2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun ayşegül iyileşirler inşallah kısa zamanda seninkiler özlem nerde bugun (zeynep6672),zeynep yarın buluşuyuomusunuz canım siz?

hoşgeldin ayşegülcüm uzun bir gece oldu desene çok çok geçmiş olsun tekrardaan canım benim

aynen uzundu:) sağol serapcım.sizede geçmiş olsun.umarım ilerlemiz hemencecik geçer.

Geçmiş olsun Ayşegülcüm, Bir an önce iyileşsin kuzular, Allah yardımcın olsun

sağol fatmacım.inşallah..

ayşegülcüm hoşgeldin. tatil mi dedin yawww. bu kasvetli havada düşüncesi bile güzel.

güzel dimi..bende düşüneyim dedim.

geçmiş olsun ayşegül iyileşirler inşallah kısa zamanda seninkiler özlem nerde bugun (zeynep6672),zeynep yarın buluşuyuomusunuz canım siz?

sağol ebrucum.zeyneple özlem bugün buluşacaktı sanırım.hım bilemidim...

zeynebçim gayet iyi yazmışsın canım bakalımcevap gelicekmiii
gelmedi canım...
Kızlar nerdesiniz herkes burda ama kimse yazmıyo
Bende fırına ince kıyım papates attım üzerine nane koydum çıtır çıtır cips gibi oldu yoğurta daldırıp yiyoz oğluşumla
canım çekti bak patetes te yok ewde
1 haftadır yoktum heryer tam takır
yarın pazar war benı anca pazar paklar...
tamam sen elinden geleni yaptın.en azından arkadaşlığını kurtarmayı birlikte yaşamışlıklarının hatrına mesaj attın.için rahat olsun senin gibi bir arkadaş kaybettiği için o üzülsün.
evet en azından elımden gelenı yaptım derım. napalım boyle olması gerekıyormuş...

ayşegül alıntı yaptım ama olmamış bacım. geçmiş olsun,hemde evlenıcegı adam gorusturmuyo bence,bana oyle gelıyo. napalım dıyorum ya boyle olucakmış...

valla süper olur keşke alanyaya gidebilsek hepimiz tatilee valla bi kere gştsek tadını aldıkmı her yaz gideriz benden söylemesiii

didemcim sizede çok geçmiş olsun.bu ventılin makinesi bizde iki yıldır var.ismi nebulizatör.ya bizde zeynep için küççen hastanede yatık buhar vermişlerdi.doktor bunun için gelmiyin alın evinize evde yapın buharını dedi valla işimize geldi bizimde.hastene boguyo beni yo.resmen kötü olmuyorum.bide küçük çocukla.ayy allah korsun.sizde alın alın ben çok memnun kalmıştım.

zeyneple özlem mi? BİZ CMT buluşucaktık bugun cuma nasıl yani???

amman o nasıl kızmış öyle.kocası ne karışır ya.kocam izi vermiyo diyenleri anlamıyorum.valla ben adamın içinden girer dışından çıkar yine dedigimi ettiririmtöbe töbe..

valla süper olur keşke alanyaya gidebilsek hepimiz tatilee valla bi kere gştsek tadını aldıkmı her yaz gideriz benden söylemesiii

ahh nede güzel olur valla..

Annemle kardeşim geldiler .Sözde dün geleceklerdi bakmışlar hava güzel çıkıp gelmişler .Çay falan koyayım sonra görüşmek üzere :79:

of defne gözümü iyice zayıflamı geliyo ya.kilosu aynı kalıp boyu az uzadığı için daada zayıf duruyo artık.off yakında iskelete döner bu kızz
bir haftadırda yemiyo. toplam bütün gün hesabını etsek 5 tatlı kaşıgı yiyo.herşeyi..bir kaşık kahcaltı.üç kaşık meyve.üç beş kaşık yogurt bu kadar.ne edacagim ben yaa...
didem bu fantomalk bizded işe yaramayacak anlaşıldı..

Son düzenleme:
ayşegülcüm kuzularına geçmiş olsun çabuk iyileşsinler...
bende yıkadım çamaşır kurumasını bekliyorum ütü yapıcam...
yağız uyuyorken az geçmişe bakım geleyim

ben çıkayım kızlar.defneye içerse hanım efendi çorba veriyim b bakalım. sonra zamanım olursa girerim..byyy..

BENDE ANLamıyorum işte tepkim bu yüzden. neyse napalım...
kız bana bakma ne bilem öyle kalmış aklamda .senden iyi bilecek degilimya
aaaa bugun muydu yoksa.
ama cmt dıye konuşmuştuk
allah allahhh akşam bi ariyim özlemi.
aysegul ben balık yagı tavsıye edıcem.
ben kullandım 1 sıse bıtırdım sonra tavsıye uzerıne mınadex alıyım dedım ondada balık yagı varmış ama benım kullandıgıma nazaran daha azmış. neyse aldım 3 gundur onu verıyorum cıddı anlamda iştahı azaldı. zor yiyor. belkıde hastalıktan bılmıyorum ama balık yagının iştah açtıgını bı cok kısıden duydum. bi dene derim. ben yıne eskı kullandıgımdan alıcam.
zeynep aklıma gelmişken kaloriferleriniz ne alemde canım yanıyormu artık istediğiniz gibb
yanıyo canım hemde fazlasıyla cok sukur.
kısa kolluyum şu an ewde

emiyosa emzir canım bol bol yapcak bişey yok hastaysa iyice yemez çünkü...

maşallah annesi burağa...gayet iyi gözüküyor..

hep aynı şeyleri vermekten sıkılmıştım.bende yarın deneyeyim bakalım benim oğlumda beğenecekmi..

Kahvaltımı yaptım oğluşada tereyağlı patates yaptım maşallah severek yedi .Çayımıda aldım geldim deymeyin keyfime

ohh afiyet olsun oğluşuna da sanada..

olur valla...kocaeli grubu olarak yazın istanbul buluşmasına biz katılabiliriz.bebişleri aldığımız gibi atlarız efetura geliriz yanınıza

zeynepcim zor bi durum ama eşi olacak kişi sanırım sizden uzaklaştırıyor.arkadaşınızın buna müsade etmemesi lazım...zaten bu gidişle evlendikten sonra hiç görüştürmez sizinle...yinede o ortamda bulunmak istersen git derim..çünkü evlilik insanın başına bir kez geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…