Canımcım bizim Doruk a gündüzleri babası bakıyor ya
öyle canım. bizim bakıcımız yok. sabahları kocis bakıyor. aksamları ben. o aksam calısıyor.
benimde aklım bugün sadece bişeye çalışıyor sanırsam:)
allah hayırlara çıkarsın:))
tamam sen söyle zamanı geldiği bana zaman o gün v.......... herife :))))))
ee siz hangi ara bebek yapıyonuz:)))
Selda Allah iyiliğini versin deli ya söylede v........ yim diyor ya.
eve 12 gibi geliyor fazla geç kalmıyor canm.
bu arada eger bakamam derse valla kazansın versin bakıcı parasını baktırsın o zaman esmacım. hem bakıcı gelirse evde yatamaz bakıcı evin adamıyla evde oturmak istemez. hergün sabahtan gider bi kafede oturur o zaman. yani eli mahkum bakacak....
ama alıstı zaten bakıyor :)
bu arada eşim yeni finansbank reklamında oynuyor. haberiniz olsun. bir ay 3 hafta olsunmu diye bi reklam var orda.
iyimiş öle ya ,eve 12 gibi geliyor fazla geç kalmıyor canm.
bu arada eger bakamam derse valla kazansın versin bakıcı parasını baktırsın o zaman esmacım. hem bakıcı gelirse evde yatamaz bakıcı evin adamıyla evde oturmak istemez. hergün sabahtan gider bi kafede oturur o zaman. yani eli mahkum bakacak....
ama alıstı zaten bakıyor :)
yok be nerde kardeş olduk herifle nerdeyse..
bu arada eşim yeni finansbank reklamında oynuyor. haberiniz olsun. bir ay 3 hafta olsunmu diye bi reklam var orda.
tabikide bakacak ikisinede
ya bu yaz hamile kalsam doruk 2 yaşını gecmiş olucak. bebek 7 aylık olunca işe başlıcam diyelim. 2,5 yaşını gecmiş olucak. eger hala aynı sistem devam edersek bakabilir. doruk u yarım gün krese verebiliriz.
eger onun işleri yogunlaşırsa ben işi bırakabilirim. bunlar işte planlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?