2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Esracım ben aksamları 6.30 gibi en gec 7 gibi evde oluyorum. Dorukta 8.30 - 9 gibi gece uykusuna geçiyor. Aksamları gecirilen vakit tabiki yeterli olmuyor. Ben eve girer girmez kucagıma atlıyor kucaklıyor. seviniyor. oynamak istiyor. bunları yaşamak cok güzel. birlikte gecirdigimiz vakitte banyo, meme emme, biraz oyun. kitap okuma şeklinde değerlendirmeye calısıyorum ben. Belki bi cok insan benle aynı fikri paylaşmıyor ama gece ben yatağa giderkende Doruk uda yanıma alıyorum. 9 gibi kendi yatağına yatıyor. 12 gibi emmek icin kalktığında yanımıza alıyoruz. sabaha kadarda birbirimize sarılarak yatıyoruz. ben gece kalkıp onu öpüp seviyorum. biliyorum oda herseyin farkında ve benimle uyudugu icin cok mutlu. bence önemli olan bu. gündüz birlikte olmadığımız vakti böyle kapattığımıza inanıyorum. sabahlarıda 7.30 gibi yanımda uyanıyor. direk gülücükler saçıyor. ben giderkende şimdiye kadar hic aglamadı. döneceğimi cok iyi biliyor çünkü. dönüş ve evden cıkıs saatlerim cok keskin oldugu icin alıştı sanırım. sabahları mutlaka benim gidişimi görmesini istiyorum. görmeden evden cıkınca terkedilmişlik hissi tatar gibi geliyor. zaten gün içinde benimde içim rahat etmiyor. haftasonlarıda bol bol oynuyoruz. mutlaka dışarı cıkıyoruz. yemek yeme sorunu oluyor cünkü h.sonları bitek beni emmek istiyor ama napalım o kadarınıda artık dert etmemek gerekli.

haklısın ama biz evd esüekli kaliteli zaman geçriiyorduk sürekli ilgilenerek..şimdi azalacak..
ne kadar iyi..bence iyi plan yapmışsınız..maaşallah..teşekkrüeler

kızlar nerdesiniz yahu........
benm bıcırık uyanır şincik gelin gariiiii........

defne uyudu.ala sık uyanıyo.bu üçüncü uyuyuşu(
sanırım bi balgam sökücü ilac verecegim..
serapcım sana katılıyorum.bir her bebek aynı degil.hem dogru bir haftayı barık üç beş günü bile farkı oluyo artık..

ee benikide uyanır..ama sizler yoksunuz.ne yapalım her bebek bir olmadığı gibi her anada olmuyo işte

bencede ayşegül balgam sökücü ver..yatamıyodur balgamdan..

bende şimdik geldim neva sinüzit olmuş 5 tane ilaç verdi allerjik astımı ilerlemiş şimdi sıra küçükte kadında kızdı zaten niye beni aramıyorsun 2 kere gidip geliceksiniz dedi bir daha çekinmeyin arayın dedi sevindim ama çok yoruldum 2 lokma bişey yiyeyim
ayşegül bacım geç kaldım ama sen yoktun yarın gönderiyorum canım

bende yoğurtlu pirinç çorbası yaptım uyanınca yesin bıdık...
artık akşamları ne yemek yapıyosak ondan yediriyoruz az az olsa da yiyo..
babasının elinden daha bi güzel yiyo kerata..

ahanda uyandı

geçmiş olsun kız aman ne kadar esirgersek o kdar hassas oluyolar...
ilaçlar bitince düzelir inş..

ne gönderiyosun kız ayşegüle merak ettim...süyle bakalım...

Hele şükür site gelebilmiş bininci bakım herhalde bu .Günde kaç defa girmek için uğraşıp duruyoruz

Hasta annelerimize ve kuzucuklarına çok ama çok geçmiş olsun .Allahım tez zamanda şifa versin hepinize

bencede ayşegül balgam sökücü ver..yatamıyodur balgamdan..

evet evet akşam babası gelsin öyle.tek veremiyorum.

yaa kuzum yaa.çok geçmiş olsunn..off didem yaa bu kızlar varya.zeynepin bünyesi çok zayıf hemen hasta oluyo ve hepimize bulaştırıyo.sizden pek farkımız olmuyo.
bacım bu derdin arasında göndermeeee..

bende yoğurtlu pirinç çorbası yaptım uyanınca yesin bıdık...
artık akşamları ne yemek yapıyosak ondan yediriyoruz az az olsa da yiyo..
babasının elinden daha bi güzel yiyo kerata..

ahanda uyandı

benimki yogurtlu çorba hiç sevmiyo yaa.zenep bayılırr.bende.ama ddefne orbayla degil direk yemiyi seviyo..

geçmiş olsun kız aman ne kadar esirgersek o kdar hassas oluyolar...
ilaçlar bitince düzelir inş..

ne gönderiyosun kız ayşegüle merak ettim...süyle bakalım...

söyle kız hadi meraktan çatlarım heeee...
hadi hadiiiii..

slm canım..sarı cücük nasıl iyimi..iştahı geldimi biraz..
bende bakım falan çıkmıyo niye sende çıkmş anlamadım..

kız kendi resimlerinizi niye koymadınız aaaa..
bak ist analarına toplu koyuyolar ne güzel....
hadi hadi toplu resim bekliyoz analardan...

hg.tubamm.civciv nasıl oldu..

slm canım..sarı cücük nasıl iyimi..iştahı geldimi biraz..
bende bakım falan çıkmıyo niye sende çıkmş anlamadım..

hg.tubamm.civciv nasıl oldu..

Hoşbulduk canlarım Sağolun teyzoşlar çok çok iyi kuzucuk pazar günü antibiyotik kullanmayı bitirdim .Zaten 1 hafta kullanılacaktı .İştahı biraz daha iyice en azından bizim yediklerimizden azda olsa yiyor. Bakalım ayın 20 sinde falan dra gitmemiz lazım kilo almış mı ozaman belli olur .Birde dr hastayken gördüğünde ilk tepkisi bu çocuk kansız demişti .Ne olması gerekiyor tabi çocuk hasta ne yiyor ne uyuyor sapsarı olmuştu hastalıktan Bu ay kan vermemizde lazım kansız mı değil mi onada bakılacak .Ama keyfi çok iyi şükürler olsun .Evi savaş alanına çevirdi .Gazeteyi yırtıyor şuan, evin içinede oyuncaklarını yaydı şuanda sehbayı dağıtıyor .Allah korusun birine bassam yere yapışcam okadar dağınık .Aman ben topluyorum o dağıtıyor sabah beri kaçıncı yoruldum valla
Aman sağlıklı olsunda varsın uyumasın varsın yaramazlık yapsın kurban olurum onu verene

Kış geldi başladı hastalıklar... Eflal'in de sabah burnundan sesler geliyordu. Ne çok burnu tıkanıyor bu çocuğun ya. Buhar makinesini açmalı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…