ya benide heyecan sardı.bende hulenin kızına alıcam ama daha tanımıyorum.facesi var mı acaba.bende ona bi msj atayım.yada sesimi duyarsan burdan bana yaz hulencimNe demek canım benim için büyük keyif olacak .Baktım burası hep bakımda bende faceden yolladım daha garantili .Beni şimdiden heyecan sardı hediyeleşme için .
Ama doğum günü için hala bi planım yok . Aklımda bir tek şey var aslında .Eşiminde Mertoşunkinden 5 gün sonra ikisini bir arada çıkarayım dedim .Şimdi kocişe ayrı parti yapamayacağımZaten çok kalabalık olamayız en yakınlarımız oldu bitti .Ama süper hazırlanmak istiyorum çok özeniyorum umarım umduğum gibi olur :97:
merhaba kızlar nasılsınız..
inşallah herkes iyidir öncelikle hasta olan meleklere acşl şifalar geçmiş gitmişler olsun..
bide darısı yiğite lütfennnn...
mama sandelayesi aldık bir heves belki rahat ederde yer diye yok farketmedi
kızlar size bişey sorcam ya.. sizinkiler televizyona karşı ilgilimi.. özellikler reklamlar çıktığı zaman kilitleniyor resmen.. bebekli reklamlar çıkınca onlarla konuşuyor gülüyor kavga ediyor.. hoşuma gitmiyor değil ama zararları konusunda çok bilgi sahibi değilim açıkcası. 2 yaşına kadar tv yasak diye duydum birilerinden ama ne kadar doğru yada yemek yerken baby tv izlemisi ona zarar verirmi bilmiyorum.mesela bir işim olunca yemek yaparken çamaşır asarken açıyorum tvyi bayağı izliyor büyük adam gibi. tedirginimm.
sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?
2010 şubat anneleri bebek bakım ve eğitim sorunlarını tartışıyor
nasıl?
Tamam öyle olsuncanım ozaman başka önerisi olan yok galiba
Ya kontol panelini kullanabilen varmı sistem bakımda diyor yine deliricem yaa
Serap yarış yapıyolar galiba bunlar kuzum..
Doğum sonrası karın sarılır mı sarılmaz mı diye bile başlık açmışlar
2010 şubat anneleri bebek bakım ve eğitim sorunlarını tartışıyor
nasıl?
Kızlar siz cevap yazarken kontrol panelini kullanmıyonuz mu direk şubat annlerini açıp mı cevap yazıyosunuz?
Sağol canım eline sağlık , Yazdıkların da çok anlamlı onun içinde yüreğine sağlıkhttp://www.kadinlarkulubu.com/subat...itim-sorunlarini-tartisiyor.html#post16651232
Evet kıslar topikimizi açtım bakın bakem ilk kez böle bi işe kalkışıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?