2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

afiyet olsun.ne güzel .yiyeceklerin bilsem bende yapmayı çok severim.ama zeynep pek almışık degil tatlı olayına. yüzden çok seciçi bu konuda.ben ilk buralarda duymuştum.muhallebiler tatlılar.ben zeynebe iki yaşına kadar tatlı asla tatırmadım.ne kek ne muhallebi.anlayacagınız meyve haricinde tatlı denememiştim.sonra denemelerimde hiç yemek istemidi.aslında çokta hoşuma gidiyo bazen konu komşuya çıkıyoruuz tatlı fayan yapıyorlar herkes çocuklarına yediriken benim zeynep asla yemezdi.aa yemiyormu derlerdi.ama sevmio derdim.onlarda iyi aman tatlıya alışmasın derlerdi.şimdi defneye küçükkenbaşlayayım dedim ama oda pek sevmiyo.gerçi pütürlü sevmiyo.blenırdan geçerdigimdede sütlacı falan yemide yaa..

dur kız zamanında gelsin zeynep hanım.tek çocukla iki çocuk arasınad ne kadar farak oldugunu anlayınca göreceksin.boşver güzel güzel oğluşla zamının geçir.
ik zamanlar pak analmızsan nede olsa zeynep hamın yiyip uyuyacak.ama 5-6 ayık olunca daha iyi anlamayacaksın zorluklar o zaman başlıyo.biri kucak istersen dgenide isteyicik.amaan yaz yaz bitmezz...o yüzden zamında gelsin inşallah...

Ayşegül ben burdayım
gördüm gördüm görmezmiyimm:))
sana bişey diyecegim.face falan varmı seninle tanışacagmız resmini görecegimiz bi yer.yoksa istemiyirmusun merak ettim..

Günaydın şekerler nasılsınız kuzucuklar nasıl

selam canımm..iyiz allahıma şükür.zeynep gayet iyi .defnede eh iyi.ee daha ne olsun..civ civ nasıl...

Ayşegülcm face hesabım var ama pek aktif değil.Aile arkadaşlar dışında kullanmamdan eşim pek hoşlanmıyor biraz takıntılıdır da nette bilgi paylaşımı ile ilgili...Ama msnden görüşebiliriz daha önce yazmıştım ama görmedin sanırım acar-ozlem@hotmail.com

İyiyiz Tubiş oğlumla yemek yiyoz kekimizin pişmesini bekliyoruz siz napıyosun sarı kuşla

özlemcim bak ben neyaptım.benimde hesabım var aile ve okul arkadaşlarımla.o özel oldugun düşünerek.ben sizlere özel bi face daha açtım.ordan görüşüyorum.kızçelerimi resmini ekliyorum.bazende kendimin.bu kadar.benden tavsiye sende öyle yap.ismide defne yaprağım diye.öyle yapabilirsin.sohbet ordada yapıyoruz güzel oluyo...dene bence..

Aman iyi olsunlar onların hasta olması çok zor .Mertkuşta iyi teyzesi dün gece yine çok ağladı sık sık uyandı. 6.ve sanırım 7.dişte yolda arka arkaya geliyorlar .Çocuğum perişan oluyor diş çıkarırken :2:

Afiyet olsun canım ikinizede yarasın .Bizde iyiyiz işte şu dişler bizi mahvediyor birtek. onlarla başımız dertte ama ne yapalım kolay değil. Ama bu aralar ışığı gören geliyor valla

Evet Ahmet in iştahındada bi azalma var ama ondan oldugunu hiçdüşünmemiştim.
Canm niye yogurta katmıyayım ki pekmezi zararımı var acaba ?benim oğlum meyve suyunu pek sevmiyor zorla iiriyorum 30 cc .

yok canm keske yese hiç vermiyeyyim aksama kadar aramaz sadece meme derdi .zorla 7 -8 kasık yiyor . gerisi çöpe tabiki
Aynen ahmette agzına pütürlü gelenleri cıkarıyor.Sarımsak rendesi ile rendeleyip koyuyorum herseyi. Çorba yemeyi seviyor ama sabah ögle aksamda corba yenmezki ya. Kıyma koyuyorum corbasına kıymalarını cıkartıyor sıpa.Bu cocuklar insanı delirtir ya.

ohh mis gibi kokuyordur şimdi mutfagın. Ben cok severim keki daha dogrusu hamur işini cok severim.Sabah aksam hamur işi yesem hayır demem:)

Ya kızlar ahmet in agzı kokuyor bi kaç gündür sabah ları frkettim acaba neden ki nette araştırdım solunum yollarıa bağlı olabilir geniz akıntısı olabilir ve dişlerle de alakalı olabilir dediler.Agzı acık uyumasıda eklenince iyice paronayak oldum pazartesi bi doktora götürecegim bakalım.

slm kızlar..oğluşlara yemek yedirdim..mutfak baya dağınık..
yemek hazırlıyorum kendime...iftar için...
bi bakayım dedim.nabersiniz..

özlem bende merak edyorum seni açıkcası...msn den cam açsana bi göreyim sizi..

canım yoğurt ve sütte hiçbir faydası olmuyormuş diye duymuştum birde ağız kokusu bizdede var dişlerden olabilirmiş bizim ondan sonra çıktı dişimiz

aynen tubacım.evde iki gündür huzur yoktu çocuklardan.neşe onlar yaa.şimdi valla içimiz açıldı.sağol..
kız maşallah dişleniyorlar bunlar işte.ama bizde bi tenem bile yok.yaw bu diş ne zaman çıkacakk..zor olur tabi kolay degil yaa..

aynen ne zaman adam akıllı yiyeceklerkii..
kız bilemidim neden kokuyorki.istersen bi danış.yaw her şeyi internetten okuyup kafya yeriz.okuma kızz.bişeycik yoktur ama yinede bi de bakalım..

bende senin şu havuçlu kekten yapsam iyi olacakda..
oruçluyken pek hali olmuyo insanın..
geniz eti veya akıntısı olabilir...utkudada vardı öyle bişeyler..
odayı nemli tutmaya çalış kuruysa buhar makinası çalıştır işe yarar inş..

Canım nette bazen kafa karıştıracak bilgiler oluyor onlara takılma derim . Bende bilemiyorum sen dra götür en iyisini onlar bilir .

Selam canım hoşgeldin Biz iyiyiz sen nasılsın

selam.bugün son dimi oruç için..hadi bakalım allah kabul etsin.
ya ben sedanın kekini yaptım portakallı keki tam bi fiyoskoyla sonuçlandı amur çok katı oldu yaw.yada ben beceremedim.geçenki misafirlere yapayım dedim.yaptım taş gibi çıktı valla testereyle kesersin o derece yaa.sonra ikinci kez kek yaptı.kendi bildigimi çokta güzel oldu.ben nirde yanlış yaptımki:26:

canım yoğurt ve sütte hiçbir faydası olmuyormuş diye duymuştum birde ağız kokusu bizdede var dişlerden olabilirmiş bizim ondan sonra çıktı dişimiz
Allh allah ya baska nasıl yedirebilirim acaba?

Canım nette bazen kafa karıştıracak bilgiler oluyor onlara takılma derim . Bende bilemiyorum sen dra götür en iyisini onlar bilir .

Selam canım hoşgeldin Biz iyiyiz sen nasılsın

saolun kızlar hepize teşekkür ederim benm cıkmam gerek beni bekleyen iki erkek var onlarla ilgilenmem gerek :)

ayşegülcüm sedanın kekini bende yaptım ama aynen bende beceremim senin dediğin gibi oldu taş gibi ama içide pişmedi .Püf noktaları vardır bi sedaya sormak gerek .

Sibel dene bak cok harika oluyor o kek .RESMİNİ İNDİR PC YE ORDAN BÜYÜTEREK OKURSUN İNŞALLAH.

Hadi kactım bacılar bye

Aa neden olmadıki benimki çok gözel oldu .Afiyetle yedik hepimiz .Bende kaç derecede kaç dakika pişecek bilemedim rastgele yaptım .Ya yanar ya pişer dedim ama başarılı oldu tamamen tesadüftü pişme süresi

he canım son oruç Allah ın izniyle bugün bitiyo..
kız niye o kek çok güzel oluyo yaptım ben pufuduk bişey oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…