çok mızmızlığı yok hatta hiç hastaymış gibi değil ama öksürünce arkasında yarım saat ağlıyor herhalde canı çok yanıyor
ahh canım benim kıyamam ben ona.zorluyor demekki öksürük boğazını acıtıyorki ağlıyor..
3 güne etkisini gösterir ilaçları eskisi sağlığına kavuşur inşallah..
kızlar buluşma antalya olmasın alanya olsunhem sizi gezririmi.dolaştırırım.hem otelide ucaza getiririz.çok kişi olursak.tanıdık çok bakk.
bu yaz alanyaya tatile gelen olursa söylesin bende ona göre gelirim tatile haaa..ahh keşke bir araya gelibiysek.
ben çıkayım kızlar.defneye içerse hanım efendi çorba veriyim b bakalım. sonra zamanım olursa girerim..byyy..
çok mızmızlığı yok hatta hiç hastaymış gibi değil ama öksürünce arkasında yarım saat ağlıyor herhalde canı çok yanıyor
şöyle yapalım ben karar verdim.
kocaeli ve Bursa grubu istanbula a geliyor burda iyice kaynaşıyoruz sonra daha uzaktakilerde Kayseri-adana ve diğer şehirlerdeki arkadaşlarla alanyada buluşuyoruz.Ayşegül otel ayarlıyor.uçak fiyatlarına bakıyoruz hangi tarih uygunsa uçak yapıyoruz gündende kazanırız hem.ve 6 geceyede gerek yok 5 gece falan yaparız kimsenin bütçesini sarsmadan 3* 4* otelle bu işi hallediyoruz.gelmeyenle konuşmam küseriz topikçek ona göre
ayşegül oturt defneyi kuçagına bandır ekmeği ver elinle yesin senin kızın kaşık fobisi mi var nedir.
bencede bi Zeynepin dediği balık yağını al.aslında bende balık yedirmiyorum ne zamandır bende almalıyım ismini alalı 1 ay oldu halen almadım.
boğazı acıyor demekki.
Pınar gelin kıs valla biz dünden razıyız buluşmaya çokta güzel olur.
Bursalılarıda ayartırız.
şöyle yapalım ben karar verdim.
kocaeli ve Bursa grubu istanbula a geliyor burda iyice kaynaşıyoruz sonra daha uzaktakilerde Kayseri-adana ve diğer şehirlerdeki arkadaşlarla alanyada buluşuyoruz.Ayşegül otel ayarlıyor.uçak fiyatlarına bakıyoruz hangi tarih uygunsa uçak yapıyoruz gündende kazanırız hem.ve 6 geceyede gerek yok 5 gece falan yaparız kimsenin bütçesini sarsmadan 3* 4* otelle bu işi hallediyoruz.gelmeyenle konuşmam küseriz topikçek ona göre
ayşegül oturt defneyi kuçagına bandır ekmeği ver elinle yesin senin kızın kaşık fobisi mi var nedir.
bencede bi Zeynepin dediği balık yağını al.aslında bende balık yedirmiyorum ne zamandır bende almalıyım ismini alalı 1 ay oldu halen almadım.
boğazı acıyor demekki.
Pınar gelin kıs valla biz dünden razıyız buluşmaya çokta güzel olur.
Bursalılarıda ayartırız.
didem bacım defnede öyle kötü durmuyo ama öksürüyo bide burnu tıkalı.yazık burnu akıp duroyo.doktor ilaç vermedi hiç.kendi atmatır dedi.ama yazık öksürüp duruyo.biraz bekleycegim.yarına kadar dursun yarın baktım kötülüyo götürcegim tekrar..biemidimy ani...bu arad yazmıştım daha önceden ama .bizdede fantomalt işe yaramıyo anlaşıldı.10 fündür kullanıyoruzda 1 gr almamış bu kızz..
kızlar selam,
sabah dişciye gittim. bi dişim kırıldı o yüzden sabah giremedim.
aysegül bizim buluşma yarın. zeynep gelebilecekmi bakalım. ararım onu birazdan.
yine hasta kuzular var ama genelde herkes iyi sanırım.
kızlar uygun otel uygun ucakbulursanız ben varım. ama tatile denk getirin izinden gitmesin. ne bilim 1-2 günde izin alabilirim belki. benden okey cıktı burcu beni yaz.
YOK KIS SEN ELİNLE YEDİR.HEE OLDU KAŞIK TENCEREDE VER SANA YEMEK YAPSIN İSTERSEN.
elle verince yiyor hiç olmazsa sen elinle yedir bari.
ya birde geçen annem bize mercimek çorbası yapmıştı içinede az sebze atıp blendırdan geçiyor duru inanamadım ama 2 tas içti ve içinede ekmek doğradık 1 tasın.normalde asla o kadar yemek 1 tas dolusu bile yemez.galiba iyiden iyiye yağlı tuzlu bizim yediklerimizden istiyorlar son bi şans öyle dene bakalım.
kızlar uygun otel uygun ucakbulursanız ben varım. ama tatile denk getirin izinden gitmesin. ne bilim 1-2 günde izin alabilirim belki. benden okey cıktı burcu beni yaz.
Kızlar bugün dişçimize sordum. Doruk un 7 dişi var. bisey yapmalımıyız diye. bize bir cocuk diş fırcası hediye etti. siz aksamları yatarken fırcalarken onuda yanınıza alın verin eline fırçayı agzında dışleriyle oynasın alışkanlık kazanır dedi. macun sürmüyoruz ama. ayrıca fırçayla siz biraz fırçalayın pislik tutuyordur şu anda dişleri onun dedi. Doktorumuza sormuştum o bisey yapmayın arada tülbentle dişlerini temizleyin demişti. sizede bilgi olsun.
Kızlar bugün dişçimize sordum. Doruk un 7 dişi var. bisey yapmalımıyız diye. bize bir cocuk diş fırcası hediye etti. siz aksamları yatarken fırcalarken onuda yanınıza alın verin eline fırçayı agzında dışleriyle oynasın alışkanlık kazanır dedi. macun sürmüyoruz ama. ayrıca fırçayla siz biraz fırçalayın pislik tutuyordur şu anda dişleri onun dedi. Doktorumuza sormuştum o bisey yapmayın arada tülbentle dişlerini temizleyin demişti. sizede bilgi olsun.
valla geliriz ben ve özlem hazırız fato da gelir kanımca melek de gebzeden geçer istanbula iyi olur hem bizler hemde bebişler kaynaşır...
alanya işine gelince eşli olcaz demi.yani kocişler de gelcek.benim kociş beni gönderirde oğlundan ayrı kalamaz
bende 1 haftadır supravit diye şurup kullanıyorum.drumuz verdi. bu şurubu verince d vitamini vermene gerek yok içinde zaten var dedi. bu sıra yemesi iyi açıldı bayağı.dene istersen ayşegülcüm..
balık yağını sordum kullanabilirmiyiz dedim 1 yaşından sonra o dedi..
ee bize neden kullandırmadıki...
sizin balık yağının adıne söyleyin bakem...
al bacım bendende o kadar 2 aydır 3m kutu 3 kutu bitirdik ne farketti hiç gerçi çocuğum bir toparlanamadı ama iştahıda eskisi gibi değil biz önceki gibi tıkanırsa diye korktuk doktor hemen antibiotiğe başlattı burnu akıyor onları yalıyor pislikte diz boyu bi düzelseydi bizde bir sürü ilaç içiyoruz ben minadexte kullanıyorum nutrigen suprada bu ara hiçbişeyden hayır yokkoskoca ayda 250 gr ya ölürmüsün öldürürmüsün emeğimemi yanayım kilo almadığınamı bilmiyorum artık şaşırdım kaldım ne güzel yiyiyordu çocuk sanırım nazar ettim zaten ben ne zaman eşime ayşe bu ara topladı desem 2 güne kalmıyor çocuk hasta bir daha hiç demiycem benim çok nazarım değiyor
ne tatili kız ramazan bayramında mı gitcez otellerde pahalı uçaklarda dolu olur.yıllık izinlerden al yavrum 5 gece 6 gün.ramazan dan önce halletmeli bu işi.
bu arada paktuna bizim müşteri biliyonuzmu :) şimdi liste elime geldide şubatta bi konferans var konuşmacı olarak katılacak bende uçak rez. yapıyorum :) yan koltuğada kendime alayımda sıkıştırayım öğretsin bana gelişim ile ilgili detayları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?