selammm..konşudan gelduk..amaann 7-8 kişi vardı anca.bunların bana garezi var sanarım bende 20 kişi oluyorlar burda 8 kişi.dayanamadım perşembe yerine salı günü buyrun gelin dedim gelmeyen kişilere.kaç kişi olursunuz aşagı yukarı ona göre hazırlık edcek eddim.10-12 kişi oluruz dediler..yani salıya misafirim var.pazartesiden başlasam anca zaten
kızlar yaaa ben çiğ küfte yedim.üstünede pastayaww ben ne zaman tutacagım şu boazımıı
Allah seni emi...
kız nasıl rejimdesin sen..
neyse ptesi başlarsın...
yaww ben rejim yapamıyorum yaa.zeyneptede 4 ay yaptım ama nasıl.üç gün rejim ettim bi gün tıka basa yedim.öyel böyle verdim.ama o zaman kolay vermiştim şimdi tırsıyorum
yaww hee pazartesi olsun bari.hafta sonuda eşimle yiriz içerizama yok diger hafta pazartesi olsun.salıda misafirim var evimde pasta börek olur.ki yiyecek onları
benimde ehliyetim var ama aktif olmadım hiç en son direksiyon sınavında kullandım 2006 da
kaç kilosun kız...
ben bıraktım diyet miyet hakgetire..
kaldım 67 de inmiyorum çıkmıyorumda...
utkudada öyleydim..doğumdan sonra 4sene 58de kaldım..
bende öyle oluyo..
kalıyom böyle..
bende bugün alacam ehliyeti inş..
kociş alıp gelcek trafikten..
ne bileyim ayşegül bazen madem bu kadar yıpranıyorum bari ikinciside olsun ikisi birden azıma..... n aradan çıksın istiyorum bazende o kadar yükü bu bünye kaldıramaz diye vazgeçiyorum.. evet oğlan uslu ama yemeyen çocuk ne hale sokuyor anneyi beni en iyi sen anlarsın..
araba konusuna gelince evlenmeden 6 ay önce aldım kendi arabamı.. düğünden sonra eşim kullandı bana kullandırmadı hiç.. şimdi kullanmayı bile unuttum. öyleki birkez bile geçmedim direksiyona.. buna eşimin bencilliği neden oldu aslında..
son olarak bugünden itibaren kesinlikle karar verdim ben işe başlayım artık..
kaynanam pek bi hevesli zaten bakmaya..
aslında oda bu disiplin neden diye sorgulamıyordu anlam da veremiyor kadıncağız. neden böyle yapmıyayımki diyordur zararlı olduğunu yada senin ne düşündüğünü bilmiyor.seninle aynı eğitimi almadı ki aynı şeyleri düşünememesi normal değil mi ? işte nasıl çoçuk sevileceğini neden bu denli disiplinin üzerinde durulduğunu anlamıyor.sende çok durma üstünde zor bir zamandasın 2 .bebek geliyor heyecan korku var nasıl yaopacağım var .ben doğumdayken toprak nasıl duracak duracakmı ların var.varda var yani.sen biraz oluruna bırak istersen .oluruna bırak derken saldım çayıra değil tabii ama 10-15 gün bi görmemezlikten gel.elbette senin çoçuğun istediğin gibi eğitecek yetiştireceksin ama şu dönemi atklatana kadar takma kafana.Ya Burcu beni teskin ve zapt et bazen geliyolar soldan soldan kötü niyet yok asla yok..
Öyle bi kadın değil..Bişe yedirse içirse hep bana sorar.
Ama işte Toprak şımarık şımarık hareketler yapınca çok geriliyorum..Ya ilerde bu işi iyice eline alırsa diye korkuyorum..Yan yana oturuyoruz sonuçta biliyon,az uzak olsa hiç kafama takmıcam
Araba mevzusunda benim favorimde toyota kızlar..Toyota verso ya da hundai matrix hayalimde ki araba
saat 4 oldu özellikle aç bırakıyorum yesin diye zır zır zırlıyor.. ne güzel tarhana çorbası yaptım 2 kaşık aldı kilitledi ağzını. bıraktım artık ağlasın dursunne yapayım ne uyuyor ne yiyor anca emsin başka bişey yok
seldaa hayır işte emin ol daha yıpranacaksın.küçükle bi yandan ugraşırken bi yandan yemeyen çocukla jögraşacaksın.bence sen hazır degilsin ikinciye.hazır oldugunda ben sana derim.şaka bi yana ben seni çok çok iyi anlıyorum aynı veletten bendede var.diyom bazen iyikide erkenden ikinciyi etmemişim.çünkü bende ayyynı siçzler gibi bir an önce ikinciyi yapma sevdesandaydımdaaa.aynen eşim durdurmuştu.mızımazı tüm sevgimize verelim onu ihmal ederiz deyince zeynebime dayanamadım vevazgeçtim.
ikinciyi ben dürterek yaptık degilse eşim tek çocukta kalmaya niyetliydi.yada ikinci yapılacaksa ilk çocuk yani zeynep okul öncesine giderken yaparız demişti.ama ozamanda dersleri var olmaz kızımla ilgilenemem.o zamanda çocukla ilgilenmek zorunda kalırım deyince benim adam tamam madem öyle.yapalım ikinciyi yapalım ikisinide haksızlık olmasın dedik...
selda üzülme. 2 gündür dorukada bisey oldu. gündüz agzına bisey koymuyormus. düşün bende yokum emecek. oyle dolanıyor evin icinde. eşim kafayı yemek üzere. bende dedim bırak yedirme o zaman. ölmicek ya bu cocuk.
tamam sen söyle zamanı geldiği bana zaman o gün v.......... herife :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?