2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

çok mızmızlığı yok hatta hiç hastaymış gibi değil ama öksürünce arkasında yarım saat ağlıyor herhalde canı çok yanıyor

çok mızmızlığı yok hatta hiç hastaymış gibi değil ama öksürünce arkasında yarım saat ağlıyor herhalde canı çok yanıyor

ahh canım benim kıyamam ben ona.zorluyor demekki öksürük boğazını acıtıyorki ağlıyor..
3 güne etkisini gösterir ilaçları eskisi sağlığına kavuşur inşallah..

üç kaşık aldı bıraktı.o kendini nasıl kitleme öyle resmen öyle bi kapıyoki.açamıyorum.neyse birazdan tekrar deneyecegim.
zeynepcim balık yağını bizim doktor pek önermiyordu yani balığı direk yemesi daha iy idemişti.ama yinede kesinlikle hayır demiyorum demişti bilmiyorum valla.günlük yığınla ilaç içiyo zaten.kan ilacı.vitaminilacı.zinco ilacı.bide fantomalt çıkarık.of yazı ya.kar etmiyo bişey.
pınarcım sağol tatlım.sen nasılsın büçük bey nasıl..
ebrucum kız emiyo emmezmi.hemde nasıl çekiyo bi bilsen.resmen gögüslerim acıyo bu aralar.hiçveresim gelmiyo valla.öyle ecayırlar iki gündür.sanki ilk doğum anıma geldim.ee yemeyi.o emiyence emiyo acıkıncada bi çetiyo.mübarek .of yazarken bile sızladı yaa

Son düzenleme:

şöyle yapalım ben karar verdim.

kocaeli ve Bursa grubu istanbula a geliyor burda iyice kaynaşıyoruz sonra daha uzaktakilerde Kayseri-adana ve diğer şehirlerdeki arkadaşlarla alanyada buluşuyoruz.Ayşegül otel ayarlıyor.uçak fiyatlarına bakıyoruz hangi tarih uygunsa uçak yapıyoruz gündende kazanırız hem.ve 6 geceyede gerek yok 5 gece falan yaparız kimsenin bütçesini sarsmadan 3* 4* otelle bu işi hallediyoruz.gelmeyenle konuşmam küseriz topikçek ona göre

ben çıkayım kızlar.defneye içerse hanım efendi çorba veriyim b bakalım. sonra zamanım olursa girerim..byyy..

ayşegül oturt defneyi kuçagına bandır ekmeği ver elinle yesin senin kızın kaşık fobisi mi var nedir.
bencede bi Zeynepin dediği balık yağını al.aslında bende balık yedirmiyorum ne zamandır bende almalıyım ismini alalı 1 ay oldu halen almadım.

boğazı acıyor demekki.

Pınar gelin kıs valla biz dünden razıyız buluşmaya çokta güzel olur.
Bursalılarıda ayartırız.

didem bacım defnede öyle kötü durmuyo ama öksürüyo bide burnu tıkalı.yazık burnu akıp duroyo.doktor ilaç vermedi hiç.kendi atmatır dedi.ama yazık öksürüp duruyo.biraz bekleycegim.yarına kadar dursun yarın baktım kötülüyo götürcegim tekrar..biemidimy ani...bu arad yazmıştım daha önceden ama .bizdede fantomalt işe yaramıyo anlaşıldı.10 fündür kullanıyoruzda 1 gr almamış bu kızz..

kızlar selam,

sabah dişciye gittim. bi dişim kırıldı o yüzden sabah giremedim.

aysegül bizim buluşma yarın. zeynep gelebilecekmi bakalım. ararım onu birazdan.

yine hasta kuzular var ama genelde herkes iyi sanırım.

he buluşma işi bittide gitti işte.benced 6 gün ne lağzım 5 gün yetmiyomugelin herbiyeşi alarlarım ben

kızanam neye fobisi var anlamadım ben bu veledin demek eline verip yiyecek haaa

kızlar uygun otel uygun ucakbulursanız ben varım. ama tatile denk getirin izinden gitmesin. ne bilim 1-2 günde izin alabilirim belki. benden okey cıktı burcu beni yaz.

YOK KIS SEN ELİNLE YEDİR.HEE OLDU KAŞIK TENCEREDE VER SANA YEMEK YAPSIN İSTERSEN.

elle verince yiyor hiç olmazsa sen elinle yedir bari.
ya birde geçen annem bize mercimek çorbası yapmıştı içinede az sebze atıp blendırdan geçiyor duru inanamadım ama 2 tas içti ve içinede ekmek doğradık 1 tasın.normalde asla o kadar yemek 1 tas dolusu bile yemez.galiba iyiden iyiye yağlı tuzlu bizim yediklerimizden istiyorlar son bi şans öyle dene bakalım.

Kızlar bugün dişçimize sordum. Doruk un 7 dişi var. bisey yapmalımıyız diye. bize bir cocuk diş fırcası hediye etti. siz aksamları yatarken fırcalarken onuda yanınıza alın verin eline fırçayı agzında dışleriyle oynasın alışkanlık kazanır dedi. macun sürmüyoruz ama. ayrıca fırçayla siz biraz fırçalayın pislik tutuyordur şu anda dişleri onun dedi. Doktorumuza sormuştum o bisey yapmayın arada tülbentle dişlerini temizleyin demişti. sizede bilgi olsun.

valla geliriz ben ve özlem hazırız fato da gelir kanımca melek de gebzeden geçer istanbula iyi olur hem bizler hemde bebişler kaynaşır...
alanya işine gelince eşli olcaz demi.yani kocişler de gelcek.benim kociş beni gönderirde oğlundan ayrı kalamaz

bende 1 haftadır supravit diye şurup kullanıyorum.drumuz verdi. bu şurubu verince d vitamini vermene gerek yok içinde zaten var dedi. bu sıra yemesi iyi açıldı bayağı.dene istersen ayşegülcüm..

balık yağını sordum kullanabilirmiyiz dedim 1 yaşından sonra o dedi..
ee bize neden kullandırmadıki...
sizin balık yağının adıne söyleyin bakem...

al bacım bendende o kadar 2 aydır 3m kutu 3 kutu bitirdik ne farketti hiç gerçi çocuğum bir toparlanamadı ama iştahıda eskisi gibi değil biz önceki gibi tıkanırsa diye korktuk doktor hemen antibiotiğe başlattı burnu akıyor onları yalıyor pislikte diz boyu bi düzelseydi bizde bir sürü ilaç içiyoruz ben minadexte kullanıyorum nutrigen suprada bu ara hiçbişeyden hayır yokkoskoca ayda 250 gr ya ölürmüsün öldürürmüsün emeğimemi yanayım kilo almadığınamı bilmiyorum artık şaşırdım kaldım ne güzel yiyiyordu çocuk sanırım nazar ettim zaten ben ne zaman eşime ayşe bu ara topladı desem 2 güne kalmıyor çocuk hasta bir daha hiç demiycem benim çok nazarım değiyor

hımm yarınmıydı..bak kaçırmışım

kızlar uygun otel uygun ucakbulursanız ben varım. ama tatile denk getirin izinden gitmesin. ne bilim 1-2 günde izin alabilirim belki. benden okey cıktı burcu beni yaz.

ahamm bak bir etti burcu:90:

kız burcu zten yemegine tuz falan koyuyorum az.yerdim eline baktı baktı fırlattı.bi tepem atıyo nasıl bu kızaa

ne tatili kız ramazan bayramında mı gitcez otellerde pahalı uçaklarda dolu olur.yıllık izinlerden al yavrum 5 gece 6 gün.ramazan dan önce halletmeli bu işi.

bu arada paktuna bizim müşteri biliyonuzmu :) şimdi liste elime geldide şubatta bi konferans var konuşmacı olarak katılacak bende uçak rez. yapıyorum :) yan koltuğada kendime alayımda sıkıştırayım öğretsin bana gelişim ile ilgili detayları

özlem bende 2 gün önce tv de doktorum programında izledim.eğer ağzında az dişi varsa tülbentle silin akşamları diyordu ama diş sayısı arttıkça eline fırça verin kendi alışkanlık edinsin tabii arada kendiniz temizleyin dişleri demişti..

aynı tavsiyelerde bulunmuş senin drunda...

özlemcim bende ayşenin dişleri çıktığından beri fistteetf fırça kullanıyorum macununuda ablamız kullanıyor

sonunda geçmişi bitirdim
hasta anne ve bebişlere geçmiş olsun esmacım kalp çarpıntısı kansızlıktamda olur kanına bir baktır istersen
zeynepcim arkadaşın arkadaşın olmaktan çoktan vazgeçmiş mesajın yeter ona
burak' a maşallah bizim sağlık ocağı elbiseye 200 gr düşüyor anlamıyorum bende sanki ne var çocuğun üstünde el kadar şeyler
başka unuttuğum olabilir kusura bakmayın
ha bisküvi tarifini aldım bende yapıcam oğlum kurabiye falan seviyor yapıyorum ama biraz uzun sürüyor bu daha basitmiş dün brokoli çorbası yaptım sevdi ve yedi birde bizim aile drumuz artık siz ne yiyorsanız onada onu yedirin dedi bizimle birlikte yiyor oğlumda

evet canım zeynepten bilgim var benim.şimdi fırcalar rahatlıklada.küçükken tülbentle siliyordum.ama arkalara elletrimezdi.

sende kocayla gel kız.
banada doktorum balık yağı önermedi.

ya didem.üzülüyorum ya.benim kız yemiyorda.çöp oldukilo yerinde olup boyu uzayınca dahada zayıf gösteriyo.kafam atıyo ağlaya zırlaya tep tep tep ağzına yemekleri kussun.ne kalırsa kardiyom.öyle sinirleniroyrum

kız niye ella ramazan.sende temmuzde gel.hazirenda gel.hem çok sıcak olmaz .haziran çokta güzel olur burda havalar.neen gelcek kişiyi engelliyon gızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…