huleeeen yaptınmı dügünde enteresan biseyler anlatsana
kızlar nbr siniz biraz okudum hasta bebişlerimiz varmış geçmiş olsun
sabahtan beri giremedim bi türlü sinir oldum
morelim bozuk ya :44:
oğlumu muayneye götürdüm 10 aylık oldu artık
eylül ayında muayneye götürdüğümde 73 cm 8300 felandı
geçen eşim sağlık ocağına götürdü 76 cm 9700 dediler ay uzadı die sevindim
bugün doktorda kız ölçtü 72 cm 9300 dedi bu neya şimdi hiç uzamadığı gibi kısaldımı bu çocuk şimdi
düzgün ölçmedi heralde ay sinirlerim bozuldu had, kilo vermiş olabilir ama boy u anlamadım
eşimlede yollarda kavga gürültü sabah sabah
bunun dışında gece çok ağlıyodu çığlık atıyodu die yazmıştım daha önce diştendir dedik ama
kulak iltihabı varmış bide idrar kültürü istedi doktor 2 gün sonra çıkıcakmış onu bekliycem
kabızlığı için barsak düzenleyici şurup verdi kulak için şurup verdi
diş için jel yazdı almadım onu işe yaramıyo die
bi şurup daha verdi ama ne için unuttum
Zeyl öslemcim bir konu açılıp orada paylaşım yapılabilir bence de...
Şimdi misafir geleceğinden uzun yazamıyorum ama bir ara daha uzun yazacağım...
Bende bir blog açtım; aslında bir blog oluşturma isteği ve blogu açalı baya oldu ama daha yeni başlayabildim artık bu zamana kadar olanları özetleyip olduğumuz yerden devam etcez bakalım...
Bir kaç yazı yazdım ama daha ekleyemedim, akşam eklerim umarım...
Fakat benim blogum yalnızca kızımı içermiyo benim blogum işte, lakin şu aralar ömrümün çookca kısmını kızımla geçirdiğim için minik sultan her şeyin içine gircek galiba :) Kendime, eşime, her çocuğa ayrı ayrı yapmayayım dedimailemizin blogu :) henüz bişii yok ama aklınzda bulunsun..
ailebiz.blogspot.com
"freud a ne yaptık da cocuklarımız böyle oldu" da cocuklarla yetişkin gibi konuşulması gerektiğini,
"mahalllenin en mutlu yumurcağı" nda da cocukla cocuk gibi konuşulması gerektiğini yazıyor sanırım
almadan kafam karıştı, ama ikisini de alıp okuyacağım..
"freud a ne yaptık da cocuklarımız böyle oldu" da cocuklarla yetişkin gibi konuşulması gerektiğini,
"mahalllenin en mutlu yumurcağı" nda da cocukla cocuk gibi konuşulması gerektiğini yazıyor sanırım
almadan kafam karıştı, ama ikisini de alıp okuyacağım..
kızmıyorum cnm ya canım sıkkın biyerlere sığamadım zaten bugünesma kızma yaw yazıyoruz işte biseyler ama kimseler yok bu hafta topik baya boş
cnm düğün yapmak ellere karışmak kırıp bişiy olmamış gibi davranıyolar insanı katil eder bölelerinikah oldu tatlım. enteresan çok şey vardı(
kardeşim, gelinin amcası ile görüşmüyordu. nikahta tebrik için elini uzattı ama benim deli kardeşim malesef karşılık vermedi ve gelinin babaanne ve halaları gereğinden fazla tepki gösterdiler. kendilerine göre haklılardı ama yeri orası değildi. kaldı ki küz olduklarını biliyorlardı.
nikah sonrası bi bara eğlenmeye gittik. (tabi barı kapattık.) nikahta kargaşa çıkaan halalar da geldi utanmadan ve davet edilmeden. içkileri devirdiler. herkes kendi hesabını ödeyecekr
ama babam üstlendi hepsini. (öenmli olan o değil: hem konuşmuyor bizimle hem de hesabını ödetiyor yüzsüz).
biz gönlümüzce eğlendik neyse ki. gelin tarafından sadece 3-4 kişi vardı.
bi laf var bizde: BİZ ALDIK KIZINIZI, İT YALASIN YÜZÜNÜZÜ... aynen öyle oldu. çünkü bize çok çektirdiler. babam onlar yüzünden hastalanda ve şeker çıktı.
yani gelin alma olayı başlı başına enteresandı be özlemcim.
umarım kardeşim ve eşi mutlu olurlar... tek temennimiz bu.
geçmiş olsun canım yaaa.
ölçümler çok değişken oluyor gerçekten de. sıkma canını
hayırlı olsun bloğunuz.
cesmacım ilk zaman ben de aynı şeyleri yaşamıştım, doktordan doktora ve doktordan sağlık ocağına göre değişiyor ölçümler. hep aynı yere ölçtürün bence..emir kağana geçmiş olsun, kulak için sadece şurup mu verdi,antibiyotik olmadan geçmez ki ama
kız hep sayfadayken görünmüyo yazılar, ben sayfayı yeniden açınca gördüm, hayırdır canın niye sıkkın senin,emir kağandan hariç bişey mi oldu?
ay cnm Allah korusun farketmişsin şükürselam kızlar,benim de net açık ama Bahar hanım izin vermiyor pek yazmama zar zor okuyorum işte yazdıklarınızı..
az önce mama sandalyesinde yemek yedirdim,mutfağa gittim bir ara içimden bir ses git içeri dedi bir de baktım mama sandalyesinde ayağa kalkmış bi de arkası dönük zıplıyor.o esnada bilgisayarda müzik açmıştım ona heralde oynayası geldi çocuğun..az kaldı düşüyordu ya çakılcaktı yere,Allah koruyor valla..
ben de dün gece rüyamda burcuyla zeynep ve ipek'i gördüm..iyiler mi acaba ikisi de telaşlı idi rüyamda benle konuşmaya gelmişler habersiz güya..
bazı bebek hiç emeklemeden yürür hiç korkmakızlar merhaba bayadır gıremıyordum umarım kotu bısey yoktur
aklıma takılan bısey var onu soracaktım benım oglum daha emeklemıyor surunuyor heryere koltuktan besıkten tutunup kalkıyor bırakınca 3 adım fılan atıyor ama dusuyor bebegı boyle olupta yuruyen var mı herkes dıyor gec yurur emeklemdıyse ay aklımda sureklı sabah aksam oglum yurusub dıye ugrasıyorum
insallah canımkızmıyorum cnm ya canım sıkkın biyerlere sığamadım zaten bugün
cnm düğün yapmak ellere karışmak kırıp bişiy olmamış gibi davranıyolar insanı katil eder böleleri
evet ölçüler değişkende bukadarda olurmu 76 cm die seviniyodum 72 deyince şok oldum daha önce 73 ölçmüştünüz kısaldımı diyemedim
c
nm değişiyo sağlık ocağına güvenmiyodumda eylül de 73 çıktı aynı kız ölçtü hemde o bebek ölçü şeyleri varya onla nerdeyse 4 ay geçiyo 72 çıktı şimdi hiç uzamadı ve kısaldımı kulağı için suprax pediatrik şurup verdi antibiyotik cnm
canım sıkkın başka şeylerede sağlık olsun da artık büyüdük anne olduk
katlanıyoruz bazı şeylere insanlara bazende boğuluyosun işte
ay cnm Allah korusun farketmişsin şükür
bazı bebek hiç emeklemeden yürür hiç korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?