2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

özlem cok güzel bir kitapa benziyor. bende düşünüyordum elimdekiler bitince ne okusam diye. bende ptesi sipariş edicem.

zeynepcim yarın buluşuyormuyuz. 11.00 gibi citisde buluşalımmı?

benimde yarın cevahirde bi işim var ama hemde sabah erken gidecem belki bende gelirim eğer gidersem uğramaya çalışırım yanınıza..

Kızlar geçmişe dönük okumaya çalıştım ama ömerden fırsat olmmuyor.. sürekli takipteyim.. Kızlar izmitte tanıdıgı olan iyi bakıcı arıyorum yahyakaptan dayız biz..aklı başında cocuk seven birini arıyorum..

hımm o zaman şöyle yapalım. saat 11.00 - 11.30 arası citisin icindeki starbucksta buluşalım. kahve içeriz hemde birbirimizi beklemek açısından rahat olur. ben sen gelsende gelmesende gitmeyi planlıyorum. o yüzden gelemessen arayamadım diye telaş etme. baktım sen 11.30 dan sonra yoksun anlarımki gelemiyorsun.

Nasıl bu şekilde olurmu?

benimde vaktim olsada okusam keşke.bende kitap alıyorum ama hep duru'ya masal kitapları birde bulursam şirinler dvd serisini alıcam.

hoşgeldin canım.
bak oda farklı bir konu teker teker denizden toplarız bizim uşakları.

hele çoçuklar 15-16 yaşlarına gelsinler onuda yaparız azimliyiz.

oooo hanımlar tatil planları mı yapıyorsunuz
hee kız sen ne dersin.Alanya olursa Ayşegül uygun otelde ayarlayacak.ama Alanyaya uçak yok antalyaya gidip ordan transfer alırız.ama alanya otelleride antalyaya göre daha uygun tabii.gidelim be ne olacak nerde bulacağız birdaha bu curcunayı.hem kk nında bir ömrü var katılım git gide azalınca burdaki arkadaşlıklarda zamanla kopacak işte kopmasın diye ailece görüşme ayarlamalı.

Serapla hülya nerdeler bugün onlarda gelecek kesin bak gör.

tamam olur özlem 11 de citis neresinde ben pek bilmem de orayı
telefonum da bozuk bu arada kapalı maalesef

citis ne ?

ebru cok güzel olur gercekten gelsene yaaaaa tanışmışta oluruz hem. nasıl tanıcam ben seni ama hiç görmedim senin resmini sanırım.

evet özlem emzirme etkinliğine gidiyoruz. bakarsın emziririz gazetelerde görürsünüz. :)) yok malesef ben o saatte kalamıcam. saat 15 de tiyatroya gidiyorum yarin 1 sene aradan sonra

kız burcu bende arıyorum şirinler dvdlerini. mutlaka doruk izlesin istiyorum. bulursan banada haber ver.

city's alışveris merkezi yani :)

benimde yarın cevahirde bi işim var ama hemde sabah erken gidecem belki bende gelirim eğer gidersem uğramaya çalışırım yanınıza..
süper olur. telefonlarımızı verelim birbirimize dicem ama benımkı bozuk ve kapalı
evet super olur. 11.30 a kadar gelmezsem anla ki gelemiyorum.
ebruuu bu sana da uyar mı???
Hooooop Özlem ve Zeynep emzirme etkinliğine mi gidiyorsnuz yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84:
evetttttttttttttt

nişantaşında avm canım citis
nasıl yazıldıgını bilmiyorum
walla ayarlamak isterim ama kesin bişey diyemem tati için öyleki ersinin iznine baglıyız o da yılbasından sonra belli olur ancak

valla durun belki bende gelirim zeynep beni tanıyo ama biz hiç görüşmedik bana özelden tel. nonu atarsan eğer gelirsem ararım seni gelmezsem aramam 11.30 da kalkacam diyosun yetişebilirsem ararım canım...cevahirde bişey varmışda erkenden gidip almam gerekiyo akşam eşimle karar vercez saat 10 gibi orası açılıyo hemen oraya gider nişantaşına geçerim işimi halledip...ordan doktorumuda ziyaret edim diyodum ordanda oraya geçerim ay süper olur yaa...

kız burcu bende arıyorum şirinler dvdlerini. mutlaka doruk izlesin istiyorum. bulursan banada haber ver.

city's alışveris merkezi yani :)

hee ben 2-3 dür hep citis diye görünce ist semtmi oluştu haberim yok dedim.city anladım.

evet kesinlikle bulamazsam valla gözümü kararttım internetten korsan çalıcam ama bulamazsam bulursam alıcam mutlaka ve saklıycam.ben bşile gel izliyelim desen oturup izlerim.2 yaşından sonra haftada 1 cd izletirim diyorum ama bakalım.haber veririm tabii ararım seni buldum alayım mı diye.

zeynep arabayla ugraşma taksiyle gel yada ersin getirsin dönüşün taksiyle olur. arac için otopark ücretli zaten. oraya vereceğin parayı taksiye ver daha kolay.

iftarımı yapıp geleyim..kaçmayın haaa...

canım uzun bir aradan sonra merhaba nasılsın...ömer iyidir inşallah...
benim eşimin teyzesi plajyolunda drun ikizlerine bakıyor...
başka bir tanıdığımızda kendi evinde öğlene kadar bebek bakıyor.
bu iki kişininde tanıdıkları olabilir...istersen senin için sorabilirim..
ikiside gerçekten tecrübeli ve güvenilir insanlar...
sen kriterlerini söyle bana.bende onlara anlatayım.tanıdıkları varsa söylesinler.uyarsa seninle irtibata geçmelerini sağlarım.ne dersin...

bak plan da hazır ne guzel gel işte
burcu bulamazsan ersin bulur netten
onun bulamadığı yok her türlü şeyi cımbızla çekip çıkarıyor resmen sanal alemden.
ay özlem düşünemiyorum ama harika bi görüntü olurdu heralde
akşam evde box yapardınız kocişinle o ayrı
zeynep arabayla ugraşma taksiyle gel yada ersin getirsin dönüşün taksiyle olur. arac için otopark ücretli zaten. oraya vereceğin parayı taksiye ver daha kolay.

yok oraya arabayla gelmem. ersin bırakır beni. dönüşte de yürürüm. bizim eve 15-20 dk yürüme mesafesi var çok yakın aslında ama giderken dik 1-2 yokuş var onları çıkamam ipekle,dönerken çok soguk olmazsa yürürüz hava alırız.

özlem bu kitapta güzel bir kitaba benziyor. ama digeri tubitak yayınları olduğu icin önceliğim o olacak benim. teşekkürler bu arada bu kitap bilgileri icin.

ebru mesaj attım telimi sana.

tamam zeynep yarın görüşürüz o zaman insallah.

Özlem biletini aldın mı almadıysan bırak haftaya gidersin tiyatroya kaçar mı kıs böle eğlence bi dolu bebik bak sonra pişman olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…