Bizde bu gece nöbet tutanlardaniz Ecem köh köh öksürüyo hiriltisida var
Su üst disleryeni yeni çikiyolar azda atesi vardi ilaç verdim hemen geçti
Bu aksam hastneye götürücez bakalim galiba yine geçen ki gibi olucak
ü ç ayin içnde 3kere bu hastaligi geçirirse astim tesisi koyuyolar
Herseyin hayirlisi insallah düsündügüm gibi olmaz
Bu sefer bi ton test yapilicak nelere alerjisi var dfiye
valla o öksürdükçe benim içim parçalaniyo
napalım bizde aynı işte sabah 9 da kalktık değişiklik olsun diye kayısılı kahvaltı hazırladığım oğlana.. zoraki yedirdim işte 2-3 kaşık kaldı kasede.. sonra ıspanak yemeği yaptım dün üşenmiştim bugün erkenden hallettim ..yarın kahvaltıya misafirim var dağ gibi ütü var. çamaşırlar var makineye atılacak canım hiçbişey yapmak istemiyor..öfff bazen bir yardımcım olsa hiç fena olmaz diyorum.. ama nerdeeee..günaydın canım..iyidir yağmuru seyrediyoruz..
fırtına kopuyo burda..
sizden naber...
yok anam kar mar yok burda hava soğuk ama arada güneş çıkıyor.. gelemedi kar buralara.günaydın Seldacığım.
Burda karla karışık yağmur çiseliyor.Sizin oralarda diz boyu olmuştur herhalde.avrupa yakası başka şehir gibi farklı oluyor.
Hello kittyler
Allah kavuştursun Burcucum
Elif dizleri emeklediği için olmasın canım?
Saol Burcu valla buralar buz buz gerçi çikarsak bile çok dikkat ediyoruz genelde hep arabada zatensağol canım.
sağol canım.
dizleri değil alt bacakmış.vurdu kerate kesin bi yerlere durmuyor ki artık pire gibiler.
yok daha neler ne astımı ya.bizim çoçuklar hep astım o zaman.üşüttü bence fransa çok soğukmuş canım.sen cicanneye götürüp getiriyorsan yollardada üşütmiş olabilirsin.hoş evden çıkmayanlarda hasta.geçmiş olsun canım.onlar kötü öksürünce benim bile ciğerim-boğazım acıyor.
tuğba reyhan sizlerde iyisinizdir inşallah..
bende yapacağım bugün sedanın kekinden benimkide çok sevmişti..
reyhancım inaşllah atlatırsınız canım çabucak..
Çok geçmiş olsun canım umarım ciddi bişey değildir acil şifalar dilerim tatlı Eceme
Onlar hasta olmasın gerçekten çok zor oluyor onlar hasta olduğunda
tuğba reyhan sizlerde iyisinizdir inşallah..
bende yapacağım bugün sedanın kekinden benimkide çok sevmişti..
reyhancım inaşllah atlatırsınız canım çabucak..
Çok şükür canım iyiyiz diyelim .Birde uyuyabilsem bomba gibi olacağım da bunada şükür .Kuzum geçmiş günlere göre çok çok iyi nazar değmesinO iyi oldukça ben daha iyi oluyorum birde yemek yemeye başladı azda olsa daha ne olsun
SEn nasılsın oğluşun nasıl
aman yemek yiyor deme.. ben ne zaman yedi desem hemen ardından bıçak gibi kesiliyor... en son buluşmadan sonra 2 3 gün güzel yedi sonra yine eski haline döndük.. benimki kalabalıkta yiyor ama anladım..kızlar bizdeyken şahit oldular zaten
geçmiş olsun reyhancım..valla çok hassaslar bu bücürkler..evden çıkamam sanırım artık ben..Bizde bu gece nöbet tutanlardaniz Ecem köh köh öksürüyo hiriltisida var
Su üst disleryeni yeni çikiyolar azda atesi vardi ilaç verdim hemen geçti
Bu aksam hastneye götürücez bakalim galiba yine geçen ki gibi olucak
ü ç ayin içnde 3kere bu hastaligi geçirirse astim tesisi koyuyolar
Herseyin hayirlisi insallah düsündügüm gibi olmaz
Bu sefer bi ton test yapilicak nelere alerjisi var dfiye
valla o öksürdükçe benim içim parçalaniyo
Bu arada dün eşim Duruyu doktora götürü çok şükür en sonunda kilo almıs.
8.800 olmus.En sonunda zafer benimdir.
İnsallah böylede devam eder
iNŞALLAH REYHAN ÇABUCAK ATLATIR.
EBRU BURDA ARAMA EK GIDA TOPİĞİNDE DAHA RAHAT BULURSUN SON SAYFADA CANIM.
kızlar lütfen bana yemek yedirebilmem için bir yöntem söyleyin öğlen yemeği vaktimiz geldi. ve benimki kaseyi görür görmez kafasını sallamaya başladı..
yine kriz geçirmek üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?