hadi iyi haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlar..
Ayşegül ve Didem çok çok geçmiş olsun kızlar ya Allahım bir an önce iyileşmeyi nasip etsin kısçelerimize bi yüzleri gülmedi kış gireli ya..
Bizde dün gece uyumayanlardanız..Toprak uyandı gecenin bi körü ve uyumak istemedi..Uyutmaya çalıştık ama nafile gözler fal taşı.Biraz takıldık,ben sinirlendim banyoya girdim.Babası uyutmaya çalışmış yine nafile..4 e geliyodu ayamda sallayarak uyuttum zar zor.Sonra yattım ama kabustan uyuyamadım.&.30 da kaldı zaten geri uyuz çucuk..Hastaneye gidicem kontrolüm var..Herkese iyi bir gün diliyorum..
günaydınn cnmgünaydın kızlar..
cnm hepsi aynı heralde bu çocukların benimkide uyumuyo adam gibiGünaydın kızlar..
Ayşegül ve Didem çok çok geçmiş olsun kızlar ya Allahım bir an önce iyileşmeyi nasip etsin kısçelerimize bi yüzleri gülmedi kış gireli ya..
Bizde dün gece uyumayanlardanız..Toprak uyandı gecenin bi körü ve uyumak istemedi..Uyutmaya çalıştık ama nafile gözler fal taşı.Biraz takıldık,ben sinirlendim banyoya girdim.Babası uyutmaya çalışmış yine nafile..4 e geliyodu ayamda sallayarak uyuttum zar zor.Sonra yattım ama kabustan uyuyamadım.&.30 da kaldı zaten geri uyuz çucuk..Hastaneye gidicem kontrolüm var..Herkese iyi bir gün diliyorum..
inş korktuğun gibi değildir didemcim..geçmiş olsun.
Ayşegülcüm çok geçmiş olsun canım ,zeyneple,erenden sonra sanırım keremde hasta oluyor dün başım çok ağrıyor diyordu hafifte öksürüyor ilaç verdim inş.ilerlemez......kötü bi gece geçirdim.uykusuzum(( ikisininde burnu akınca bi onun odasına koş bi digerinkine baktım ortada helak oluyorum.defneyi kucaklayıp zeynebin odasına geçtim.zeynebin odasıda kanepe vardı orda defneyle beraber yattım ben .bu arada ikisinede bakmış oldum.iyi oldu böyle gece zenep ateşlendi .kalkıp ilacını içirdim.balgam atıp durdu çok uyandı yavrum.o öksürdükçe defnede uyandı.yada defne ağlarken zeynep uyandı.biraz yorucu geçti yani.zeynep pek iyi degil.doktora götürmek gerek.defnenin ise sadece burnu akıyo.bide hafif tıkanıklık var o daha iyi.en azından ateş falan yok.şimdi babamızdan haber bekliyoruz umarım randevu alabilir.değilse bi gün dahamı bekleyeceiz ne..
geçmiş olsun didemcim inş.taş çıkmaz canım iyi düşün iyi olsun......günaydın kızlar geçmiş olsun zeynep ve defneyede bizde dün gittik ve resmen dumura uğradım bütün akşam kendime gelemedim 1 aydır ayşe kusuyordu hep böyle resmen hortum gibi fışkırıyordu nevadan alışıktım ama konduramamıştım dün doktora bahsettim dediğiniz şikayet reflü ve sizin aile geçmişinizde taş öyküsü olduğu için ben ayşedede taştan şüpheleniyorum dedi yerle bir oldum boyu 2 cm uzmış bu kadar kusmaya 250 gr almış kan idrar tahliller verdi onları yaptırıcaz hafta sonuda üriner ultrason çektiricez moralim çok bozuldu
günaydın esmacımgünaydınlarr
ayşegülcüm didemcim geçmiş olsun yaa
didem inş taş değildir cnm
günaydın hülyacım ....günaydın kızlar..
sanada günaydın özlemcim benim zeynebim 38+2 de dünyaya geldi, bakalım senin zeyno ne zaman gelecek hayırlısıyla, merakla bekliyorumGünaydın kızlar..
günaydın fatoş nasılsın arasın ilaçları iyi geldimi şimdi nasıl .....tüm kzlama gçmiş lsn klavy bzld yazamym DFN ZYN AYŞGÜLCÜM
didmcim inşallah taş ykt canm üzülm
özlm ii habll gl AY YAZAMYM
günaydın kızlar.
nihayet evimdeyim. nasılsınız?
Konuyu buradan görebilirsiniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...egitim-sorunlarini-tartisiyor-yeni-mesaj.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?