2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

evet bak çayda yapar akşamları çok açık iç dene bi bakalım hangisinden oluyormuş.

ayy evet pis kokulu bebekler yazık kızlarda şaşırmışlardır.yada manyak mı lan bu demişlerdir.

bende ilk 1 yıl yasmin kullandım ama bende kilo yaptı.dr yasmin yapar dedi banada başka bir tane önerdi onu kullanıyorum.o kilo yapmadı mesela aman sürekli birşeyler değişiyor gittiğimde soracağım ama.zayıflatanı yokmu şu meretlerin bari damarım tıkanacaksa zayıflıyım da şu prkolojiden kurtulayım.ayy annem bana öyle bir anlattıki sanki yarın damarlarım tıkanacak gibi hissettim.

[

hee kılı tüyü adeti her haltı bizi buluyor.

Günaydın!!! Bakıcı teyze aramalarımız devam ediyor..Dineva!! Özel mesaj attım ama gelmedi galiba, belki senin tanıdıgın vardı, bana yarıdm..

Bu arada tereyağlı haslama patates fikri süper..

ayy senin bulduğun nereye gitti.bulmamışmıydın bi kadın.

anaa bende çoktan bakıcı buldun a işe başladın sanıyorum.
niye öyle düşündüm ki??

maşallah paşama. sağlıkla büyüsün inş.
sen nasılsın fıstıkım??

iyidir şeker nolsun uğraşıyoz..pazara gidicem takıldım buraya..kalkmam gerek..
bisküviyi not ettim yaparım belkim

Sağol canım benim .Evet ya eşin korunmasıda insanın içini rahatlatmıyor şahsen ben öyleyim

cnm bizde yapıyoruz böle severek yiyolar
Aferin Emirede yesinlerde büyüsünler .O yemeyince bende yemek istemiyorum .onun doyması benimde doymam demek

spiral deme bana ayy o lanet birşey ya çok ağrı yapıyor.sen eşini yanına koyma kız kesin çözüm :)

ohh afiyet bal şeker olsun.

Sağol canımmmmm

bisküvi tarifini aldım, sağol canım.

esracım artık iyice azalmadı mı vakit, inşallah kafana göre birini bulursun canım..

Maşallah Burak paşaya bize bakınca gayet güzel canım kilosu boyu

:26: Sütü azaltıyor diye mi vermiyorlar acaba .Sanki öyle hatırlıyorum demekki yanlış kalmış aklımda .Şu evden bir çıkabilsem bende yazdırcam olmayacak böyle

mesaj attım kızlar
yazdıklarımı yazıyorum
"ne yaşanmış olursa olsun hep mutlu olmanı dilerim,bunu hakediyorsun.yüzün hep gülsün,umarım çok güzel bir gelin olursun,mutluluklar..."
yarım saat oldu cevap yok
ben bi ipeği doyurayım bari

yazık sana ama ya.fatma çıkarttırmadı bak gelirse bi ara sorucam o ne alemde acaba.ondada aynı sıkıntılar vardı geçecek diye ya sabır çekiyordu en son.

aman maşallah.bak kilo alıyor annesi .

bende Sibel yine kahveye komşuya gitti diyordum bak sağlık ocağına gitmişsin günahını aldım valla.

Kızlar nerdesiniz herkes burda ama kimse yazmıyo
Bende fırına ince kıyım papates attım üzerine nane koydum çıtır çıtır cips gibi oldu yoğurta daldırıp yiyoz oğluşumla

canım bulmuştum birini..ama bugün gitti belki başka iş buldu bilmiyorum..neyse iyi bakacak birini arıyorum bebek seven oynayacak aktif bbebek seven vs.. izmitte olsun ben y.kaptandayım

tamam sen elinden geleni yaptın.en azından arkadaşlığını kurtarmayı birlikte yaşamışlıklarının hatrına mesaj attın.için rahat olsun senin gibi bir arkadaş kaybettiği için o üzülsün.

maşallah dopdolu burası..iki gündür uyku uyudugukuz yok .eşimle gece uyumadık diyebiliriz.zeynep iki kez ateşlendi çocugu uykulu kaldır ilaç içir.o ateşle zaten içmek isitemidi ağlayıp durdu.nazla niyazla içirdik..o arada defne bizim gürüytümüze uyundu geceleyin cümbür cömaat ayaktaydık.defnede öksürüp duruyo ama doktor bişey verme dedi valla az aklım kalıyo çocukta .neyseki zeynebih pzartesi muayenesi var olmadı tekrar defneyide gösteririm geçmezse.
hap 8 yıllık evleyim.hep khapla korundum hiç bir yan etkisini görmedim.ne kilo ne bişey çok memnundum.halada adetim gelirse kullanmaya başlayacagım.ama ben hala adet olmadım.hapı aldım evde hazır ama eşim kıyamadı defneye bir yaşına kadar bekleyeyim.oladı o zaman kullanırısın dedi.
zeynepcim o durumu accık bende yaşadım.o bana tavır koyunca ben hiç geri dönmedim ona.bence gitme.seni istesiydi az belli edirdi yada laf vururdu.benim artadaş seneler sonra senin kıymetini bilemidm sen grçek bi dostmuşsun dedi .ama olanlarıda anlattı.meger aramazı çekemeyen bi arkadaş benim ağzımdan ileri eri konuşunca bu aptalda bana bunu demişsin dedimid.öyle uzkalaşmaşıtım.bence eşinin bişeyler düşündüğünü düşünüyorsan hi baş edemezsin boşver.
burak paşaya. maşalah boyuda kilosuda çok güzel.

tereyağlı patatesi nasıl yaptın bende yapım bari...

Bende yarın sabah yapayımda yesin paşalar, saol canım

benimde 10 kilo falan vermem gerek evlendikten sonra 50 lili kiloları göremez oldum en son hamile kalmadan 59 u görmüştüm. Ama bende yaza kadar vericem. Görümcemde doğum yaptı benden bir ay önce eski kilosunun altına düşmüş, yazın gelecek ben duba gibi durursam çok canım sıkılır. kendisi fransa da yılda bir kez görüşüyoruz da.

Bende forum takip i kullanıyorum yazdığım konular hemen çıkıyor.

bende d.k hapı kullanmak istiyorum ama kilo almaktan korkuyorum, çünkü kilo verenden çok alanı duydum ben. Evlendiğimde sadece 3 ay hap kullanmıştım ilk doğumumdan sonra 7 yıl spiral kullandım. şimdide düşünmüyor değilim ama kilo almayacağımı bilsem hapta kullanabilirim. Bu arada ben emziriyorum ya hap alabilirmiyim gerçekten.

Bende emzirirken alınmıyor diye hiç önemsememiştim ama eşim sık bogaz edip duruyordu acilen halletmem lazım, beyimizin hoşuna gitmiyorda.

Günaydın!!! Bakıcı teyze aramalarımız devam ediyor..Dineva.. Özel mesaj attım ama gelmedi galiba, belki senin tanıdıgın vardı, bana yarıdm..

Bu arada tereyağlı haslama patates fikri süper..

Allah yardımcın olsun, güvenilir birini bulursun inş.

maşallah Burak paşama

ayyy çok hoşsunuz valla

tarifini aldım canım akşam yaparım kuzucuklarımda afiyetle yer inş.

Aman takma kafana Zeynepcim, gidene eyvallah diyeceksin.

Kızlar nerdesiniz herkes burda ama kimse yazmıyo
Bende fırına ince kıyım papates attım üzerine nane koydum çıtır çıtır cips gibi oldu yoğurta daldırıp yiyoz oğluşumla

Afiyet olsun canım

kızlar buluşma antalya olmasın alanya olsunhem sizi gezririmi.dolaştırırım.hem otelide ucaza getiririz.çok kişi olursak.tanıdık çok bakk.
bu yaz alanyaya tatile gelen olursa söylesin bende ona göre gelirim tatile haaa..ahh keşke bir araya gelibiysek.

ütü yapıyorum az ara verdim.defne yatıyo.zeynep az uyumak üzere.buharım çıktı valla.birikmişte birikmiş ütkü.taa alanyaya gitmeden önce yapmıştım ütü..offf..
aa defne uyandııı...

Geçmiş olsun Ayşegülcüm, Bir an önce iyileşsin kuzular, Allah yardımcın olsun

KIrt kırt bisküvi gibi oldu mu bacım?
he bacım oldu. ama ince yapmak gerek. kalın olunca kırt kırt etmiyor.
iyidir şeker nolsun uğraşıyoz..pazara gidicem takıldım buraya..kalkmam gerek..
bisküviyi not ettim yaparım belkim

burdada var pazar ama bu soğukta çıkamam dışarı

aynen öyle. benim de içim rahat değil ama en azından hormon almıyorum.

bisküvi tarifini aldım, sağol canım.

esracım artık iyice azalmadı mı vakit, inşallah kafana göre birini bulursun canım..

rica ederim cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…