2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

güzel geçmesine sevindim canım her güzel şeyin bir zorluğu oluyor buda bitmiş işte inci gibi dizilsin inşallah bütün dişleri dün kız kardeşimin mevlütü vardı bende bittim resmen oraya koş buraya koş misafirler gittikten sonra evi temizle birde oğlumda kimsede durmuyor kalbalık sevmiyor kucağımdan hiç inmedi valla ama atlattık onuda şükür birde beni görenler çok zayıflamışsın dediler çok sevindim en kısa sürede tartılmam lazım

iyi geçmesine sevindim canım inci gibi dişleri olur inş.durunun....

Günaydın kızlar:93:
günaydın özlemcim....

allah kabul etsin mevlüdünüzü canım....

SLM KIZLAR vavelyacım güzel gecmesine sevindim diş bugdayınızın resimlerini bekliyoruz artık
ay bende yapacaktım ama kaldıda kaldı artık dogum günü yaklasıyor yapmam sanırım.Ama içimdde kaldı ya.
aytencim allah kabul etsin mevtünüzü. ohh kilolar gitmiş desene gözün aydın bakalım.

Allah kabul etsin mevlüdünüzü canım.Ay ne güzel zayıfladın demek.
Bana da zayıflamıssın dediler ama ben kimseye altımda korse olduğunu söylemedim tabiki
Hiç değilse benimde 5 kilo vermem lazım ama nerde

günaydınlaarr

güle güle otur cnm yeni evinde.
geçmiş olsun yaaa. kuzucuklar da bu havalarda amma hastalanıyor yaaa. o yüzden kışı daha bi sevmiyorum.

senin de eşine geçmiş olsun cnm. erkekler nazlı oluyor hastalanınca. hiç çekilmez inş bir an evvel iyileşir.

günaydın aytencim.
biz seninle doğumlardan sonra ilk kez karşılaşıyoruz.
ama şu hamileyken çektirdiğin kahverengi elbiseli fotğrafını hiç unutmuyorum.

oğlun da maşallah pe yakışıklı olmuş.

günaydın herkese

günaydın selmacım.

Günaydın kızlar:93:

güünayydınnncanımm. nasılsın? nasıl hissediyorsun??

Son düzenleme:
Ayy ögle yemegimide aksam yemegimide hazırladım çamaşır attım makinaya oglanı doyurdum uyuttum şimdi evi süpürüp sileyim bulaşıklarıda makinaya doldurdummu benim iş biter oglan uyanır biz gezmeye gideriz.Bugün hem gündüz hem aksam gezmesi yapacagım ohh biraz kafam dagılır.
Yarın artık bol sohbet ederiz ben yokken fazla kaynatmayın he :) aklım burda kalıyor sonra :)

sağol hülyacım evet hiç çekilmiyorlar gerçekten okadar da kollar dikkat eder ama işte gelecek hastalık.

sen nasılsın bıcırık nasıl ?

Koyarım canım birazdan fotoları.Evet aslında doğum günleri de yaklastı ama ben yinede dayanamadım yaptım.Hem doğum günü öncesi bir denem yapmıs olduk
Ama çok telas olduğu için hiç istediğim gibi foto cekilmemiş.Doğum gününde daha az kişi çağrıcam ders oldu

eline sağlık gezmeyi hakettin artık :))

kızlar zeynep mesaj atmış. bilgisayarı bozulmuş. yapılana kadar giremicem yazmış merak etmeyin diye.

özlem doğum yapınca haber verin banada demiş :))

Kç kişi vardı kıss okadar cok kalabalık cagırmasaydın ama işte insan ayıp olur şunuda çagırayım bunuda derken bi dünya insan oluyo .
eline sağlık gezmeyi hakettin artık :))

saol canm evet hakketim ya aylardır gezmeye gitmiyorum nerdeyse . Hadi gel bacım seni de götüreyim

sağol canım evet gitmiş artık eski kıyafetlerim oluyor birazda bol geliyor

öyle dedi herkes ama gene fazlam var benimde daha gitmesi lazım boşver çaktırma korseyi verirsin sende canım 5 kilo neki ben şimdiye kadar 12 kilo falan verdim galiba

evet canım en son hamileyken görüştük işten çıkınca dahada giremedim siteye evet hatırlıyosun canım sağol unutmadığın için oğlumda teşekkür etti miray hanım nasıl

kızlar zeynep mesaj atmış. bilgisayarı bozulmuş. yapılana kadar giremicem yazmış merak etmeyin diye.

ilahi zeynep :) ayy bu özlemin doğumu herkeze ayrı bir dert ya gelip gidip bakıyorum bende online mı diye online göremediğim zaman ay dogurdumu acep diye düünüyorum özlem doğur anacım artık valla biz dokuz dogurduk he :)

ayy onundamı bilgisayarı bozulmus off benimkide bozuk buda yarın bi gün gider elimden bir an önce tamir olsa da kavuşşakk bilgisayarlarımıza.

oo ayten eski kıyafetlerim bile bol geliyor he ?
ayy şu göbekten de kurtuldunmu ya ben hala göbegimden kurtulmadın nasıl verdin kıs cabuk anlat bakim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…