kızlar 1 haftadır sorucam size bi fırsat olmadı gencerin üst dişlerinin renginde günden güne değişiklikler
oluyor grimsi gibi oldu sanki çürüyecek gibi allah ım inşallah yoktur öyle birşey önümüzdeki hafta dr götüreceğim ama karar veremedim kendi drnamı yoksa diş drunamı gitmemiz gerekiyor bilgisi olan varmı? ayrıca diz kapaklarının altından itibaren noktalı noktalı morarmalar kararmalar var ben emeklediiği için oluyor diye düşünüyorum allah muhafaza yabancıbirisi görse çocuğa şiddet uygulanmış filan sanacak..varmı sizdede böyle şeyler dikkat ettinizmi hiç
umarım geçicidir ve 1 gecelik birşeydir.
Elif bizde yok ama fatma var kızlardan sen pek denk gelmemiş olabilirsin onun oğluşunda dişinde grileşme vardı oda görürecekti birde kırılmış yada kkırılacak g,ibi duruyor demişti sanırım.bence önce kendi dr'una sor bilir onlar.eğer sorun ise belki o zaman bi pedodonti ye yönlendirir.emeklemeden dolayı dizi kızarırda sen dizinden değila alt bacaktan bahsediyorsun galiba.hiç duymadım bi sor ama dr a inşallah önemli birşey değildir.turicgiller verincede bi baksana onlar yaparmış.portakal falan yiyor ya acaba ondan mı oluyor.
nick Fatima38 di galiba canım.pazartesi gelir unutmayalı soralım bakalım gitmişmi dr a
tamam canım teşekkürler acaba ..... aşık cingöz diye kayıtlı olanmı acaba
günaydın herkes iyimi?
günaydın kızlar nasılsınızzz burcucum allah kavuştursun canım benim zor olmazmı duruda hisstmiş bunu bak teyzesini çok seviyor demekki
burda acayuip kar yağıyo sabah 07:00 de kalktı derin ve ilk karla tanıştı elledi kar topu oynadı kızım ve çok şaşırdıı ilk tepkiside UFFF olduuu çok tatlılar bunlar yaaaa
Burcu canim Allah kavustursun kardesinin de isi hayirli olsungünaydınlar.
berbat bir geceden çıkmayım.Duru gece 3 e kadar uyumadı , uyutmadı.teyzesi (kardeşim) dün ankaraya gitti artık orada yaşayacak.iş teklifi aldı kabul etti.1-2 ay halam var orda onda kalacak sonra ev tutacağız ayrı yaşayacak.Duru da acayip sever teyzesini.kardeşim dün öperken çok ağladı ama çok çok ağladı Duru dan ayrılmak çok zor geldi.Sanırım Duru da hissetti 3 e kadar yarı mızırdar yarı keyifli ama 0 uyku ile geçirdik.babasınıda uyutmadı adam 3 te yattuı 6 da uyandı işe gitti bugün ona gün bitmez.
Duru hayatımıza geldide değişilmezimiz oldu.kardeşim anneden babadan ayrıldığına değil ama yiğenini büyümesini göremiyeceği için ağlıyoru.hakkında hayırlısı olsun inşallah.banada çok koydu ama evden çıktı resmen.
yada birileri bizi gözetliyor kız benim kaynım olmasın
Burcu canim Allah kavustursun kardesinin de isi hayirli olsun
Duruda hissetmistir tabi bu minik kuzular herseyin farkindalar valla
Hello kittyler
Allah kavuştursun Burcucum
Elif dizleri emeklediği için olmasın canım?
Bizde bu gece nöbet tutanlardaniz Ecem köh köh öksürüyo hiriltisida var
Su üst disleryeni yeni çikiyolar azda atesi vardi ilaç verdim hemen geçti
Bu aksam hastneye götürücez bakalim galiba yine geçen ki gibi olucak
ü ç ayin içnde 3kere bu hastaligi geçirirse astim tesisi koyuyolar
Herseyin hayirlisi insallah düsündügüm gibi olmaz
Bu sefer bi ton test yapilicak nelere alerjisi var dfiye
valla o öksürdükçe benim içim parçalaniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?