merhaba cnm ne güzel iyi geçmesine sevindim genelde böle cemiyetlerde bişey çıkarıp huzur bozan olurda , inş. dişlerini kolayc zahmetsiz çıkarır inci gibi dişleri olur duru kızın
Merhaba canlarım yorucu bir haftadan sonra tekrar aranıza katılabildim.
Durunun diş hediğini yaptık çok şükür.
Ama epey bir yorucu oldu.
Temizliğiydi, hazırlığıyda derken annemle ben bittik resmen.
Ama çok güzel gecti.İnsallah diğer dişlerinide kolay kolay çıkarır.
Tabi gecmişi hiç okuyamadım.Umarım herkes iyidir.
iyi geçmesine sevindim canım inci gibi dişleri olur inş.durunun....Merhaba canlarım yorucu bir haftadan sonra tekrar aranıza katılabildim.
Durunun diş hediğini yaptık çok şükür.
Ama epey bir yorucu oldu.
Temizliğiydi, hazırlığıyda derken annemle ben bittik resmen.
Ama çok güzel gecti.İnsallah diğer dişlerinide kolay kolay çıkarır.
Tabi gecmişi hiç okuyamadım.Umarım herkes iyidir.
günaydın özlemcim....Günaydın kızlar:93:
güzel geçmesine sevindim canım her güzel şeyin bir zorluğu oluyor buda bitmiş işte inci gibi dizilsin inşallah bütün dişleri dün kız kardeşimin mevlütü vardı bende bittim resmen oraya koş buraya koş misafirler gittikten sonra evi temizle birde oğlumda kimsede durmuyor kalbalık sevmiyor kucağımdan hiç inmedi valla ama atlattık onuda şükür birde beni görenler çok zayıflamışsın dediler çok sevindim en kısa sürede tartılmam lazım
iyi geçmesine sevindim canım inci gibi dişleri olur inş.durunun....
günaydın özlemcim....
allah kabul etsin mevlüdünüzü canım....
güzel geçmesine sevindim canım her güzel şeyin bir zorluğu oluyor buda bitmiş işte inci gibi dizilsin inşallah bütün dişleri dün kız kardeşimin mevlütü vardı bende bittim resmen oraya koş buraya koş misafirler gittikten sonra evi temizle birde oğlumda kimsede durmuyor kalbalık sevmiyor kucağımdan hiç inmedi valla ama atlattık onuda şükür birde beni görenler çok zayıflamışsın dediler çok sevindim en kısa sürede tartılmam lazım
slm kizlarrrr cok sükür sonunda evime tasindim. yerlestim sayilir artik insallah vaktim oldukca girerim! eee nasilsiniz anacim gecmisi pek okuyamadim kuzucuklarimi özledim! benim cadida bi zayifladi teyzeleri hasta , ne ararsan var yani! öksürük ates burun akintisi balgam... var da var yanibi gecmek bilmedi yawww hafta sonu kimsecikler yok! neyse öpüyorumm hepinizi cawww...
günaydın kızlar nasılsınız ? Ayy kociş hastalandı benimde yaa of o hastalandıgında cok zor oluyorHuysuz nazlı kırılgan İşe gitti ıhlamurunu verdim ilaçlarınıda verdim inşallah bi an önce iyileşir.
Bugün gezmek yapıcam bende aylar sonra .Hem sabah hem aksam :)Ohh bol dedikodulu bi gün olacak :)
Oğlum maşallah birazda olsa tay tay durmaya calışıyor.
Dün bi ev baktım yine bu eve yakın ve yine son kat 4 kat ama çatısı var şimdiki evin çatısı yok ve ısınmada güçlük çekiyoruz.Sıcak suyum vardı onuda kestiler bahane üreterek.Çatısı olmadığı için çocuklar tepemde sabahtan aksama kadar gürültü yapıyor ve güvercin besliyorlar apartmanımın kapısının önü pislikten geçilmiyor cocuklar kuşlar üşümesin diye apartman dairesine koyuyor tabi ev sahibinden kaynaklanıyor o alıp geliyor cok seviyormuş kuşları ama ben sizin pisliğinizi çekmek zorundamıyım ya kuş tüyleri evin içine kadar giriyor hergün evi silip süpürmekten gına geldi.Hergün kapımın önünüde yıkıyorum .Çocugumla ilgilenmem gerekirken birde bunların böyle teraneleri var.
Bakalım belki ev taşıyacagım.Ay dua edin hakkımızda hayırlısı olsun.
herkese günaydın
duygusuzduygu evine taşınmışsın allah huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin
özlem bilgiler için teşekkürler
shıne eşine geçmiş olsun ev içinde inşallah hakkında hayırlısı olsun başkasının pisliğiyle uğraşmak gerçekten zor bizim apartmanda öyle valla hergün balkon yıkıyorum sigara külü yok çekirdek kabuğu yok kuş yemleri bizde ev alıp taşınmayı düşünüyoruz yazın balkonumda oturamadım resmen
günaydın herkese
Günaydın kızlar:93:
iyi geçmesine sevindim canım inci gibi dişleri olur inş.durunun....
günaydın özlemcim....
allah kabul etsin mevlüdünüzü canım....
SLM KIZLAR vavelyacım güzel gecmesine sevindim diş bugdayınızın resimlerini bekliyoruz artık
ay bende yapacaktım ama kaldıda kaldı artık dogum günü yaklasıyor yapmam sanırım.Ama içimdde kaldı ya.
aytencim allah kabul etsin mevtünüzü. ohh kilolar gitmiş desene gözün aydın bakalım.
Ayy ögle yemegimide aksam yemegimide hazırladım çamaşır attım makinaya oglanı doyurdum uyuttum şimdi evi süpürüp sileyim bulaşıklarıda makinaya doldurdummu benim iş biter oglan uyanır biz gezmeye gideriz.Bugün hem gündüz hem aksam gezmesi yapacagım ohh biraz kafam dagılır.
Yarın artık bol sohbet ederiz ben yokken fazla kaynatmayın he :) aklım burda kalıyor sonra :)
Kç kişi vardı kıss okadar cok kalabalık cagırmasaydın ama işte insan ayıp olur şunuda çagırayım bunuda derken bi dünya insan oluyo .Koyarım canım birazdan fotoları.Evet aslında doğum günleri de yaklastı ama ben yinede dayanamadım yaptım.Hem doğum günü öncesi bir denem yapmıs olduk
Ama çok telas olduğu için hiç istediğim gibi foto cekilmemiş.Doğum gününde daha az kişi çağrıcam ders oldu
eline sağlık gezmeyi hakettin artık :))
SLM KIZLAR vavelyacım güzel gecmesine sevindim diş bugdayınızın resimlerini bekliyoruz artık
ay bende yapacaktım ama kaldıda kaldı artık dogum günü yaklasıyor yapmam sanırım.Ama içimdde kaldı ya.
aytencim allah kabul etsin mevtünüzü. ohh kilolar gitmiş desene gözün aydın bakalım.
Allah kabul etsin mevlüdünüzü canım.Ay ne güzel zayıfladın demek.
Bana da zayıflamıssın dediler ama ben kimseye altımda korse olduğunu söylemedim tabiki
Hiç değilse benimde 5 kilo vermem lazım ama nerde
günaydınlaarr
güle güle otur cnm yeni evinde.
geçmiş olsun yaaa. kuzucuklar da bu havalarda amma hastalanıyor yaaa. o yüzden kışı daha bi sevmiyorum.
günaydın aytencim.
biz seninle doğumlardan sonra ilk kez karşılaşıyoruz.
ama şu hamileyken çektirdiğin kahverengi elbiseli fotğrafını hiç unutmuyorum.
oğlun da maşallah pe yakışıklı olmuş.
kızlar zeynep mesaj atmış. bilgisayarı bozulmuş. yapılana kadar giremicem yazmış merak etmeyin diye.
özlem doğum yapınca haber verin banada demiş :))
kızlar zeynep mesaj atmış. bilgisayarı bozulmuş. yapılana kadar giremicem yazmış merak etmeyin diye.
özlem doğum yapınca haber verin banada demiş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?