2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

amma uzun yazmışım ya
ben geldim herkesler gitmiş neyse gidip akşam yemeği için sofrayı kurayım bari bu akşam bizde bezelye ve pilav var ne yapalım inş.yarın görüşürüz hepinize iyi akşamlar

amma uzun yazmışım ya
ben geldim herkesler gitmiş neyse gidip akşam yemeği için sofrayı kurayım bari bu akşam bizde bezelye ve pilav var ne yapalım inş.yarın görüşürüz hepinize iyi akşamlar

canım birönceki yazındaçok haklısın sanki sen para içinorda konuşuyosun insanlar hatalarını kabul etmesini bilmiyorlar neymiş efendim birisi kocaa dr diğeri yılların gözlükçüsüdür asla hata yapmazlar sen yine iyi sabretmişsin ben böyle durumlardahiç tutamam kendimi bağır bağır ölürüm healde:)) neyseki kerem erken fark etmişte halletmişsiniz...
bende bu saatlerde gelebiliyorum ama kimsecikler kalmıyor((

şuan kimsecikler yok ama muhakkak okuyup cvp yazan olur yada nolur bilen cvp versin
2gündür soracam unutuyorum ..dün itibariyle keçi boynuzu pekmezine başladık bizde biraz geçte olsa..günde 1 çay kaşığı veriyorum azmı çokmu tam oturtamadım kullanan bilen varsa yardımcı olurmu bana???

keçiboynuzu pekmezi değilde üzüm pekmezi veryorum ben..
günde 1 tatlı kaşığı veriyorum onu bilemicem canım..

Bu arada iki gündür giremiyorum kızlar.Umarım herkes iyidir.
Yarın Durunun diş hediğini yapıcaz.Onun hazırlıklarıyla uğrasıyordum.
Bakalım yarın nasıl gecicek.
Bu doğum günü ön hazırlığı olacak bana .

kolay gelsin canım...kalabalıkmı olacak..neler hazırladınız.

Evet canım baya bir kalabalık olacak.yaklasık 30 kişi filan.Epey bir seyler yapmaya calıstık.
Duru tabi bu arada hiç durmadı.Zor oldu bana.Allahtan annem var yoksa rezil olurdum.
Yengemde 2 çeşit getiricek.Kayınvalidem görümcem derken yaklasık 12 çeşit filan oldu.

zaten hep öyle olur misafir geleceği zaman durmayacakları tutar bu kuzuların.uyumazlar, yemezler,huysuzlanırlar içlerinemi doğuyor ne...
annelerimizin Allah eksikliğini göstermesin her işimize koşuyorlar...
ohh bayağı bi çeşit olmuş.umarım çok güzel bir gün geçirirsiniz yarın.fotolarını bekleriz eklersin bitince..

İnsallah yarın sakin dururda burnumuzdan gelmez.
Tabi koyarım fotoğraflarını.
Yiğitçik nasıl uyudumu.Vallahi Duru bak bu saatte uyandı.Allah yardımcım olsun şimdi gece yarısına kadar oturur.

İnsallah yarın sakin dururda burnumuzdan gelmez.
Tabi koyarım fotoğraflarını.
Yiğitçik nasıl uyudumu.Vallahi Duru bak bu saatte uyandı.Allah yardımcım olsun şimdi gece yarısına kadar oturur.

hatice,ben de yapmayı düşünüyorum ama bir türlü kalkışamadım şu işe..kafamdakileri yapmam için biraz uğraşmam lazım.soğukta da dışarı çıkmak ya da kızı çıkarmak hiç işime gelmiyor,bakalım doğumgünü öncesi yapabilirim inşallah...

sen neler yapıcaksın merakla bekliyorum canım resimlerini ve yaptıklarını anlatmanı...kolay gelsin sana..

kızlar,bazılarınız kızımı ve beni sormuşsunuz,ne olur kusuruma bakmayın,pc açık sürekli ama bahar hanım izin vermiyor,arada gelip yazıyorum onda da bazı sayfaları kaçırıyorum yani cevap yazmıyorum sanmayın canlarım...

keçiboynuzu pekmezi değilde üzüm pekmezi veryorum ben..
günde 1 tatlı kaşığı veriyorum onu bilemicem canım..

Bende üzüm pekmezi veriyorum.Günde bir tatlı kaşığı.Sabah cicibebeyle karıstırıp veriyorum.

anladım canlarım teşekkürler bende üzüm pekmezi veriyordumda şu kansızlık için budaha iyi dediler daha etkiliymiiş ondan buna geçtik bizde

günaydın kızlar nasılsınız ?
inaşşalah bebişlerde sizde iyisinizdir ?
giremiyorum pek söylemiştim ya bizim sıpa benim pc yi bozdu diye başka laptop ta baglanıyorum ama bu aralar yine misafir yoğunlugum var herzamanki gibi.
bugün eşimde evde onun için pek giremiyecegim sanırım inşallh pazartesi görüşürz.
elifcim bende 3 tatlı kasıgı veriyorum üzümpekmezi organik annanem yapıyor.
sabah kahvaltısında cicibeyle karıştırıyorum. Akşamda yogurtuna katıyorum.
Ya kızlar sabah kahvaltısını nasıl yaptrıyosunuz bebişlere .ben cicibeyle yarım kibrit kutusu peynir 1 tane haşlanmış bıldırcın yumurtası pekmez fındık ezmesi ve 1 tane meyveli yogurtu karıştırıyorum . öyle veriyorum.eşimde onaylamıyor beni öyle veme diyor.Siz nasıl yapıyorsunuz.?

abimin eşi senin anlattığın gibi veriyodu bir süre sonra iştahında bir azalma oldu bana gelince ben nasıl kahvaltı yapıyorsam oda öyle yapıyor artık labne peynir-zeytin-2 günde bir yumurta sarısı-tereyağı ve pekmez yiyor kahvaltıda birde pekmezi yoğurda katma canım meyve suyuna falan kat bana sağlık ocağı öyle dedi ya normal yiyecek yada meyve suyu dedi

hepsini yiyosa maşallah ama sonraki öğünlerini etkileyebilir baya doyurucu çünkü bende ayrı ayrı veriyorum ama yamurta sarısını tereyağında kırıyorum yanındada yarım kibrit kutusu kadar peynir 2 zeytin biraz da pekemz yediriyorum ama yerse tabi...
bunun

kimsiler yok.eşim çalıştığı için biz buralardayız.defne uyuyo.zeynepte bayagı toporlandı allahım çok şükür.gülüyo yemek yedi şimdi.iki gündür bişey yemedi kuzum.öksürüğü çok çok azaldı burnu akmıyo.:)))
ama defne kötü öksürüyo yaa nasıl atlatacak kendi kendine meraktayım vala.inşallah ilerlemiz..pazartesi kontrolde diyeyim bakalım.:))
bende üzüm pekmezi kullanıorum.sabah kahvaltıya...akşamda yourduna ilaç kattıysam tat versin diye katıyorum.ne yapayım degilse yemez.yani ilaç dedigimi şu çinko.bazensaf veriyorum hiç hoşuna gitmiyo yada meşve püresini koyuyorum..

kahvaltı olayımız.bizim bulamaç şeklinde maalesef.pütürlü olayımız bizim daha başlamadı.kahvaltıyla arası hi yok hiç sevmiyo.aceba bulamaçmı sevmiy o diye tek ek denedim yemeyi becremiyo.bu yüzden hergün döksemde yinede yapırorum.ne katarım.bebe bisküvisi.pekmez.peyner.zeytin.ceviz.ıhlamur yada hazır mama.yumurta sarısı.bunları blerdınran geçiriyorumama iki kaşıktan sonra yemiyo...yemiyo((

Kek koydum fırına kıslar
Ay inşallah güzel oluuuuuuur..Hamur işi yemesini sevmesemde yapmasına çok özeniyorum.
Oğlumda bana yardım etti Birazda vakit öldürmek açıkcası ne zaman gelir acep bu Zeynep kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…