ooo hoşgeldin uzak komşu.
görüşemiyoruz. nasılsın? eflalle nasıl gidiyor??*
Tam gaz devam iştahsılığa hülyacım..
İnşallah tuğbacım yaa bu diş sorununu napcaz bilmiyorum habire diş çıkartacak bu minikler herseferinde böyle huysuzluklmu yapacaklar.
milupanın sitesinde izledim az önce diş çıkartma dönemindeki bebekler kaşıkla beslenmeye karşı çıkarmış..benimki ondan mı kaşığı görünce sinir krizi geçiriyor dersiniz:)
sağol cnm benimEsma ve Burcu bacılar hoşgeldiniz sefalar getirdinizNasılsınız bakalım iyisiniz inş. bebişler nasıl sizinkilerde hastalık yoktur inş. Çoğu bebişimiz ve bazı annecikler hasta oldular malesef
hoşgeldin elifçimherkese mrb
hasta anne ve minnoşları yine gündemimiz napalım büyüyene kadar bunlar hep böyle artık sıkmayın canınızı kızlar moralinizi yüksek tutunki sabrınız tükenmesin allah acil şifalar versin bütün kuzularıma
gencerde uyuyo şuan yemeğimi yaptım balkon banyo yıkadım gerisi beklesin deyip kaçtım buraya nasılsa az sonra sıpam kalkacak kendime vakit kalsın dedim hee :))iyi yapmışmıyım???
Hoşgeldin canım iyi yapmışsın tabi .Kalkınca rahat vermez tabi .Bizde savaş veriyoruz bilg başında uyusa bir rahat edecemde nerdeeherkese mrb
hasta anne ve minnoşları yine gündemimiz napalım büyüyene kadar bunlar hep böyle artık sıkmayın canınızı kızlar moralinizi yüksek tutunki sabrınız tükenmesin allah acil şifalar versin bütün kuzularıma
gencerde uyuyo şuan yemeğimi yaptım balkon banyo yıkadım gerisi beklesin deyip kaçtım buraya nasılsa az sonra sıpam kalkacak kendime vakit kalsın dedim hee :))iyi yapmışmıyım???
sağol cnm benim
çok şükür iyiyiz sende oğluşta iyisiniz inş.
benim oğlan gece mızmız doğru düzgün uymuyo geneli gibi
kulak enfeksiyonu olmuş birazda ondan heralde
hoşgeldin elifçim
iyi yapmışınkendine vakit kalsın tabi :)
herkese mrb
Aa sende mi Allah seninkinide kabul etsin canım
slm kızlar oh ohh sohbet almış gitmiş anca geldim bugün ben geçmişe az baktım oruçlu arkadaşlarım Allah kabul etsin inş.
hepimizin muherrem ayı mubarek olsun evlerimiz bereketli olsun inş.
hulyacım miraycık gecelri çığlıkla uynayomuş benimkide öleydi kulamış melteminde dediği gibi sen bi götüür doktora ben yeni götürüm diştendir die sallıyodum amakulakmış cnm
bende bende orucum, acıkmadım ama sürekli çikolata falan yiyodum tam elimi atıyorum geri çekiyorum!
Bugün yemek daha bi güzel gelecek
bi anda çıktım sabahdoktor gelsinler deyince hemen toplanıp çıktık.
zeynebin bogazları kötü olmuş.antibiyotik ve iğne olacak.pazartesi tekrar kontrole gidecek.okulamı gidiyo nerden kaptı diyooff kötü işyte.daha gitmiyor dedim okula.nasıl oldu bilmiyorum tek tahminim kaloriferlerimiz yahmadı ya.kız insan gece bari yakar.akşam 11-12 dedimmi kalorifenler sönüyodu.haliyle üstünü açıp durr zeynepte.sanırım hasta oldu o yüzdn.kaç gündür az az yakmaya başladılar.bugün accık bi güneş var kesin yakmazlar.ama ayda 150 lira amıyorlar.deli olacagım yaa.bizde o yetmezmiş gibi klima kullanıyoruz.hem kömür parası.hem eletrik parası ödüyoruz
neyse llah dermansız dert vermesin en azından zeynebe ilaç içirmek o yaştaki çocuga hasta olarak bakmak daha kolay.doktora defneyide muyane ettirdik.oda grip olmuş ama basit bununki dedi.ilaçsız atlatır dedi.hiç bişey yazmadı.gerçe öyle böyle atlatıyo ama bakacagız artık.tartıldı hiç kilo almamış ya 10 günde.8 kilo çıktı ama giysisi vardı.bi partolanu çıkardı .dedim bu yanlış 8 kilo çıkamız beni kız aynıdar dedim.doktor olabilir dedi.neyse 1 cmk uzamışız 77 cm olmuşuz.doktora yemişo yesede pütürlü yiyo dedim ne yapabilirim dedim.yemesin ne var diyo.beni çocugum 2 yaşına kadar pütürlü yemedi ısrar etme o ne ezaman yemek isterse o zaman yiyicek dedi.haydaa hiçmi teklif etmeyşeegim onun yaşıtları kahvaltı yapıyo dedim.her bebek bir degil 4 yaşında bile pütürlü yiyen var ne yapayım oda normal dedi.ayda bi kere deneyecekmişim pütürlüyü.sonra ısrar edersen direk yemez dedi.pirinci haşla tel şehriyiye haşla eline ver diyo o kendi eliyle yesin oöyle daha rahat alışır dedi.deneyecegiz artıkk...6daha bişey yemedi 2 kaşık bişeyle duruyo..bi geçmişe baksamm..
sağol cnm Allah başka det vermesin çok şükürHoşgeldin canım iyi yapmışsın tabi .Kalkınca rahat vermez tabi .Bizde savaş veriyoruz bilg başında uyusa bir rahat edecemde nerdee
Biz çok şükür iyiyiz canım .Yine az iştahlı uyku desen gece sabaha kadar sık kalkıyor ama bunada şükür . Hastalığı atlattıya önemli olan o sağlıklı olsunda gerisi boş .Yemiyor uyumuyor ama en azından keyfi yerinde oynayıp duruyor .Buda bana yeter
Emirciğede çok geçmiş olsun bebeklerde her türlü hastalık zor ya .Allah şifasını versin tez zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?