ahh selmacımm baya bolmuş ilaçları en kötüsüde onları içirmek allah kolaylık versin canım sana!!!
selmacım geçmiş olsun canım ya..geçmişi okudum şimdi sen yazıncada gördm..şırıngayla ver canım kaşıkla içmiyosa..zor valla.şimdi haberlerde de 1yaşından önce bebişlere ağrı kesici ateş düşürücü vermeyin dedi dr lar..şaşırdım valla..hele aşı yapılınca hiç vermemek gerekiyomuş..aşının etkinliğini azaltıyomuş.nasıl yapcaz bilmiyorum....
kociş geldi ben kaçar....
slm şekerler...
2gündür giremiyorum..giriyorumda arada okuyup kaçıuyorum
annm bizdeydi..az önce gitti.bende çocukları uyutup biraz kestirdm..
gece çok geç yattık sabah malum horozumuz erken ötüyo..
erkenden uyandık..
ee sizde ne var ne yok..
fatoşcum hayırlısı olsun canım..inş bir an önce herşey yoluna girer..
hatice senin kız tam bi cadı olmş..ayy okurken güldm hemde düşündm valla..
kapakları açıp sana bakmasına güldm hee yanlış anlama...
kusmasına geçicidir canım..dikkat çekiyor belli..
hatice anlıyorum seni..hepimizin oluyor böyle zamnanları..ben de sinirlenince Bahaar!diye bağırıyorum bana kafasını eğip bakıyor gülerek sonra utanıyorum halimden...
bizim ki en çok altını bezlerken bağırtıyor beni,ya kaka yapmışsın bi dur da annen temizlesin sonra git,yookk olur mu o halde etrafla ilgilenmek eğlendiriyor onu annesini de üzecek mutlu olacak zilli..
cin gibi bunlar ya inş.alışkanlık haline getirmez canım,
selam canım nasılsın esracık nasıl...
sağol fatoşcum sizede geçmiş olsun herşeyde bir hayır vardır canım...
maşallah duruyabakalım bizim kız ne zaman yürüyecek,bi yerlere tutunup ayağa kalkıyor,canı isterse koltuklara tutunup sıralıyor daha kendi başına adım atmadı hiç, bizim kız azcık nazlı da
bunu bende duydum sedacım ellerine vurmamak gerekiyormuş, zaten vursanda anlamazki çok küçükler daha, bizimkine hayır dediğim zaman bile dudak büzülüyor hemen ağlamaya başlıyor benimki çok nazlı olacak herhalde :26: bu arada bahar nasıl sen nasılsın canım.....
esmacım sizede çok geçmiş olsun zatengeldimi üstüste gelir uyuz hastalıklar hepsi birdende iyileşir inşallah..ölçümlerede sakın takılma neredeyse hepimizin başına gelmiştir bu bizdede oldu ben zormuştum ne yani kısalmışmı diye yokk dedi ebe öyle şeymi olur bebek bu durmamıştır kıpırdamıştır yanlış ölçülmüştür sen hangisinin olmasını istiyorsan öyle düşün:)) ben öyle yapmıştım..
evet canım allahtan erken farkettim daha bir dikkatli olurumartık..morluklarda emeklediği için olur dedi bebeklerde deri altı kanamaları olur dedi birde..haklısın wala yemekle alakalı değilmiş baksana yoksabu iştahsızlıkla mümkün değildi kilo alması belkide anne sütünden kaynaklanıyor ama ebe bile azalt emzirmeyi her istediğinde verme diyo ne mümkün dedim bende direk ısırıyo beni ağlarken vermedim diye(
bu arada bizede senden başka cvp yazan olmamış özlemcim çokk teşekkürlerr(
canım tek duyduğum şey var emeklemeyen bebek direk yürür derler..ama bu çabuk olur geç olur buna dair kesin bişiy yok her bebek farklı arkadaşımın kızı 10 aylık yürüdü ne emekledi nede süründü bence takmamalısın zamanı gelince hepsini yapacaklar(gencerde emekliyor sadece yürümek değil ayakta bile duramıyor henüz tutmadan..10ay 15 günlük olduğu halde mesela)
biz seninle birebir hiç tanışamadık ben çok fazla giremediğim için kaçırdım seni:)) öncelikle geçmiş olsun bebeklerde bu tür durumlar olabilirmiş bi dergide okumuştum ama uzatıyorlarsa bi dr görüşmek gerekiyormuş bencede takip et bakalım belki günlük bişiydir bırakmazsa muhakkak götür derim
fatoşcum sanada arasada çok geçmiş olsun allah beterlerinden korusun bak bundada vardır bir hayır..ikinizinde hakkında en hayırlısı olsun biran evvel iyileşsin kuzum..
aynen dediğin gibi dikkat çekmek dediğini yaptırmak için yapıyor gencerin yöntemide çığlık atmak oldu bu dönemde bildiğin bağıra bağıra çığğlık atıyor sıpa
hey allam çok güldüm acımadıkiiiii haa süpermiş
hımm demek o idi mesele,kuzum benim..çok teşekkürler seda teyzesi
kakali olma yolunda ilerliyor kendileri
göz ayarı çekim yaptıktan sonra nasıl yapılıyor bilmiyorum çekerkende hızlıca çekeyim derken böyle oluyor malesef
iyi akşamlar kızlar.herkes iidi inş. eltim vardı bendede bayram dönüşü.yeni gitti anca katılabildim aranıza.arada okuyup çıkabildim sadece.bebişler iidir inş.biz hala çok kötü bi şekilde uyku problemi yaşıyoruz.gündüzlri ii ama gece saatte bir ağlyarak uyanıyoruz.kansızlıktanda olurmuş bu.bidede var zaten tedaviye başladık şimdi.hayırlıısı bakalım.inşallah düzelirlerde bizde rahatlarızz artık.iyi geceler herkese...
günaydın kızlar,
didemcim cok gecmis olsun. ctesi icin faceden bir mesaj yazdım gördünmü?
özlem sen telini verdinmi hickimseye burdan. dogum yaparsan merak ederiz seni.
günaydın herkese.
didemcim geçmiş olsun, ben de grip oldum ya, inş burağa bulaştırmam, çok zor.
geçmiş olsun didemcim ....günaydın kızlar ben geldim biz yine maaile grip olduk salya sümük dolaşıyoruz
günaydın özlemGünaydın kızlar
Ay Gencer'i gördüm sabah sabah içim açıldı ne kadar da tatlı boncuk oğlan..
Hoşgeldin Didemcim geçmiş olsun alerjik durumlardan ötürü sık sık rahatsızlanıyor galiba sizin aile..
Dün haberleri seyrettiniz mi bebeklerde ağrı kesici kullanımı alerjik astımı filan tetikliyormuş..
Yıkanma işi bizde iki günde bir en geç üç gün oluyor Sedacım..Eşim çok seviyor Toprak'ı yıkamayı bıraksam hergün yıkıyıcak
günaydın canım ....günaydın kızlar,
didemcim cok gecmis olsun. ctesi icin faceden bir mesaj yazdım gördünmü?
özlem sen telini verdinmi hickimseye burdan. dogum yaparsan merak ederiz seni.
günaydın herkese.
didemcim geçmiş olsun, ben de grip oldum ya, inş burağa bulaştırmam, çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?