2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar..
Ayşegül ve Didem çok çok geçmiş olsun kızlar ya Allahım bir an önce iyileşmeyi nasip etsin kısçelerimize bi yüzleri gülmedi kış gireli ya..
Bizde dün gece uyumayanlardanız..Toprak uyandı gecenin bi körü ve uyumak istemedi..Uyutmaya çalıştık ama nafile gözler fal taşı.Biraz takıldık,ben sinirlendim banyoya girdim.Babası uyutmaya çalışmış yine nafile..4 e geliyodu ayamda sallayarak uyuttum zar zor.Sonra yattım ama kabustan uyuyamadım.&.30 da kaldı zaten geri uyuz çucuk..Hastaneye gidicem kontrolüm var..Herkese iyi bir gün diliyorum..

hadi iyi haberlerini bekliyoruz

günaydın kızlar..
günaydınn cnm

cnm hepsi aynı heralde bu çocukların benimkide uyumuyo adam gibi
kontrolden hayırlı haberlere dönersin inş. cnm

tugba,sibel,özlem sağolun kıskançlık durumunda bana yardımcı olduğunuz için..dün bi vukuat olmamış, akşam da iyi geçti..bakalım bugün nasıl olacak? özlemcim dediğin gibi yağmuru bir birey kabul edip, onunla da ilgilenmek lazım. ben bugüne kadar yapmaya çalıştım ama tek benle olmuyor..daha çok anneannede bitiyor sanırım olay. annemle ve ablamla da konuşacağım yeniden..aslında bu da ablamın problemleri bağırarak ya da döverek! halletmeye çalışmasından kaynaklanıyor, bir türlü değiştiremiyorum onu..cocuklar çook hırçın oluyor bence..

ben de mesela burak terliği ağzına aldığı zaman sert bir dille "hayır" diyordum ve eşim kızıyordu bana cocuğa bağırma diye.. ben de ona kızıyordum tabi içimden. sonra birgün ben ütü yaparken eşim burakla oynuyordu..burak yine terliği ağzına aldığında eşim güzel güzel anlatıyor, terlik ağza alınmaz oğlum değil mi? hadi onu buraya koyalım, afferim, oyun oynayalım..şok oldum ben..eşimden cocukla ilgili öğrendiğim 2. şeydir..

bugünden sonra ben de burağa hep böyle yaklaştım, terliği eline aldığı zaman o kirli demi oğlum,hasta oluruz onu ağzımıza alırsak, diye sık sık tekrarlıyorum artık ve gerçekten de burak artık terliği ağzına almıyor..hatta kendi kendi kirli kirli demeye çalışıyor..

bunu gören ablam da çok şaşırıyor elbette..

didemcim cok gecmis olsun. umarım değildir taş falan. hemen üzülme panik olma. tam kesinleşsin bakalım. bence alerjidende olabilir o kusmalar.

diger annelerede kolay gelsin. uykusuz gecmis yine geceler.

Toprakcıkta uyumamış. anladı kardeşinin geleceğini kaprismi yapıyor anneye acaba :)

Özlem iyi haberlerini bekliyoruz hadi bakalım.

Didem biz yarın citis e gidiyoruz. Zeynep ben gelirim demişti son durumu nedir bilmiyorum. İpek iyiyse gelir herhalde. Sanada artık sonraki oyun gunumuzde geliriz. iyi olunda biran önce. Eger sende istersen gel yarın citis e ben 11.30 gibi oralarda olacağım.

tüm kzlama gçmiş lsn klavy bzld yazamym DFN ZYN AYŞGÜLCÜM
didmcim inşallah taş ykt canm üzülm
özlm ii habll gl AY YAZAMYM

hoşgeldin fatoş aras nasıl ? saolun özlem ve esma ben hemöen panik durumu zaten en kötüye kendişimi hazırlıyorum zaten minicik hepten minik kalacak bu kız

hülya bende durumuna yorum yapayım bizim evde sizinki gibi bir durum var pedagogumuzun önerisiyle biz nevayı pohpohluyoruz çünkü onun aklı eriyor küçüğü arada hırpalıor tabiki o zaman işte sana böyle yapılsa hoşuna gidermi diyoruz bazen bende aynı tepkiyi ona veriyorum oz aman anne bu davranış kötüymüş bir daha yapmalım diyor fena değil durum bizimki daha çok biryerlere gittiğimizde ayşeyle ilgilinilmesine tahammül edemiyor bizde tanıdık insanlara ev gezmesi yapmayarak çözüm bulduk ama zaten anormal olan kıskanmamasıymış sabiha paktunada kardeşler kavga etsin karışmayın diyor bende öyle yapıyorum ayşede kendini korumayı öğrendi zaten ya oda ablasına bağırıyor gücü yetmiyorsada hemen kaçıyor ama önemli olan büyük sizde yağmurla daha çok ilgilenin bence

hoşgeldin zeynep.

iyiyiz sen nasılsın. yeni topigimiz var göz atmayı unutma

ipek nasıl ctesi citis e gelebilecekmisin?

iyi diyelim özlemcim.
ipek maalesef pek iyi değil. hiç uyumuyor. dün gece 2-3 saat falan yattı. sürekli mızırdanıp ağlıyor.
ben de yorgunluktan telef olmuş durumdayım.
kesin konuşmayayım ama gelicem büyük ihtimalle. hafif bi soguk algınlıgımız var,çok ilerlemezse gelmeyi düşünüyorum.

günaydın herkese ......

Ayşegülcüm çok geçmiş olsun canım ,zeyneple,erenden sonra sanırım keremde hasta oluyor dün başım çok ağrıyor diyordu hafifte öksürüyor ilaç verdim inş.ilerlemez......

geçmiş olsun didemcim inş.taş çıkmaz canım iyi düşün iyi olsun......

günaydınlarr

ayşegülcüm didemcim geçmiş olsun yaa
didem inş taş değildir cnm
günaydın esmacım

günaydın kızlar..
günaydın hülyacım ....

sanada günaydın özlemcim benim zeynebim 38+2 de dünyaya geldi, bakalım senin zeyno ne zaman gelecek hayırlısıyla, merakla bekliyorum

tüm kzlama gçmiş lsn klavy bzld yazamym DFN ZYN AYŞGÜLCÜM
didmcim inşallah taş ykt canm üzülm
özlm ii habll gl AY YAZAMYM
günaydın fatoş nasılsın arasın ilaçları iyi geldimi şimdi nasıl .....

günaydın kızlar.
nihayet evimdeyim. nasılsınız?

günaydın zeynepcim hoşgeldin nasılsın ipek nasıl....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…