Günaydın. Gripten nefret ediyorum ben ya. Geçmiş olsun.
günaydın deyip kaçıyorum patronum geldi
günaydın kızlar bende fena gribim her yerim ağrıyor derinde az öksürüyor kış daha zor yaaa
herkese günaydın hasta olanlara geçmiş olsun bizimde babamız grip olma yolunda hızla ilerliyor bana çabuk bulaşır ama oğlum biraz daha iyi bu konuda genede çok dikkat ediyorum ona bulaşmasın diye onarın hastalığı çok zor oluyor
günaydın geçmiş olsun kızlar ,grip çok fena ya benim kızımda kafasını bile tutamıyor sesi kısıldı ,büyük insan gibi öksürüyor,burnu akıyor antibiyotikte kullanıyor ama şimdilik bir düzelme yok keşke onun yerine ben hasta olsaydım
günaydın geçmiş olsun kızlar ,grip çok fena ya benim kızımda kafasını bile tutamıyor sesi kısıldı ,büyük insan gibi öksürüyor,burnu akıyor antibiyotikte kullanıyor ama şimdilik bir düzelme yok keşke onun yerine ben hasta olsaydım
çok geçmiş olsun canım hastalık çok kötü etkiliyor onları oğlum bir kere hastalandıda iyileşene kadar ben oturduğum yerde oda kucağımda uyudu kıpırdayamıyordum bile uyanmasın diye bizede antibiyotik vermişti dr ama ferro sanol birlikte kullanılmadığını söylemedi birde oğlumun vücudu döktü o yüzden valla drlarda başından atmaya uğraşıyor resmen
selma benim kızlarda öyle 2 gün atweş oldu dün olmamış bakalım bize ne diyecek doktor zeynoyada çok geçmiş olsun çok sevdik kuzuları nazar ettik
didemcim geçmiş olsun canımmm yaaa bizde öyleyiz
selmacım zeyno nasıl bugünnn
valla kızlar hasta olmadan önlemini almaya çalıştım ama derin o kadar değilde ben daha fenayım inş. çok geçmez
geçmiş olsun herkese valla çok zor grip deyip geçmemek lazım
serap doktorun söylediklerini yazdım gördün mü?
dün 3 kitapcıya sordum kitapları bulamadım,bu sabah da nt yi aradım sordum yokmuşhepsiburada dan sipariş verdim artık, inşallah çabuk gelir de hemen okurum :) uzun zamandır kitap okuyan bi insan değilim ama sizden şevk geldi bana da..
bizim konya işi, pazartesiye kaldı, konyada mevlana için etkinlikler varmış, tüm oteller doluymuş, bize de yer kalmamış, ohh ohh ohh..dua etmiştim zaten, ama tümden iptal olsun diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?