2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Olabilir canım bizde de aynı durum oluyor ki bizim dişler hep arka arkaya çıktılar .Bende bizim yediklerimizin suyuna ekmek banıp verdim ne yapayım .Birde bol bol emdi o dönemlerde bu aralar maşallah diyeyim daha iyice ama yeni dişimizde göründü .Bizim iştahımızda aniden gelip aniden gidiyor her dişte
Senin paşada biberon almıyor galiba biberonla versen dicem ama diş çıkarırken bazı bebekler onuda istemiyormuş .Bizimde biberon kullanma gibi bir kötü alışkanlığımız yok çok şükür

slm kızlar oh ohh sohbet almış gitmiş anca geldim bugün ben geçmişe az baktım oruçlu arkadaşlarım Allah kabul etsin inş.
hepimizin muherrem ayı mubarek olsun evlerimiz bereketli olsun inş.
hulyacım miraycık gecelri çığlıkla uynayomuş benimkide öleydi kulamış melteminde dediği gibi sen bi götüür doktora ben yeni götürüm diştendir die sallıyodum amakulakmış cnm

merhaba kızlarrr.

yoktum 3 gündür kalan yıllık izinleri bitirmeye çalışıyorum haftayada izinliyim olmayacağım.

geçmişi şimdi okuyamayacağım ama ara ara dönüp okuyorum sonra sanki bağlantı kuramıyor gibi oluyorum.son sayfadan bebeişlerin uyumadığını okudum.birde Didem Ayşede taştan şüpheleniyorlarmış?inşallah değildir canım.çok geçmiş olsun.

hasta olan bebişlerimizin hepsine geçmiş olsun.

bu arada bizdede biberon olayı bitti.almıyor biberon artık sadece kaşıkla besleniyorum biberon veriyorum bakıyor içinde su varsa içiyor mama ise ağlıyor.ee 11 aylık artık bitsin biberon 1,5 yaşında falanda emziği keserim inşallah.

amin esmacım..
burcu yokluğun belli oluyor valla.. niye yazın kullanmıyosunda kış günü evde geçiriyorn izinlerini

Esma ve Burcu bacılar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz Nasılsınız bakalım iyisiniz inş. bebişler nasıl sizinkilerde hastalık yoktur inş. Çoğu bebişimiz ve bazı annecikler hasta oldular malesef

tugba64 eliferdi ebruderin mydarling selda58+ fatos0808+ 07papatya+ bulbul XSIDE essemayit sibelce0 hulen+ Hey maşallah topiğimize bakın :13:

Son düzenleme:
herkese mrb
hasta anne ve minnoşları yine gündemimiz napalım büyüyene kadar bunlar hep böyle artık sıkmayın canınızı kızlar moralinizi yüksek tutunki sabrınız tükenmesin allah acil şifalar versin bütün kuzularıma

gencerde uyuyo şuan yemeğimi yaptım balkon banyo yıkadım gerisi beklesin deyip kaçtım buraya nasılsa az sonra sıpam kalkacak kendime vakit kalsın dedim hee :))iyi yapmışmıyım???

Esma ve Burcu bacılar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz Nasılsınız bakalım iyisiniz inş. bebişler nasıl sizinkilerde hastalık yoktur inş. Çoğu bebişimiz ve bazı annecikler hasta oldular malesef
sağol cnm benim
çok şükür iyiyiz sende oğluşta iyisiniz inş.
benim oğlan gece mızmız doğru düzgün uymuyo geneli gibi
kulak enfeksiyonu olmuş birazda ondan heralde

hoşgeldin elifçim
iyi yapmışınkendine vakit kalsın tabi :)

bi anda çıktım sabahdoktor gelsinler deyince hemen toplanıp çıktık.
zeynebin bogazları kötü olmuş.antibiyotik ve iğne olacak.pazartesi tekrar kontrole gidecek.okulamı gidiyo nerden kaptı diyooff kötü işyte.daha gitmiyor dedim okula.nasıl oldu bilmiyorum tek tahminim kaloriferlerimiz yahmadı ya.kız insan gece bari yakar.akşam 11-12 dedimmi kalorifenler sönüyodu.haliyle üstünü açıp durr zeynepte.sanırım hasta oldu o yüzdn.kaç gündür az az yakmaya başladılar.bugün accık bi güneş var kesin yakmazlar.ama ayda 150 lira amıyorlar.deli olacagım yaa.bizde o yetmezmiş gibi klima kullanıyoruz.hem kömür parası.hem eletrik parası ödüyoruz
neyse llah dermansız dert vermesin en azından zeynebe ilaç içirmek o yaştaki çocuga hasta olarak bakmak daha kolay.doktora defneyide muyane ettirdik.oda grip olmuş ama basit bununki dedi.ilaçsız atlatır dedi.hiç bişey yazmadı.gerçe öyle böyle atlatıyo ama bakacagız artık.tartıldı hiç kilo almamış ya 10 günde.8 kilo çıktı ama giysisi vardı.bi partolanu çıkardı .dedim bu yanlış 8 kilo çıkamız beni kız aynıdar dedim.doktor olabilir dedi.neyse 1 cmk uzamışız 77 cm olmuşuz.doktora yemişo yesede pütürlü yiyo dedim ne yapabilirim dedim.yemesin ne var diyo.beni çocugum 2 yaşına kadar pütürlü yemedi ısrar etme o ne ezaman yemek isterse o zaman yiyicek dedi.haydaa hiçmi teklif etmeyşeegim onun yaşıtları kahvaltı yapıyo dedim.her bebek bir degil 4 yaşında bile pütürlü yiyen var ne yapayım oda normal dedi.ayda bi kere deneyecekmişim pütürlüyü.sonra ısrar edersen direk yemez dedi.pirinci haşla tel şehriyiye haşla eline ver diyo o kendi eliyle yesin oöyle daha rahat alışır dedi.deneyecegiz artıkk...6daha bişey yemedi 2 kaşık bişeyle duruyo..bi geçmişe baksamm..

Son düzenleme:
kızlar hediyeleri almaya başladınızmı ben bu hafta sonu bakmayı düşünüyorum çıkabilrsem tabii
benim hediye alacağım 15 ocak doğum günü ya bu hafta yada bidahaki hafta alırım artık

Hoşgeldin canım iyi yapmışsın tabi .Kalkınca rahat vermez tabi .Bizde savaş veriyoruz bilg başında uyusa bir rahat edecemde nerdee

Biz çok şükür iyiyiz canım .Yine az iştahlı uyku desen gece sabaha kadar sık kalkıyor ama bunada şükür . Hastalığı atlattıya önemli olan o sağlıklı olsunda gerisi boş .Yemiyor uyumuyor ama en azından keyfi yerinde oynayıp duruyor .Buda bana yeter
Emirciğede çok geçmiş olsun bebeklerde her türlü hastalık zor ya .Allah şifasını versin tez zamanda

iyi yapmışsın bend ebugün oruçluyum diye kendime izin verdim hiçbir iş yapmadım bugün.. yatak bil eaçık duruyo o derece yani:)) amann boşver yaa napım.. zaten oğlum yemek yemiyo:))

ayşegül geçmiş olsun canım.. klimadan ziyade elektrikli soba daha iyi ısıtmazmı evi hem klimadan az yakar sanki.. onlar hasta olunca hiçbişeyin tadı olmuypr dimi.. allah acil şifalar versin canım..

:79:
sağol canım amin...

Ayşegül hoşgeldin canım .Meleklerin ikiside hasta mı oldular . Bundan sonra alışmak lazım galiba kış geldi artık olacak mecburen . Sizede çok geçmiş olsun umarım çabuk atlatırlar ikiside

geçmiş olsun tekrar..bol bol meyve yedir yada suyunu içir..

sağol cnm Allah başka det vermesin çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…