sağol hülyacım....arasa acil şifalar diliyorum fatoşcum, inş tamamen iyileşirsiniz ikinizde..dularımız seninle canım,durumu haberdar edersin dimi,merakta bırakma bizi..
zeynep,berkin,ecem kuzularıma da geçmiş olsun diliyorum,havalar soğuyunca hemen hassaslaşıyorlar yavrular..
resimler gülşahda fatmacım.seni de bekliyoruz bi dahakine. 8 ocakta gülşahta..
serap evde ya, akşam unutmayım da getireyim inşallah..
günaydın özlem nasılsın canım ...Günaydın kızlar..
Berkin paşaya nazar değdi..Hasta olmuyo dedşn Serap hemencecik hasta oldu bak gördün mü
Neyseki iyileşmiş şükürler olsun..
Fatoşcum şimdi ettim bol bol dua..Doğumda da edicem inşallah...
Dün okumuştum Özlemcim yorum yazcaktım ama site kadınların kulubu olduğu göstermek için yine bakımdaydı
Evrim teorisine inanmıyorum.Zatende ilişkilendircem diye zaman zaman çok kasıyor kendini Harvey abimiz...
Çocuğun toddler döneminin ilkel insan gibi olduğunu filanda inanmıyorum..İlkel insan diye bi mefhuma inanmadığım için olabilir :)
Aksine bebiklerin hiçte yadsınmayacak derece de akıllı olduklarına inanıyorum..
"Sağ beyin sol beyin çalışma farklıları" işte bu doğru yaklaşım.Bu noktada Harvey Karpın bebekleri ve toddlerleri anlayışına ve ifade edişine gerçekten bende hayranım..
Türkiyeye geldiğinde blogcu anne ropörtaj yapmıştı onla biraz işim var gelince bulayım belki arkadaşlarda yararlanır
hoşgeldin hülyacım, hulla diyen dillerini yerim onun ben.günaydınlarrrr...
ben geldimmm... çok özledim hepinizi ve sohbetinizi.
eşimin yıllık izni, duvak mevlüdü derken sandığımdan da fazla ayrı kaldım sizden. eminim çok şey kaçırdım ama telafi edeceğimi umuyorum.
Miray'ın hala dişi yok.
"hulla" diye dolanıyo etrafımda. eğer acıkmışsa yada yapmamı isediği bişey varsa anne diyor.
artık kendi kendine koltuğa tututnup ayağa kalkıyor. hatta 2 gün önce attığı 2-3 adımla heyecanlandırdı bizi.
aşırı hareketli ve canıma okuyor
aklıma gelenler bunnlar.
umarım sizlerde de güzel gelişmeler vardır.
günaydın sağol sevilcim....günaydın annişler berkine eceme zeynoya diğer hasta olan bebişlere geçmişler olsun arasada rabbim şifa versin biran evvel atlatır inşallah site bakımda diye giremedik malum zaten benim oğlan ın uykusu yarım saat uyanıkkende pc yi görünce çıldırıyo geçenlerde 3 tuşu elinde kaldı bende o uyanıkken girmiyorum artık
günaydın seçilcimgünaydııııııııııııııııııııın
bende face de arıyorum sizi yav
nasılsınız hanımlar... kuzular nasıl.. yürüyen konuşanlar maşallah maşallah..
benim sıpa ne yürüyor ne konuşuyor.. tembel teneke..
sağol hülyacım hastalandı malesef inş.ilaçları iyi gelirde biran önce toparlar kuzum....ayyy çok çokk geçmişler olsun hepinize. acil şifalar diliyorum. kış geldi, başladı hastalıklar ne yazık ki.
:)) ben de özledim güzelim. dün gelinimizin duvak mevlüdünü de yaptık. sonunda döndüm evime. evden çıkasım yok uzun süre.
toprak kuşum yürüyor haaa. çok sevindim. maşallah. miraya da az bi zaman kaldı sanki.
hayırlı doğumlar olur inş canım.
evet çok güzel hulla diyo. ben de çok hoşlanıyorum bu durumdan.
kociş evde ya: bi yandan kahvaltı hazırlıyorum ama buralardayım bugün.
selam canım hoşgeldin birara bakımdaydı bu sabah yine giremedim siteye....Selam şekerler nasılsınız .Umarım site yine bakıma girmezde sohbet edebiliriz bugün
sağol tuğbacım ....Zeynep ,Berkin , Ecem ve diğer hasta olan kuzucuklarımıza çok ama çok geçmiş olsun .Acil şifalar dilerim .Keşke Hiçbirisi hasta olmasa ama elimizden gelen bişey yok .
Havalarda ani soğudu ya kar yağıyor ya yağmur .Bizim dün gündüz burda kar yağdı .Gecede sabaha kadar bitmeyen bir yağmur vardı .Şu andada kapalı ve yağmurlu .Çok dikkat etmek lazım hem kendimize hem kuzucuklarımıza
Aras bugün mü ameliyat olacaktı. Rabbim Fatoşun ve oğluşunun yardımcısı olsun inş. Doğduğundan beri çok sıkıntılar atlattılar bunuda atlatacaklar buna eminim .Allahım şifasını versin sapasağlam dönsün evine inş.
aa ben de okudum ben dee...çok güzel yazıyorsun gerçekten, çok keyifle okuyorum valla, hele o resim,hele o resim..bayıldım,çok profesyonel bi çekim olmuş..
nasılsınız arkadaşlar
naz iştahsız gene. demin karnabahar-patates yemeği pişirdim kıymalı. yemedi öğürdü. onca emek boşa. dökmedim duruyor. gene denicem. şimdi aç karnını neyle doyurayım düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?