2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Zeynep ,Berkin , Ecem ve diğer hasta olan kuzucuklarımıza çok ama çok geçmiş olsun .Acil şifalar dilerim .Keşke Hiçbirisi hasta olmasa ama elimizden gelen bişey yok .
Havalarda ani soğudu ya kar yağıyor ya yağmur .Bizim dün gündüz burda kar yağdı .Gecede sabaha kadar bitmeyen bir yağmur vardı .Şu andada kapalı ve yağmurlu .Çok dikkat etmek lazım hem kendimize hem kuzucuklarımıza

Aras bugün mü ameliyat olacaktı. Rabbim Fatoşun ve oğluşunun yardımcısı olsun inş. Doğduğundan beri çok sıkıntılar atlattılar bunuda atlatacaklar buna eminim .Allahım şifasını versin sapasağlam dönsün evine inş.

özlemcim röportaj linkini gönderdiğin için teşekkürler, hepsini okudum ve çok beğendim, ben de burada bulabilirsem alacağım "mahallenin en mutlu yumurcağı" kitabını..

aa ben de okudum ben dee...çok güzel yazıyorsun gerçekten, çok keyifle okuyorum valla, hele o resim,hele o resim..bayıldım,çok profesyonel bi çekim olmuş..

teşekkürler arkadaşlar. öncelikle Doruk için ona hatira olsun diye yazıyorum. buyuyünce unutuyor insan olanları. ama sizlerde okuyup begenince daha bi şevke geliyorum. teşekkürler :)

fotograflar için ayrıca teşekkürler. çektikçe daha güzel fotolar çıkıyor ortaya.

bu arada yaren kitabı al oku bakalım. freuda ne yaptıkta cocuklarımız böyle oldu da güzel. onuda tavsiye ediyorum ben.

sağol hülyacım....

günaydın özlem nasılsın canım ...

hoşgeldin hülyacım, hulla diyen dillerini yerim onun ben.
günaydın sağol sevilcim....

günaydın seçilcim

sağol hülyacım hastalandı malesef inş.ilaçları iyi gelirde biran önce toparlar kuzum....

Selam şekerler nasılsınız .Umarım site yine bakıma girmezde sohbet edebiliriz bugün
selam canım hoşgeldin birara bakımdaydı bu sabah yine giremedim siteye....

sağol tuğbacım ....

aa ben de okudum ben dee...çok güzel yazıyorsun gerçekten, çok keyifle okuyorum valla, hele o resim,hele o resim..bayıldım,çok profesyonel bi çekim olmuş..

o resme bende bayıldım, özlem gerçektende çok güzel pozlar yakalıyor....

nasılsınız arkadaşlar
naz iştahsız gene. demin karnabahar-patates yemeği pişirdim kıymalı. yemedi öğürdü. onca emek boşa. dökmedim duruyor. gene denicem. şimdi aç karnını neyle doyurayım düşünüyorum.

mrb anneler birçok bebeğimiz hasta sanırım bu yüzden moraller düşük hepsine allah'tan acil şifalar diliyorum...
yürüyen vebilinçli bir şekilde konuşanlarada hayranım hepsine kocaman maşallah gencer tembellik ve yaramazlık abidesi tam :))

az önce sağlık ocağından geldik dişlerindeki lekeler malum ferrodan oluyormuş..ama yapılacak bişiyde yokmuş verirken dişlerine değirmemek gerekmiş ben ağzına nasıl soktuğumu bilemiyorum dişini filan nasıl göreceksem artık(
300gr almışız buay 1cm boy atmışız çok şükür ben zayıfladı diyodum azda olsa almış
en kötüsüde kanımız hala çok düşük 1,5 aydır hiçbir ilerleme yok aynı yerinde sayıyor keçi boynuzu pekmezi vereceğim artık bende..birde ferroyu portakal suyuna karıştırarak ver dedi ebemiz.bundan sonra öyle vericez bakalım.1 yaşında gideceğiz tekrar ölçüme bakalım hayırlısı
bizdenbu kadar komşu çağırdı ona gidicem birazdan akşama görüşürüz inşallah
misss miss öptük hepinizi

slm kızlar nasılsınız ? Hasta olan bebişlerimize cok geçmiş olsun dilklerimizi sunuyoruz ahmet paşayla birlikte.

Üstümde bi ağırlık var hiç bii yapasım yok

Özlem çok iyi yapıyorsun blogu tutmakla..İnsan unutmam sanıyor,hatta doğumla ilgili sorular sorduğum arkadaşlara kızıyordum hiç bişe hatırlamıyosunuz diye..Ama inan varya şu an bende bi çok şeyi hiç hatırlamıyorum..Geçende arkadaş soruyo Toprak kaç aylık dönmeye başladı diyo,hiç aklıma gelmedi resmen attım 4 aylık filandı galiba dedim O da diyo 3.5 aylıkken buluştuğumuzda Toprak dönüyodu Özlem nasıl unutursun diyo:26: Unuttum gitti işte..Hayır bi de bebeğimin güncesi aldım bi türlü başlayamadım bomboş duruyo kendimden çok utanıyorum
Halbuki halamlar bana hazırlamışlar ne kadar mutlu oluyorum ona baktıkça

Ya kızlar kitap okuycaktık noldu kaynadı gitti arada..Bakın büyüdüler toddler oldular artık..Sorunlarımız asıl şimdi başlıyor..Ben yusuf yusufun şu anda..Disiplin,eğitim konularına takıldım giidiyom..Çünkü Toprakta tipik hareketler görüyorum..Napmalı nasıl davranmalı insan emin olamıyor yaa..Okul öncesi dönem,3 yaş sonrası benim aalanım ama 3 yaşına gelinceye kadarr nasıl davranmalı bu konuya eğilmemiz lazım kızlaaaaarr

Bişiyler yapalım bi konu açalım yaşadıdklarımızı yazalım sorunlarıma beraber çözüm arayalım derim ben

hilalcim gözünaydın kavuştun annenle babana,naz çok sevinmiştir herhalde benimki bayılıyor anannesine, yoğurta karıştır belki öyle sever bi daha dene bakalım inş.yer canım....

kızlar nbr siniz biraz okudum hasta bebişlerimiz varmış geçmiş olsun
sabahtan beri giremedim bi türlü sinir oldum
morelim bozuk ya :44:
oğlumu muayneye götürdüm 10 aylık oldu artık
eylül ayında muayneye götürdüğümde 73 cm 8300 felandı
geçen eşim sağlık ocağına götürdü 76 cm 9700 dediler ay uzadı die sevindim
bugün doktorda kız ölçtü 72 cm 9300 dedi bu neya şimdi hiç uzamadığı gibi kısaldımı bu çocuk şimdi
düzgün ölçmedi heralde ay sinirlerim bozuldu had, kilo vermiş olabilir ama boy u anlamadım
eşimlede yollarda kavga gürültü sabah sabah
bunun dışında gece çok ağlıyodu çığlık atıyodu die yazmıştım daha önce diştendir dedik ama
kulak iltihabı varmış bide idrar kültürü istedi doktor 2 gün sonra çıkıcakmış onu bekliycem
kabızlığı için barsak düzenleyici şurup verdi kulak için şurup verdi
diş için jel yazdı almadım onu işe yaramıyo die
bi şurup daha verdi ama ne için unuttum

Bende kan ilaçlarının dişleri çürüttüğünü duymuştum.İyi erken farkettin..Pekiii morluklar neyin nesiymiş bişe sölediler mi

Elif bak üzülüorsun yemiyor diye.Bizim oğlan yiyor 200 gr almış bu ay..Bu yemek içmekle ilgili bile değil diye düşnüyorum bazı zaman

kesinlikle Özlem. benim bile unuttugum şeyler oluyor ay sonunda yazıyı yazana kadar. aylık yazıyorum ki o aydaki gelişimleri unutmim diye. bide zaten soranlara ben bloguma bakın diyorum kısaca :)

evet konu açalım isterseniz. okudugumuz kitaplardan basımıza gleenlerden birbirimize anlatalım şu dönemleri geçirelim.

mesela ben 2 ile 4 yaş arası baby blue sanıyordum ama 18 ayla 2 yaş arası o 6 ay bebeklerin en zor dönemiymiş. yani yazın gelecek başımıza bizim bunlar.

valla gelişim bilgilerinbi tutucam ama doğrusunu alamıyorum ki kızlar
kitap okuyomuşunuz ne güzel benim vaktim olmuyo yada kafamı toprlıyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…