2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

zeynep bir gün de 3 diş patlattı şimdi 2 altta 2 üstte var ve yavrumun patlayacak 2 dişi hazırda belkı o yüzden ne iştahı var ne uykusu... kolay değildir sanırım 2 şer diş çıkarmak..

aynı bizim ev nevada öyle anne 10 kaşık çorba 10 kaşıkta yemek yerim fazla yemem hep pazarlık hep pazarlık baba olunca yine korkuyor sesini çıkarmıyor ama benimle tam savaş

sizin yine iki altta çıkmış bizde oda yok:)

delirtiyor benimki.. ne yiyor ne uyuyor mızmızda mız mız.. kaşığı ağzına sakamıyorum resmen elimle bir iki alıyor tamam aşırıdı derecede iştahsız zaten yemeyen bir çocuk biliyorsunuz ama son iki üç gündür resmen çin işkencesi yapıyor bana .. şükür ki sütüm var hala oda olmasa bir somalilide bizim evde olurdu yakın zamanda.. çok ağladı bu sabah nedense calpol verdim rahatladı snki herhalde dişler geliyor bu sefer hayırlsıyla:)

Bugün oruçluyum allah kabul ederse.. acıkmadım ama başım ağrıyor ne yapsamki.

meraba canım.bn miraya hediye alıcam inş. face adresin varsa beni kler misin meltem demir adına. bu arada ağlma ve uyumama sebebi kulak olabilir.biz bugün acildeydik ateş ağlama ishal yüzünden.yine kulak çıktı.antibiyotik kullncaz artık...

Ah canım ya yemeyen çocuk çok zor olur tabi .Benim evdeki örümcekte oğlu 7 yaşında oğlum şunu ye bunu ye der durur sofrada .Birde yemeyince alır kaşığı kendi yedirir sanki bebek koca çocuğa bırak yemezse yemesin .Ama onun bir huyu vardır çocuk devamlı kek ,cips, bisküvi , çikolata ne bileyim abur cubur ne varsa yerdi yemeğe gelince mıy mıy eder dururdu .İnsanında siniri bozuluyor kocaman çocuk bebek değilde ne uğraşıyorsun .Ama hata örümcekteydi yemek yemediğinde ıvır zıvır alma çocuğa .Kendi hatalıydı çocuğa kızardı sen alırsan o tabi yemekten önce yer . Yemeğide yemez haliyle
Senin eşin ne güzel söylemiş bak tamamen katılıyorum ona .Açlıktan ölecek değil ya sağlıklı olsunda üzerine gitmeyin belki ilerde düzelir.Umarım tüm çocuklar yemeklerini yerde annelerini üzmezler. Allahım bize iştahlı çocuklar nasip etsin aminnnnnnnnnnnn

Selam kızlar ben geldimmm
Selam canım hoşgeldin nasılsın kızın nasıl

seninkide memeye güveniyo belli..
sıkma canını emzir inş açılır iştahı napıcan işte...

Allah kabul etsin orucunu..bende orucum bugün..bende acıkmadım daha..
ama birazdan çaysızlık benmde başıma vurur gibme geliyo...
orucu çayla açarım kanımca

Hülya nerelerdesin yahu hiç karşılaşamıyoruz. Sen nasıl veriyorsun ki eline de kendi yiyor anlamadım ben. Ne veriyorsun mesela?

amiiiiiin canım...ben yemekten önce kesinlikle abur cubur vermem....
yinede iştahsız nebileyim hayırlısı...

geçmiş olsun canım yaaa. 2 çocuk birden zor olacak sana. allah kolaylık ve acil şifa versin.

inş taş değildir. allah dermensız dert vermesin. kuzucuklarımızı korusun inş.

ne oluyo bu çocuklara yaww. inş biyeri ağrıımıyordur.
hayırlı haberlerle gel kuşum.

slm canım..ateşi falan yok değilmi..hasta falan olmasın..dişte olabilir canım artık dişe bağlayabilirsin belki çıkacaktır artık..

ay ne bileyim. 2 gündür salyada var ama bilemiyorum. dişi görmeden inanmayacam valla.

burak paşam nasıl???

günaydın canlar herkes iyidir inşallah...

c

yok kuzum eklemedim 1.5 saat sürecekti vazgeçtim.

hoşgeldin seldacım. iyi diyelim iyi olsun be gülüm.
yiğidim iyi mi?? iştah sorunu ne oldu, devam mı?

akşam olsada eve gitsek ben dahada kötüleşiyorum burnumdan nefes alamaz hale geldim

buyur burdan yak. anacım ıhlamur iç bari de için ısınsın ve rahatla.
geçmiş ola

bence de. o yüzden uzun süre bırakıp bi yere gidemicem gibi. ben daha çook çalışmayı düşünürüm.
sizde kim hasta??? geçmiş olsun.

evet yaa, alıştırmak lazım ama nasıl. hep beraberken babaannenin kucağından inmiyor. bırakınca kıyametler kopuyor. 1-2 saat alışsın diye çarşıya çıktım bikaç kez. geri çağırdılar.
bi de çok hareketli maşallah, baş edemiyorlar galiba (

O kadar çok yağmur yağıyor ki kardeşim gelemedi .Bende kahvaltımı yaptım geldim
Sıpacık müsade ederse biraz burdayım

afiyet bal şeker olsun cnm.

onuda bulamayanlar var heee. bizde daha 1 tane bile yok. şükredin halinize.

Selam kızlar ben geldimmm

ooo hoşgeldin uzak komşu.
görüşemiyoruz. nasılsın? eflalle nasıl gidiyor??*

İyiyim canım. Eflal de iyi sayılır. Dün akşam 4 kere kaka yaptı biraz da mızmızdı. En son ishale çevirmişti ama bugün iyi diyor annem.

bizimki ortalığı mis gibi pok kokuttu uykumuzda geldi..temizlenip uyuyup gelelm...

Allah kabul etsin canım . Belkide diş gelecektir annesi ondan huysuz olabilir .Zaten diş çıkarken iştah gidiyor bebeklerde.İnş. kolaycacık çıkarsın dişlerini .

Geçmiş olsun canım oğluşuna Allah şifasını versin en kısa zamanda

Bu arada başka hasta kuzucuklarda varsa çok ama çok geçmiş olsun .Diş çıkaranlarda kolaycacık çıkarsınlar inş.

Aa sende mi Allah seninkinide kabul etsin canım

bizimki ortalığı mis gibi pok kokuttu uykumuzda geldi..temizlenip uyuyup gelelm...

Tam gaz devam iştahsılığa hülyacım..
İnşallah tuğbacım yaa bu diş sorununu napcaz bilmiyorum habire diş çıkartacak bu minikler herseferinde böyle huysuzluklmu yapacaklar.
milupanın sitesinde izledim az önce diş çıkartma dönemindeki bebekler kaşıkla beslenmeye karşı çıkarmış..benimki ondan mı kaşığı görünce sinir krizi geçiriyor dersiniz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…