¨Berkinle Zeynebe çok çok geçmis olsun
Fatoscum dualarim sizinle canim insallah iyi haberlerle aramiza dönersiniz ikinizde
sağol reyhan teyzesi,dün seni çok merak ettim haberlerde fransada kreş basılmış çocuklar rehin alınmış diye duyunca hemen aklıma ecemle, sen geldin.... siz nasılsınız ecem nasıl oda hastaydı doktora gidecektiniz ......
sağol reyhan teyzesi,dün seni çok merak ettim haberlerde fransada kreş basılmış çocuklar rehin alınmış diye duyunca hemen aklıma ecemle, sen geldin.... siz nasılsınız ecem nasıl oda hastaydı doktora gidecektiniz ......
Herkeze merhabalar hasta kuzucuklar hariç insallah herkez iyidir
Bizde cumadan beri hastayiz ates öksürük kusma nefes almakta zorluk çekiyo hepsi var cumartesi geceyi acilde geçirdik
dün eve doktor geldi yine kontrole
bi dünya ilaç verene kadar ikimizde kan ter içindeyiz
Hiçbisey yemiyo bitek emiyo ama tabi sütüm yetmiyo doymuyo ama baska biseyde yemiyo içmiyo
ne yapacagimi sasirdim resmen çok zayifladi kaç gündür
Saol teyzesi evet havalar bi sogudu hastaliklar basladiarasa acil şifalar diliyorum fatoşcum, inş tamamen iyileşirsiniz ikinizde..dularımız seninle canım,durumu haberdar edersin dimi,merakta bırakma bizi..
zeynep,berkin,ecem kuzularıma da geçmiş olsun diliyorum,havalar soğuyunca hemen hassaslaşıyorlar yavrular..
resimler gülşahda fatmacım.seni de bekliyoruz bi dahakine. 8 ocakta gülşahta..
serap evde ya, akşam unutmayım da getireyim inşallah..
çok geçmiş olsun reyhancım aynı durumdayız hiçbişey yemiyor sadece emmek istiyor oda yetmiyor dediğin gibi, inş.biran önce düzelirler canım....
eh işte bende gribim biraz şifayı kaptım allahtan derinde bişey yokkk
bizde dün sağlık ocağına gittik rahatsızlığının sebebi boğazlarıymış tahmin ettiğim gibi,ciğerlerinde bişey yok ciğerleri temiz dedi,antibiyotik,öksürük şurubu,peditus vede burun spreyi verdi resmen çığlık çığlığa ağlıyor ilaçlarını içirirken bide tabi şu sprey var ondan hele nefret ediyor, çok kötü kuzum burnu fena akıyor öksürüyor arada ateşleniyor iki günde süzüldü yavrum,ağzına hiçbişey sürmüyor sadece emiyor oda burnu yüzünden zorlanarak emiyor, inş.ilaçları iyi gelir çabuk düzelir nazlı kuşum benim .....
Günaydın kızlar
Cuma bi gittim dün de dahil bakamadım. işe de gelmedim dün..
Berkuş çok hastalandı.. cumartesi günü ateşlenmeye başladı.. çok fena grip oldu kuzum..
bi de Cuma günü ikinci dişini çıkardı.. başka da kabarmış.
tıkanıklığından iki gece hiç uyumadı.. ateşi bi çıkıp bi iniyordu.. genelde 38 in üzerindeydi..
3 gün hiç birşey yemedi.. gözleri burnu aka aka sürekli ağladı yavrum.. tıkanıklığından meme bile ememiyordu..
halsizlikten kafasını koycak yer arıyordu ayakta duramıyordu kuzum..
3 gün yalnızca kucağımda uyudu mümkün değil yatıramadım.. dün sabah doktora götürdüm..
boğazına kulaklarına falan baktırdım şükür bişey yok.. öksürük falan yoktu çok şükür..
dün akşamüstü kendine gelmeye neşelenmeye başladı.. annem kahvaltıda bişeyler yedirebilmiş bugün çok mutlu oldu.. çocuğumun yüzü gözü beyazladı ya 3 gün pancar gibiydi yüzü kulakları ateşten..
Yani bugün oğlu iyi olduğu için mutlu ama yorgun bir anneyim..
Site bakımından fazla geçmiş birikmemiş sevindim
Fatoşçum dualarımız sizinle.. birkaç gün içine arayıp ziyaretinize de gelicem..
Herkeze merhabalar hasta kuzucuklar hariç insallah herkez iyidir
Bizde cumadan beri hastayiz ates öksürük kusma nefes almakta zorluk çekiyo hepsi var cumartesi geceyi acilde geçirdik
dün eve doktor geldi yine kontrole
bi dünya ilaç verene kadar ikimizde kan ter içindeyiz
Hiçbisey yemiyo bitek emiyo ama tabi sütüm yetmiyo doymuyo ama baska biseyde yemiyo içmiyo
ne yapacagimi sasirdim resmen çok zayifladi kaç gündür
Günaydın merhaba Hülya özlettin valla sende kendini..
Bizde haberler aynı..Toprak yürüyor ben doğumu bekliyorum bi yaramazlık yok anlayacağın
Hullaymış sıpa seni anneye hulla denir mi hiç
Bu dediğimde ciddi değilim çünkü bebiklerin annelerine babalarına isimleriyle hitap etmelerinden çok hoşlanıyorum itiraf ediyoruuuuum:84:
valla ben evrim mevrim anlamam. adamı beğendim. kitabı zevkle okuyorum. bircok tespitinede katılıyorum. ama yanılmıyorsam cocukların akılları konusunda oda maymunlardan akıllı olduklarını ama el ve ayak becerileri olarak onlarla bir tuttugunu hatırlıyorum. neyse işte yinede güzel bir kitap bence. tavsiye ediyorum ben.
günaydııııııııııııııııııııın
bende face de arıyorum sizi yav
nasılsınız hanımlar... kuzular nasıl.. yürüyen konuşanlar maşallah maşallah..
benim sıpa ne yürüyor ne konuşuyor.. tembel teneke..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?