hoşgeldin ayşegülcüm uzun bir gece oldu desene çok çok geçmiş olsun tekrardaan canım benim
Geçmiş olsun Ayşegülcüm, Bir an önce iyileşsin kuzular, Allah yardımcın olsun
ayşegülcüm hoşgeldin. tatil mi dedin yawww. bu kasvetli havada düşüncesi bile güzel.
geçmiş olsun ayşegül iyileşirler inşallah kısa zamanda seninkiler özlem nerde bugun (zeynep6672),zeynep yarın buluşuyuomusunuz canım siz?
gelmedi canım...zeynebçim gayet iyi yazmışsın canım bakalımcevap gelicekmiii
canım çekti bak patetes te yok ewdeKızlar nerdesiniz herkes burda ama kimse yazmıyo
Bende fırına ince kıyım papates attım üzerine nane koydum çıtır çıtır cips gibi oldu yoğurta daldırıp yiyoz oğluşumla
evet en azından elımden gelenı yaptım derım. napalım boyle olması gerekıyormuş...tamam sen elinden geleni yaptın.en azından arkadaşlığını kurtarmayı birlikte yaşamışlıklarının hatrına mesaj attın.için rahat olsun senin gibi bir arkadaş kaybettiği için o üzülsün.
zeyneple özlem mi? BİZ CMT buluşucaktık bugun cuma nasıl yani???aynen uzundu:) sağol serapcım.sizede geçmiş olsun.umarım ilerlemiz hemencecik geçer.
sağol fatmacım.inşallah..
güzel dimi..bende düşüneyim dedim.
sağol ebrucum.zeyneple özlem bugün buluşacaktı sanırım.hım bilemidim...
gelmedi canım...
canım çekti bak patetes te yok ewde
1 haftadır yoktum heryer tam takır
yarın pazar war benı anca pazar paklar...
evet en azından elımden gelenı yaptım derım. napalım boyle olması gerekıyormuş...
ayşegül alıntı yaptım ama olmamış bacım. geçmiş olsun,hemde evlenıcegı adam gorusturmuyo bence,bana oyle gelıyo. napalım dıyorum ya boyle olucakmış...
valla süper olur keşke alanyaya gidebilsek hepimiz tatilee valla bi kere gştsek tadını aldıkmı her yaz gideriz benden söylemesiii
zeyneple özlem mi? BİZ CMT buluşucaktık bugun cuma nasıl yani???
BENDE ANLamıyorum işte tepkim bu yüzden. neyse napalım...amman o nasıl kızmış öyle.kocası ne karışır ya.kocam izi vermiyo diyenleri anlamıyorum.valla ben adamın içinden girer dışından çıkar yine dedigimi ettiririmtöbe töbe..
ahh nede güzel olur valla..
aaaa bugun muydu yoksa.kız bana bakma ne bilem öyle kalmış aklamda .senden iyi bilecek degilimya
aysegul ben balık yagı tavsıye edıcem.of defne gözümü iyice zayıflamı geliyo ya.kilosu aynı kalıp boyu az uzadığı için daada zayıf duruyo artık.off yakında iskelete döner bu kızz
bir haftadırda yemiyo. toplam bütün gün hesabını etsek 5 tatlı kaşıgı yiyo.herşeyi..bir kaşık kahcaltı.üç kaşık meyve.üç beş kaşık yogurt bu kadar.ne edacagim ben yaa...
didem bu fantomalk bizded işe yaramayacak anlaşıldı..
yanıyo canım hemde fazlasıyla cok sukur.zeynep aklıma gelmişken kaloriferleriniz ne alemde canım yanıyormu artık istediğiniz gibb
of defne gözümü iyice zayıflamı geliyo ya.kilosu aynı kalıp boyu az uzadığı için daada zayıf duruyo artık.off yakında iskelete döner bu kızz
bir haftadırda yemiyo. toplam bütün gün hesabını etsek 5 tatlı kaşıgı yiyo.herşeyi..bir kaşık kahcaltı.üç kaşık meyve.üç beş kaşık yogurt bu kadar.ne edacagim ben yaa...
didem bu fantomalk bizded işe yaramayacak anlaşıldı..
slm kızlar..nabersiniz..geçmişi okudum biraz...
herkeşcikler iyi sanırım...
bizde dr dan geldik..paşamın herşeyi yolundaymş..kansızlık biraz düzelmş..durmak yok yola devam..ferroyu kullanıcaz..
kıyafetle tartılıyoz biz ne hikmetse...
9.470gr kilomuz
77 de boyumuz olmuş
kıyafetleri dşünce 9400 falan işte...aman neyse iyi işte almış kilo...yerse alıyo kerata..ağzını kapatmazsa büyücekte işte..
Canım daha önce burda arkadaşlar söylemişti değişik bir kahvaltı önerisi diye .Patatesi haşlıyorsun çatalla eziyorsun içerisine tereyağ ve labne peyniri koyuyorsun .Eğer tereyağ tuzlu değilse azda tuz atarsın oldu bitti .Benim kuzucuk sevdi şükür
Kahvaltımı yaptım oğluşada tereyağlı patates yaptım maşallah severek yedi .Çayımıda aldım geldim deymeyin keyfime
valla kızlar ben geçmişi okuyayım derken siz doldoruyosunuz,ne yapayım bilemedim.okuyayım diyorum konuştuklarınızı bir daha aynı muhabbeti etmemek için ama buraya da yetişemicem.
neyse bi sona bi başa bakarız artık.bugün bayağı kalabalığız ne güzell.. dün hiç giremedim özledim valla sizi...
ya senede bir gün de olsa şöyle hepimiz orta bir yerde buluşabilseydik ne güzel olurdu ADANA,KAYSERİ,BURSA,MARAŞ,ANTEP,UŞAK,DENİZLİ,KOCAELİ,İSTANBUL başka şehir varmıydı hayırlayamadım ama süper olmazmıydı kızlar acayip bir kalabalık...mesela bir piknik,((çok da severim ya otu böceği))neyse hayal ettim de bir an sizle de paylaşayım dedim...
kızlar bana bi akıl verin...
dostum,kardeşim,canım dediğim benim için arkadaştan da öte biri pazar günü evleniyor,nikahı var...
bu gece de kına gecesi.
ama maalesef gidemeceğim sanırım.
şöyle ki biz senelerdir 3 iyi dosttuk. emine,burak ve ben. yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi. ersin burağı tanıdı bişey demedi. içindeki iyiliği gördü,şu an burakla benden daha iyiler öyle diyim. bize gelir,gider,beraber dışarı çıkarız,ersinle benden ayrı görüşürler falan filan neyse. ailelerimiz birbirini tanır,görüşür,farklı boyutta bişeydi yani üçümüzün arasındaki.
emine biriyle nişanlandı,biz ve ailesi bi takım sebeplerden onaylamadık. cocugun onu bızden uzaklastırdıgını dusunuyoruz. cunku benım canım arkadasım,ayagıma ıgne batsa kosup gelecek olan ınsan,artık bızı aramıyor. dogum gununde buragı aramamış bile düşünün. en son 2-3 ay önce gorustuk,o gunden berıde hıc aramamıstı en son 10 gun once dayanamadım ben aradım. bıze soguk davranıyor,oylekı kına gecesıne yada nıkahına cagırılmadık. oyle laf arası soyledı kapadı. davetıye yada bısey yok. başka biri sanki. cok degıstı. sanırım mustakbel eşi bizimle gorusmesını ıstemıyor. kendınde olmayacak şeyler yaptı. emine unıversıte de kaşında piercing ve dövmesiyle gezen biriydi,şu an kapandı. kapalı arkadaşlarım sakın benı yanlış anlamayın,ama bunu kendı ıstedıgı ıcın degıl,erkek arkadaşı ıcın yaptı,tepkim ona. bence boyle bı kararı ınsan kendı vermeli,kendı ıcınden gelerek yapmalı,başkası ıcın yapınca ne anlamı kalır kı? artık bızı dogru duzgun aramıyor,cagırıyoruz gelmıyor. dugunune bıle cagırmadı desek yerıdır. ben cok uzuluyorum napıcagımı da bılmıyorum
bende geldim ancak kzımın ilaçlarını içirdim yemeğini yedirdim geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?