2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun canım umarım ciddi bişey değildir acil şifalar dilerim tatlı Eceme
Onlar hasta olmasın gerçekten çok zor oluyor onlar hasta olduğunda

günaydın canım..iyidir yağmuru seyrediyoruz..
fırtına kopuyo burda..
sizden naber...
napalım bizde aynı işte sabah 9 da kalktık değişiklik olsun diye kayısılı kahvaltı hazırladığım oğlana.. zoraki yedirdim işte 2-3 kaşık kaldı kasede.. sonra ıspanak yemeği yaptım dün üşenmiştim bugün erkenden hallettim ..yarın kahvaltıya misafirim var dağ gibi ütü var. çamaşırlar var makineye atılacak canım hiçbişey yapmak istemiyor..öfff bazen bir yardımcım olsa hiç fena olmaz diyorum.. ama nerdeeee..

günaydın Seldacığım.

Burda karla karışık yağmur çiseliyor.Sizin oralarda diz boyu olmuştur herhalde.avrupa yakası başka şehir gibi farklı oluyor.
yok anam kar mar yok burda hava soğuk ama arada güneş çıkıyor.. gelemedi kar buralara.

tuğba reyhan sizlerde iyisinizdir inşallah..
bende yapacağım bugün sedanın kekinden benimkide çok sevmişti..
reyhancım inaşllah atlatırsınız canım çabucak..

Saol Burcu valla buralar buz buz gerçi çikarsak bile çok dikkat ediyoruz genelde hep arabada zaten
Ama her dis çikardiginda ayni seyi yasiyoruz sade bi ¨ksürük degil balgamlar cigerlerine iniyo ve nefes almasi zorlasiyo
eve doktor geliyodu cigerlerine masaj yapmaya balgami atmasi için
Insallah atlatiriz bunuda

Çok şükür canım iyiyiz diyelim .Birde uyuyabilsem bomba gibi olacağım da bunada şükür .Kuzum geçmiş günlere göre çok çok iyi nazar değmesin O iyi oldukça ben daha iyi oluyorum birde yemek yemeye başladı azda olsa daha ne olsun
SEn nasılsın oğluşun nasıl

Çok geçmiş olsun canım umarım ciddi bişey değildir acil şifalar dilerim tatlı Eceme
Onlar hasta olmasın gerçekten çok zor oluyor onlar hasta olduğunda

Saolun kizlar insallah iylesicek kuzum

aman yemek yiyor deme.. ben ne zaman yedi desem hemen ardından bıçak gibi kesiliyor... en son buluşmadan sonra 2 3 gün güzel yedi sonra yine eski haline döndük.. benimki kalabalıkta yiyor ama anladım..kızlar bizdeyken şahit oldular zaten

Benimki daha 8 kilo olamadı canım .Sürekli zayıflıyor yiyemediği için bizim dişler arka arkaya çıktı .
Çok sıkıntı çekiyor haliyle yemek istemiyor .Bu ay da hem diş etleri hem boğazı iltihaplandı hiçbişey yemek istemedi.Yoksa yarım kasede olsa yiyordu o günleri bile arar hale geldik Beterin beteri varmış valla yemiyor derken hepten yemekten kesilmişti

Bu arada dün eşim Duruyu doktora götürü çok şükür en sonunda kilo almıs.
8.800 olmus.En sonunda zafer benimdir.
İnsallah böylede devam eder

geçmiş olsun reyhancım..valla çok hassaslar bu bücürkler..evden çıkamam sanırım artık ben..
dişlerde de çok fena oluyolar..iştah neyin kalmıyo..
Bu arada dün eşim Duruyu doktora götürü çok şükür en sonunda kilo almıs.
8.800 olmus.En sonunda zafer benimdir.
İnsallah böylede devam eder

maşallah haticeciğim duru ya..inş devam eder...
bizde ptesi gidicez dr a bakalım biz ne olmuşuz..
ama almadı gibi geliyo bana..iştah yok zıpırda hiç..

kızlar lütfen bana yemek yedirebilmem için bir yöntem söyleyin öğlen yemeği vaktimiz geldi. ve benimki kaseyi görür görmez kafasını sallamaya başladı..
yine kriz geçirmek üzereyim

ogün üşendim portakallı keki yapmadım..
bugünde portakal kalmamış evde kocişe dedim akşam getirecek..
yaparım inş bizim sıpalarda sever..

slm kızlar nasılsınız? Bebişler nasıl ? yine bi kac gündür giremiyordum eveligün gündüz dünde gündüzlü geceli misafirlerim vardı .giremedim herkez iyidir umarım rahatsız olan bebişler varmıs geçmiş olsun Allah şifa versin .
Şu portakallı keke bende bakayım bari:)

kızlar lütfen bana yemek yedirebilmem için bir yöntem söyleyin öğlen yemeği vaktimiz geldi. ve benimki kaseyi görür görmez kafasını sallamaya başladı..
yine kriz geçirmek üzereyim

seldacım kaselerini renklendirsen nasıl olur bizimki renkli kaselerde yemeyi seviyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…