2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selmacım geçmiş olsun canım ya..geçmişi okudum şimdi sen yazıncada gördm..şırıngayla ver canım kaşıkla içmiyosa..zor valla.şimdi haberlerde de 1yaşından önce bebişlere ağrı kesici ateş düşürücü vermeyin dedi dr lar..şaşırdım valla..hele aşı yapılınca hiç vermemek gerekiyomuş..aşının etkinliğini azaltıyomuş.nasıl yapcaz bilmiyorum....

sağol sibelcim bu doktorlarında hepsi bir alem birinin söylediği ötekini tutmuyor :44: şırıngamız yok canım kerem abisi kollarını tutuyor bende zorlada olsa içirmeye çalışıyorum.....

Hemde ne cadı.Şımarmasın diyorum ama bazen gülmemek için kendimi zor tutuyorum.

Ben altını değiştirirken eline kremini veriyorum onla oyalanırken hallediyorum.

Aman bosver nazlı olsun.Keske benimkide azıcık naz yapsa.Hiç umrunda olmuyor vallahi

Evet ben aranıza yeni katıldım zaten. Gencerin yöntemde süpermiş
Ama en azından sen bir kulak tıkacıyla paçayı yırtarsın.Ben malesef sürekli yerlere kapaklanıp temizlik yapmak zorundayım

iyi akşamlar kızlar.herkes iidi inş. eltim vardı bendede bayram dönüşü.yeni gitti anca katılabildim aranıza.arada okuyup çıkabildim sadece.bebişler iidir inş.biz hala çok kötü bi şekilde uyku problemi yaşıyoruz.gündüzlri ii ama gece saatte bir ağlyarak uyanıyoruz.kansızlıktanda olurmuş bu.bidede var zaten tedaviye başladık şimdi.hayırlıısı bakalım.inşallah düzelirlerde bizde rahatlarızz artık.iyi geceler herkese...

çok teşekkürler seda teyzesi
kakali olma yolunda ilerliyor kendileri
göz ayarı çekim yaptıktan sonra nasıl yapılıyor bilmiyorum çekerkende hızlıca çekeyim derken böyle oluyor malesef
hımm demek o idi mesele,kuzum benim..
eğer istersen yazayım kırmızı göz olayını..
remi bilgisayara attın ya,sağ tıkla
birlikte aç yap
foto galerisini tıkla
düzelt yap
kırmızı göz düzelt tıkla
gözün üzerine gel düzeliyor sonra da kaydediyorsun..
ben böyle yapıyorum sanırım başka yolu da yok..eğer yaparsan biz de boncuğumun gözlerini net görürüz...

uyku problemi yaşayan herkese kolaylıklar diliyorum,iyi geceler hepinize....

kızlar hayırdır bu saatte kimse olmaz genelde burda,iyi misiniz???
ben de yatmadan önce bir kafa dağıtmaya giriyorum genelde...

Günaydın kızlar

Ay Gencer'i gördüm sabah sabah içim açıldı ne kadar da tatlı boncuk oğlan..
Hoşgeldin Didemcim geçmiş olsun alerjik durumlardan ötürü sık sık rahatsızlanıyor galiba sizin aile..
Dün haberleri seyrettiniz mi bebeklerde ağrı kesici kullanımı alerjik astımı filan tetikliyormuş..

Yıkanma işi bizde iki günde bir en geç üç gün oluyor Sedacım..Eşim çok seviyor Toprak'ı yıkamayı bıraksam hergün yıkıyıcak

günaydın kızlar,

didemcim cok gecmis olsun. ctesi icin faceden bir mesaj yazdım gördünmü?

özlem sen telini verdinmi hickimseye burdan. dogum yaparsan merak ederiz seni.

biz genelde her aksam yatmadan duş aldırıyoruz Doruk a. uykusuna iyi geldiğini düşünüyorum. hemde bir rutini oluştu artık. ama bu aralar cok soguksa 2 günde bir yapıyor. banyoyu cok cok seviyor. bende seviyorum onu banyo yaptırmayı mutlu görmeyi ama banyo bitip iş giyinmeye gelince cok yoruyor ben.

günaydın kızlar,

saolun arkadaşlar evet özlem bizde allerji olduğundan dolayı hem uzun hem ağır oluyor kızlarada birarada randevu alamadım sinir oldum öğlen nevayı ötürücem 4 tede ayşeyi zira ayşe yine hırlamaya başladı götürmeden geçermi dedim ama yok geçmeyecek
özlemc,in face bakmadım ama haftaya ertelersek çok sevinirim hem sizlerede hastalık bulaştırmayalım

1 porsiyon sütlü tatlı = 1 ince dilim ekmek + 1 su bardağı süt
1 porsiyon şerbetli/çikolatalı tatlı = 2 ince dilim ekmek
1 kase aşure = 2 ince dilim ekmek + 2 porsiyon meyve

1 küçük boy patates = 1 ince dilim ekmek
= 2 yemek kaşığı pilav

* mevsim salatası yağsız ama havuç salatasına az yağ konduğu zaman a vitamininin emilimi artıyor.
* gün içinde farklı renkte meyve ve sebze tüketmek lazım, c vitamininden daha fazla depolamak için.

1 porsiyon meyve = 1 adet kuru incir
= 2 adet kuru hurma
= 3-4 adet kuru kayısı
= 3-4 adet kuru erik
= 1 yemek kaşığı kuru dut
= 1 yemek kaşığı kuru üzüm

Son düzenleme:
Verdim Havvaya Özlem telimi hatta geçen gün mesaj yazmış kız girmedin topike doğurdun mu yoksa diye

günaydın herkese
günaydın kızlar ben geldim biz yine maaile grip olduk salya sümük dolaşıyoruz
geçmiş olsun didemcim ....

günaydın özlem

günaydın kızlar,

günaydın canım ....

günaydın herkese.

didemcim geçmiş olsun, ben de grip oldum ya, inş burağa bulaştırmam, çok zor.

günaydın hülyacım sanada geçmiş olsun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…