2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

eve 12 gibi geliyor fazla geç kalmıyor canm.

bu arada eger bakamam derse valla kazansın versin bakıcı parasını baktırsın o zaman esmacım. hem bakıcı gelirse evde yatamaz bakıcı evin adamıyla evde oturmak istemez. hergün sabahtan gider bi kafede oturur o zaman. yani eli mahkum bakacak....

ama alıstı zaten bakıyor :)

özlem ikinci bebecik olursa ozaman ne olcak peki..ikisinede yine babamı bakacak.:26:

iyimiş öle ya ,
benimki vardiyaya döndü kaynanamla bakmaya çalışıyolar görümceme götürmek istemiyorum ismedikçede götürmek zorunda kalıyorum hayırlısı artık bide bakıcı tutup vericekkadar gelirimiz yok ikimizde asgari ücretle çalışıyoruz çocuğa mecbur yakınlarmız bakmalı görümcem bakınca para alıyor gerçide napalım ben çocuk için çalışmış oluyorum bide ssk ilerliyo işte

tabikide bakacak ikisinede

ya bu yaz hamile kalsam doruk 2 yaşını gecmiş olucak. bebek 7 aylık olunca işe başlıcam diyelim. 2,5 yaşını gecmiş olucak. eger hala aynı sistem devam edersek bakabilir. doruk u yarım gün krese verebiliriz.

eger onun işleri yogunlaşırsa ben işi bırakabilirim. bunlar işte planlar

görmemişimdir canım.

bu arada zaten benim emeklim geldi kızlar. 42 yaşımda emekli maaşima hak kazanıyorum. şurda kalmış 3-4 sene. bi sekilde bakıcaz edicez biseyler.

iyi bari.dedigin gibi emekliligede yaklaşmışsın.sıkansınız accık..
ben bu reklamı internetten nasıl izleyebilirimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…