oo ayten eski kıyafetlerim bile bol geliyor he ?
ayy şu göbekten de kurtuldunmu ya ben hala göbegimden kurtulmadın nasıl verdin kıs cabuk anlat bakim.
evet evet bende hatırlıyorum aytenin o fotoğrafını doğum zamanı az teleşelerimiz olmamıştı dimi kızlar kim doğurdu kim doğuracak pc başında sancılananlar falan ne günlerdi yaa ayten sen fotoğrafçıda çalışıyodun demii ben karıştırdım mı yoksaa
günaydın hülyacımgünaydınlaarr
güle güle otur cnm yeni evinde.
geçmiş olsun yaaa. kuzucuklar da bu havalarda amma hastalanıyor yaaa. o yüzden kışı daha bi sevmiyorum.
senin de eşine geçmiş olsun cnm. erkekler nazlı oluyor hastalanınca. hiç çekilmezinş bir an evvel iyileşir.
günaydın aytencim.
biz seninle doğumlardan sonra ilk kez karşılaşıyoruz.
ama şu hamileyken çektirdiğin kahverengi elbiseli fotğrafını hiç unutmuyorum.
oğlun da maşallah pe yakışıklı olmuş.
günaydın selmacım.
güünayydınnncanımm. nasılsın? nasıl hissediyorsun??
size iyi gezmeler görüşürüz canımAyy ögle yemegimide aksam yemegimide hazırladım çamaşır attım makinaya oglanı doyurdum uyuttum şimdi evi süpürüp sileyim bulaşıklarıda makinaya doldurdummu benim iş biter oglan uyanır biz gezmeye gideriz.Bugün hem gündüz hem aksam gezmesi yapacagım ohh biraz kafam dagılır.
Yarın artık bol sohbet ederiz ben yokken fazla kaynatmayın he :) aklım burda kalıyor sonra :)
hemen daldım muhabbete günaydın herkese iyi bir hafta diliyorum kızlarr
evet bende cok vermiştim ama bu ara aldım almaktan memnunum aslında aşırı omadıgı sürece sadece göbegimden rahatsızım yagöbek var biraz canım oda gitse tamam zaten ay benim oğlan sağolsun gözü hep tehlikeli işlerde peşine koşturmaktan birde akşamları onu zıplatıp hoplatmaktan gitti canım kilolar aldırdığı gibi verdiriyor işte dün mevlütte bir dakika oturmadık evi dolaştık durduk diyet listelerini aldım ama daha başlayamadım birde onlara başlasam bitti gitti birgün başladım ertesi gün bitti diyetim birde ben ramazanda çok verdim iftara bişey yiyemiyodum su içmekten
saolasın canm hoşgeldin ve güle güle muhabbet ederken işlerimin tozum falan aldım :) oturdugum oda ile antre mi süpürdüm ama artık kacıyom ayrılmakta zor geliyo hadi size bol muhabbetler.hemen daldım muhabbete günaydın herkese iyi bir hafta diliyorum kızlarr
günaydın hülyacım
size iyi gezmeler görüşürüz canım
günaydın serapcım
hemen bacım hazırlanim bekle ama :))Kç kişi vardı kıss okadar cok kalabalık cagırmasaydın ama işte insan ayıp olur şunuda çagırayım bunuda derken bi dünya insan oluyo .
saol canm evet hakketim ya aylardır gezmeye gitmiyorum nerdeyse . Hadi gel bacım seni de götüreyim
valla benimde hep aklımda özlemilahi zeynep :) ayy bu özlemin doğumu herkeze ayrı bir dert ya gelip gidip bakıyorum bende online mı diye online göremediğim zaman ay dogurdumu acep diye düünüyorum özlem doğur anacım artık valla biz dokuz dogurduk he :)
ayy onundamı bilgisayarı bozulmus off benimkide bozuk buda yarın bi gün gider elimden bir an önce tamir olsa da kavuşşakk bilgisayarlarımıza.
ay ben bu telaşelere katılamadım şimdi dert oldu bana :)evet evet bende hatırlıyorum aytenin o fotoğrafını doğum zamanı az teleşelerimiz olmamıştı dimi kızlar kim doğurdu kim doğuracak pc başında sancılananlar falan ne günlerdi yaa ayten sen fotoğrafçıda çalışıyodun demii ben karıştırdım mı yoksaa
bakalım hemn cnmKızlar hediğimizin fotolarını koydum birkaç tane bakın bakalım nasıl olmus.
İlk defa hedik yaptı annem hafif sallamasyon oldu yani
günaydın selmacım zeynep nasıl oldu
esma niye kız sende vardın ya hatırlamıyomusun
shine sağol canım hepimize güzel bi hafta olsunn
sağol serap tezesi daha iyi bugün, öksürüğüde azaldı çok şükür .....
aman canım iyi olsun onlar hastalanacağına biz hastalanalım diyorum ben kıyamaıyo insan
vavelya adın hacerdi demi
ya kızlar malum bebeklerimiz büyüdü artık günlük yeme ihtiyaçlarında bi değişiklik yapan varmı hani artı şunu veriyorum gibi
günaydın selmacım zeynep nasıl oldu
esma niye kız sende vardın ya hatırlamıyomusun
shine sağol canım hepimize güzel bi hafta olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?