2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar nasılsınız ? Ayy kociş hastalandı benimde yaa of o hastalandıgında cok zor oluyor Huysuz nazlı kırılgan İşe gitti ıhlamurunu verdim ilaçlarınıda verdim inşallah bi an önce iyileşir.
Bugün gezmek yapıcam bende aylar sonra .Hem sabah hem aksam :)Ohh bol dedikodulu bi gün olacak :)

Oğlum maşallah birazda olsa tay tay durmaya calışıyor.
Dün bi ev baktım yine bu eve yakın ve yine son kat 4 kat ama çatısı var şimdiki evin çatısı yok ve ısınmada güçlük çekiyoruz.Sıcak suyum vardı onuda kestiler bahane üreterek.Çatısı olmadığı için çocuklar tepemde sabahtan aksama kadar gürültü yapıyor ve güvercin besliyorlar apartmanımın kapısının önü pislikten geçilmiyor cocuklar kuşlar üşümesin diye apartman dairesine koyuyor tabi ev sahibinden kaynaklanıyor o alıp geliyor cok seviyormuş kuşları ama ben sizin pisliğinizi çekmek zorundamıyım ya kuş tüyleri evin içine kadar giriyor hergün evi silip süpürmekten gına geldi.Hergün kapımın önünüde yıkıyorum .Çocugumla ilgilenmem gerekirken birde bunların böyle teraneleri var.
Bakalım belki ev taşıyacagım.Ay dua edin hakkımızda hayırlısı olsun.

özlemcim bilgiler için teşekkürler gercekten cok önemli allah korusun cocuk havale geciribiliyor aspirin içirince. Bi tanıdıgım var ateşlenmiş cocugu oda aspirin içirmiş yavrum şimdi 18 yasında ama normal bir insan gibi deil okula bile gidemedi.Hareketleri cok anormal.Allah hepimizin bebeklerini korusun

herkese günaydın
duygusuzduygu evine taşınmışsın allah huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin
özlem bilgiler için teşekkürler
shıne eşine geçmiş olsun ev içinde inşallah hakkında hayırlısı olsun başkasının pisliğiyle uğraşmak gerçekten zor bizim apartmanda öyle valla hergün balkon yıkıyorum sigara külü yok çekirdek kabuğu yok kuş yemleri bizde ev alıp taşınmayı düşünüyoruz yazın balkonumda oturamadım resmen

Son düzenleme:

evet en güzeli kendi evin canm ama bizim daha ne kadar manisada kalacagımız belli değil onun için buradan ev almak istemiyoruz en fazla 1- 2 sene daha buradayız.Sonra balıkesire gidecegiz ve orada evimiz var ama oda ale apartmanı bende orada oturmak istemiyorum .Aileden uzak bi ev almak istiyorum inşallah :)

olsun canım sende balıkesire taşınınca satabilirsen ordaki evi bahaneyle satıp kendi istediğin evi alırsın inşallah

inş. rahat güzel bir ev bulursunda taşınırsın çekilicek gibi deil anlatığın cnm

aa ne terbiyesizler külmü atıyolar ay ne ayıp insan nie katil oluyo deliriyo böle salaklar yüzünden

inş. rahat güzel bir ev bulursunda taşınırsın çekilicek gibi deil anlatığın cnm

aa ne terbiyesizler külmü atıyolar ay ne ayıp insan nie katil oluyo deliriyo böle salaklar yüzünden

günaydın canım öyle valla esmacım yazın çocuğumla balkon keyfi bile yapamadım sadece kül olsa iyi sigara izmaritleri bile geliyor tepemize kaç kere uyardım eşim ayrı uyardı yok anlamıyorlarda laftan en iyisi dedim biz balkona çıkmayalım yoksa birgün yakacakdılar oğlumu

Son düzenleme:
Günaydın kızlar....

Umarım herkes harika bir haftasonu gecirmistir..
günaydın özlemcim....
günaydınlarrrr :13:
günaydın esmacım....
sağol canım
Günaydınnn herkese
günaydın havvacım....

günaydın canım geçmiş olsun inş.istediğiniz gibi bir ev bulursunuz hakkınızda hayırlısı bakalım....

günaydın aytencim...

akarahan HavvaEsen fatima38+ selmakerem srpp+ ZEYNEP6672+ SHİNE

neyse kahvaltı hazırlıyordum iki dakika kaçtım çayımda hazır oldu ben kaçıyorum sonra gelirim size iyi muhabbetler

Merhaba canlarım yorucu bir haftadan sonra tekrar aranıza katılabildim.
Durunun diş hediğini yaptık çok şükür.
Ama epey bir yorucu oldu.
Temizliğiydi, hazırlığıyda derken annemle ben bittik resmen.
Ama çok güzel gecti.İnsallah diğer dişlerinide kolay kolay çıkarır.

Tabi gecmişi hiç okuyamadım.Umarım herkes iyidir.

merhaba cnm ne güzel iyi geçmesine sevindim genelde böle cemiyetlerde bişey çıkarıp huzur bozan olurda , inş. dişlerini kolayc zahmetsiz çıkarır inci gibi dişleri olur duru kızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…