Kış geldi başladı hastalıklar... Eflal'in de sabah burnundan sesler geliyordu. Ne çok burnu tıkanıyor bu çocuğun ya. Buhar makinesini açmalı artık.
aa ne güzel, yemeyen bebişlerimiz burak ve mertkan yemeye başlamışlar, inşallah devamı da gelir, darısı da eflal e olur..
bence yağmurla büyük bi kızmış gibi konuşun..işte sen ablasın çok akıllısın burağı korumalısın falan diye..burak çok küçük sen büyüksün deseniz..belki işe yarar..kreş için çok erken canım yaa..kızlarrr benim şöyle bir sorunum var..
burak kuzenleri ile birlikte kalıyor ya, yeğenim mert 10 yaşında,yağmur 2.5 yaşında. mert yağmuru kıskanıyor, yağmur burağı kıskanıyor..
dün yağmur almış kalemi eline, burağın yüzünü karalamış, yağmur yazdım demiş bide..Allahtan kalem gözüne falan gelmemiş, bizimkinin de sesi çıkmamış hiç.. sonrasında da annem burağı ayağında sallarken yağmur sevecem diye gelmiş, burağın yüzünü yırtmış, dün kaşının üstünde derin bir tırnak izi vardı
biz de dün akşam hepimiz küstük yağmura. küstüğümüz zaman daha hırçın oluyo tabi, bu defa burağın kafasına oyuncak bebek attı, elini saklama kabını kapatırken sıkıştırdı..
son 1 haftadır böyle hırçın..nasıl yapmalı acaba? dün çok çok üzüldüm..yağmur da benim cocuğum gibi,ayırt etmem, kardeş sayılırlar..acaba burağı kreşe falan mı versem diye düşündüm ama daha çookk küçük. 3 yaşından sonra gönderirim kreşe diye düşünüyordum...
amin amin inş......aa ne güzel, yemeyen bebişlerimiz burak ve mertkan yemeye başlamışlar, inşallah devamı da gelir, darısı da eflal e olur..
bende çok merak ediyorum revna kilo aldımı diye
aa ne güzel, yemeyen bebişlerimiz burak ve mertkan yemeye başlamışlar, inşallah devamı da gelir, darısı da eflal e olur..
off kızlar kendimi çok yorgun hissediyorum ya..
hergün akşam olunca diyorum yarın kalkınca kendime bakıcam eşofmanları atıcam üstümden güzel güzel giyinicem saçlarımı maşalıcam falan filan diye..sabah oluyo sanki üstümden dozer geçmş gibi yorgun oluyorum gün boyu hemde...kansızlık var sanırım bende de..siz ilaç falan kullanıyomusunuz kansızlık için..aslında bizdende çocuklarımıza geçiyo kansızlık..önce kendimizi düzeltsek iyi olacak kanımca:26:..
evet cnm c.tesi olur
Selam canım bende ne zamandır senin girmeni bekliyordum.Senin oğluşuna biz hediye alacağız yaBen sana nerden arkadaşlık göndereyim ister burdan ister face varsa ordan arkadaş olalım
Bana bilgileriniz lazım :81:
canım aldım arkadaşlık davetini.hediye için şimdiden teşekkür edriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?