özlem cok güzel bir kitapa benziyor. bende düşünüyordum elimdekiler bitince ne okusam diye. bende ptesi sipariş edicem.
zeynepcim yarın buluşuyormuyuz. 11.00 gibi citisde buluşalımmı?
mrb kızlarr
azıcık geçmişe bakındım zeynep ve didem çok geçmiş olsun canlarım daha başka vardıysa göremediğim hepinize geçmişler gitmişler olsun
burcuuu kız hem yazmış hem oynamışsın haa süpersin yaa ee tatil bölgesi bellimi bari benim kocişte bayılır böyle şeylere hatta bi fikri vardı 5 6 aile toplanıp tekne kiralamak gibi :))
hee kız sen ne dersin.Alanya olursa Ayşegül uygun otelde ayarlayacak.ama Alanyaya uçak yok antalyaya gidip ordan transfer alırız.ama alanya otelleride antalyaya göre daha uygun tabii.gidelim be ne olacak nerde bulacağız birdaha bu curcunayı.hem kk nında bir ömrü var katılım git gide azalınca burdaki arkadaşlıklarda zamanla kopacak işte kopmasın diye ailece görüşme ayarlamalı.oooo hanımlar tatil planları mı yapıyorsunuz
tamam olur özlem 11 de citis neresinde ben pek bilmem de orayı
telefonum da bozuk bu arada kapalı maalesef
süper olur. telefonlarımızı verelim birbirimize dicem ama benımkı bozuk ve kapalıbenimde yarın cevahirde bi işim var ama hemde sabah erken gidecem belki bende gelirim eğer gidersem uğramaya çalışırım yanınıza..
evet super olur. 11.30 a kadar gelmezsem anla ki gelemiyorum.hımm o zaman şöyle yapalım. saat 11.00 - 11.30 arası citisin icindeki starbucksta buluşalım. kahve içeriz hemde birbirimizi beklemek açısından rahat olur. ben sen gelsende gelmesende gitmeyi planlıyorum. o yüzden gelemessen arayamadım diye telaş etme. baktım sen 11.30 dan sonra yoksun anlarımki gelemiyorsun.
Nasıl bu şekilde olurmu?
evettttttttttttttHooooopÖzlem ve Zeynep emzirme etkinliğine mi gidiyorsnuz yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84:
benimde vaktim olsada okusam keşke.bende kitap alıyorum ama hep duru'ya masal kitapları birde bulursam şirinler dvd serisini alıcam.
hoşgeldin canım.
bak oda farklı bir konu teker teker denizden toplarız bizim uşakları.
hele çoçuklar 15-16 yaşlarına gelsinler onuda yaparız azimliyiz.
hee kız sen ne dersin.Alanya olursa Ayşegül uygun otelde ayarlayacak.ama Alanyaya uçak yok antalyaya gidip ordan transfer alırız.ama alanya otelleride antalyaya göre daha uygun tabii.gidelim be ne olacak nerde bulacağız birdaha bu curcunayı.hem kk nında bir ömrü var katılım git gide azalınca burdaki arkadaşlıklarda zamanla kopacak işte kopmasın diye ailece görüşme ayarlamalı.
Serapla hülya nerdeler bugün onlarda gelecek kesin bak gör.
citis ne ?
ebru cok güzel olur gercekten gelsene yaaaaa tanışmışta oluruz hem. nasıl tanıcam ben seni ama hiç görmedim senin resmini sanırım.
evet özlem emzirme etkinliğine gidiyoruz. bakarsın emziririz gazetelerde görürsünüz. :)) yok malesef ben o saatte kalamıcam. saat 15 de tiyatroya gidiyorum yarin 1 sene aradan sonra
kız burcu bende arıyorum şirinler dvdlerini. mutlaka doruk izlesin istiyorum. bulursan banada haber ver.
city's alışveris merkezi yani :)
kız burcu bende arıyorum şirinler dvdlerini. mutlaka doruk izlesin istiyorum. bulursan banada haber ver.
city's alışveris merkezi yani :)
iftarımı yapıp geleyim..kaçmayın haaa...
Kızlar geçmişe dönük okumaya çalıştım ama ömerden fırsat olmmuyor.. sürekli takipteyim.. Kızlar izmitte tanıdıgı olan iyi bakıcı arıyorum yahyakaptan dayız biz..aklı başında cocuk seven birini arıyorum..
zeynep arabayla ugraşma taksiyle gel yada ersin getirsin dönüşün taksiyle olur. arac için otopark ücretli zaten. oraya vereceğin parayı taksiye ver daha kolay.
bak plan da hazır ne guzel gel iştevalla durun belki bende gelirim zeynep beni tanıyo ama biz hiç görüşmedik bana özelden tel. nonu atarsan eğer gelirsem ararım seni gelmezsem aramam 11.30 da kalkacam diyosun yetişebilirsem ararım canım...cevahirde bişey varmışda erkenden gidip almam gerekiyo akşam eşimle karar vercez saat 10 gibi orası açılıyo hemen oraya gider nişantaşına geçerim işimi halledip...ordan doktorumuda ziyaret edim diyodum ordanda oraya geçerim ay süper olur yaa...
burcu bulamazsan ersin bulur nettenhee ben 2-3 dür hep citis diye görünce ist semtmi oluştu haberim yok dedim.city anladım.
evet kesinlikle bulamazsam valla gözümü kararttım internetten korsan çalıcamama bulamazsam bulursam alıcam mutlaka ve saklıycam.ben bşile gel izliyelim desen oturup izlerim.2 yaşından sonra haftada 1 cd izletirim diyorum ama bakalım.haber veririm tabii ararım seni buldum alayım mı diye.
ay özlem düşünemiyorum ama harika bi görüntü olurdu heraldeÖzlem bende şu kitapla Kitap - Bir Yaşındaki Çocuğunuz Büyürken, Beyaz Balina Yayınları / netkitap.com onun arasında kaldım valla bu ay kotamı çok fena doldurduğum için diğer aya kaldı
Zeynep benim yerime de emzir dermişim
Aslında ben orda olmalıydım bu koca karınla emzirirken kesin manşet olurdum gazetelere
Kocamda beni kabak gibi oyardı tabi
zeynep arabayla ugraşma taksiyle gel yada ersin getirsin dönüşün taksiyle olur. arac için otopark ücretli zaten. oraya vereceğin parayı taksiye ver daha kolay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?