2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Nasıl yapalım Özlemcim?
2010 şubat anneleri bebek bakım ve eğitim sorunlarına çözüm arıyor! olsun mu konunun ismi?

ya benide heyecan sardı.bende hulenin kızına alıcam ama daha tanımıyorum.facesi var mı acaba.bende ona bi msj atayım.yada sesimi duyarsan burdan bana yaz hulencim

bencede ikisini bi aradan çıkar canım bende yapmak istiyorum ama burda fazla kimsem yok.kk arkadaşlarım yeter gerçi:) inşallah dilediğin gibi olsun canım.

olsun ama cözüm arıyor biraz iddali sanki. konuşuyor, tartişiyor falan daha iyi olmazmı. yada farketmez sen nasıl istersen öyle olsun. bizede linkini bildir bari.

meraba canım.aynen benim oğlumda tam tv meraklısı.ama artık ben gündüzleri fazla açmamaya gayretv ediyorum.yada reklam çıktığında radyo açıyorum.çok zararlı bebişlere tv.ayrıca bende trt çocuğu açıyodum iş apıcam zaman.bugün yine açtım mutfaktayım.bizimki nasıl ağlıyo çığlık atıyo.bi girdim yanına kilitlenmiş tv ye ağlıyo.bişeyden korkmuş.biraz bekledim izledim neyden korktu diye.bi tilki vardı ekranda garip hareketler yapıyo konuşuyo.nasıl dudaklarını büzüyo bizim ki.bu son oldu.hele yalnızken bi daha açmam.özellikle reklam ve klipler çok zararlı canım.dikkat et.ben gündğzleri radyo açıyorm artık...

bi tane genel başlık olsun da tüm konularımızı kapsasın yoksa bi sürü topik açmayalım

anam aklıma geldi bu 2011 şubat anaları hamilelikte bu kadar açtılar doğurunca kaç topik daha açarlar acep

2010 şubat anneleri bebek bakım ve eğitim sorunlarını tartışıyor

nasıl?

Tamam öyle olsuncanım ozaman başka önerisi olan yok galiba
Ya kontol panelini kullanabilen varmı sistem bakımda diyor yine deliricem yaa

Serap yarış yapıyolar galiba bunlar kuzum..
Doğum sonrası karın sarılır mı sarılmaz mı diye bile başlık açmışlar

Ay vallahi baydı onlarda Onlara karışanda yok torpilliler sanırım

Bizde baya bir mücadele vererek yarım kase çorbayı yedik şükür

kızlar ben size bigün yazmıştım burdan bu yemek sorunu bigün bitecek kendiliğinden diye.

uykuda öyle olacak emin olun. zamanı gelince tüm sorunlar bitiyor.

Seldacım benim oğlumda tam bir reklam delisi .Gerçi bazı reklamları beğenmiyor seçiyor
Biz genelde ilaç vaktinde reklam açıyoruz yoksa mümkün değil içmiyor . Bazen kanal kanal reklam arıyoruz bu günleri göreceğim aklıma gelmezdi . Çok zararlı biliyorum ama ne yapayım bazen çaresizlik yaptırıyor işte

ben de karın sarılırsa nasıl sarılmalı diye bi topik daha açayım onlara bari nasıl sizce
hakkaten ben bilmiyorum kimse bu topiğin sorumlusu bildirelim hepimiz ayrı ayrı ilgilenirler herhalde
ya da bizim topikleri sabitlesinler en üstte dursun ben hiç oraya gidip bakamıyorum
tartışma topiğimizi de arar dururuz artık

Zeynep Özlemin dediği isim bence de güzel

ya ben televizyon izlemesin diye kasmıyorum
bizim sürekli tv açıktır evde..
tabi onun olduğu odada yumurcak veya trt çocuk açık oluyo
zaten ben o odadaysam kanalı değiştirsem bile onunla oynadığım için ilgisni çekmiyor
reklamlar tüm bebekler gibi berkuşun da dikkatini çekiyor ama seçiyo kendince favorileri var
yumurcaktaki bazı programlar var seçtiği caillou, uçan balon gibi
sesini duyunca paldır küldür seyretmeye geliyor bazen
ama oturup ta sadece tv seyretmiyor
oyuncaklarıyla oynarken ya da yürümeye çalışırken yan gözle bakıyor
çok nadir durup ta bakıyor o zaman önüne geçsek bile eğilip bükülüp seyretmeye çalışıyo
ama bana göre başka uğraşları daha yoğun olduğu için tv seyretmesi problem değil
sadece tv seyrediyor olsaydı problem olarak düşünebilirdim gibi geliyo

Kızlar siz cevap yazarken kontrol panelini kullanmıyonuz mu direk şubat annlerini açıp mı cevap yazıyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…