Özlem bende şu kitapla Kitap - Bir Yaşındaki Çocuğunuz Büyürken, Beyaz Balina Yayınları / netkitap.com onun arasında kaldım valla bu ay kotamı çok fena doldurduğum için diğer aya kaldı
Zeynep benim yerime de emzir dermişim
Aslında ben orda olmalıydım bu koca karınla emzirirken kesin manşet olurdum gazetelere
Kocamda beni kabak gibi oyardı tabi
bak plan da hazır ne guzel gel işte
burcu bulamazsan ersin bulur netten
onun bulamadığı yok her türlü şeyi cımbızla çekip çıkarıyor resmen sanal alemden.
özlem devlet tiyatrosu oyunu. 1 ay önceden aldım. malesef bilsem alırmıydım kacmaz bu etkinlik ama kısmet işte. oyunuda cok istiyorum görmeyi. ordada baska arkadaşıma söz verdim. mecbur gidicem.
Burcu valla iyi dedun hani arkadaş bunun doğumu tetiği ben niye göremiyom
Bacım avrupada yapılan araştırmalar süt hormonunun kasılmaları doğumu tetiklemeye asla yetmediği kanıtladı..Bende test etmiş onaylamış oldum
Emziriyom ya vurmuşum dibine
Kız doğunca keserim kolostrom bitene kadar emzirenler öle yapmış şimdiye kadar.Aile hekimimizde beni destekliyor hiç bişe olmas kızım emzir diye sırtımı sıvazlıyo
doğumdan sonra da ikisini birden emziriceksin deilmi...
Sibel öteki topikte sana cevap yazdım gördün mü bacım sallamadı beni deme sora
Allahım güç derman verirse niyetim öle bacım..Tabi öncelik yenidoğanda..Benim süt danam aşı niyetime emecek artık sadece.3-4 ü geçmez artık günde
yemeğimi yedim çayımıda aldım oğluşta uyuyor..
ee nerde kalmşıtık...
Burcu valla iyi dedun hani arkadaş bunun doğumu tetiği ben niye göremiyom
Bacım avrupada yapılan araştırmalar süt hormonunun kasılmaları doğumu tetiklemeye asla yetmediği kanıtladı..Bende test etmiş onaylamış oldum
Emziriyom ya vurmuşum dibine
Kız doğunca keserim kolostrom bitene kadar emzirenler öle yapmış şimdiye kadar.Aile hekimimizde beni destekliyor hiç bişe olmas kızım emzir diye sırtımı sıvazlıyo
Allah kabul etsin.Afiyet olsun canım.
emzir anacığım emzir.bak heçbirşey olmuyormuş.Anam şu kızda sağlıcakla bi gelseydi neye benziyor acaba.toprak 2 mi olacak yoksa kendine benzeyen birimi olacak.
hee tetiklediği falan yalan işte.
bi dk sen şimdi doğum yapınca 15 gün sadece ufaklığı emzireceksin sonra Toprak ta emecek ama ne zamana kadar 2. ayından sonra falan kız çok süt istiyecek oğlanla ikisine yetmeyecek o zaman ne etcen toprak bırakacak dimi.
özlem sen benim kafamı çok karıştırıyon haa.senin bu meme-bebek ilişkinden sonra 10 dk kafayı toarlıyamıyorum ben
Doğaldır bacım normal bi durum olmadığı için ne desen haklısın
Böyle durumda kalan annelerle çok konuştum...İki bebik emince ona göre sütünde artıyo diyolar bacım.Hani çektikçe süt çoğalır ya o bakımdan galiba.Bakalım zaman ne gösterecek bilemiyorum ama benim niyetim Toprak bi yaşına girene kadar en az 3 kez emziririm zaten o zamanda kızn 40'ı çıkma zamanları oluyor..Sonrasında günde iki kez filanla devam ederim inşallah sütüm bol olur bacım Toprakta boldu süt poşetim olmadığı için sağdım attım hep canım sütleriŞimdi atmıcamda Toprak içicek öle düşün
tabi bu tekne fikrinin olduğunda gencr kuzeyden eser yoktu şimdi oda erteledi:)))benimde vaktim olsada okusam keşke.bende kitap alıyorum ama hep duru'ya masal kitapları birde bulursam şirinler dvd serisini alıcam.
hoşgeldin canım.
bak oda farklı bir konu teker teker denizden toplarız bizim uşakları.
hele çoçuklar 15-16 yaşlarına gelsinler onuda yaparız azimliyiz.
hee kız sen ne dersin.Alanya olursa Ayşegül uygun otelde ayarlayacak.ama Alanyaya uçak yok antalyaya gidip ordan transfer alırız.ama alanya otelleride antalyaya göre daha uygun tabii.gidelim be ne olacak nerde bulacağız birdaha bu curcunayı.hem kk nında bir ömrü var katılım git gide azalınca burdaki arkadaşlıklarda zamanla kopacak işte kopmasın diye ailece görüşme ayarlamalı.
Serapla hülya nerdeler bugün onlarda gelecek kesin bak gör.
citis ne ?
bence çok güzel bir görüntü olurdu biri karnında diğeri kolunda lafı tam olurdu keşke denizli dede olsa böyle etkinlikler hiç kaçırmam boy boy foto verirdim heral:))Özlem bende şu kitapla Kitap - Bir Yaşındaki Çocuğunuz Büyürken, Beyaz Balina Yayınları / netkitap.com onun arasında kaldım valla bu ay kotamı çok fena doldurduğum için diğer aya kaldı
Zeynep benim yerime de emzir dermişim
Aslında ben orda olmalıydım bu koca karınla emzirirken kesin manşet olurdum gazetelere
Kocamda beni kabak gibi oyardı tabi
Diğer emziren arkadaşlar kaç kez emziriyor günde ?
tabiya kitap dvd gibi olmaz heleki öyle güzel biseri asla kitapla olmaz..yazarım burdan Elifciğim.aramadayım kitapını buldumda be dvd istiyorum onların o kadar şirinin seslendirmesinin yapamam diye.
ben çıkıyorum haftayaCumartesiye kadar izinli olacağım.öpüyorum sizi ve kuzularımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?