2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

slm şekerler...
2gündür giremiyorum..giriyorumda arada okuyup kaçıuyorum
annm bizdeydi..az önce gitti.bende çocukları uyutup biraz kestirdm..
gece çok geç yattık sabah malum horozumuz erken ötüyo..
erkenden uyandık..

ee sizde ne var ne yok..
fatoşcum hayırlısı olsun canım..inş bir an önce herşey yoluna girer..
hatice senin kız tam bi cadı olmş..ayy okurken güldm hemde düşündm valla..
kapakları açıp sana bakmasına güldm hee yanlış anlama...
kusmasına geçicidir canım..dikkat çekiyor belli..

hatice anlıyorum seni..hepimizin oluyor böyle zamnanları..ben de sinirlenince Bahaar!diye bağırıyorum bana kafasını eğip bakıyor gülerek sonra utanıyorum halimden...

bizim ki en çok altını bezlerken bağırtıyor beni,ya kaka yapmışsın bi dur da annen temizlesin sonra git,yookk olur mu o halde etrafla ilgilenmek eğlendiriyor onu annesini de üzecek mutlu olacak zilli..

cin gibi bunlar ya inş.alışkanlık haline getirmez canım,

selam kızlar herkes iyi mi? kaldığım yeri nasıl bulacağım bilen var mı
selam canım nasılsın esracık nasıl...

sağol fatoşcum sizede geçmiş olsun herşeyde bir hayır vardır canım...

maşallah duruya bakalım bizim kız ne zaman yürüyecek,bi yerlere tutunup ayağa kalkıyor,canı isterse koltuklara tutunup sıralıyor daha kendi başına adım atmadı hiç, bizim kız azcık nazlı da

bunu bende duydum sedacım ellerine vurmamak gerekiyormuş, zaten vursanda anlamazki çok küçükler daha, bizimkine hayır dediğim zaman bile dudak büzülüyor hemen ağlamaya başlıyor benimki çok nazlı olacak herhalde :26: bu arada bahar nasıl sen nasılsın canım.....

ayy sedacım aynı ya..
altını alırken varya ömrümden ömür gidiyo..
eline bişeyler veriyorum yokhiç dalmıyo bi sağa bi sola çıldırtıyo beni..
demekki hepsi böyle bunların

esmacım sizede çok geçmiş olsun zatengeldimi üstüste gelir uyuz hastalıklar hepsi birdende iyileşir inşallah..ölçümlerede sakın takılma neredeyse hepimizin başına gelmiştir bu bizdede oldu ben zormuştum ne yani kısalmışmı diye yokk dedi ebe öyle şeymi olur bebek bu durmamıştır kıpırdamıştır yanlış ölçülmüştür sen hangisinin olmasını istiyorsan öyle düşün:)) ben öyle yapmıştım..

evet canım allahtan erken farkettim daha bir dikkatli olurumartık..morluklarda emeklediği için olur dedi bebeklerde deri altı kanamaları olur dedi birde..haklısın wala yemekle alakalı değilmiş baksana yoksabu iştahsızlıkla mümkün değildi kilo alması belkide anne sütünden kaynaklanıyor ama ebe bile azalt emzirmeyi her istediğinde verme diyo ne mümkün dedim bende direk ısırıyo beni ağlarken vermedim diye(
bu arada bizede senden başka cvp yazan olmamış özlemcim çokk teşekkürlerr(
canım tek duyduğum şey var emeklemeyen bebek direk yürür derler..ama bu çabuk olur geç olur buna dair kesin bişiy yok her bebek farklı arkadaşımın kızı 10 aylık yürüdü ne emekledi nede süründü bence takmamalısın zamanı gelince hepsini yapacaklar(gencerde emekliyor sadece yürümek değil ayakta bile duramıyor henüz tutmadan..10ay 15 günlük olduğu halde mesela)
biz seninle birebir hiç tanışamadık ben çok fazla giremediğim için kaçırdım seni:)) öncelikle geçmiş olsun bebeklerde bu tür durumlar olabilirmiş bi dergide okumuştum ama uzatıyorlarsa bi dr görüşmek gerekiyormuş bencede takip et bakalım belki günlük bişiydir bırakmazsa muhakkak götür derim
fatoşcum sanada arasada çok geçmiş olsun allah beterlerinden korusun bak bundada vardır bir hayır..ikinizinde hakkında en hayırlısı olsun biran evvel iyileşsin kuzum..
Önce mızırdanıyor beni al diye ben bakmayınca elini sokuyor bir de gözümün içine bakıyor.Aynı anda onla oynamaya baslıyim öğürme el sokma kesiliyor.Ama biraz daha ilgilenmezsem çıkarıyor ne varsa
aynen dediğin gibi dikkat çekmek dediğini yaptırmak için yapıyor gencerin yöntemide çığlık atmak oldu bu dönemde bildiğin bağıra bağıra çığğlık atıyor sıpa

hey allam çok güldüm acımadıkiiiii haa süpermiş

hoşgeldin sibelcim nasılsın yakışıklılar nasıl

elifcim gencer in kilo almasına çok sevindim..emdiği için alıyodur malum bişey yediği yok.
dişleride ferrodanmş burak ta da var öyle kararmalar.nasıl edicez bilmiyorum..

ahhh ahhh en çok dertlendiğim konudur bu bebişken ne güzeldi yatırdığınyerde kalıyodu bi dönse bi ayağa kalksa diyoduk al işte kalktılar hehe:)))ne kakada ne çişte asla o bezi bir defada takamıyorum kaç defa tutup yatırıyorum ayakta bağlamalar başlayacak yakında:))

elifcim gencer in kilo almasına çok sevindim..emdiği için alıyodur malum bişey yediği yok.
dişleride ferrodanmş burak ta da var öyle kararmalar.nasıl edicez bilmiyorum..

evet sibelcim senin teşhis doğru çıktı ferrodanmış dişlerine değmemesi gerekiyomuş o leke yapıyormuş.. inaşllah düzelir kıyafetlerinden çıkaramadım o lanet lekeleri ve çöpe gitti canım ciciler allahım dişlerimizi korusun

ilacı verdikten sonra biraz su içirmeyi dene canım..
en azından dişlerden hemen çıkar..

ilacı verdikten sonra biraz su içirmeyi dene canım..
en azından dişlerden hemen çıkar..
hımm doğru olabilir ama ebe portal suyuyla verebilrsin dedi hem calsiyum oranını artırıyormuş bende sıktım 1 tane damlaylakarıştırdım verdim kalanınıda içirdim tabi azıcık içti ama olsunnnnn:))

aynen yakında öyle olacak eline ıslak mendil veriyordum onunla oyalanıyordu şimdi ıslak mendilede kanmıyor cadı

hoşbulduk canım..iyiler ikiside yatıyo...
ama uyanırlar 2-3dk ya:96:
sen nasılsın çocuklar nasıl....
çocuklar iyi zeynep hasta canım doktora gittik bir sürü ilaç verdi onları içirirken bir takla atmadığım kalıyor valla, burnu akıyor,öksürüyor hönk hönk,sürekli kucağımda çok hasta teyzesi şimdi kucağımda baygın baygın ekrana bakıyor

kızlar siz bebişleri haftada kaç gün yıkıyorsunuz???ben bugün kışın haftada 3 kez diye okudum bir uzman sitesinde..valla ben o kadar yıkamıyorum,korkuyorum zaten çocuk gripten kurtulamadı...

yavrum kıyamam onun melül melül bakan gözlerine nasılda süzülmüştür tahmin edebilyorum allah'ım biran önce en acilindennn şifa versin ne veriyosun bilmiyorum ama aferin çok iyi geliyo selmacım bilgin olsun

ne yapıyor kız o öyle çözemedim,şeker kutusu mu o???maşallah kuzum yaa..annesi o kırmızı gözlere bir düzeltme yap da tam görelim kuzumun güzelliğini..
ayrıca kazak da çok yakışmış..

sağol selmacım biz iyiyiz bahar uyuyor ilk defa salıncağında
maşallah bahara,mışıl mışıl uyusun bakalım fıstık.....

biliyorum buraya foto eklenmiyor ama bi bakın şuna böcüküm benim bu yaaa.))

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
maşallah gencere çok tatlı ya mavişim benim

kızlar siz bebişleri haftada kaç gün yıkıyorsunuz???ben bugün kışın haftada 3 kez diye okudum bir uzman sitesinde..valla ben o kadar yıkamıyorum,korkuyorum zaten çocuk gripten kurtulamadı...
haftada 2, ama çok soğuksa haftada 1 de oluyor bazen sedacım .....

sağol elifcim doktor peditus verdi ona ilaveten öksürük şurubu verdi (perebron) bide antibiyotik var,ama bu ilaçları içirmek resmen işgence yaa inş.ilaçlar iyi gelir bakalım teyzesi .....

ne yapıyor kız o öyle çözemedim,şeker kutusu mu o???maşallah kuzum yaa..annesi o kırmızı gözlere bir düzeltme yap da tam görelim kuzumun güzelliğini..
ayrıca kazak da çok yakışmış..

çok teşekkürler seda teyzesi
kakali olma yolunda ilerliyor kendileri
göz ayarı çekim yaptıktan sonra nasıl yapılıyor bilmiyorum çekerkende hızlıca çekeyim derken böyle oluyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…