çokk uykum varrrrr....
selam kızlar: havalar malum, evden hatta oturma odasından çıkamıyoruz. benim masaüstü bilgisayarım da başka odada olduğu için ancak miray uyuyunca açabiliyorum.
salı akşam sinemaya gitmiştik eşimle. mirayı da babaanneye bıraktık. ortalığı ayağa kaldırmış ve zorla 22:30 civarında uyumuş. dün de 3 saat uğraştırdı beni uyumak için. uykusu var ama gözü kapansa bile "hımmm hıımmm hımmm" diye söyleniyor. bırakıcam diye korktu saırım. ve uyumamakta direndi. :84:
kaç gecedir çığlık çığlığa ağlama eşilğinde uyanıyoruz bir de. nedenini anlamadım. dişten mi dicem ama herşeyi dişe bağlamaktan da usandım. hala diş falan yok ortada.
artık elimden bişey yemek istemiyor: kendi elind,e vermemi istiyor. öyle olunca da her yer batıyor. yani günüm mirayın elindeki yiyeceği yemeye çalışırken arkasından döktüklerini toplamakla geçiyor. ah bi de yoğurt ve çorbayı da kaşıkla yemek istese çok sevinecem.
hasta olan bebişler ve annelerine acl şifalar.
ipek, hala uyumuyor musun teyzem??? anneyi de düşün bıdık.
eee ne var ne yok bakallım???
hımm tamamdır..
videoyu ekledinmi canım kapatıcam onu bekliyorum
melekleri görüp kapatım diyorum..
selam kızlar benım zeynepte hiç uyumuyor iştahıda hiç yok üzülüyorum sankı zayıfladı gerçi hasta olmasında ne yapayım
günaydın canlar herkes iyidir inşallah...
c
yok kuzum eklemedim 1.5 saat sürecekti vazgeçtim.
çokk uykum varrrrr....
selam kızlar: havalar malum, evden hatta oturma odasından çıkamıyoruz. benim masaüstü bilgisayarım da başka odada olduğu için ancak miray uyuyunca açabiliyorum.
salı akşam sinemaya gitmiştik eşimle. mirayı da babaanneye bıraktık. ortalığı ayağa kaldırmış ve zorla 22:30 civarında uyumuş. dün de 3 saat uğraştırdı beni uyumak için. uykusu var ama gözü kapansa bile "hımmm hıımmm hımmm" diye söyleniyor. bırakıcam diye korktu saırım. ve uyumamakta direndi. :84:
kaç gecedir çığlık çığlığa ağlama eşilğinde uyanıyoruz bir de. nedenini anlamadım. dişten mi dicem ama herşeyi dişe bağlamaktan da usandım. hala diş falan yok ortada.
artık elimden bişey yemek istemiyor: kendi elind,e vermemi istiyor. öyle olunca da her yer batıyor. yani günüm mirayın elindeki yiyeceği yemeye çalışırken arkasından döktüklerini toplamakla geçiyor. ah bi de yoğurt ve çorbayı da kaşıkla yemek istese çok sevinecem.
hasta olan bebişler ve annelerine acl şifalar.
ipek, hala uyumuyor musun teyzem??? anneyi de düşün bıdık.
eee ne var ne yok bakallım???
ebruli avatarındaki zeynep heralde, çok tatlı ya, resim topiğine de koysana büyükçene..maşallah.yemiyor uyumuyor, genel sıkıntı, dediğin gibi Allah sağlık versin.
miray'a bak sen..büyümüş de kendi yicekmiş..yine bıkakıp gidicen sanıyor olabilir canım..biz dee aynı, bazı bebişler, bazı anneler hastakış ortaya çıkınca en büyük problem hastalık oluyor malum..
ne oluyor bu bebeklere..hepsi bu ay bi iştahsız bi uykusuz..büyüdükçe düzene girer dediğimiz şeyler aynı düzende gidiyor.düzelme adına bişey yok.ben oğlumun iştahsızlığını hastalığına bağlıyorum umarım ondandır.
bide bizim alt 2 dişimiz 8.ayında çıktı.bi dahada başka dişi çıkmadı 10 aylık olduk hala tık yok..
ne zaman gelicek bu dişler acaba :44:
ne oluyor bu bebeklere..hepsi bu ay bi iştahsız bi uykusuz..büyüdükçe düzene girer dediğimiz şeyler aynı düzende gidiyor.düzelme adına bişey yok.ben oğlumun iştahsızlığını hastalığına bağlıyorum umarım ondandır.
bide bizim alt 2 dişimiz 8.ayında çıktı.bi dahada başka dişi çıkmadı 10 aylık olduk hala tık yok..
akşam olsada eve gitsek ben dahada kötüleşiyorum burnumdan nefes ün,
alamaz hale geldim
O kadar çok yağmur yağıyor ki kardeşim gelemedi .Bende kahvaltımı yaptım geldim
Sıpacık müsade ederse biraz burdayım
gelirler canım merak etme..kışın tamamlarlar çoğunu..
azı ve kesici dişler yaza kalır..eyvah eyvah..
sıcaklarda zor olur..yavrucaklar ne yapcak bilemiyorum..
çok felaket tellalı gördüm kendimi
gelirler canım merak etme..kışın tamamlarlar çoğunu..
bizimde aynı canım sadece 2 diş var üstler kabarık ama çıkamadı bi türlü..
biz derdimize yanalım bacım bizimkiler zaten zayıf o zaman dahada zayıflarlarlar hadi kışın belli olmuyorda yazın iyice somalili çocuklar gibi dolaşırlar mileette bana kadın kendi yemekten çocuğu unutmuş deyip katıla katıla güler
Valla canım her bebek farklı biliyorsun .Ama bizim şuan 5 dişimiz oldu .Hepside 2 ayın içerisinde arka arkaya geldi .Çocuk dişi çıkarıyor tam düzeliyor yine hop başa dönüyoruz iştahsızlık , uykusuzluk , huysuzluk , ateş , ishal derken perişan oldu kuzucuğum .Ben azı dişleri çıkarken ne olacak diye kara kara düşünüyorum:18: diş çıkarırken helak oluyor yavrum .Hele en son dişte diş etleri şişti dudaklarında uçuk çıktı birde üstüne boğazlarıda iltihaplandı .O günleri hatırlamak bile istemiyorum .Korkarım ki 6.dişimizde yolda yine beni zor günler bekliyor .Tamda yenice yemesi uyuması azda olsa düzelmiştine oluyor bu bebeklere..hepsi bu ay bi iştahsız bi uykusuz..büyüdükçe düzene girer dediğimiz şeyler aynı düzende gidiyor.düzelme adına bişey yok.ben oğlumun iştahsızlığını hastalığına bağlıyorum umarım ondandır.
:18:gelirler canım merak etme..kışın tamamlarlar çoğunu..
Evet canım gelemedi ama olsun gelmesin .Çok yağmur yağıyor kızcağız ıslanır bende gelme dedim zaten .İnş. yarın gelecekdinlenmeden geçmez bu hastalıkta.burnuna okyanus suyu
kullansan iyi gelir..geçmiş olsun..
gelemedi demek kardeşin tühh...afiyet olsun o zaman sana..
müsade etsin annesine kuzucuk da ama ...bizimki ekrana yapışıyo.klavyeye basmak istiyo zorluklarla yazıyorum
biz derdimize yanalım bacım bizimkiler zaten zayıf o zaman dahada zayıflarlarlar hadi kışın belli olmuyorda yazın iyice somalili çocuklar gibi dolaşırlar mileette bana kadın kendi yemekten çocuğu unutmuş deyip katıla katıla güler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?