insallah canım
bu arada sende takılma boya aynısı benım basımda geldı agustosta olcturdum 73 cm cıktı eylulde olcturdum 72 gulerek benım kı cekmıs fazla yıkanmaktan dedım baska baska kısler olcunce oyle oluyor
ay canım ya sakin ol Allah kolaylık versinmerhaba kızlar dünden beri giremedim hiç.Duru sağolsun hiç durmuyor.Geçmişide okuyamıycam heran harekete gecebilir çünkü.
İki gündür beni resmen çıldırtıyor. :84:Ne yapıcam bilmiyorum.Bİnbir güçlükle yemek yediriyorum.Heryer dağılıyor birseylerle dikkatini dağıtıp yedirebilmek için sonra ne yapıyor biliyormusunuz.Dört parmağınıda ağzına sokup kendini kusturuyor.Anoreksiya yapıcak kendini deli.Dikkatimi çekmek için yapıyor.
Önce bir mızırdanıyor beni al diye.
E bende her dakika onunla uğrasamıyorum yemek filan yapıyorum.
O na bakmayınca elini sokuyor ağzına.
Adam gibi öğürüyor.
Ben dönüp kızıncada gülüyor.
Eline vurdum bağırdım ama nafile.Görmemezlikten gelim diyorum o zmaan da sonuc olarak kusuyor.
Nasıl vazgeciricem bilmiyorum.Ne olur bir akıl verin kızlar
:44:
merhaba canlarım
ecem zeynep berkin emir kuzularım geçmiş olsun tez vakitte iyleşin
hulencim nikahınız hayırlı olsun allah mutluluk versin
özlemcim çok saol canım benim allah razı olsun sende bi avada kurtul inşallah
gittik hastaneye bugün idrar kan tahlili yaptılar kan tahlilide bunları dahiliye görüp ameliyata onay vermesi gerekiyomuş tahlillerde sorun yok ama arasta geniz akıntısı hafif soğuk algınlığı var dşiye ilaç yazdı dahiliye doktoru ve 5 gün kullanıcaz ondan sonra gidicez dahiliye onay vermeden ameliyat yok yani onay verseydi ameliyata gün vercektiler vardır heşeyde bi hayır bizden böle yani oğluşum yanımda şuan 5 gün ilaç alcaz bakalım....
ay canım ya sakin ol Allah kolaylık versin
ne diim inş. alışkanlık hale getirmezde unutur hiç bir bilgim yok ki
ay hatice sen anlattıkça ben sıkıldım.. ama bence araştır öğren bi yerlerden yardım al ve bu konuyu çöz derim.. nasıl davranmalısın bu şekilde yapması ilerde başka zorlukları da getirir mi diye düşündüm..
Sağol Fatoşçum size de geçmiş olsun..
Hatice yanlış anlamadın umarım beni çok ciddi yazdım gibi hissettim de.. sıkıldıklarında ya da bi dertleri olduğunda bırakıp gitmemizi istemiyorlar ağlıuyorlar ama hani kusmayı alışkanlık haline getirir mi sağlık sorunununa neden olur mu her istediğini böle yollarla yaptırmak ister mi acaba diye kafam takıldı..
Hatice az önce bahsettiğim tipik hareketlerden birisi de buydu Toprakın yaptığı..Dikkat çekmek için elini sokuyor ağzına sonrada öğürüyor..Demek sende dikkat çekmek için olduğunu düşündün..
Ben herhangi bi yapma etme eğilimine girmedim.Şu anlık takip ediyorum ve farkettim ki istediği bişey yapılmadıysa,örneğin kucağa alınmadıysa filan yapıyor...
Çok kafana takma canım.Olucak böyle şeyler günden güne akıl depolanıyolar..
Sadece takip etmek ve doğru davranmak gerek,ben o kadar büyütlecek bişey olarak görmedim nedense..
Malesef sakinliğimi yitirdim artık.YEni yeni kilo almaya baslamıstı şimdi tekrar basa dönecez
Yok canım hiç yanlıs anlamadım.Bencede bu cok ciddi bir problem zaten.Çünkü sindirim sistemi bir ters calısmaya baslarsa o istemesede yeryemez kusar.Allah korusun.Kime sormam lazım bir pedogogla filan mı görüşsem.Yada istediğini yapsam hep unuturmu acaba zamanla.Ama su an onu koz olarak kullandığı belli.Hep yapıyor hem yüzüme bakıyor çünkü
Yok yok öyle düşünme kendini yıpratman hiç bişeyi çözmez..Demek kusuyor hmmm..Toprak kusmuyor sadece öğürüyor..
Dikkat çekmek için yaptığına nasıl kanaat getirdin peki?
merhaba canlarım
ecem zeynep berkin emir kuzularım geçmiş olsun tez vakitte iyleşin
hulencim nikahınız hayırlı olsun allah mutluluk versin
özlemcim çok saol canım benim allah razı olsun sende bi avada kurtul inşallah
gittik hastaneye bugün idrar kan tahlili yaptılar kan tahlilide bunları dahiliye görüp ameliyata onay vermesi gerekiyomuş tahlillerde sorun yok ama arasta geniz akıntısı hafif soğuk algınlığı var dşiye ilaç yazdı dahiliye doktoru ve 5 gün kullanıcaz ondan sonra gidicez dahiliye onay vermeden ameliyat yok yani onay verseydi ameliyata gün vercektiler vardır heşeyde bi hayır bizden böle yani oğluşum yanımda şuan 5 gün ilaç alcaz bakalım....
hatice.annesisin bana laf düşmez ama ellerimizin üstünde hassas sinirler varmış ve çocuklarınızın ellerine vurmayın demişti bir doktor..o sinirlerin zedelenmesi iyi değil canım..
çok çok kızarsan poposuna hafifçe...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?