2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

umarım geçicidir ve 1 gecelik birşeydir.

Elif bizde yok ama fatma var kızlardan sen pek denk gelmemiş olabilirsin onun oğluşunda dişinde grileşme vardı oda görürecekti birde kırılmış yada kkırılacak g,ibi duruyor demişti sanırım.bence önce kendi dr'una sor bilir onlar.eğer sorun ise belki o zaman bi pedodonti ye yönlendirir.emeklemeden dolayı dizi kızarırda sen dizinden değila alt bacaktan bahsediyorsun galiba.hiç duymadım bi sor ama dr a inşallah önemli birşey değildir.turicgiller verincede bi baksana onlar yaparmış.portakal falan yiyor ya acaba ondan mı oluyor.

elif yaz bunları kenarada ona göre sor unutma.ben dr a gidince lal kesiliyorum unutuyorum herşeyi.ama artık yazmaya başladım yoksa tam çıkıyoruz hastaneden tüh oda vardı tüh buda vardı.sonrada burda kızlara sarıyorum.bak balık yağınıda unuttum soracaktım .

evet ya malesef evdeyiz hafta sonu herzamanki gibi demek lazım benim durumum için aslında.. şu araba çıkarsa tamirden anca alışveriş merkezlerine gidebiliriz sıcak ortam araması içindeyizya:))

hımm fatma hangisi acaba bol bol fatma varya bizde :)) ama duymamıştım hiç böyle bi konudan bahsedildiğini keşke bulsak tekrar ne oldu nededi acaba dru bak iyice meraklandım şimdi dra gidene kadar bilgi sahibi olayım istiyorum.. durdun durdun 2 gün daha dur diyosunuz demi bana(
haklısın burcu yazmak en güzeli aynı bahsettiğin durumu bende yaşıyorum çünkü akıl kalmıyoki

dişlerde grimsi ferrodan dolayı olabiliyo..
ama dizinin altındaki morlukları ilk defa duydum..belki biyere çarpıyodur..
heryerindemi var yoksa ara aramı elifcm..

günaydın canım..derin uff dedi ha elleri üşüdü zar..
yerim onun ellerini ben..

günaydın Seldacığım.

Burda karla karışık yağmur çiseliyor.Sizin oralarda diz boyu olmuştur herhalde.avrupa yakası başka şehir gibi farklı oluyor.

kızlar toplaşıyoz yavaş yavaş..
kış geldi artık herkes evde olur..
bol bol sohbet ederiz..
tabi sıpalar izin verirse..

Burcu canim Allah kavustursun kardesinin de isi hayirli olsun
Duruda hissetmistir tabi bu minik kuzular herseyin farkindalar valla

Selam güzel anneler nasılsınız bakalım .Ah şu hastalıktan bir kurtulup uyusaydıda bende eskisi gibi rahat girebilseydim şuraya .Aklım hep burda ama giremiyorum .Dün fırsatım vardı şansıma okadar çok yağmur yağdıki elektrik kesildi .Çok uzun zaman sonra geldi
Dün gecede o kadar yağmurun üzerine kar yağmış. Heryer bembeyaz olmuş ama hava buzzzzz gibi.
Halada yağmaya devam ediyor şuan
Birde dün akşam Seda nın portakallı kekinden yaptım .Mertkan bayıla bayıla yedi daha versem yerdi
Tabi evdeki herkes beğendi. Tarif için sağolsun valla gerçekten güzel oldu
Sizlerde ne var ne yok herkes iyimi

Bizde bu gece nöbet tutanlardaniz Ecem köh köh öksürüyo hiriltisida var
Su üst disleryeni yeni çikiyolar azda atesi vardi ilaç verdim hemen geçti
Bu aksam hastneye götürücez bakalim galiba yine geçen ki gibi olucak
ü ç ayin içnde 3kere bu hastaligi geçirirse astim tesisi koyuyolar
Herseyin hayirlisi insallah düsündügüm gibi olmaz
Bu sefer bi ton test yapilicak nelere alerjisi var dfiye
valla o öksürdükçe benim içim parçalaniyo

alla alla yok kızaslında msj neyin 3 5 tanedir en fazla onudmı silmemi istiyolarrr :)) tamam sileyim hemencik ayrıca çok normal canım uykusuz ve bezgin geçengece sonunda..
sibelcim benimde aklıma o ferro denen meret geldi birde antibiyotik geldi ama daha bir defakullandı antibiyotiği diye onu eledim bilemiyorum yani ayağındaki morluklarda mesela birayağında 3 tane küçük küçük yuvarlaklar halinde tamda mor değilde kahve tonlarında

Burcu canim Allah kavustursun kardesinin de isi hayirli olsun
Duruda hissetmistir tabi bu minik kuzular herseyin farkindalar valla

sağol canım.
Hello kittyler

Allah kavuştursun Burcucum

Elif dizleri emeklediği için olmasın canım?

sağol canım.

dizleri değil alt bacakmış.vurdu kerate kesin bi yerlere durmuyor ki artık pire gibiler.

yok daha neler ne astımı ya.bizim çoçuklar hep astım o zaman.üşüttü bence fransa çok soğukmuş canım.sen cicanneye götürüp getiriyorsan yollardada üşütmiş olabilirsin.hoş evden çıkmayanlarda hasta.geçmiş olsun canım.onlar kötü öksürünce benim bile ciğerim-boğazım acıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…