burcu cnm
haptan olduğuda kesin deil çarpıntının ben öle kanaate vardımkendi kendime
aslında çok çay içiyorum oda yaparmı blmem
hiç aklıma gelmemişti doktora sormak özelden gidiyodum ben doktora telini bulursam ariim barim
ya burcucum anladın sen..zararından çok işte yanlış harfe kaymış elim..ama çok dikkatlisin ha aferin kaçmıyo senden de bi şey.bu senin pis le mis olayına benzedi biraz..
bana dokunmadı bugüne kadar,eğer bu kalıcı kilolarım ondan değilse başka sorunum yok şimdilik.ben spiral falan düşünmüyorum.benimki de yasmin,ben memnunum..
Valla bende kazara hamile kalmaktan çok korkuyorum .:18oğum kontrol hapını adet görmeden vermiyorlar diye beklemiştim .Zaten 2 aydır adet oluyorum ama bir gidip yazdıramamıştım fırsat bulupta .Eşim korunuyor diye ama her seferinde kabusum oluyor .Ya işimiz ne zor kadın olmak başlı başına zorluk off
Günaydın!!! Bakıcı teyze aramalarımız devam ediyor..Dineva!! Özel mesaj attım ama gelmedi galiba, belki senin tanıdıgın vardı, bana yarıdm..
Bu arada tereyağlı haslama patates fikri süper..
anaa bende çoktan bakıcı buldun a işe başladın sanıyorum.
niye öyle düşündüm ki??
maşallah paşama. sağlıkla büyüsün inş.
sen nasılsın fıstıkım??
Sağol canım benim .Evet ya eşin korunmasıda insanın içini rahatlatmıyor şahsen ben öyleyimayy ne güzel olurrrrduuu.
ohhh afiyet olsunnn.
ben ilk evlendiğimde aylık iğne kullanmıştım. o da hiç bitmeyen bi regl dönemine layık gördü beni.sonra farklı bi dr a gittiğimde yasmin önerdi. biraz fiyatı yüksek diğerlerine göre ama en hafifi. ( sağlık ocağından da almıştım bi ara) göüslerde hassasiyet falan da yapmıyor.
çok şükür ki korunma konusunda ben değil eşim korunuyor. hormon almak zorunda kalmıyorum. ha ne kadar koruduğu hepsi gibi tartışılır ama allahın takdiri.
cnm bizde yapıyoruz böle severek yiyolar
spiral deme banaayy o lanet birşey ya çok ağrı yapıyor.sen eşini yanına koyma kız kesin çözüm :)
ohh afiyet bal şeker olsun.
slm kızlar..nabersiniz..geçmişi okudum biraz...
herkeşcikler iyi sanırım...
bizde dr dan geldik..paşamın herşeyi yolundaymş..kansızlık biraz düzelmş..durmak yok yola devam..ferroyu kullanıcaz..
kıyafetle tartılıyoz biz ne hikmetse...
9.470gr kilomuz
77 de boyumuz olmuş
kıyafetleri dşünce 9400 falan işte...aman neyse iyi işte almış kilo...yerse alıyo kerata..ağzını kapatmazsa büyücekte işte..
:26: Sütü azaltıyor diye mi vermiyorlar acaba .Sanki öyle hatırlıyorum demekki yanlış kalmış aklımda .Şu evden bir çıkabilsem bende yazdırcam olmayacak böyleVeriyolar kıs hapı adet görmene gerek yok sütü azaltıyor ama bunu bil Tuğbacım
Burcu senle spiral hakkında konuşmucamkorkutup caydıramazsın beni başka bi çözüm yok
Beklemez o kadar bacım girdi yola geliyo
Veriyolar kıs hapı adet görmene gerek yok sütü azaltıyor ama bunu bil Tuğbacım
Burcu senle spiral hakkında konuşmucamkorkutup caydıramazsın beni başka bi çözüm yok
bizde dr dan geldik..paşamın herşeyi yolundaymş..kansızlık biraz düzelmş..durmak yok yola devam..ferroyu kullanıcaz..
9.470gr kilomuz
77 de boyumuz olmuş
kıyafetleri dşünce 9400 falan işte...aman neyse iyi işte almış kilo...yerse alıyo kerata..ağzını kapatmazsa büyücekte işte..
mesaj attım kızlar
yazdıklarımı yazıyorum
"ne yaşanmış olursa olsun hep mutlu olmanı dilerim,bunu hakediyorsun.yüzün hep gülsün,umarım çok güzel bir gelin olursun,mutluluklar..."
yarım saat oldu cevap yok
ben bi ipeği doyurayım bari
tereyağlı patatesi nasıl yaptın bende yapım bari...
fatmacım kilo fazlam çok doğum kilolarımı vermiştim 12 kilosunu emzirme döenminde geldi geriye hepsi 20 kilo vermem lasım vericem ama yaza kadar azimliyimm
doğum kontrol hapı kullananlar emziriyomusunuz ben hala korunma adına bişey yapmıyorum kazaya kurban gidince ağlarım burda demiii:)))) ne yapmam lasım acabaaa
Allah bi avazda kurtarsın diyen dua eden arkadaşlara teşekkür ediyorm arada kaynıyor affedin..
Bi de aklımdayken kızlar şubat anneleri topikine girmeyin direk bakın yukarda kontrol paneli var onu tıklayın daha önce mesaj yazdığınız konulara cevap yazıldığı anda orda çıkıyor çok daha kolay olur sizler için hem 2011lerin arasında sıkışıp kalmazsınız
ben yasmini kullanırken kilo verdim bıraktığım zaman 6 ay hamile kalmadığım dönemde 5 kilo aldım etkisi varmıdır bilmiyorum ama özlellikle kilo konusunu ozaman doktora sormuştum bu hapı kullan kilo almazsın o eskidendi demişti bana..
Valla bende kazara hamile kalmaktan çok korkuyorum .:18oğum kontrol hapını adet görmeden vermiyorlar diye beklemiştim .Zaten 2 aydır adet oluyorum ama bir gidip yazdıramamıştım fırsat bulupta .Eşim korunuyor diye ama her seferinde kabusum oluyor .Ya işimiz ne zor kadın olmak başlı başına zorluk off
Günaydın!!! Bakıcı teyze aramalarımız devam ediyor..Dineva.. Özel mesaj attım ama gelmedi galiba, belki senin tanıdıgın vardı, bana yarıdm..
Bu arada tereyağlı haslama patates fikri süper..
9.470gr kilomuz
77 de boyumuz olmuş
Veriyolar kıs hapı adet görmene gerek yok sütü azaltıyor ama bunu bil Tuğbacım
kızlar miray bisküviyi çok seviyor. belki bileniniz vardır ama ben internetten bi bisküvi tarifi buldum ve denedim. miray çok sevdi. eline veriyorum yiyor:
10 yemek kaşığı tepeleme un
1 çay bardağı pekmez
1 yumurda
100 gr tereyağı
ve çok az vanilya.
iyice yoğurup şekil verin ( ben hayvanlı kalıp kullandım) önceden 170 derecede ısıtılmış fırında 15 dk pişirin. sadece pembeleşiyor. fazla fırında kalırs sertleşiyormuş.
inş sizin kuzucuklar da sever.
mesaj attım kızlar
yazdıklarımı yazıyorum
"ne yaşanmış olursa olsun hep mutlu olmanı dilerim,bunu hakediyorsun.yüzün hep gülsün,umarım çok güzel bir gelin olursun,mutluluklar..."
yarım saat oldu cevap yok
ben bi ipeği doyurayım bari
Kızlar nerdesiniz herkes burda ama kimse yazmıyo
Bende fırına ince kıyım papates attım üzerine nane koydum çıtır çıtır cips gibi oldu yoğurta daldırıp yiyoz oğluşumla
maşallah dopdolu burası..iki gündür uyku uyudugukuz yok .eşimle gece uyumadık diyebiliriz.zeynep iki kez ateşlendi çocugu uykulu kaldır ilaç içir.o ateşle zaten içmek isitemidi ağlayıp durdu.nazla niyazla içirdik..o arada defne bizim gürüytümüze uyundu geceleyin cümbür cömaat ayaktaydık.defnede öksürüp duruyo ama doktor bişey verme dedi valla az aklım kalıyo çocukta .neyseki zeynebih pzartesi muayenesi var olmadı tekrar defneyide gösteririm geçmezse.
hap 8 yıllık evleyim.hep khapla korundum hiç bir yan etkisini görmedim.ne kilo ne bişey çok memnundum.halada adetim gelirse kullanmaya başlayacagım.ama ben hala adet olmadım.hapı aldım evde hazır ama eşim kıyamadı defneye bir yaşına kadar bekleyeyim.oladı o zaman kullanırısın dedi.
zeynepcim o durumu accık bende yaşadım.o bana tavır koyunca ben hiç geri dönmedim ona.bence gitme.seni istesiydi az belli edirdi yada laf vururdu.benim artadaş seneler sonra senin kıymetini bilemidm sen grçek bi dostmuşsun dedi .ama olanlarıda anlattı.meger aramazı çekemeyen bi arkadaş benim ağzımdan ileri eri konuşunca bu aptalda bana bunu demişsin dedimid.öyle uzkalaşmaşıtım.bence eşinin bişeyler düşündüğünü düşünüyorsan hi baş edemezsin boşver.
burak paşaya. maşalah boyuda kilosuda çok güzel.
he bacım oldu. ama ince yapmak gerek. kalın olunca kırt kırt etmiyor.KIrt kırt bisküvi gibi oldu mu bacım?
iyidir şeker nolsun uğraşıyoz..pazara gidicem takıldım buraya..kalkmam gerek..
bisküviyi not ettim yaparım belkim
Sağol canım benim .Evet ya eşin korunmasıda insanın içini rahatlatmıyor şahsen ben öyleyim
Aferin Emirede yesinlerde büyüsünler .O yemeyince bende yemek istemiyorum .onun doyması benimde doymam demek
Sağol canımmmmm
bisküvi tarifini aldım, sağol canım.
esracım artık iyice azalmadı mı vakit, inşallah kafana göre birini bulursun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?