2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Fatoscum dualarımız Arasla.... eminim cabucak iyileşecektir.

Beni rüyanda görmüşsün. cok güldüm. insallah birgün bir yerlerde karşılaşırız cidden. cok güzel olur.... zaten bu 2010 şubat annelerinde bu azim varken biz kesin karşılaşırız :)

Hadi Arasta sende iyileşip gelin aramıza yine....

Geçmiş olsun canım Allah iyilik versin.

Benimde bakıcımız yüzünden biraz canım sıkıldı ama omu haklı benmi haklıyım bilemedim.

sağol fatoşcum dualarım arasla allah şifalar versin inş.iyi olacaksınız ikinizde allaha emanet olun...

günaydın kızlar.

günaydın kızlar. insallah bugün bozulmaz artık kk. yetti artık.

günaydın kızlarr nasılsınız şükür kavuşturana
günaydın kızlar

Geçmiş olsun canım Allah iyilik versin.

Benimde bakıcımız yüzünden biraz canım sıkıldı ama omu haklı benmi haklıyım bilemedim.

hayırdır fatmacım neoldu .....

bizde dün sağlık ocağına gittik rahatsızlığının sebebi boğazlarıymış tahmin ettiğim gibi,ciğerlerinde bişey yok ciğerleri temiz dedi,antibiyotik,öksürük şurubu,peditus vede burun spreyi verdi resmen çığlık çığlığa ağlıyor ilaçlarını içirirken bide tabi şu sprey var ondan hele nefret ediyor, çok kötü kuzum burnu fena akıyor öksürüyor arada ateşleniyor iki günde süzüldü yavrum,ağzına hiçbişey sürmüyor sadece emiyor oda burnu yüzünden zorlanarak emiyor, inş.ilaçları iyi gelir çabuk düzelir nazlı kuşum benim .....

Günaydın kızlar

Cuma bi gittim dün de dahil bakamadım. işe de gelmedim dün..
Berkuş çok hastalandı.. cumartesi günü ateşlenmeye başladı.. çok fena grip oldu kuzum..
bi de Cuma günü ikinci dişini çıkardı.. başka da kabarmış.
tıkanıklığından iki gece hiç uyumadı.. ateşi bi çıkıp bi iniyordu.. genelde 38 in üzerindeydi..
3 gün hiç birşey yemedi.. gözleri burnu aka aka sürekli ağladı yavrum.. tıkanıklığından meme bile ememiyordu..
halsizlikten kafasını koycak yer arıyordu ayakta duramıyordu kuzum..
3 gün yalnızca kucağımda uyudu mümkün değil yatıramadım.. dün sabah doktora götürdüm..
boğazına kulaklarına falan baktırdım şükür bişey yok.. öksürük falan yoktu çok şükür..
dün akşamüstü kendine gelmeye neşelenmeye başladı.. annem kahvaltıda bişeyler yedirebilmiş bugün çok mutlu oldu.. çocuğumun yüzü gözü beyazladı ya 3 gün pancar gibiydi yüzü kulakları ateşten..
Yani bugün oğlu iyi olduğu için mutlu ama yorgun bir anneyim..

Site bakımından fazla geçmiş birikmemiş sevindim

Fatoşçum dualarımız sizinle.. birkaç gün içine arayıp ziyaretinize de gelicem..

Zeynebim de hasta olmuş geçmiş olsun.. İnşallah hemen atlatır kuzum..
berkinin boğazında kulaklarında bişey yok diye antibiotiksiz diğer ilaçlarla atlattık gibi..
onlar hasta olması biz olalım

Günaydın kızlar...
Fatoşçum inşallah en kısa zamanda atlatır yavrucuğum. Sen de kendine dikakt et.
Berkin ve Zaynep çok geçmiş olsun kuzucuklar. Allah tez zamanda şifa versin

:2:

neden konu ne canımm

konu açtım bakarmısınız kızlar

http://www.kadinlarkulubu.com/bakici-kres/407106-bakici-maasindan-izinleri-dusuyormusunuz.html

hayırdır fatmacım neoldu .....

http://www.kadinlarkulubu.com/bakici-kres/407106-bakici-maasindan-izinleri-dusuyormusunuz.html

çok geçmiş olsun selmacım, zeynebimi öp benim için.

Geçmiş olsun serapcım, Berkinime Allah iyilik versin.

Berkin ve Zeynep e cok gecmiş olsun. biran önce iyileşsinler inşallah.

Zeyl(özlem) dün sana cevap yazdım gördünmü kitap hakkında?

kıyamam tosbişime geçmiş olsun serapcım....

Zeynebim de hasta olmuş geçmiş olsun.. İnşallah hemen atlatır kuzum..
berkinin boğazında kulaklarında bişey yok diye antibiotiksiz diğer ilaçlarla atlattık gibi..
onlar hasta olması biz olalım

hoşgeldin selmacım ve srppcım
berkine ve zeynoma çoookkk geçmiş olsun canlarım benim yaaaa

Günaydın kızlar...
Fatoşçum inşallah en kısa zamanda atlatır yavrucuğum. Sen de kendine dikakt et.
Berkin ve Zaynep çok geçmiş olsun kuzucuklar. Allah tez zamanda şifa versin

Berkin ve Zeynep e cok gecmiş olsun. biran önce iyileşsinler inşallah.

Zeyl(özlem) dün sana cevap yazdım gördünmü kitap hakkında?

çok sağolun kızlar inş.çabucak düzelir kuzular, hasta olduklarında kıyamıyor insan,burnu akıyor bide baygın gözlerle gözümün içine bakıyor kurtar beni der gibi o zaman çok fena oluyorum ya, onlar hasta olmasın ben olayım onların yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…