2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

evet evet bende hatırlıyorum aytenin o fotoğrafını doğum zamanı az teleşelerimiz olmamıştı dimi kızlar kim doğurdu kim doğuracak pc başında sancılananlar falan ne günlerdi yaa ayten sen fotoğrafçıda çalışıyodun demii ben karıştırdım mı yoksaa

oo ayten eski kıyafetlerim bile bol geliyor he ?
ayy şu göbekten de kurtuldunmu ya ben hala göbegimden kurtulmadın nasıl verdin kıs cabuk anlat bakim.

göbek var biraz canım oda gitse tamam zaten ay benim oğlan sağolsun gözü hep tehlikeli işlerde peşine koşturmaktan birde akşamları onu zıplatıp hoplatmaktan gitti canım kilolar aldırdığı gibi verdiriyor işte dün mevlütte bir dakika oturmadık evi dolaştık durduk diyet listelerini aldım ama daha başlayamadım birde onlara başlasam bitti gitti birgün başladım ertesi gün bitti diyetim birde ben ramazanda çok verdim iftara bişey yiyemiyodum su içmekten

evet canım fotoğrafçıdaydım ve elimdeki tek hamile fotoğrafım o hatırladığın terzi kendi söküğünü dikemiyor çok istedim eşimle gidip fotoğraf çektirmeyi kontrollerden hazırlanıp gidemedim en sonunda oğlum erkenden geldi kaldı öyle ben siteye giremeyince siz rüyama girmeye başladınız fatoşun doğumunu rüyamda gördüm arkadan zehra haber verdi o gün ne günlerdi ya

Kızlar hediğimizin fotolarını koydum birkaç tane bakın bakalım nasıl olmus.
İlk defa hedik yaptı annem hafif sallamasyon oldu yani

günaydın hülyacım

size iyi gezmeler görüşürüz canım

hemen daldım muhabbete günaydın herkese iyi bir hafta diliyorum kızlarr

günaydın serapcım

evet bende cok vermiştim ama bu ara aldım almaktan memnunum aslında aşırı omadıgı sürece sadece göbegimden rahatsızım ya Keşke normal dogum yapsaydım ya.
hemen daldım muhabbete günaydın herkese iyi bir hafta diliyorum kızlarr
saolasın canm hoşgeldin ve güle güle muhabbet ederken işlerimin tozum falan aldım :) oturdugum oda ile antre mi süpürdüm ama artık kacıyom ayrılmakta zor geliyo hadi size bol muhabbetler.
günaydın hülyacım

size iyi gezmeler görüşürüz canım

günaydın serapcım

saol selmacım hadi katım kızlar bye

hemen bacım hazırlanim bekle ama :))

valla benimde hep aklımda özlem

ay ben bu telaşelere katılamadım şimdi dert oldu bana :)

Kızlar hediğimizin fotolarını koydum birkaç tane bakın bakalım nasıl olmus.
İlk defa hedik yaptı annem hafif sallamasyon oldu yani
bakalım hemn cnm

günaydın selmacım zeynep nasıl oldu
esma niye kız sende vardın ya hatırlamıyomusun
shine sağol canım hepimize güzel bi hafta olsunn

ya kızlar malum bebeklerimiz büyüdü artık günlük yeme ihtiyaçlarında bi değişiklik yapan varmı hani artı şunu veriyorum gibi

ya kızlar malum bebeklerimiz büyüdü artık günlük yeme ihtiyaçlarında bi değişiklik yapan varmı hani artı şunu veriyorum gibi

ben artık bizim yediğimiz yemeklerden onada yediriyorum,geçen gün tavuklu bezelye yapmıştım hasta diye fazla yemedi ama,dünde pilav üstü kuru fasulye yedi azcık, hasta olmazsa güzel yiyecek ama hastalanınca iştahta gidiyor malesef.....

Kızlar ben sizlere özelden facebook adresimi göndersem kabul edermisiniz.
En azından ben ordan isimlerinizi öğrenmiş olurum.Ayrıca daha da yakından tanısmıs oluruz.Tabi isterseniz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…