2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

aaa ben gelyom susuyonuz haa..
gidecem zati yemeğimi hazırlıcam oruçlu kadına revamı bu ayol

çıkayım ben.defne zaten çorbayı yemedi bi meyve yapayım.yerse.
sebel bacım bizdede var o koca göbekten.ene edelim.bizde mayo giyerik gıı..selülerde tuzu biberi olsun..

Son düzenleme:
bende çıkayım kimse bişey yazmıyo zati ekrana bakıp duruyom boş boş

Son düzenleme:

tamam kızlar Zeynep-Pınar-Ayşegül ben okeyiz. ohh geriside gelir elbet hadii katılım bekliyoruz.

kız ben utanırım sizden tatile gitmeye..heryerimi görürsünüz koca göbeğimi
selülitli bacaklarımı yok yok utanırım ben..

aynından bizdede var kız utanma.zaten bak diyorum ki bana bakın tüm planı yapıyorum neyse hayal kurmaya devam ,

zaten ben ne yalan söyliyim sizin kocanızın yanındaa falan denize girmem.ki zaten bebeklerle pek gireceğimide sanmıyorum öğlene kadar kocişler uyur biz kahvaltı keyfi bebek yedir giydir sonra öğlen güneşi çıkmadan onları az suya sokarız oynarız falan.sonra koçişler uyanır denize gider gelirler.öğlen yemeği faslı o arada biz tabii dedikodunun -muhabettin dibine vururuz. sonra öğlen yemeği dinlenme yaparız.kocalar isterse denize gitsin o sıcakta öğlen güneşi pişer gelirler . bizde 4 ten sonra bebekleri babalarına veririz 1 saatte biz eğleniriz denizde.sonrada zaten deniz olayı bitiyor odalara çıkarız üst baş değiştir akşam yemektte buluşuruz.9-10 a kadar takılırız sonra tavuk gibi odaya.
kocalarla bebeleri uyutup kaçarız lobide buluşuruz taaammı.

Son düzenleme:

tmmdır süper hayali bile güzel valla..benm kociş uyar her ortama..
ses etmez bişeye ohhh..

taam bacım taamm :13:
ayy düşüncesi bile ne güzel değilmi...
biz her sene maa aile kaynımın yazlığına gidiyoruz.cümbür cemaat oluyor..
bu sene güzel bi tatil yapalım değilmi yemekler önümüze gelsin..yataklar toplanmasın...ohh ohh sefamız olsun..
biz hazırlandık yola çıkıyoruzda bakalım kocişler ne diyor bu duruma bi ağzını yoklarım

gerçi bende işe girmek istiyorum ama iş bulamıyorumki o zamana işe girersem bana izin de vermezler bee...
neyse bunları düşünmeyelim şimdi değilmi...

ayy sibel ayşegül oğluşuma çorba içiriyordum ondan sebep yazamadım yaww...
sizde çıktınız hemen..ama tabi iftara az kaldı...kuzuları yedirmek de lazım...
hadi o zaman yarına görüşürük..

ayy hem c.tesi hem pazar gün var off bu havada hiç de gitmek istemiyorum.gittiğim yerde yedirmesi, yatırması sorun oluyor.gitmesemde kayınvalidem küsüyorrr off bakalım ne yapcaz..kar yağsada yarına gitmemek için bahane olsa

akşama komşu gelecek. bikaç şey hazırladım.
miray da uyudu. yemeğimi yapıp ortalığı toparlayabilirim.
haaydi görüşürüz.
muckk

Sibel tamam bak bu haftasonu kocişlerin ağzını arıyoruz.valla ben uyarım 1 kişi ben varım desin haziran ayı alanya benim için okeydir.beniş eşim ses etmez zaten tatil planlarınıda ben yaparım hep.hatta kalabalığı sever hoşuna bile gider.

Pınar tamam ne işi dur hele Hazirandan sonra başla yada başla ama şart koş Haziranda Alanyaya gitmem lazım hayat mevak meselesi.çok sıkışırsan kardeşim evleniyor de izin verirler :9uzakmı otuyorlar ? gittinizmi kalmak zorundaysanız zor tabii sana yedir yatır .Yiğit yadırgarsa dahada zor.

mrb kızlarr
azıcık geçmişe bakındım zeynep ve didem çok geçmiş olsun canlarım daha başka vardıysa göremediğim hepinize geçmişler gitmişler olsun
burcuuu kız hem yazmış hem oynamışsın haa süpersin yaa ee tatil bölgesi bellimi bari benim kocişte bayılır böyle şeylere hatta bi fikri vardı 5 6 aile toplanıp tekne kiralamak gibi :))

işi bi bu bulalımda şartını koşarız burcucum..
kız ben tek çocuğum ahh keşke bi kardeşim olsaydı..neyse ben işe girersem kendimi sevdirir 1 hafta izni kopartırım
c.tesi olan gün kayınvalidem de pazar olan gün eşimin halasında off yağızı yatağa veya koltuğa yatıramam çünkü uyandığı gibi ilerliyo.düştüm mü kafam mı kırıldı hiç umurunda değil...kalabalıkta yer yatağı yapmak ses de yatırmak yedirmekde çok zor oluyo...

iftarımı yapıp geleyim..kaçmayın haaa...

burcu ile ayşegül başlattı valla zeynepcim...
çok güzel olur hayalini kuruyoruz umarım hayata geçirebiliriz...

hadi sibelcim hayırlı iftarlar buralardayız açda orucunu gell..

kandil falan mı bugun ben kaçırdım

zeynepcim muharrem ayıya..arkadaşlar oruç tutuyor o yüzden...

Allah kabul etsin oruçlarınızı arkadaşlar...

özlem cok güzel bir kitapa benziyor. bende düşünüyordum elimdekiler bitince ne okusam diye. bende ptesi sipariş edicem.

zeynepcim yarın buluşuyormuyuz. 11.00 gibi citisde buluşalımmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…