cin gibi bunlar ya inş.alışkanlık haline getirmez canım,merhaba kızlar dünden beri giremedim hiç.Duru sağolsun hiç durmuyor.Geçmişide okuyamıycam heran harekete gecebilir çünkü.
İki gündür beni resmen çıldırtıyor. :84:Ne yapıcam bilmiyorum.Bİnbir güçlükle yemek yediriyorum.Heryer dağılıyor birseylerle dikkatini dağıtıp yedirebilmek için sonra ne yapıyor biliyormusunuz.Dört parmağınıda ağzına sokup kendini kusturuyor.Anoreksiya yapıcak kendini deli.Dikkatimi çekmek için yapıyor.
Önce bir mızırdanıyor beni al diye.
E bende her dakika onunla uğrasamıyorum yemek filan yapıyorum.
O na bakmayınca elini sokuyor ağzına.
Adam gibi öğürüyor.
Ben dönüp kızıncada gülüyor.
Eline vurdum bağırdım ama nafile.Görmemezlikten gelim diyorum o zmaan da sonuc olarak kusuyor.
Nasıl vazgeciricem bilmiyorum.Ne olur bir akıl verin kızlar
:44:
selam canım nasılsın esracık nasıl...selam kızlar herkes iyi mi? kaldığım yeri nasıl bulacağım bilen var mı
sağol fatoşcum sizede geçmiş olsun herşeyde bir hayır vardır canım...merhaba canlarım
ecem zeynep berkin emir kuzularım geçmiş olsun tez vakitte iyleşin
hulencim nikahınız hayırlı olsun allah mutluluk versin
özlemcim çok saol canım benim allah razı olsun sende bi avada kurtul inşallah
gittik hastaneye bugün idrar kan tahlili yaptılar kan tahlilide bunları dahiliye görüp ameliyata onay vermesi gerekiyomuş tahlillerde sorun yok ama arasta geniz akıntısı hafif soğuk algınlığı var dşiye ilaç yazdı dahiliye doktoru ve 5 gün kullanıcaz ondan sonra gidicez dahiliye onay vermeden ameliyat yok yani onay verseydi ameliyata gün vercektiler vardır heşeyde bi hayır bizden böle yani oğluşum yanımda şuan 5 gün ilaç alcaz bakalım....
maşallah duruyaBir de bugün artık tamamen yürümeye basladı.Dolapları karıstırırken yakalarsam resmen kosar adım kacıyor benden.
Cingibi herseyi anlıyor.Gidip özellikle kapağı acıyor ve beni bekliyor.Aradan bana bakıyor.Benim geldiğimi görünce yatırrrr
hatice.annesisin bana laf düşmez ama ellerimizin üstünde hassas sinirler varmış ve çocuklarınızın ellerine vurmayın demişti bir doktor..o sinirlerin zedelenmesi iyi değil canım..
çok çok kızarsan poposuna hafifçe...
hatice anlıyorum seni..hepimizin oluyor böyle zamnanları..ben de sinirlenince Bahaar!diye bağırıyorum bana kafasını eğip bakıyor gülerek sonra utanıyorum halimden...
bizim ki en çok altını bezlerken bağırtıyor beni,ya kaka yapmışsın bi dur da annen temizlesin sonra git,yookk olur mu o halde etrafla ilgilenmek eğlendiriyor onu annesini de üzecek mutlu olacak zilli..
evet canım allahtan erken farkettim daha bir dikkatli olurumartık..morluklarda emeklediği için olur dedi bebeklerde deri altı kanamaları olur dedi birde..haklısın wala yemekle alakalı değilmiş baksana yoksabu iştahsızlıkla mümkün değildi kilo alması belkide anne sütünden kaynaklanıyor ama ebe bile azalt emzirmeyi her istediğinde verme diyo ne mümkün dedim bende direk ısırıyo beni ağlarken vermedim diyeBende kan ilaçlarının dişleri çürüttüğünü duymuştum.İyi erken farkettin..Pekiii morluklar neyin nesiymiş bişe sölediler mi
Elif bak üzülüorsun yemiyor diye.Bizim oğlan yiyor 200 gr almış bu ay..Bu yemek içmekle ilgili bile değil diye düşnüyorum bazı zaman
canım tek duyduğum şey var emeklemeyen bebek direk yürür derler..ama bu çabuk olur geç olur buna dair kesin bişiy yok her bebek farklı arkadaşımın kızı 10 aylık yürüdü ne emekledi nede süründü bence takmamalısın zamanı gelince hepsini yapacaklar(gencerde emekliyor sadece yürümek değil ayakta bile duramıyor henüz tutmadan..10ay 15 günlük olduğu halde mesela)kızlar merhaba bayadır gıremıyordum umarım kotu bısey yoktur
aklıma takılan bısey var onu soracaktım benım oglum daha emeklemıyor surunuyor heryere koltuktan besıkten tutunup kalkıyor bırakınca 3 adım fılan atıyor ama dusuyor bebegı boyle olupta yuruyen var mı herkes dıyor gec yurur emeklemdıyse ay aklımda sureklı sabah aksam oglum yurusub dıye ugrasıyorum
biz seninle birebir hiç tanışamadık ben çok fazla giremediğim için kaçırdım seni:)) öncelikle geçmiş olsun bebeklerde bu tür durumlar olabilirmiş bi dergide okumuştum ama uzatıyorlarsa bi dr görüşmek gerekiyormuş bencede takip et bakalım belki günlük bişiydir bırakmazsa muhakkak götür derimmerhaba kızlar dünden beri giremedim hiç.Duru sağolsun hiç durmuyor.Geçmişide okuyamıycam heran harekete gecebilir çünkü.
İki gündür beni resmen çıldırtıyor. :84:Ne yapıcam bilmiyorum.Bİnbir güçlükle yemek yediriyorum.Heryer dağılıyor birseylerle dikkatini dağıtıp yedirebilmek için sonra ne yapıyor biliyormusunuz.Dört parmağınıda ağzına sokup kendini kusturuyor.Anoreksiya yapıcak kendini deli.Dikkatimi çekmek için yapıyor.
Önce bir mızırdanıyor beni al diye.
E bende her dakika onunla uğrasamıyorum yemek filan yapıyorum.
O na bakmayınca elini sokuyor ağzına.
Adam gibi öğürüyor.
Ben dönüp kızıncada gülüyor.
Eline vurdum bağırdım ama nafile.Görmemezlikten gelim diyorum o zmaan da sonuc olarak kusuyor.
Nasıl vazgeciricem bilmiyorum.Ne olur bir akıl verin kızlar
:44:
fatoşcum sanada arasada çok geçmiş olsun allah beterlerinden korusun bak bundada vardır bir hayır..ikinizinde hakkında en hayırlısı olsun biran evvel iyileşsin kuzum..merhaba canlarım
ecem zeynep berkin emir kuzularım geçmiş olsun tez vakitte iyleşin
hulencim nikahınız hayırlı olsun allah mutluluk versin
özlemcim çok saol canım benim allah razı olsun sende bi avada kurtul inşallah
gittik hastaneye bugün idrar kan tahlili yaptılar kan tahlilide bunları dahiliye görüp ameliyata onay vermesi gerekiyomuş tahlillerde sorun yok ama arasta geniz akıntısı hafif soğuk algınlığı var dşiye ilaç yazdı dahiliye doktoru ve 5 gün kullanıcaz ondan sonra gidicez dahiliye onay vermeden ameliyat yok yani onay verseydi ameliyata gün vercektiler vardır heşeyde bi hayır bizden böle yani oğluşum yanımda şuan 5 gün ilaç alcaz bakalım....
aynen dediğin gibi dikkat çekmek dediğini yaptırmak için yapıyor gencerin yöntemide çığlık atmak oldu bu dönemde bildiğin bağıra bağıra çığğlık atıyor sıpaÖnce mızırdanıyor beni al diye ben bakmayınca elini sokuyor bir de gözümün içine bakıyor.Aynı anda onla oynamaya baslıyim öğürme el sokma kesiliyor.Ama biraz daha ilgilenmezsem çıkarıyor ne varsa
Haklısın bende çok üzüldüm vurunca.Bana hiç yapmayı sevmediğim seyleri yaptırıyor.O an sinirden mantıklı düşünemiyorum.Normalde azarlamayı bile sevmiyorum ama diyorum ya bu iki gündür çıldırmıs durumdayım.Bir daha eline değil hiç bir yerine vurmam zaten vursam da anlamıyorki. Ağlamadı bile.Acımadıki der gibi baktı
slm şekerler...
2gündür giremiyorum..giriyorumda arada okuyup kaçıuyorum
annm bizdeydi..az önce gitti.bende çocukları uyutup biraz kestirdm..
gece çok geç yattık sabah malum horozumuz erken ötüyo..
erkenden uyandık..
ee sizde ne var ne yok..
fatoşcum hayırlısı olsun canım..inş bir an önce herşey yoluna girer..
hatice senin kız tam bi cadı olmş..ayy okurken güldm hemde düşündm valla..
kapakları açıp sana bakmasına güldm hee yanlış anlama...
kusmasına geçicidir canım..dikkat çekiyor belli..
hatice anlıyorum seni..hepimizin oluyor böyle zamnanları..ben de sinirlenince Bahaar!diye bağırıyorum bana kafasını eğip bakıyor gülerek sonra utanıyorum halimden...
bizim ki en çok altını bezlerken bağırtıyor beni,ya kaka yapmışsın bi dur da annen temizlesin sonra git,yookk olur mu o halde etrafla ilgilenmek eğlendiriyor onu annesini de üzecek mutlu olacak zilli..
hoşgeldin sibelcim nasılsın yakışıklılar nasıl
elifcim gencer in kilo almasına çok sevindim..emdiği için alıyodur malum bişey yediği yok.
dişleride ferrodanmş burak ta da var öyle kararmalar.nasıl edicez bilmiyorum..
evet sibelcim senin teşhis doğru çıktı ferrodanmış dişlerine değmemesi gerekiyomuş o leke yapıyormuş.. inaşllah düzelir kıyafetlerinden çıkaramadım o lanet lekeleri ve çöpe gitti canım ciciler allahım dişlerimizi korusun
hımm doğru olabilir ama ebe portal suyuyla verebilrsin dedi hem calsiyum oranını artırıyormuş bende sıktım 1 tane damlaylakarıştırdım verdim kalanınıda içirdim tabi azıcık içti ama olsunnnnn:))ilacı verdikten sonra biraz su içirmeyi dene canım..
en azından dişlerden hemen çıkar..
aynen yakında öyle olacak eline ıslak mendil veriyordum onunla oyalanıyordu şimdi ıslak mendilede kanmıyor cadıahhh ahhh en çok dertlendiğim konudur bu bebişken ne güzeldi yatırdığınyerde kalıyodu bi dönse bi ayağa kalksa diyoduk al işte kalktılar hehe:)))ne kakada ne çişte asla o bezi bir defada takamıyorum kaç defa tutup yatırıyorum ayakta bağlamalar başlayacak yakında:))
çocuklar iyi zeynep hasta canım doktora gittik bir sürü ilaç verdi onları içirirken bir takla atmadığım kalıyor valla, burnu akıyor,öksürüyor hönk hönk,sürekli kucağımda çok hasta teyzesi şimdi kucağımda baygın baygın ekrana bakıyorhoşbulduk canım..iyiler ikiside yatıyo...
ama uyanırlar 2-3dk ya:96:
sen nasılsın çocuklar nasıl....
aynen yakında öyle olacak eline ıslak mendil veriyordum onunla oyalanıyordu şimdi ıslak mendilede kanmıyor cadı
çocuklar iyi zeynep hasta canım doktora gittik bir sürü ilaç verdi onları içirirken bir takla atmadığım kalıyor valla, burnu akıyor,öksürüyor hönk hönk,sürekli kucağımda çok hasta teyzesi şimdi kucağımda baygın baygın ekrana bakıyor
maşallah bahara,mışıl mışıl uyusun bakalım fıstık.....sağol selmacım biz iyiyiz bahar uyuyor ilk defa salıncağında
maşallah gencere çok tatlı ya mavişim benimbiliyorum buraya foto eklenmiyor ama bi bakın şuna böcüküm benim bu yaaa.))
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
haftada 2, ama çok soğuksa haftada 1 de oluyor bazen sedacım .....kızlar siz bebişleri haftada kaç gün yıkıyorsunuz???ben bugün kışın haftada 3 kez diye okudum bir uzman sitesinde..valla ben o kadar yıkamıyorum,korkuyorum zaten çocuk gripten kurtulamadı...
yavrum kıyamam onun melül melül bakan gözlerine nasılda süzülmüştür tahmin edebilyorum allah'ım biran önce en acilindennn şifa versin ne veriyosun bilmiyorum ama aferin çok iyi geliyo selmacım bilgin olsun
ne yapıyor kız o öyle çözemedim,şeker kutusu mu o???maşallah kuzum yaa..annesi o kırmızı gözlere bir düzeltme yap da tam görelim kuzumun güzelliğini..
ayrıca kazak da çok yakışmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?