama wc ye.bile zor gidiyorum. bas bas bağırıyor...
salı-crş falan eve geçicem o zaman bol bol aranızda olurum...

Yapamazsından ziyade kastettiğim şu: Hah şimdi yavaşlaa... Bak sinyal vermeyi unuttun. Tamam burdan dön. Arkaya bak araba var mı. Geç şunu yavaşlayacak. Kornaya bassana! vs vs Kendine güvenin olmayınca debriyaj nerdeydi fren nerde az mı basacağım çok mu hah aynaya bakılacaktı gibi bir çok düşünce beyni işgal edip paniklettiriyor. Oysa ki araba kullanma motor bi davranıştır ve o hale gelebilmesi için rahat olman gerekir. Bence direksiyon dersi al bikaç saat sonra da sakin sakin yollarda yavaş yavaş kullanmaya çalış. Hareketler oturdukça farkında olmadan kalabalık trafiklere dalmaya başlarsın.

Ya Burcu beni teskin ve zapt et bazen geliyolar soldan soldan kötü niyet yok asla yok..
Öyle bi kadın değil..Bişe yedirse içirse hep bana sorar.
Ama işte Toprak şımarık şımarık hareketler yapınca çok geriliyorum..Ya ilerde bu işi iyice eline alırsa diye korkuyorum..Yan yana oturuyoruz sonuçta biliyon,az uzak olsa hiç kafama takmıcam

ama bakın öyle başka topiklere kaymayın hamile kalınca haaa
evet evet görmeyelim hee gelir alırız şaka bi yana burdaki herkes bir artık bağlandık

slm cnm hoşgeldin güle güle ipoşu öptük

Kızlar çıkıyorum ben. Pazartesi ancak girerim herhalde. Ya da salı. Öpüyorum.
güle güle cnm

allah canımı alsın sinir hastası edecek bu çocuk beni.
madem 2. yok kaynanam baksın bende işe başlayım dengesizleştim iice

niye kızdın gene selda ne yaptı yiğit sana yemek yemiyor diyemi kızdın

saat 4 oldu özellikle aç bırakıyorum yesin diye zır zır zırlıyor.. ne güzel tarhana çorbası yaptım 2 kaşık aldı kilitledi ağzını. bıraktım artık ağlasın dursunne yapayım ne uyuyor ne yiyor anca emsin başka bişey yok

selammm..konşudan gelduk..amaann 7-8 kişi vardı anca.bunların bana garezi var sanarım bende 20 kişi oluyorlar burda 8 kişi.dayanamadım perşembe yerine salı günü buyrun gelin dedim gelmeyen kişilere.kaç kişi olursunuz aşagı yukarı ona göre hazırlık edcek eddim.10-12 kişi oluruz dediler..yani salıya misafirim var.pazartesiden başlasam anca zaten
kızlar yaaa ben çiğ küfte yedim.üstünede pastayaww ben ne zaman tutacagım şu boazımıı

seldacım ben işe başlamadan önce benim oğlumda böleydi çorba yapıyodum bi patlatıyodu çobaçorabına terliğime doluyodu
işe başladınktan sonra annem yada görümcem kaynanam bakınca azda olsa yemeye başladı ama çok şey seçer yemez

illa 10 üzeri gelicekler yani

araba konusunu konuşmuşsunuz.ya bende kullansam iyi olacak aslında.çok oldu ben kullanmayalı.illaki adam bekleniyo bi yere gidilecegi zaman..halbuki şööyle kızçelerimi alıp gezsem arabayla vın vın:)))
ama ögrenemememin sebebe defnden kaynaklandı .arabada genelde emiyo.yada uyuyo kucakta.bırakamıyorumki.bu saaten sonrada oto koltugu almak lağzım.ona oturtsam kullanırım.mecuruz zaten oto koltugu..degilse ögrenemeyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…