ne tatili kız ramazan bayramında mı gitcez otellerde pahalı uçaklarda dolu olur.yıllık izinlerden al yavrum 5 gece 6 gün.ramazan dan önce halletmeli bu işi.
bu arada paktuna bizim müşteri biliyonuzmu :) şimdi liste elime geldide şubatta bi konferans var konuşmacı olarak katılacak bende uçak rez. yapıyorum :) yan koltuğada kendime alayımda sıkıştırayım öğretsin bana gelişim ile ilgili detayları
hemen al yan koltuğunuda kendine.sor bakalım bu kuzular neden yemiyomuşş.neden uyumuyomuşş...
al bacım bendende o kadar 2 aydır 3m kutu 3 kutu bitirdik ne farketti hiç gerçi çocuğum bir toparlanamadı ama iştahıda eskisi gibi değil biz önceki gibi tıkanırsa diye korktuk doktor hemen antibiotiğe başlattı burnu akıyor onları yalıyor pislikte diz boyu bi düzelseydi bizde bir sürü ilaç içiyoruz ben minadexte kullanıyorum nutrigen suprada bu ara hiçbişeyden hayır yokkoskoca ayda 250 gr ya ölürmüsün öldürürmüsün emeğimemi yanayım kilo almadığınamı bilmiyorum artık şaşırdım kaldım ne güzel yiyiyordu çocuk sanırım nazar ettim zaten ben ne zaman eşime ayşe bu ara topladı desem 2 güne kalmıyor çocuk hasta bir daha hiç demiycem benim çok nazarım değiyor
hemen al yan koltuğunuda kendine.sor bakalım bu kuzular neden yemiyomuşş.neden uyumuyomuşş...
Pınar delimisin herhalde eşli.benimkide beni yollar da kızı asla yollamaz.sen git Duru annemlerde kalsın der.hem o kadar kadın tek olmaz valla şen dullar diye peşimize takılırlar.30 hatun ellerinden bebişlerde alınmış ooo free free çıbıl cıbıl sahilde yontarlar bizi.
Pınar delimisin herhalde eşli.benimkide beni yollar da kızı asla yollamaz.sen git Duru annemlerde kalsın der.hem o kadar kadın tek olmaz valla şen dullar diye peşimize takılırlar.30 hatun ellerinden bebişlerde alınmış ooo free free çıbıl cıbıl sahilde yontarlar bizi.
demekki bu ilaçlarda mı yalan iştah açıcı diye.ayyy ne doğru iyice karıştı valla.bende suni sonuçta diye balık yağı almakta kararsızım ama normal balıkta yemiyor.balıkta beyin gelişimi için önemli.
dr a sorayım diyorum ama burda birsürü bebeğin hep ayrı ayrı dr u var biri ver diyo biri 1 yaş sonrası diyo.ee 1 yaş altında verilen ne olacak.1 yaştan sonra içerse daha mı az faydası olacak.
sonunda geçmişi bitirdim
hasta anne ve bebişlere geçmiş olsun esmacım kalp çarpıntısı kansızlıktamda olur kanına bir baktır istersen
zeynepcim arkadaşın arkadaşın olmaktan çoktan vazgeçmiş mesajın yeter ona
burak' a maşallah bizim sağlık ocağı elbiseye 200 gr düşüyor anlamıyorum bende sanki ne var çocuğun üstünde el kadar şeyler
başka unuttuğum olabilir kusura bakmayın
ha bisküvi tarifini aldım bende yapıcam oğlum kurabiye falan seviyor yapıyorum ama biraz uzun sürüyor bu daha basitmiş dün brokoli çorbası yaptım sevdi ve yedi birde bizim aile drumuz artık siz ne yiyorsanız onada onu yedirin dedi bizimle birlikte yiyor oğlumda
demekki bu ilaçlarda mı yalan iştah açıcı diye.ayyy ne doğru iyice karıştı valla.bende suni sonuçta diye balık yağı almakta kararsızım ama normal balıkta yemiyor.balıkta beyin gelişimi için önemli.
dr a sorayım diyorum ama burda birsürü bebeğin hep ayrı ayrı dr u var biri ver diyo biri 1 yaş sonrası diyo.ee 1 yaş altında verilen ne olacak.1 yaştan sonra içerse daha mı az faydası olacak.
ayşegülcüm sen ve selda bu konuda çok üzülüyorsunuz..
haklısınızda yemeğen çocuk çok zor bende dönem dönem yaşıyorum bu sıkıntıyı..
ama ne yapıcaksın sen elinden gelen herşeyi yapıyorsun.burda ne duysan uyguluyorsun ama yok olmayınca olmuyor.yapısı demekki böyle defnenin..zeynepden çok farklı bi çocuk..
uzun boylu zayıf bi genç kız olacak şimdiden sana onun sinyallerini veriyor..
sıkma canını bu kadar sinirlenipde üzme kendini..
Aysegül bencede en güzel zaman haziran.Zeynep bi tatille birleştirelim demişya ondan dedim en uzun ilk tatil ramazan bayramı oda olmaz ona dedim.ben yoksa bende haziran diyorum şayet 1 kere temmuzda antalyaya geldikte ölüyordum sıcağından nefes alamadım.
hee 2 yakasına yapışayım gel bakayım sen buraya.bu çoçukların derdi ne ne biliyorsan anlata hıııı anlatsana
ne yaparlar ne yaparlar Allah iyiliğini versin kız..yontarlar demek...
eşsiz olmaz tabide.kim takılcak kız peşimize hepimizin kucağında bi bebe...takılan 2 sn de bırakır peşimizi..
gerçi hepimiz gebertiriz takılanı oda ayrı konu
kız bebeleri babalar gelmezse yollamıyacak ya o zamanda tek başımıza kalacağız.ondan teklı olmaz.ne yaparlar ne yaparlar Allah iyiliğini versin kız..yontarlar demek...
eşsiz olmaz tabide.kim takılcak kız peşimize hepimizin kucağında bi bebe...takılan 2 sn de bırakır peşimizi..
gerçi hepimiz gebertiriz takılanı oda ayrı konu
sen beni dinle duruya önce dil balığı dene baktın onuda yemiyor alırsın balık yağı sadece o ağır olur dersende alırsın minadex bakarsın keyfine
kız bebeleri babalar gelmezse yollamıyacak ya o zamanda tek başımıza kalacağız.ondan teklı olmaz.
hee alırız elimize bi maşa kim kime indirirse:)
bak dil balığını demiştin sen aklımda bu akşam babasına diyeyim alsın getirsin yarın evdeyim yapıcam valla söz yarın deniycem.yedi yedi yemedi balık yağ alıcam.
burak paşaya a maşallah,gayet iyi bence sibelcim,inş böyle devam eder.
Maşallah Burak paşaya bize bakınca gayet güzel canım kilosu boyu
:26: Sütü azaltıyor diye mi vermiyorlar acaba .Sanki öyle hatırlıyorum demekki yanlış kalmış aklımda .Şu evden bir çıkabilsem bende yazdırcam olmayacak böyle
yazık sana ama ya.fatma çıkarttırmadı bak gelirse bi ara sorucam o ne alemde acaba.ondada aynı sıkıntılar vardı geçecek diye ya sabır çekiyordu en son.
aman maşallah.bak kilo alıyor annesi .
bende Sibel yine kahveye komşuya gitti diyordum bak sağlık ocağına gitmişsin günahını aldım valla.
sibelcim maşallah gelişimi iyi gidiyor
tamam sen elinden geleni yaptın.en azından arkadaşlığını kurtarmayı birlikte yaşamışlıklarının hatrına mesaj attın.için rahat olsun senin gibi bir arkadaş kaybettiği için o üzülsün.
maşallah dopdolu burası..iki gündür uyku uyudugukuz yok .eşimle gece uyumadık diyebiliriz.zeynep iki kez ateşlendi çocugu uykulu kaldır ilaç içir.o ateşle zaten içmek isitemidi ağlayıp durdu.nazla niyazla içirdik..o arada defne bizim gürüytümüze uyundu geceleyin cümbür cömaat ayaktaydık.defnede öksürüp duruyo ama doktor bişey verme dedi valla az aklım kalıyo çocukta .neyseki zeynebih pzartesi muayenesi var olmadı tekrar defneyide gösteririm geçmezse.
hap 8 yıllık evleyim.hep khapla korundum hiç bir yan etkisini görmedim.ne kilo ne bişey çok memnundum.halada adetim gelirse kullanmaya başlayacagım.ama ben hala adet olmadım.hapı aldım evde hazır ama eşim kıyamadı defneye bir yaşına kadar bekleyeyim.oladı o zaman kullanırısın dedi.
zeynepcim o durumu accık bende yaşadım.o bana tavır koyunca ben hiç geri dönmedim ona.bence gitme.seni istesiydi az belli edirdi yada laf vururdu.benim artadaş seneler sonra senin kıymetini bilemidm sen grçek bi dostmuşsun dedi .ama olanlarıda anlattı.meger aramazı çekemeyen bi arkadaş benim ağzımdan ileri eri konuşunca bu aptalda bana bunu demişsin dedimid.öyle uzkalaşmaşıtım.bence eşinin bişeyler düşündüğünü düşünüyorsan hi baş edemezsin boşver.
burak paşaya. maşalah boyuda kilosuda çok güzel.
teşekkürler teyzeleri..maşallah annesi burağa...gayet iyi gözüküyor..
hep aynı şeyleri vermekten sıkılmıştım.bende yarın deneyeyim bakalım benim oğlumda beğenecekmi..
ohh afiyet olsun oğluşuna da sanada..
olur valla...kocaeli grubu olarak yazın istanbul buluşmasına biz katılabiliriz.bebişleri aldığımız gibi atlarız efetura geliriz yanınıza
zeynepcim zor bi durum ama eşi olacak kişi sanırım sizden uzaklaştırıyor.arkadaşınızın buna müsade etmemesi lazım...zaten bu gidişle evlendikten sonra hiç görüştürmez sizinle...yinede o ortamda bulunmak istersen git derim..çünkü evlilik insanın başına bir kez geliyor...
bende valla artık tuzlu salçalı yağlı herbişey veriyom..bizimkide öyle seviyo..ondan toparlanmş bu ay sanırsam...bende kendimize yaptığım çorbalardan veriyorum.az tuz koyuyorum yağlı salçalı daha çok seviyo.
mesela akşama ıspanak yaptım kendimize onada yediricem seviyo yiyorda..
bende kendimize yaptığım çorbalardan veriyorum.az tuz koyuyorum yağlı salçalı daha çok seviyo.
mesela akşama ıspanak yaptım kendimize onada yediricem seviyo yiyorda..
.bende kafaya koydum nevanın şubat tatilinde kesin biryerlere gidicem
teşekkürler teyzeleri..
fatmacım senide alıntı yapmıştım gitmş.teşekkür sanada..inş tüm bebişlerimizin iştahı açılırda kaseyi elimizde görünce üzerimize atlarlar
bende valla artık tuzlu salçalı yağlı herbişey veriyom..bizimkide öyle seviyo..ondan toparlanmş bu ay sanırsam...
yetişeyim diye son sayfayı okumadım...
zeynep iyi yapmışsın msjın süper...
burcu okurken sanada gülmştüm bi sözüne ama bulamadım tekrar neyse ararım müsait olunca ..neye güldüğümü unuttum...
tatile bende varım nezman diyonuz ben işe başlamadan halledek kızlar..haziran temmuz bana uyar..
pazara gttm herbişeyimi aldım bir hafta çıkmam evden sebze için iyi oldu ohhh misss..
pazar günü çocukları adam şutlayıp gezmelere gidicem bi aksilik neyin çıkmazsa inş..
adamın haber yok ama ben planımı yaptım
ayşegül bizde planlar değişti.
anmlere yakın ev alıp taşınıcaz..
çocuklara annm bakıcak bende çalşıcam inş..
planımız böyle bakalım..
utkunun okulu bitsin haziran gibi düşünüyoz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?