2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

¨Berkinle Zeynebe çok çok geçmis olsun
Fatoscum dualarim sizinle canim insallah iyi haberlerle aramiza dönersiniz ikinizde

¨Berkinle Zeynebe çok çok geçmis olsun
Fatoscum dualarim sizinle canim insallah iyi haberlerle aramiza dönersiniz ikinizde

sağol reyhan teyzesi,dün seni çok merak ettim haberlerde fransada kreş basılmış çocuklar rehin alınmış diye duyunca hemen aklıma ecemle, sen geldin.... siz nasılsınız ecem nasıl oda hastaydı doktora gidecektiniz ......

Herkeze merhabalar hasta kuzucuklar hariç insallah herkez iyidir

Bizde cumadan beri hastayiz ates öksürük kusma nefes almakta zorluk çekiyo hepsi var cumartesi geceyi acilde geçirdik
dün eve doktor geldi yine kontrole
bi dünya ilaç verene kadar ikimizde kan ter içindeyiz
Hiçbisey yemiyo bitek emiyo ama tabi sütüm yetmiyo doymuyo ama baska biseyde yemiyo içmiyo
ne yapacagimi sasirdim resmen çok zayifladi kaç gündür

Saol canim valla hastalikla ugrasiyoruz dua edip duruyorum hayirlisiyla atlatsin diye yavrum
Doktorlar artik astim diyolar korktumda buydu

Saol canim valla hastalikla ugrasiyoruz dua edip duruyorum hayirlisiyla atlatsin diye yavrum
Doktorlar artik astim diyolar korktumda buydu

arasa acil şifalar diliyorum fatoşcum, inş tamamen iyileşirsiniz ikinizde..dularımız seninle canım,durumu haberdar edersin dimi,merakta bırakma bizi..

zeynep,berkin,ecem kuzularıma da geçmiş olsun diliyorum,havalar soğuyunca hemen hassaslaşıyorlar yavrular..

resimler gülşahda fatmacım.seni de bekliyoruz bi dahakine. 8 ocakta gülşahta..

serap evde ya, akşam unutmayım da getireyim inşallah..

çok geçmiş olsun reyhancım aynı durumdayız hiçbişey yemiyor sadece emmek istiyor oda yetmiyor dediğin gibi, inş.biran önce düzelirler canım....

Günaydın kızlar..
Berkin paşaya nazar değdi..Hasta olmuyo dedşn Serap hemencecik hasta oldu bak gördün mü
Neyseki iyileşmiş şükürler olsun..
Fatoşcum şimdi ettim bol bol dua..Doğumda da edicem inşallah...

Dün okumuştum Özlemcim yorum yazcaktım ama site kadınların kulubu olduğu göstermek için yine bakımdaydı

Evrim teorisine inanmıyorum.Zatende ilişkilendircem diye zaman zaman çok kasıyor kendini Harvey abimiz...
Çocuğun toddler döneminin ilkel insan gibi olduğunu filanda inanmıyorum..İlkel insan diye bi mefhuma inanmadığım için olabilir :)
Aksine bebiklerin hiçte yadsınmayacak derece de akıllı olduklarına inanıyorum..

"Sağ beyin sol beyin çalışma farklıları" işte bu doğru yaklaşım.Bu noktada Harvey Karpın bebekleri ve toddlerleri anlayışına ve ifade edişine gerçekten bende hayranım..

Türkiyeye geldiğinde blogcu anne ropörtaj yapmıştı onla biraz işim var gelince bulayım belki arkadaşlarda yararlanır

günaydınlarrrr...
ben geldimmm... çok özledim hepinizi ve sohbetinizi.

eşimin yıllık izni, duvak mevlüdü derken sandığımdan da fazla ayrı kaldım sizden. eminim çok şey kaçırdım ama telafi edeceğimi umuyorum.

Miray'ın hala dişi yok.
"hulla" diye dolanıyo etrafımda. eğer acıkmışsa yada yapmamı isediği bişey varsa anne diyor.
artık kendi kendine koltuğa tututnup ayağa kalkıyor. hatta 2 gün önce attığı 2-3 adımla heyecanlandırdı bizi.
aşırı hareketli ve canıma okuyor
aklıma gelenler bunnlar.
umarım sizlerde de güzel gelişmeler vardır.

Saol teyzesi evet havalar bi sogudu hastaliklar basladi

çok geçmiş olsun reyhancım aynı durumdayız hiçbişey yemiyor sadece emmek istiyor oda yetmiyor dediğin gibi, inş.biran önce düzelirler canım....

insallah Selmacim insallah valla o yemedikçe ben kahroluyorum aç açina yatip kalkiyo yavrum

Yöntemlerinin eskiler tarafından uygulanmış yöntemler olduğunu,kendi bulmadığını kabul etmesi de çok hoşuma gidiyor bu arada..Saygılı adam canım:)

Toprak kolik olmadı çok şükür ama ben onu 40 içerisndeyken hep kundaklayarak uyuttum,emzirdim..Sonrasında da yaz gelene kadar kundaklayarak yatırdım..Görümcem filan Özlem ne tuhaf insansın,senden bunu hiç beklemezdim,okumuş etmiş adamsın demişti bana,emzikte vercem deyince hele çok şaşırıyodu
Bu durumla ilgili kesin bi yargıya varacak eğitimim yok zaten tr eğitimleri hep oku geç.Ama bilmiyorum neden, içsel bişeydi sanırım benimki bebeğin böyle rahat edeceğini düşünmüştüm..Bi kaç ay sonra Karp gelince trye izlettim görümceme çok şaşırmıştı

http://blogcuanne.com/2010/07/22/harvey-karpla-roportaj/

Son düzenleme:
Yöntemlerinin eskiler tarafından uygulanmış yöntemler olduğunu,kendi bulmadığını kabul etmesi de çok hoşuma gidiyor bu arada..Saygılı adam canım:)

Toprak kolik olmadı çok şükür ama ben onu 40 içerisndeyken hep kundaklayarak uyuttum,emzirdim..Sonrasında da yaz gelene kadar kundaklayarak yatırdım..Görümcem filan Özlem ne tuhaf insansın,senden bunu hiç beklemezdim,okumuş etmiş adamsın demişti bana,emzikte vercem deyince hele çok şaşırıyodu
Bu durumla ilgili kesin bi yargıya varacak eğitimim yok zaten tr eğitimleri hep oku geç.Ama bilmiyorum neden, içsel bişeydi sanırım benimki bebeğin böyle rahat edeceğini düşünmüştüm..Bi kaç ay sonra Karp gelince trye izlettim görümceme çok şaşırmıştı

Harvey Karp’la röportaj… « Blogcu Anne

günaydın annişler berkine eceme zeynoya diğer hasta olan bebişlere geçmişler olsun arasada rabbim şifa versin biran evvel atlatır inşallah site bakımda diye giremedik malum zaten benim oğlan ın uykusu yarım saat uyanıkkende pc yi görünce çıldırıyo geçenlerde 3 tuşu elinde kaldı bende o uyanıkken girmiyorum artık

Günaydın merhaba Hülya özlettin valla sende kendini..
Bizde haberler aynı..Toprak yürüyor ben doğumu bekliyorum bi yaramazlık yok anlayacağın
Hullaymış sıpa seni anneye hulla denir mi hiç
Bu dediğimde ciddi değilim çünkü bebiklerin annelerine babalarına isimleriyle hitap etmelerinden çok hoşlanıyorum itiraf ediyoruuuuum:84:

valla ben evrim mevrim anlamam. adamı beğendim. kitabı zevkle okuyorum. bircok tespitinede katılıyorum. ama yanılmıyorsam cocukların akılları konusunda oda maymunlardan akıllı olduklarını ama el ve ayak becerileri olarak onlarla bir tuttugunu hatırlıyorum. neyse işte yinede güzel bir kitap bence. tavsiye ediyorum ben.

günaydııııııııııııııııııııın

bende face de arıyorum sizi yav

nasılsınız hanımlar... kuzular nasıl.. yürüyen konuşanlar maşallah maşallah..

benim sıpa ne yürüyor ne konuşuyor.. tembel teneke..

eh işte bende gribim biraz şifayı kaptım allahtan derinde bişey yokkk

ayyy çok çokk geçmişler olsun hepinize. acil şifalar diliyorum. kış geldi, başladı hastalıklar ne yazık ki.

:)) ben de özledim güzelim. dün gelinimizin duvak mevlüdünü de yaptık. sonunda döndüm evime. evden çıkasım yok uzun süre.
toprak kuşum yürüyor haaa. çok sevindim. maşallah. miraya da az bi zaman kaldı sanki.
hayırlı doğumlar olur inş canım.
evet çok güzel hulla diyo. ben de çok hoşlanıyorum bu durumdan.
kociş evde ya: bi yandan kahvaltı hazırlıyorum ama buralardayım bugün.

valla ben kaç zamandır kitap falan okumuyorum. sizin burda yazdıklarınızı not alıyorum. bi çıkıp almam lazım.

selam cnm.
zamanı gelince yürü de konuşur da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…