2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

aaa kız bacı aynen benimkide öyle oldu .yenilecek haldem biye yoktu..neyse bi danışmak lağzım demekki..

utku_tas_27@hotmail.com hadi ekle bacım sileyim geri..
eklemek isteyen olursa ekleyebilir...

Aa neden olmadıki benimki çok gözel oldu .Afiyetle yedik hepimiz .Bende kaç derecede kaç dakika pişecek bilemedim rastgele yaptım .Ya yanar ya pişer dedim ama başarılı oldu tamamen tesadüftü pişme süresi

he canım son oruç Allah ın izniyle bugün bitiyo..
kız niye o kek çok güzel oluyo yaptım ben pufuduk bişey oldu..

yahu bilemidim bende.neyse ilk kek çöpe gitti.artık ikinciye kısmet

normal 180' pişirdim ben..iyi oldu içide güzel pişmişti..
yalnız portakalın kabukları acıymş sanırım biraz acımsı bi tat bırakıyodu ağızda..

defne uyandı.amaan yine yedirme çabaları falan.off sıkılıyorum bu kıza yemek yedirirken.yemiyo dön dolaş peşinde..bide koşarak gelse yemeye

bengeldim kimsecikler yok gene

bende geldim...
yaww yemedi çorbayı.zaten bi yedigi çorba vardı ama onuda bir kaç haftadır yemiyo sadece ve sadece iki kaşık aldı.valla yoruldum.yemek yemez pütürlüye geçmez.bu kız beni zorluyo işte.az büyüsede rahata ersem.

zor canım ya allah kolaylık versin bizimde arada bir oluyor iştahsızlığı

aman yemeyen uyumayan çocuk çok zor valla insanın sinirini bozuyolar bugun bende evde tıkıldım kaldım kızların yanına gidemedim yaa offf...

biliyorum canım çok zor iki yeğenimde öyle yemeği gördümü kaçıyorlar

ya valla defnede öle aseyi gördümmü yönünü çevirip gidiyo..

aman yemeyen uyumayan çocuk çok zor valla insanın sinirini bozuyolar bugun bende evde tıkıldım kaldım kızların yanına gidemedim yaa offf...

allahtan uykusu fena degil..
neden gidemedin yaa.gitseydin keşkee

neden gidemedin ebru valla bende salı çıktım dışarı saçımı falan kestirdim ama gene gözüm dışarda yarın kardeşimin bebek mevlütü var gene çıkıcam yoksa insan sıkıntıdan patlıyor evde oğlum bile istiyor dışarı çıkmayı

Son düzenleme:
zeynebin ignesi var eşim aradı çıkalım diye.ikide dolaşalım biraz.hadi iyi tatiller..

gidemedim cevahirde işim vardı o iptal olunca bahane bulup çıkamadım duru yu kaynanama bırakamadım yani...çok rüzgar var onlada çıkmak istemedim...evi temizledim duru yu uyuttum çay yaptım oturdum bilgisayarın başına..

niye gitmedin kız...hayırdır..
zeynebin ignesi var eşim aradı çıkalım diye.ikide dolaşalım biraz.hadi iyi tatiller..

gezin bari biraz canım..insan patlıyo valla evde sıkıntıdan..

canım resimdeki kekin çok güzel duruyor,ellerine sağlık,afiyet olsun..

kekle ilgili pişirme sorunlarımız olmuş sanırım..
ben her yaptığım keki soğuk fırına atar 150 derecede hiç ayarını yükseltmeden 40 dakikada pişirir kapatırım.ilk 20 dakkada fırının kapağını açmamak çok önemli..ayrıca asla keke birşey batırmam üstten elle dokunup anlarım içinin pişip pişmediğini..siz de anlarsınız elle deneyin,bıçak kürdan sokmayın keke..sönme ihtimali var..

ayrıca yanlış anlama oldu mu bilmiyorum ama portakalın kabuğunu içine rendeledikten sonra kabukları soyuyoruz ve o şekilde robottan geçiriyoruz yani...

alternatif olarak kuru üzüm ve cevizli yapıyorum o da süper olur bayılır herkes özellikle kocam yapsana der durur...hatta evimde var şu an...

afiyet olsun..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…