Bu arada Günaydın Ayşegül, Hülya,Serap,Özlem
cnm hoşgeldinöğlen oldu ama günaydıınn
kızlar çok iyi düşünmüşsünüz.artık bebişler büyüyo şimdi daha zor günler bizi bekliyo.bencede konu belirleyip bunun üzerine konuşalım.kitap olayıda çok güzel.ayrı bi topik açmayı mı düşünüyosunuz yoksa brda mı konuşcaksınız? ben çok takip edemiyorum ama edebildiğim kadar katılırım.
bursalı hanımlar biz ne zaman buluşcaz.sözde kalmasın buluşalım inallah.bizde bursalı bebişlerin fotolarını ekleyelim...
cnm hoşgeldin
bursa buluşması olsund çok soğuk ya
canım allah kolaylık versin tam hersey bitmiş derken en baştan başlayacaksın ama artık kafan rahat 2.ciyi de yaptın..Haydi mutlululklar..Hangi hastane hangi doktor gelebilirsem gelecem!!Verdim Havvaya Özlem telimi hatta geçen gün mesaj yazmış kız girmedin topike doğurdun mu yoksa diye
biz de aynı şekilde rutin için alıştırdık..banyoyu cok seviyoruz..biz genelde her aksam yatmadan duş aldırıyoruz Doruk a. uykusuna iyi geldiğini düşünüyorum. hemde bir rutini oluştu artık. ama bu aralar cok soguksa 2 günde bir yapıyor. banyoyu cok cok seviyor. bende seviyorum onu banyo yaptırmayı mutlu görmeyi ama banyo bitip iş giyinmeye gelince cok yoruyor ben.
canım allah kolaylık versin tam hersey bitmiş derken en baştan başlayacaksın ama artık kafan rahat 2.ciyi de yaptın..Haydi mutlululklar..Hangi hastane hangi doktor gelebilirsem gelecem!!
biz de aynı şekilde rutin için alıştırdık..banyoyu cok seviyoruz..
ozlem sana ozel birşey sormak istiyorum akşamları kaçta geliyorsun vee dorukla geçirdiğiniz vakit yeterli geliyor mu?? ne bileyim..yiyi bişeyler duymaya ihtiyacım varr..
hoşbulduk canım.evet gerçekten çok soğuk bende korkuyorum ama tanışmakta istiyorum.cumartesi buluşcaz olursa dimi?
öğlen oldu ama günaydıınn
kızlar çok iyi düşünmüşsünüz.artık bebişler büyüyo şimdi daha zor günler bizi bekliyo.bencede konu belirleyip bunun üzerine konuşalım.kitap olayıda çok güzel.ayrı bi topik açmayı mı düşünüyosunuz yoksa brda mı konuşcaksınız? ben çok takip edemiyorum ama edebildiğim kadar katılırım.
bursalı hanımlar biz ne zaman buluşcaz.sözde kalmasın buluşalım inallah.bizde bursalı bebişlerin fotolarını ekleyelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?