2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Allah seni emi...
kız nasıl rejimdesin sen..
neyse ptesi başlarsın...

zeynep bizde seni özledik anacım..
yerin aranıyor..
neyse biz hep burdayız sen babannenle bolca vakit geçir canım..
dönünce kaldığın yerden girersin muhabbte..

Allah seni emi...
kız nasıl rejimdesin sen..
neyse ptesi başlarsın...

yaww ben rejim yapamıyorum yaa.zeyneptede 4 ay yaptım ama nasıl.üç gün rejim ettim bi gün tıka basa yedim.öyel böyle verdim.ama o zaman kolay vermiştim şimdi tırsıyorum
yaww hee pazartesi olsun bari.hafta sonuda eşimle yiriz içerizama yok diger hafta pazartesi olsun.salıda misafirim var evimde pasta börek olur.kim yiyecek onları

Son düzenleme:
zeynepcim allah kolaylıklar versin size.işiniz zor.bilirim((
selda başla bacım bir an önce işe başla sen.madem çocuk yok.ama bence olmasın şimdi.zaten yıprandın.bırak biraz dinlen kızz.ne acelee..yaş kaç senin..

kaç kilosun kız...
ben bıraktım diyet miyet hakgetire..
kaldım 67 de inmiyorum çıkmıyorumda...
utkudada öyleydim..doğumdan sonra 4sene 58de kaldım..
bende öyle oluyo..
kalıyom böyle..

ne bileyim ayşegül bazen madem bu kadar yıpranıyorum bari ikinciside olsun ikisi birden azıma..... n aradan çıksın istiyorum bazende o kadar yükü bu bünye kaldıramaz diye vazgeçiyorum.. evet oğlan uslu ama yemeyen çocuk ne hale sokuyor anneyi beni en iyi sen anlarsın..

araba konusuna gelince evlenmeden 6 ay önce aldım kendi arabamı.. düğünden sonra eşim kullandı bana kullandırmadı hiç.. şimdi kullanmayı bile unuttum. öyleki birkez bile geçmedim direksiyona.. buna eşimin bencilliği neden oldu aslında..

son olarak bugünden itibaren kesinlikle karar verdim ben işe başlayım artık..
kaynanam pek bi hevesli zaten bakmaya..

kaç kilosun kız...
ben bıraktım diyet miyet hakgetire..
kaldım 67 de inmiyorum çıkmıyorumda...
utkudada öyleydim..doğumdan sonra 4sene 58de kaldım..
bende öyle oluyo..
kalıyom böyle..

bende 68 im.aynen ne alıyom ne veriyom.benim başıma ilk kez geliyo gı.zeynep 10 aylıkken ben 52 kiloydum.hep vermiştim yaa.şimdi hiç bi çabam yok.gerçi dietede tam başlayamıyorum.bendemi bi 200 kağıt versemo zaman içime otururda veririm kiloları

seldaa hayır işte emin ol daha yıpranacaksın.küçükle bi yandan ugraşırken bi yandan yemeyen çocukla jögraşacaksın.bence sen hazır degilsin ikinciye.hazır oldugunda ben sana derim.şaka bi yana ben seni çok çok iyi anlıyorum aynı veletten bendede var.diyom bazen iyikide erkenden ikinciyi etmemişim.çünkü bende ayyynı siçzler gibi bir an önce ikinciyi yapma sevdesandaydımdaaa.aynen eşim durdurmuştu.mızımazı tüm sevgimize verelim onu ihmal ederiz deyince zeynebime dayanamadım vevazgeçtim.
ikinciyi ben dürterek yaptık degilse eşim tek çocukta kalmaya niyetliydi.yada ikinci yapılacaksa ilk çocuk yani zeynep okul öncesine giderken yaparız demişti.ama ozamanda dersleri var olmaz kızımla ilgilenemem.o zamanda çocukla ilgilenmek zorunda kalırım deyince benim adam tamam madem öyle.yapalım ikinciyi yapalım ikisinide haksızlık olmasın dedik...

aslında oda bu disiplin neden diye sorgulamıyordu anlam da veremiyor kadıncağız. neden böyle yapmıyayımki diyordur zararlı olduğunu yada senin ne düşündüğünü bilmiyor.seninle aynı eğitimi almadı ki aynı şeyleri düşünememesi normal değil mi ? işte nasıl çoçuk sevileceğini neden bu denli disiplinin üzerinde durulduğunu anlamıyor.sende çok durma üstünde zor bir zamandasın 2 .bebek geliyor heyecan korku var nasıl yaopacağım var .ben doğumdayken toprak nasıl duracak duracakmı ların var.varda var yani.sen biraz oluruna bırak istersen .oluruna bırak derken saldım çayıra değil tabii ama 10-15 gün bi görmemezlikten gel.elbette senin çoçuğun istediğin gibi eğitecek yetiştireceksin ama şu dönemi atklatana kadar takma kafana.
ee benim kendi annem bakıyor ama acayip şımarık olacak çok çok eminim.laf söylüyorum kızıyorum bozuluyorlar ama duru 2 cilve yapıyor kimsenin umru değil benim ne dediğim herkes nasıl istiyorsa öyle seviyor.
karışık işler aslında bu çoçuklar beni dengesizleştirdi bugün kızdığım hayır benim çoçuğum kimse karışmasın dediğim şeye yarın aman az musamma edeyim diyorum.

Araba mevzusunda benim favorimde toyota kızlar..Toyota verso ya da hundai matrix hayalimde ki araba

inşallah inşallah Allah sanada nasip etsin.

Son düzenleme:

eğer sütün azaldıysa fazla verme istersen ama sütün çoksa bırak emsin eniyi o zaten birde belki tarhanayı sevmemiştir başka bişey dene istersen yada sevdiği şeyler bellidir onlardan yedir

selda üzülme. 2 gündür dorukada bisey oldu. gündüz agzına bisey koymuyormus. düşün bende yokum emecek. oyle dolanıyor evin icinde. eşim kafayı yemek üzere. bende dedim bırak yedirme o zaman. ölmicek ya bu cocuk.

tamam sen söyle zamanı geldiği bana zaman o gün v.......... herife :))))))

sen nerdesin kuzum
valla ne iyi eşleriniz var ben bırakıp markete gidemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…