daha bizde de 2 diş var ya, üstten tık yok, ne zaman çıkacaksa..
aman ne yapalım valla yediriyoz işte yemiyolar..
akşam eşimle konuşuyoz yine burak iyi de diyorumutku çok zayıf nasıl yapmalı falan diye...
2ay emdi zaten o kanayan yaram falan dedim..
oda diyo sen iyi bakıyosun napalım kilo almıyosa başkası olsa hiç uğraşmaz yemese yemesin der..
sende öyle düşün iyi baktığımıza eminim ben senide az çok tanıdım..ne kadar düşüyosun üzerlerine..
napalım canım demekki yapıları böyle yada kaderimiz böyle..
utku okuldan geldi..geldiğinden beri kavga kıyamet yemicemde yemicem..iki kaşık yiyo anne bu azalmıyo çoğalıyo diyo ya çıldırıyorum öyle diyince..zar zor şöyle oğlum böyle oğlum hergün aynı terane..gına geldi..yinede sabır diyorum...
ama yine benim suçum bebekken çok zorladım onu yesin diye çocuk nefret etti yemekten
çokk uykum varrrrr....
selam kızlar: havalar malum, evden hatta oturma odasından çıkamıyoruz. benim masaüstü bilgisayarım da başka odada olduğu için ancak miray uyuyunca açabiliyorum.
salı akşam sinemaya gitmiştik eşimle. mirayı da babaanneye bıraktık. ortalığı ayağa kaldırmış ve zorla 22:30 civarında uyumuş. dün de 3 saat uğraştırdı beni uyumak için. uykusu var ama gözü kapansa bile "hımmm hıımmm hımmm" diye söyleniyor. bırakıcam diye korktu saırım. ve uyumamakta direndi. :84:
kaç gecedir çığlık çığlığa ağlama eşilğinde uyanıyoruz bir de. nedenini anlamadım. dişten mi dicem ama herşeyi dişe bağlamaktan da usandım. hala diş falan yok ortada.
artık elimden bişey yemek istemiyor: kendi elind,e vermemi istiyor. öyle olunca da her yer batıyor. yani günüm mirayın elindeki yiyeceği yemeye çalışırken arkasından döktüklerini toplamakla geçiyor. ah bi de yoğurt ve çorbayı da kaşıkla yemek istese çok sevinecem.
hasta olan bebişler ve annelerine acl şifalar.
ipek, hala uyumuyor musun teyzem??? anneyi de düşün bıdık.
eee ne var ne yok bakallım???
aman ne yapalım valla yediriyoz işte yemiyolar..
akşam eşimle konuşuyoz yine burak iyi de diyorumutku çok zayıf nasıl yapmalı falan diye...
2ay emdi zaten o kanayan yaram falan dedim..
oda diyo sen iyi bakıyosun napalım kilo almıyosa başkası olsa hiç uğraşmaz yemese yemesin der..
sende öyle düşün iyi baktığımıza eminim ben senide az çok tanıdım..ne kadar düşüyosun üzerlerine..
napalım canım demekki yapıları böyle yada kaderimiz böyle..
utku okuldan geldi..geldiğinden beri kavga kıyamet yemicemde yemicem..iki kaşık yiyo anne bu azalmıyo çoğalıyo diyo ya çıldırıyorum öyle diyince..zar zor şöyle oğlum böyle oğlum hergün aynı terane..gına geldi..yinede sabır diyorum...
Selam canım hoşgeldin nasılsın kızın nasılSelam kızlar ben geldimmm
sizin yine iki altta çıkmış bizde oda yok:)
delirtiyor benimki.. ne yiyor ne uyuyor mızmızda mız mız.. kaşığı ağzına sakamıyorum resmen elimle bir iki alıyor tamam aşırıdı derecede iştahsız zaten yemeyen bir çocuk biliyorsunuz ama son iki üç gündür resmen çin işkencesi yapıyor bana .. şükür ki sütüm var hala oda olmasa bir somalilide bizim evde olurdu yakın zamanda.. çok ağladı bu sabah nedense calpol verdim rahatladı snki herhalde dişler geliyor bu sefer hayırlsıyla:)
Bugün oruçluyum allah kabul ederse.. acıkmadım ama başım ağrıyor ne yapsamki.
Ah canım ya yemeyen çocuk çok zor olur tabi .Benim evdeki örümcekte oğlu 7 yaşında oğlum şunu ye bunu ye der durur sofrada .Birde yemeyince alır kaşığı kendi yedirir sanki bebek koca çocuğa bırak yemezse yemesin .Ama onun bir huyu vardır çocuk devamlı kek ,cips, bisküvi , çikolata ne bileyim abur cubur ne varsa yerdi yemeğe gelince mıy mıy eder dururdu .İnsanında siniri bozuluyor kocaman çocuk bebek değilde ne uğraşıyorsun .Ama hata örümcekteydi yemek yemediğinde ıvır zıvır alma çocuğa .Kendi hatalıydı çocuğa kızardı sen alırsan o tabi yemekten önce yer . Yemeğide yemez haliyle
Senin eşin ne güzel söylemiş bak tamamen katılıyorum ona .Açlıktan ölecek değil ya sağlıklı olsunda üzerine gitmeyin belki ilerde düzelir.Umarım tüm çocuklar yemeklerini yerde annelerini üzmezler. Allahım bize iştahlı çocuklar nasip etsin aminnnnnnnnnnnn
Selam canım hoşgeldin nasılsın kızın nasıl
kötü bi gece geçirdim.uykusuzum(( ikisininde burnu akınca bi onun odasına koş bi digerinkine baktım ortada helak oluyorum.defneyi kucaklayıp zeynebin odasına geçtim.zeynebin odasıda kanepe vardı orda defneyle beraber yattım ben .bu arada ikisinede bakmış oldum.iyi oldu böyle gece zenep ateşlendi .kalkıp ilacını içirdim.balgam atıp durdu çok uyandı yavrum.o öksürdükçe defnede uyandı.yada defne ağlarken zeynep uyandı.biraz yorucu geçti yani.zeynep pek iyi degil.doktora götürmek gerek.defnenin ise sadece burnu akıyo.bide hafif tıkanıklık var o daha iyi.en azından ateş falan yok.şimdi babamızdan haber bekliyoruz umarım randevu alabilir.değilse bi gün dahamı bekleyeceiz ne..
günaydın kızlar geçmiş olsun zeynep ve defneyede bizde dün gittik ve resmen dumura uğradım bütün akşam kendime gelemedim 1 aydır ayşe kusuyordu hep böyle resmen hortum gibi fışkırıyordu nevadan alışıktım ama konduramamıştım dün doktora bahsettim dediğiniz şikayet reflü ve sizin aile geçmişinizde taş öyküsü olduğu için ben ayşedede taştan şüpheleniyorum dedi yerle bir oldum boyu 2 cm uzmış bu kadar kusmaya 250 gr almış kan idrar tahliller verdi onları yaptırıcaz hafta sonuda üriner ultrason çektiricez moralim çok bozuldu
Günaydın kızlar..
Ayşegül ve Didem çok çok geçmiş olsun kızlar ya Allahım bir an önce iyileşmeyi nasip etsin kısçelerimize bi yüzleri gülmedi kış gireli ya..
Bizde dün gece uyumayanlardanız..Toprak uyandı gecenin bi körü ve uyumak istemedi..Uyutmaya çalıştık ama nafile gözler fal taşı.Biraz takıldık,ben sinirlendim banyoya girdim.Babası uyutmaya çalışmış yine nafile..4 e geliyodu ayamda sallayarak uyuttum zar zor.Sonra yattım ama kabustan uyuyamadım.&.30 da kaldı zaten geri uyuz çucuk..Hastaneye gidicem kontrolüm var..Herkese iyi bir gün diliyorum..
slm canım..ateşi falan yok değilmi..hasta falan olmasın..dişte olabilir canım artık dişe bağlayabilirsin belki çıkacaktır artık..
günaydın canlar herkes iyidir inşallah...
c
yok kuzum eklemedim 1.5 saat sürecekti vazgeçtim.
akşam olsada eve gitsek ben dahada kötüleşiyorum burnumdan nefes alamaz hale geldim
ebruli avatarındaki zeynep heralde, çok tatlı ya, resim topiğine de koysana büyükçene..maşallah.yemiyor uyumuyor, genel sıkıntı, dediğin gibi Allah sağlık versin.
miray'a bak sen..büyümüş de kendi yicekmiş..yine bıkakıp gidicen sanıyor olabilir canım..biz dee aynı, bazı bebişler, bazı anneler hastakış ortaya çıkınca en büyük problem hastalık oluyor malum..
ama bencede bu sefer dişten çok yakında çıkar inşallahda sıkıntısıda geçer artık...duru da bensiz fazla kalmıyo ya bende annemdeyken anneme bırakıp kuaföre gittim annem diyo seni çok arıyo çok bağlanmış sana diye benim hoşuma gidiyo ama daha biz eşimle kzıımı biyere bırakıp hiçbiyere gitmedik alışması lazım aslında ...
O kadar çok yağmur yağıyor ki kardeşim gelemedi .Bende kahvaltımı yaptım geldim
Sıpacık müsade ederse biraz burdayım
ne oluyor bu bebeklere..hepsi bu ay bi iştahsız bi uykusuz..büyüdükçe düzene girer dediğimiz şeyler aynı düzende gidiyor.düzelme adına bişey yok.ben oğlumun iştahsızlığını hastalığına bağlıyorum umarım ondandır.
bide bizim alt 2 dişimiz 8.ayında çıktı.bi dahada başka dişi çıkmadı 10 aylık olduk hala tık yok..
ne zaman gelicek bu dişler acaba :44:
Selam kızlar ben geldimmm
Ah canım ya yemeyen çocuk çok zor olur tabi .Benim evdeki örümcekte oğlu 7 yaşında oğlum şunu ye bunu ye der durur sofrada .Birde yemeyince alır kaşığı kendi yedirir sanki bebek koca çocuğa bırak yemezse yemesin .Ama onun bir huyu vardır çocuk devamlı kek ,cips, bisküvi , çikolata ne bileyim abur cubur ne varsa yerdi yemeğe gelince mıy mıy eder dururdu .İnsanında siniri bozuluyor kocaman çocuk bebek değilde ne uğraşıyorsun .Ama hata örümcekteydi yemek yemediğinde ıvır zıvır alma çocuğa .Kendi hatalıydı çocuğa kızardı sen alırsan o tabi yemekten önce yer . Yemeğide yemez haliyle
Senin eşin ne güzel söylemiş bak tamamen katılıyorum ona .Açlıktan ölecek değil ya sağlıklı olsunda üzerine gitmeyin belki ilerde düzelir.Umarım tüm çocuklar yemeklerini yerde annelerini üzmezler. Allahım bize iştahlı çocuklar nasip etsin aminnnnnnnnnnnn
Selam canım hoşgeldin nasılsın kızın nasıl
Allah kabul etsin canım . Belkide diş gelecektir annesi ondan huysuz olabilir .Zaten diş çıkarken iştah gidiyor bebeklerde.İnş. kolaycacık çıkarsın dişlerini .sizin yine iki altta çıkmış bizde oda yok:)
delirtiyor benimki.. ne yiyor ne uyuyor mızmızda mız mız.. kaşığı ağzına sakamıyorum resmen elimle bir iki alıyor tamam aşırıdı derecede iştahsız zaten yemeyen bir çocuk biliyorsunuz ama son iki üç gündür resmen çin işkencesi yapıyor bana .. şükür ki sütüm var hala oda olmasa bir somalilide bizim evde olurdu yakın zamanda.. çok ağladı bu sabah nedense calpol verdim rahatladı snki herhalde dişler geliyor bu sefer hayırlsıyla:)
Bugün oruçluyum allah kabul ederse.. acıkmadım ama başım ağrıyor ne yapsamki.
meraba canım.bn miraya hediye alıcam inş. face adresin varsa beni kler misin meltem demir adına. bu arada ağlma ve uyumama sebebi kulak olabilir.biz bugün acildeydik ateş ağlama ishal yüzünden.yine kulak çıktı.antibiyotik kullncaz artık...
Aa sende mi Allah seninkinide kabul etsin canımseninkide memeye güveniyo belli..
sıkma canını emzir inş açılır iştahı napıcan işte...
Allah kabul etsin orucunu..bende orucum bugün..bende acıkmadım daha..
ama birazdan çaysızlık benmde başıma vurur gibme geliyo...
orucu çayla açarım kanımca
bizimki ortalığı mis gibi pok kokuttu uykumuzda geldi..temizlenip uyuyup gelelm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?