2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar...
oğlum hala uyuyor 1 haftadır üşütmüştü yeni yeni iyileşiyor...
ve 1 haftadır sabah 8de gözleri kapalı emiyor tekrar uyuyor bu saat oldu hala uykuda dilimi ısırayım bariii :)
ama geceleride 12 den önce uyumuyor sıpa..
sizler nasılsınız ne var ne yok...

zeynepçim fatoşcum selmacım günaydınlrrr

günadyın canm maşallah uyusun
bizlere iiyiz şükür

sağol didemcim, dikkate alıcam,evdekileri de uyarıcam..inşalllah uyum sağlarlar.. dediğin gibi burak da artık kendini korumayı öğrendi.. aslında cocuk cocukla büyüyor gerçekten..iyi yanları da var, böyle kötü yanları da var işte..

zeynep hoşgeldin canım..ipek yine mi uyumuyor ya, şuruplar da işe yaramıyor sanırım.. inş bi şekilde düzene girer canım..

fatoş klavyeyi aras mı bozdu yoksa :)

pınarcım kış birden geldi kuzular teker teker hastalanıyorlar geçmiş olsun canım...

selmacım ıyıyız sagol ıpekte iyi aynı işte bıldıgınız gıbı...
pınar canım maşallah de aman nazar degmesın cocuga. gecmıs olsun bu arada da

hosbulduk canım sagol...
uyumuyor hülya

dünden önceki gün neslihan hanım aradı. çok şaşırdım. ipeği sordu,atarax ne durumda uykusu nasıl diye.
bende pek kullanmıyoruz acıkcası dedım. bana guven 15 gun kullanalım dedı. hafıfte kırıklıgı vardı, hapsırıyordu azcık ta burnu akıyordu,a-ferin kullanalım o da uyku yapar dedi. neyse 5 gun de aferın ıcıcez o ayrı dava.
dusun dun gece hem atarax hem de aferin verdim
ve cocuk 3 saat anca dogru duzgun yatmıştır.
bugun aradım tekrar durumu söylemek ıcın ulaşamadım... o bana döner nasılsa. çaresiz durumdayım.

döner döner merak etme bende sabhatan nevanın okulda aşılama yapılacakmısınız diye aradılar doktorumuza sorayım dedim aradım hastası varmış size döner dediler aradı saolsun aşılamasınlar hasta dedi süper bi kadın valla saolsaın ebru bize tavsiye ettin

selmacım,zeynepcim... sağolun...burnu tıkalıydı sonrada akmaya başladı...ama şimdi daha iyice

valla bende şaşırıyorum bu kadar uyumasına..düzene mi giriyor ne..

Günaydınlar nasılsınız hanımlar
Kardeşim gelecek kahvaltıya onu bekliyorum .O gelene kadar buralardayım

merhaba kızlar bende 2 gündür annemdeydim daha kalasım vardı ama eşim çok özledim diyice dayanamadım geldim hasta olanlara geçmiş olsun bende duru uyanunca bilgisaya bakamıyorum bırakmıyo yaa illa bilgisayarın tuşlarına basmak istiyo özledim buraları geçmişe bakabilirsem bi yandanda bakım ama bu seferde muhabbeti kaçırıyorum yaa...

slm kızlar...

ayşegül geçmş olsun canım..
didem hemen kötü düşünme kız inş korktuğun gibi değildir...
zeynep hoşgeldin canım..ipoş yine uyumamış hay Allah ya..
tuğba afiyet olsun cicim..
pınar maşallah de kız..biz erken öten horozuz özledim geç kalkamayı..
ebru özletme kendini canım...
fatoş nasılsın aras nasıl canım...

bende özledim yaa kızlar diğer topike bakıyolar burası boşaldı...

evet canım valla bende şaşırdım....-
en çok da babamız sevinio bu duruma pazar günü 11 e kadar uyuycam diye

selam kızlar benım zeynepte hiç uyumuyor iştahıda hiç yok üzülüyorum sankı zayıfladı gerçi hasta olmasında ne yapayım

çokk uykum varrrrr....

selam kızlar: havalar malum, evden hatta oturma odasından çıkamıyoruz. benim masaüstü bilgisayarım da başka odada olduğu için ancak miray uyuyunca açabiliyorum.

salı akşam sinemaya gitmiştik eşimle. mirayı da babaanneye bıraktık. ortalığı ayağa kaldırmış ve zorla 22:30 civarında uyumuş. dün de 3 saat uğraştırdı beni uyumak için. uykusu var ama gözü kapansa bile "hımmm hıımmm hımmm" diye söyleniyor. bırakıcam diye korktu saırım. ve uyumamakta direndi. :84:

kaç gecedir çığlık çığlığa ağlama eşilğinde uyanıyoruz bir de. nedenini anlamadım. dişten mi dicem ama herşeyi dişe bağlamaktan da usandım. hala diş falan yok ortada.

artık elimden bişey yemek istemiyor: kendi elind,e vermemi istiyor. öyle olunca da her yer batıyor. yani günüm mirayın elindeki yiyeceği yemeye çalışırken arkasından döktüklerini toplamakla geçiyor. ah bi de yoğurt ve çorbayı da kaşıkla yemek istese çok sevinecem.

hasta olan bebişler ve annelerine acl şifalar.
ipek, hala uyumuyor musun teyzem??? anneyi de düşün bıdık.

eee ne var ne yok bakallım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…