2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hemen al yan koltuğunuda kendine.sor bakalım bu kuzular neden yemiyomuşş.neden uyumuyomuşş...

Pınar delimisin herhalde eşli.benimkide beni yollar da kızı asla yollamaz.sen git Duru annemlerde kalsın der.hem o kadar kadın tek olmaz valla şen dullar diye peşimize takılırlar.30 hatun ellerinden bebişlerde alınmış ooo free free çıbıl cıbıl sahilde yontarlar bizi.

demekki bu ilaçlarda mı yalan iştah açıcı diye.ayyy ne doğru iyice karıştı valla.bende suni sonuçta diye balık yağı almakta kararsızım ama normal balıkta yemiyor.balıkta beyin gelişimi için önemli.
dr a sorayım diyorum ama burda birsürü bebeğin hep ayrı ayrı dr u var biri ver diyo biri 1 yaş sonrası diyo.ee 1 yaş altında verilen ne olacak.1 yaştan sonra içerse daha mı az faydası olacak.

ayşegülcüm sen ve selda bu konuda çok üzülüyorsunuz..
haklısınızda yemeğen çocuk çok zor bende dönem dönem yaşıyorum bu sıkıntıyı..
ama ne yapıcaksın sen elinden gelen herşeyi yapıyorsun.burda ne duysan uyguluyorsun ama yok olmayınca olmuyor.yapısı demekki böyle defnenin..zeynepden çok farklı bi çocuk..
uzun boylu zayıf bi genç kız olacak şimdiden sana onun sinyallerini veriyor..
sıkma canını bu kadar sinirlenipde üzme kendini..

Aysegül bencede en güzel zaman haziran.Zeynep bi tatille birleştirelim demişya ondan dedim en uzun ilk tatil ramazan bayramı oda olmaz ona dedim.ben yoksa bende haziran diyorum şayet 1 kere temmuzda antalyaya geldikte ölüyordum sıcağından nefes alamadım.

hemen al yan koltuğunuda kendine.sor bakalım bu kuzular neden yemiyomuşş.neden uyumuyomuşş...

hee 2 yakasına yapışayım gel bakayım sen buraya.bu çoçukların derdi ne ne biliyorsan anlata hıııı anlatsana

ne yaparlar ne yaparlar Allah iyiliğini versin kız..yontarlar demek...
eşsiz olmaz tabide.kim takılcak kız peşimize hepimizin kucağında bi bebe...takılan 2 sn de bırakır peşimizi..
gerçi hepimiz gebertiriz takılanı oda ayrı konu

sen beni dinle duruya önce dil balığı dene baktın onuda yemiyor alırsın balık yağı sadece o ağır olur dersende alırsın minadex bakarsın keyfine

balık yağını bende sormuştum kilosu iyi olan çocuklara vermiyoruz demişti zayıf olanlara denenebil,ir bence valla yemek konusundada bende artık ne yiyosak veriyorum acılı ekşili tuzlu olabiliyo bile bazen şurda 1 yaşına 1 ay kaldı doktora SORDUM ARTIK AZ AZ VEREBİLİRSİN DEMİŞTİ 1 AY ÖNCE...

hoşgeldin canım

kız deli.alanyada öyle ayılar yoktur.hem size olsada ayıların oldugu bi otelden yer ayırmam ben dimi.senin cıbıl cıbıl halini yisinlerinsanlar bikiniyle markettte alışveriş yapıyoda kimse peşine düşmez bcamı.korkama gelll...

of pınar bazen takkmıyorum yemezse yemesin ne yapayım diyorum bezande çildiriyorum.şu büyük oysa kesin bagırır çağırırdım diyom.öyle deli oluyorum.sinyali ta iki aylıkken verdi banaa

hımm evet evet haziren çok güzeldir.evet sıcagından nefes alamazsın.ama ne bilem açansın kilamayı off miss.yada at kendini dinezi yada havuza rahatla..

yaparız dimi..

Son düzenleme:
kız bebeleri babalar gelmezse yollamıyacak ya o zamanda tek başımıza kalacağız.ondan teklı olmaz.
hee alırız elimize bi maşa kim kime indirirse:)

sen beni dinle duruya önce dil balığı dene baktın onuda yemiyor alırsın balık yağı sadece o ağır olur dersende alırsın minadex bakarsın keyfine

bak dil balığını demiştin sen aklımda bu akşam babasına diyeyim alsın getirsin yarın evdeyim yapıcam valla söz yarın deniycem.yedi yedi yemedi balık yağ alıcam.

bende kendimize yaptığım çorbalardan veriyorum.az tuz koyuyorum yağlı salçalı daha çok seviyo.
mesela akşama ıspanak yaptım kendimize onada yediricem seviyo yiyorda..

bende kafaya koydum nevanın şubat tatilinde kesin biryerlere gidicem

burak paşaya a maşallah,gayet iyi bence sibelcim,inş böyle devam eder.

sibelcim maşallah gelişimi iyi gidiyor

tamam sen elinden geleni yaptın.en azından arkadaşlığını kurtarmayı birlikte yaşamışlıklarının hatrına mesaj attın.için rahat olsun senin gibi bir arkadaş kaybettiği için o üzülsün.

teşekkürler teyzeleri..
fatmacım senide alıntı yapmıştım gitmş.teşekkür sanada..inş tüm bebişlerimizin iştahı açılırda kaseyi elimizde görünce üzerimize atlarlar
bende kendimize yaptığım çorbalardan veriyorum.az tuz koyuyorum yağlı salçalı daha çok seviyo.
bende valla artık tuzlu salçalı yağlı herbişey veriyom..bizimkide öyle seviyo..ondan toparlanmş bu ay sanırsam...

yetişeyim diye son sayfayı okumadım...

zeynep iyi yapmışsın msjın süper...
burcu okurken sanada gülmştüm bi sözüne ama bulamadım tekrar neyse ararım müsait olunca ..neye güldüğümü unuttum...

tatile bende varım nezman diyonuz ben işe başlamadan halledek kızlar..haziran temmuz bana uyar..

afiyet olsun.bende öyle yapıyorum ama yemiyo velet
bende kafaya koydum nevanın şubat tatilinde kesin biryerlere gidicem
.
git bacım valla imkannın varsa git.oh iyi edersin.

amiin aminn.ahh görrürmüyüz o günleride.

ne zaman işe başlıyorsun.ben bilmiyordum.ne işi bu.haırlı olsun diyeyimmi...

pazara gttm herbişeyimi aldım bir hafta çıkmam evden sebze için iyi oldu ohhh misss..
pazar günü çocukları adam şutlayıp gezmelere gidicem bi aksilik neyin çıkmazsa inş..
adamın haber yok ama ben planımı yaptım

ayşegül bizde planlar değişti.
anmlere yakın ev alıp taşınıcaz..
çocuklara annm bakıcak bende çalşıcam inş..
planımız böyle bakalım..
utkunun okulu bitsin haziran gibi düşünüyoz...

Son düzenleme:

afiyet olsun.

a bak çok güzel bi fikir.inşallah diyelim o zaman..:))

kız ben utanırım sizden tatile gitmeye..heryerimi görürsünüz koca göbeğimi
selülitli bacaklarımı yok yok utanırım ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…