2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydın hasta olanlara geçmiş olsun bizimde babamız grip olma yolunda hızla ilerliyor bana çabuk bulaşır ama oğlum biraz daha iyi bu konuda genede çok dikkat ediyorum ona bulaşmasın diye onarın hastalığı çok zor oluyor

günaydın kızlar bende fena gribim her yerim ağrıyor derinde az öksürüyor kış daha zor yaaa

günaydın geçmiş olsun kızlar ,grip çok fena ya benim kızımda kafasını bile tutamıyor sesi kısıldı ,büyük insan gibi öksürüyor,burnu akıyor antibiyotikte kullanıyor ama şimdilik bir düzelme yok keşke onun yerine ben hasta olsaydım

çok geçmiş olsun canım hastalık çok kötü etkiliyor onları oğlum bir kere hastalandıda iyileşene kadar ben oturduğum yerde oda kucağımda uyudu kıpırdayamıyordum bile uyanmasın diye bizede antibiyotik vermişti dr ama ferro sanol birlikte kullanılmadığını söylemedi birde oğlumun vücudu döktü o yüzden valla drlarda başından atmaya uğraşıyor resmen

selma benim kızlarda öyle 2 gün atweş oldu dün olmamış bakalım bize ne diyecek doktor zeynoyada çok geçmiş olsun çok sevdik kuzuları nazar ettik

kızlar geçmişe şöyle bi göz attımda gerçketen de çocuklarımza nasıl davranacağımızı bilemiyorum ne yapmalıyız bencede bir grup kurup paylaşım yapabiliriz kitapları okuyorum ama bazen onlarda fikir çatışmasına giriyor zor yanii

didemcim geçmiş olsun canımmm yaaa bizde öyleyiz
selmacım zeyno nasıl bugünnn
valla kızlar hasta olmadan önlemini almaya çalıştım ama derin o kadar değilde ben daha fenayım inş. çok geçmez

selma benim kızlarda öyle 2 gün atweş oldu dün olmamış bakalım bize ne diyecek doktor zeynoyada çok geçmiş olsun çok sevdik kuzuları nazar ettik

didemcim geçmiş olsun canımmm yaaa bizde öyleyiz
selmacım zeyno nasıl bugünnn
valla kızlar hasta olmadan önlemini almaya çalıştım ama derin o kadar değilde ben daha fenayım inş. çok geçmez

sağolun kızlar zeynebin bugün ateşi yok çok şükür ama öksürük ve burun akıntısı hala devam ediyor,serapcım senin meyveli irmiğinden yaptım onu çok seviyor diye ancak üç kaşık yiyebildi boğazları ağrıdığı için yutamıyor sadece emiyor iştah sıfır bir iyileşsinde yemeside düzelir sonra inş...

ben gelincede kimsiler olmuyo..
hasta bebeblerrr çok varmış çok çok geçmiş olsun acil şifalarr.bizde hastayız.yani oluyoruz.iki kızımda öksürüyo.ve burunları akıyo.ama geniz akıntılı.balgamıda defne pek atamıyo.çocuk tıkalı geziyo off.zaten kaç gündür burun tıkalıydıda.öyle geçiyodu işte.hala ilaç vermedim.ateşleri çıkana kadarda vermeyi düşünmüyorum..şimdilik idare ediyoruz.az yiyen kızım kahvaltı yapmadı.sadece iki tatlı kaşıgı yedi çocuk iki saatte tekrar yattı uyuduvücut direnci pek iyi degil sanırım.
bebekelrin hastalınmaları normal ilk kez kış görecekler.ilk doğduklarındakı kışı ben saymıyorum çünkü zaten pek dışarı çıkılmadı artı çıksakta sarıp sarmaladık çıktık.sağa bile dönemeyen çocuk nasıl hasta olurki.bu sefer başka tabiki.umarım daha az haztalanırlar.maalesef alışılacak( heleki bizim gibi evde bi çocuk daha varsa .(
dünkü misafirimi agırladıgım iyi olmuş...defnede kucaktan inmiyo heleki hasta olunca hiç yanından ayrılmıyosun.

Son düzenleme:
portakallı keki fiyaskoyla sonuçlanan bi ben olacagım sanırım.misafire ondan ikram edişim dedim yaptım.ayy taş gibi çıktı.resmen at .kafanı yarar.bütün ölçülere sadık kaldım yani.ama bilmiyorum çok kötü oldu .tadıda kötü oldu yani ikram edilemezdi .koca keki attım maalesefe.kendi kekimi ettim.nefis oldu.şimdi nerde hata yapkım anlamadım..:26

bende derim aman onlar hasta olacagına ben olayım diye üzülüyorum.dayanamıyorum.beni kocada aman yok sende hasta olma.üçünüz hasta olacagınıza ben olayım der.,ayy canım yaa benidemi düşünüyorsun derim.ya iyide sen hasta olunca bize kim bakacak.yok yok en iyisi ben hasta olayım.der..

Günaydın kızlar

Kış iyi hoş ta hastalıklar olmasa daha güzel olur
Hepinize çok geçmiş olsun. Tospişim atlattı iyileşti çok şükür. Dün feci neşeli ve enerji doluydu çok şükür. İnşallah hepsi tez zamanda iyileşir.

geçmiş olsun herkese valla çok zor grip deyip geçmemek lazım

serap doktorun söylediklerini yazdım gördün mü?

dün 3 kitapcıya sordum kitapları bulamadım,bu sabah da nt yi aradım sordum yokmuş hepsiburada dan sipariş verdim artık, inşallah çabuk gelir de hemen okurum :) uzun zamandır kitap okuyan bi insan değilim ama sizden şevk geldi bana da..

bizim konya işi, pazartesiye kaldı, konyada mevlana için etkinlikler varmış, tüm oteller doluymuş, bize de yer kalmamış, ohh ohh ohh..dua etmiştim zaten, ama tümden iptal olsun diye :)

canım gördüm çıktı aldım kendimee valla bende başladım yavaştan kitap okumaya neleri sipariş veridn kitap yurdundan alsaydınyaa

kitap yurduna da baktım, aynı paraydı

"mahallenin en mutlu yumurcağı"
"freud a ne yaptık da böyle oldu"

özlemlerin tavsiyesi ile alıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…