2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

slm canım..ateşi falan yok değilmi..hasta falan olmasın..dişte olabilir canım artık dişe bağlayabilirsin belki çıkacaktır artık..

ebruli avatarındaki zeynep heralde, çok tatlı ya, resim topiğine de koysana büyükçene..maşallah. yemiyor uyumuyor, genel sıkıntı, dediğin gibi Allah sağlık versin.

miray'a bak sen..büyümüş de kendi yicekmiş..yine bıkakıp gidicen sanıyor olabilir canım..biz dee aynı, bazı bebişler, bazı anneler hasta kış ortaya çıkınca en büyük problem hastalık oluyor malum..

ama bencede bu sefer dişten çok yakında çıkar inşallahda sıkıntısıda geçer artık...duru da bensiz fazla kalmıyo ya bende annemdeyken anneme bırakıp kuaföre gittim annem diyo seni çok arıyo çok bağlanmış sana diye benim hoşuma gidiyo ama daha biz eşimle kzıımı biyere bırakıp hiçbiyere gitmedik alışması lazım aslında ...

O kadar çok yağmur yağıyor ki kardeşim gelemedi .Bende kahvaltımı yaptım geldim
Sıpacık müsade ederse biraz burdayım

ne oluyor bu bebeklere..hepsi bu ay bi iştahsız bi uykusuz..büyüdükçe düzene girer dediğimiz şeyler aynı düzende gidiyor.düzelme adına bişey yok.ben oğlumun iştahsızlığını hastalığına bağlıyorum umarım ondandır.
bide bizim alt 2 dişimiz 8.ayında çıktı.bi dahada başka dişi çıkmadı 10 aylık olduk hala tık yok..
ne zaman gelicek bu dişler acaba :44:

evet zeynebın 3 ay öncekı fotosu... resım koymayı bilmiyorumkı

gelirler canım merak etme..kışın tamamlarlar çoğunu..
azı ve kesici dişler yaza kalır..eyvah eyvah..
sıcaklarda zor olur..yavrucaklar ne yapcak bilemiyorum..
çok felaket tellalı gördüm kendimi

bizimde aynı canım sadece 2 diş var üstler kabarık ama çıkamadı bi türlü..

akşam olsada eve gitsek ben dahada kötüleşiyorum burnumdan nefes ün,
alamaz hale geldim

dinlenmeden geçmez bu hastalıkta.burnuna okyanus suyu
kullansan iyi gelir..geçmiş olsun..

O kadar çok yağmur yağıyor ki kardeşim gelemedi .Bende kahvaltımı yaptım geldim
Sıpacık müsade ederse biraz burdayım

gelemedi demek kardeşin tühh...afiyet olsun o zaman sana..
müsade etsin annesine kuzucuk da ama ...bizimki ekrana yapışıyo.klavyeye basmak istiyo zorluklarla yazıyorum

biz derdimize yanalım bacım bizimkiler zaten zayıf o zaman dahada zayıflarlarlar hadi kışın belli olmuyorda yazın iyice somalili çocuklar gibi dolaşırlar mileette bana kadın kendi yemekten çocuğu unutmuş deyip katıla katıla güler

yok canımmmm
sen olacakları yazmışsın..ahh bi çıksalarda rahat etsek..

bizimde aynı canım sadece 2 diş var üstler kabarık ama çıkamadı bi türlü..

dr baktı damak yapısındandır çıkar dedi..beklemedeyiz bizde..

Valla canım her bebek farklı biliyorsun .Ama bizim şuan 5 dişimiz oldu .Hepside 2 ayın içerisinde arka arkaya geldi .Çocuk dişi çıkarıyor tam düzeliyor yine hop başa dönüyoruz iştahsızlık , uykusuzluk , huysuzluk , ateş , ishal derken perişan oldu kuzucuğum .Ben azı dişleri çıkarken ne olacak diye kara kara düşünüyorum:18: diş çıkarırken helak oluyor yavrum .Hele en son dişte diş etleri şişti dudaklarında uçuk çıktı birde üstüne boğazlarıda iltihaplandı .O günleri hatırlamak bile istemiyorum .Korkarım ki 6.dişimizde yolda yine beni zor günler bekliyor .Tamda yenice yemesi uyuması azda olsa düzelmişti

:18:

Evet canım gelemedi ama olsun gelmesin .Çok yağmur yağıyor kızcağız ıslanır bende gelme dedim zaten .İnş. yarın gelecek
Valla benim oğlan tam bilg. delisi ağlamaktan helak oluyor eğer ona müsade etmezsem
Hemen dikkatini başka yöne çekiyorum böylede zor oluyor hem ona hem buraya bakmak
Al işte yine ağlamaya başladı birde bıdı bıdı söyleniyor hey Yarabbim :84:

aman ne yapalım valla yediriyoz işte yemiyolar..
akşam eşimle konuşuyoz yine burak iyi de diyorum utku çok zayıf nasıl yapmalı falan diye...
2ay emdi zaten o kanayan yaram falan dedim..
oda diyo sen iyi bakıyosun napalım kilo almıyosa başkası olsa hiç uğraşmaz yemese yemesin der..
sende öyle düşün iyi baktığımıza eminim ben senide az çok tanıdım..ne kadar düşüyosun üzerlerine..
napalım canım demekki yapıları böyle yada kaderimiz böyle..

utku okuldan geldi..geldiğinden beri kavga kıyamet yemicemde yemicem..iki kaşık yiyo anne bu azalmıyo çoğalıyo diyo ya çıldırıyorum öyle diyince..zar zor şöyle oğlum böyle oğlum hergün aynı terane..gına geldi..yinede sabır diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…