2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

zeynepcim dün akşam gördm bende reklamda eşini bugün söylücektm unuttum..
ilk hemen kendi çıkıyo dimi..

sağol sedacım.. yiğit iyi çok şükür... bugün ilk kez emekledi.. kendi kendime ona seviniyorum..
çok sevindim ya,şimdi iş daha da zorlaşıyor desene ama olsun yapsınlar kuzularım sırasıyla herşeylerini.

ee bakış açısı...bir yandan iyi olmuş öyle anlaması boşver..bence biz de annane babanne olunca aynını yaparız,yaşamak lazım...ben anneme diyorum beni sen istediğin gibi yetiştirdin bırak kızımı da ben istediğim gibi yetiştireyim..haklısın diyor ama yine daayanamıyor...öyle böyle geçecek işte zamann..amaaann ölüm var hayatta varsın en büyük derdimiz böyle olsun boşver Özlemcim..demesi kolay deme içinden ama...
ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi.tebrikler süper bir analizz.gülşahcım senin dalın psikoloji falan mıydı??
tamam sen söyle zamanı geldiği bana zaman o gün v.......... herife :))))))
Selda akşam akşam güldürdün beni kız...yalnız böyle cümleler tehlikelidir insanın gözünde canlanır ister istemez, ee tanıyoruz artık seni...:)))

benimde aklım bugün sadece bişeye çalışıyor sanırsam:)
allah hayırlara çıkarsın:))
bu akşam sırnaşıcan kocaya sen..bilinçaltına yerleştirdin iyice..

bu arada eşim yeni finansbank reklamında oynuyor. haberiniz olsun. bir ay 3 hafta olsunmu diye bi reklam var orda.
aa seyredelim bizde..ne iş yapıyor ki senin koca,televizyoncu falan mı??

dikkat ettiniz mi bizim topiğin bayağı ziyaretçisi var kızlar,,okuyorlar çıkıyorlar ama yazmıyorlar...muhabbetimiz hoşlarına gidiyor demek ki...

günaydınlar.

berbat bir geceden çıkmayım.Duru gece 3 e kadar uyumadı , uyutmadı.teyzesi (kardeşim) dün ankaraya gitti artık orada yaşayacak.iş teklifi aldı kabul etti.1-2 ay halam var orda onda kalacak sonra ev tutacağız ayrı yaşayacak.Duru da acayip sever teyzesini.kardeşim dün öperken çok ağladı ama çok çok ağladı Duru dan ayrılmak çok zor geldi.Sanırım Duru da hissetti 3 e kadar yarı mızırdar yarı keyifli ama 0 uyku ile geçirdik.babasınıda uyutmadı adam 3 te yattuı 6 da uyandı işe gitti bugün ona gün bitmez.
Duru hayatımıza geldide değişilmezimiz oldu.kardeşim anneden babadan ayrıldığına değil ama yiğenini büyümesini göremiyeceği için ağlıyoru.hakkında hayırlısı olsun inşallah.banada çok koydu ama evden çıktı resmen.

dikkat ettiniz mi bizim topiğin bayağı ziyaretçisi var kızlar,,okuyorlar çıkıyorlar ama yazmıyorlar...muhabbetimiz hoşlarına gidiyor demek ki...

yada birileri bizi gözetliyor kız benim kaynım olmasın

günaydın millet...
burcu burakta gece hiç uyumadı anlamadım ne iş..
sabaha kadar mızırdandı durdu..memeyide almadı..yatağına yatırıyoruz dalıyo..bz yatağa ulaşmadan aynen devam..sabaha karşı daldı da bizde uyuduk..adamcağız sabah iş giderken hiç duymamışım bile..burak 9da kalktı sonra....bende yatmışım...

günaydın kızlar nasılsınızzz burcucum allah kavuştursun canım benim zor olmazmı duruda hisstmiş bunu bak teyzesini çok seviyor demekki

burda acayuip kar yağıyo sabah 07:00 de kalktı derin ve ilk karla tanıştı elledi kar topu oynadı kızım ve çok şaşırdıı ilk tepkiside UFFF olduuu çok tatlılar bunlar yaaaa

günaydınnnn kızlar nabersiniz
topikte yine birkaç değişiklik var sanki msj yazmak gibi
zlemcim ben görmüştüm eşini reklamlarda tanıdım tanımadım gibi oldum sanada soramadım birtürlü buraya giripte meğerse oymuş bak hafızamı kutladım :))

ilk defa uyusun özellikle uyusun diye ilaç verdim ama yok iyice coştu.2 saat sonra calpol verdim oda banamısın demedi.ne oluyor anlamadım.umarım bu şekilde son gecemizdir şayet ben masada uyuyorum böyle olmaz.

evet canım çok seviyor.teyzoş eve girince Duruda çığlıklar havada uçuşuyor.birazda biz tetikledik galiba unutur seni falan dedik.neyse doğum gününde buluşacaklar inşallah.yakın yer havalar ısınsın oda kendi evine çıksın haftasonu gideriz inşallah.onun erkek arkadaşı var izmitte kısmetse mayıs gibi nişan düşünüyorlar sonrada Ankaraya yerleşecekler evden çıkmış oldu işte birazda o koydu tabii.
ellerimi üşüdü acaba uff muş yerim onun kar parmaklayan ellerini.
Bursada bayağı kar tuttu o zaman burdada sabah yağdı ama kesti şimdi tutacak gibi bir kar değil ama.

Son düzenleme:
burcu ve sibel canlarım geçmiş olsun kötü bir gecegeçirmişsiniz sizde benden oldunuz yani( bizim hergünkü halimiz bu durum malesef..ayrıca allah kavuştursun burcucum durunun hislenmesi çoknormal artık onlar herşeyibiliyorlar üstüne üstelik senden benden zekiler:)
serapcım bizde sabah karla uyandık güne tabi biz sadece camdan izleme şansını yakaladık çoook soğğuk çünkü balkona çıkamadım:)) genceri hiç çıkaramam zaten dırtlı:)) denzli içnkar mucizevi bir olaydır herkes hasrettir kara..

inş burcu düzelir ya..
demekki etkilenmş gerçektende..
elifcim burdada bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyo..
annmlere gidecektm gidemem sanırım..
oturruz bu haftasonu evde artıkn napalım

kızlar 1 haftadır sorucam size bi fırsat olmadı gencerin üst dişlerinin renginde günden güne değişiklikler
oluyor grimsi gibi oldu sanki çürüyecek gibi allah ım inşallah yoktur öyle birşey önümüzdeki hafta dr götüreceğim ama karar veremedim kendi drnamı yoksa diş drunamı gitmemiz gerekiyor bilgisi olan varmı? ayrıca diz kapaklarının altından itibaren noktalı noktalı morarmalar kararmalar var ben emeklediiği için oluyor diye düşünüyorum allah muhafaza yabancıbirisi görse çocuğa şiddet uygulanmış filan sanacak..varmı sizdede böyle şeyler dikkat ettinizmi hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…