2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bende çıkıyorum artık şekerler .Kaynanamlar gelir şimdi sofra hazırlığı başlar .Kendinize ve kuzucuklara iyi bakın herkese iyi akşamlar :79:

Kızlar size bir sürprizim vaaar...
Bendeki buluşmada çektiğim bir videoyu facebook daki grubumuza ekledim..
Çok keyifli 15 dk. sonra izleyebilirsiniz

Slm kızlar yaa laptopum bozuldu sağolsun ahmet lcd ekranını cekiştire çekiştire halletti laptopu bu başka bi laptop ama bizim değil yani fırsat buldukca girecegim
yeni yeni konular var hepsine bakmaya calışacağım hepiniz iyisinizdir umarım bebişlerde iyidir inşalah.

Hmmm demek şubat annelerini filan buluyonuz sizde..Kontrol panelini kullanmak çok kolay aslında kızlar..Girince hemen daha önce cevap yazdığınız konularda yeni yazı varsa gösteriyor.Ama ben bugün kullanamıyorum girince site bakımda diyor deli olcam böle arayıp bulmak zoruma gidiyor

Tuğbacım çok şükür atlattınız hastalığı çok sevindim..Görüşürüz inşallah iyi akşamlar sanada...

Kızlar size bir sürprizim vaaar...
Bendeki buluşmada çektiğim bir videoyu facebook daki grubumuza ekledim..
Çok keyifli 15 dk. sonra izleyebilirsiniz
aaa çok güzel hemen izlicem...
ben hiç ordan denemedim bi deneyelim bakalım..

slm canım..bak sen şu ahmet in yaptığına..tlfonları hallettiler şimdi sıra bilgisayarlarda demek..

yemeğimiz hazır çocuklar içerde oynaşıyo...
kocişi bekliyoz....

Son düzenleme:
kızlar burcu dan haberi olan varmı girmiyo kaç gündür...
banamı denk gelmiyo yoksa...

ya kızlar bugün net bendeee..eşimi basket seyredecek.tabi çocuklarda izin verirse buralardayımm..

havvam havan alırsın düşer yuvarlanırsın
havvam kocaya gitme belki bana kalırsın
kızz ne ediyonnn

Son düzenleme:
Herkeze iyi aksamlar daha yeni isten çiktim yoldayim eve gidiyorum. Butun gun kizimi gormedim çok özledim valla. Umarim hepiniz iyisinizdir. Cuma gunu evdeyim muhabette gelirim

kötü bi gece geçirdim.uykusuzum(( ikisininde burnu akınca bi onun odasına koş bi digerinkine baktım ortada helak oluyorum.defneyi kucaklayıp zeynebin odasına geçtim.zeynebin odasıda kanepe vardı orda defneyle beraber yattım ben .bu arada ikisinede bakmış oldum.iyi oldu böyle gece zenep ateşlendi .kalkıp ilacını içirdim.balgam atıp durdu çok uyandı yavrum.o öksürdükçe defnede uyandı.yada defne ağlarken zeynep uyandı.biraz yorucu geçti yani.zeynep pek iyi degil.doktora götürmek gerek.defnenin ise sadece burnu akıyo.bide hafif tıkanıklık var o daha iyi.en azından ateş falan yok.şimdi babamızdan haber bekliyoruz umarım randevu alabilir.değilse bi gün dahamı bekleyeceiz ne..

Herkeze iyi aksamlar daha yeni isten çiktim yoldayim eve gidiyorum. Butun gun kizimi gormedim çok özledim valla. Umarim hepiniz iyisinizdir. Cuma gunu evdeyim muhabette gelirim

reyhancım bizde seni merak ediyorduk.şu fransada kreş rehin alınmışmı ne.allah korusun dedik...aman yazdığına göre herşey yolunda şükür:)))

günaydın kızlar geçmiş olsun zeynep ve defneyede bizde dün gittik ve resmen dumura uğradım bütün akşam kendime gelemedim 1 aydır ayşe kusuyordu hep böyle resmen hortum gibi fışkırıyordu nevadan alışıktım ama konduramamıştım dün doktora bahsettim dediğiniz şikayet reflü ve sizin aile geçmişinizde taş öyküsü olduğu için ben ayşedede taştan şüpheleniyorum dedi yerle bir oldum boyu 2 cm uzmış bu kadar kusmaya 250 gr almış kan idrar tahliller verdi onları yaptırıcaz hafta sonuda üriner ultrason çektiricez moralim çok bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…