herkese güzel bir hafta sonu ve iyi akşamlar dilerim:79:
bu arada eşim yeni finansbank reklamında oynuyor. haberiniz olsun. bir ay 3 hafta olsunmu diye bi reklam var orda.
sağol özlem teyzesiProfil resminiz çok hoş Selma bu arada söylemeden geçemiycim
selmacım geçmiş olsun canım...
uyumak mı,nasıl ???
çok sevindim ya,şimdi iş daha da zorlaşıyor desene ama olsun yapsınlar kuzularım sırasıyla herşeylerini.sağol sedacım.. yiğit iyi çok şükür... bugün ilk kez emekledi.. kendi kendime ona seviniyorum..
ee bakış açısı...bir yandan iyi olmuş öyle anlaması boşver..bence biz de annane babanne olunca aynını yaparız,yaşamak lazım...ben anneme diyorum beni sen istediğin gibi yetiştirdin bırak kızımı da ben istediğim gibi yetiştireyim..haklısın diyor ama yine daayanamıyor...öyle böyle geçecek işte zamann..amaaann ölüm var hayatta varsın en büyük derdimiz böyle olsun boşver Özlemcim..demesi kolay deme içinden ama...Burcu ben çocuğumu şımartmadığımı düşünmüyorum ki? Bu şımarma ya da sevme diil bu yanlış eğitim..Bende bi an olsun çocuğumun isteklerini yerine getirmemezlik etmiyorum..Nasıl mutlu olucaksa öyle davranıyorum asla kırıp incitmiyorum bağırmıyorum..Onun istediği düzenli bir hayat, onu veriyorum..
Her dediğinin yapıldığı,koltuktan kendi kendine bile inmesine müsade edilmediği bi durum onu mutlu edemez..
Demek istediğini anladım tabi bu sana yazılmış bişey değil sakın alınma, halen sinirim geçmiş değil:)
Bende senin gibi düşünüyordum ..O da babaannesi..Kendi gibi davranacak.Herkes kendi olucak Toprak bilecek annem böyle babam böyle,babaannem böyle bi insan..halende böyle düşünüyorum aslında. ama bu durum Toprak büyüdükçe problem çıkarıcak gibi gözüküyor..
Bu konu üzerine biraz daha düşübmeliyim sanırım..
Seda kıs çok bişe demedim içimde hala çok şey var:)
Yemek yemiyo böle ağlıyo gözünde yaş..Bi de boğazına kaçırdı bağırmaktan,öksürüyo..Kaynanam geldi noldu oğlum yemeği mi beğenmedin felan..Geldi aldı ben yedirim dedi..O zaman da susmadı tar bi mızırıklığa devam noldu nesi var bi kaç dedi kaynanam..Dedim anne sana nazlanıyor farkında değil misin her dediğini yaptığını biliyor..
Bu yani dediğim,diyebildiğim..Ben demem zaten bişey..Öyle bi ilişkimiz yok eğer sert bişey söylesem çok kötü olur..Ne onlar ne ben söylerim böle bişey olmaz bizde.Eşim yıkılır zaten..Ben eşime söylerim o annesine söyler genelde bu şekilde hallediyoruz problemleri
İlginç bişey daha söyliyim benim bu söylemlerimi iltifat olarak anladı kaynanam..Yani bu iyi bişey her dediğini yaptığı için onu istemesinden gurur duyuyor:) İyice gerildim:)
ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi.tebrikler süper bir analizz.gülşahcım senin dalın psikoloji falan mıydı??Arabanın kendiyle alakalı o ağırlık hissi aslında. Bence canım hiç yılmayın. Ben kendimce iyi araba kullanırım park etme özürlüsü olsam da. Arabayı mecbur kalınca öğrendim ve henüz evli değildim. Şimdi eşimin yanında araba kullanacağımda elim ayağıma dolanıyor ve artı acaip panik oluyor vitesi falan atamıyorum düşün yani. Ki ben 6 yıldır hergün araba kullanıyorum. Erkeklerin psikolojik baskısı çok yüksek. Araba kullanırken yapacağın üç dört tane iş vardır hepsi ondan ibarettir ama erkekler ne hikmetse bunu büyütür kendimize güvenimizi sarsarlar. Kırk çeşit yemek yapan biz, ev işiyle uğraşan biz, işe gelip çalışan okullar bitiren sınavlar kazanan anne olan ve annelikle ilgili bi çok şeyi beceren biz, insan ilişkilerini dengeli tutmak ve düzeni devam ettirmek için kırk takla atan biz ama frene basıp durmayı gaza basıp gitmeyi beceremeyeceği düşündürtülen yine biz. Bizim zekamız onları kırka katlar da psikolojimiz hassas. Saatte 180km hızla gitmeyeceksiniz ya. Işıkta araba dursa nolur? Kontağı bi daha çevirir gidersin. Ama ne olur erkek şoförler homurdanır bayan ışıkta kalkamadı der. Onları sallama. Bu ülkede en kötü kazaları yapan erkeklerdir. Bi bayan en kötü önündekine dokundurur. İnsanlar araba alırken bayandan almaya çalışırlar. Bayanlar temkinlidir kendilerini çocuklarını riske etmezler.
Selda akşam akşam güldürdün beni kız...yalnız böyle cümleler tehlikelidir insanın gözünde canlanır ister istemez, ee tanıyoruz artık seni...:)))tamam sen söyle zamanı geldiği bana zaman o gün v.......... herife :))))))
bu akşam sırnaşıcan kocaya sen..bilinçaltına yerleştirdin iyice..benimde aklım bugün sadece bişeye çalışıyor sanırsam:)
allah hayırlara çıkarsın:))
aa seyredelim bizde..ne iş yapıyor ki senin koca,televizyoncu falan mı??bu arada eşim yeni finansbank reklamında oynuyor. haberiniz olsun. bir ay 3 hafta olsunmu diye bi reklam var orda.
dikkat ettiniz mi bizim topiğin bayağı ziyaretçisi var kızlar,,okuyorlar çıkıyorlar ama yazmıyorlar...muhabbetimiz hoşlarına gidiyor demek ki...
dikkat ettiniz mi bizim topiğin bayağı ziyaretçisi var kızlar,,okuyorlar çıkıyorlar ama yazmıyorlar...muhabbetimiz hoşlarına gidiyor demek ki...
ilk defa uyusun özellikle uyusun diye ilaç verdim ama yok iyice coştu.2 saat sonra calpol verdim oda banamısın demedi.ne oluyor anlamadım.umarım bu şekilde son gecemizdir şayet ben masada uyuyorum böyle olmaz.günaydın millet...
burcu burakta gece hiç uyumadı anlamadım ne iş..
sabaha kadar mızırdandı durdu..memeyide almadı..yatağına yatırıyoruz dalıyo..bz yatağa ulaşmadan aynen devam..sabaha karşı daldı da bizde uyuduk..adamcağız sabah iş giderken hiç duymamışım bile..burak 9da kalktı sonra....bende yatmışım...
günaydın kızlar nasılsınızzz burcucum allah kavuştursun canım benim zor olmazmı duruda hisstmiş bunu bak teyzesini çok seviyor demekki
burda acayuip kar yağıyo sabah 07:00 de kalktı derin ve ilk karla tanıştı elledi kar topu oynadı kızım ve çok şaşırdıı ilk tepkiside UFFF olduuu çok tatlılar bunlar yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?