ben istek gönderdim canım kabul edermisinKızlar ben sizlere özelden facebook adresimi göndersem kabul edermisiniz.
En azından ben ordan isimlerinizi öğrenmiş olurum.Ayrıca daha da yakından tanısmıs oluruz.Tabi isterseniz yani
Selam şekerler nasılsınız
ya kızlar malum bebeklerimiz büyüdü artık günlük yeme ihtiyaçlarında bi değişiklik yapan varmı hani artı şunu veriyorum gibi
ben istek gönderdim canım kabul edermisin
hoşgeldin tubacım nasılsın mertkan nasıl
Biz ikimizde iyiyiz çok şükür canım diş çıkarmakla uğraşıyoruz yine bugünlerde. SEn nasılsın Zeyno daha iyi mi
Selam kızlar ben izindeyim 1 hafta yokum.sabah Zeynep aradı onunda lap top u bozulmuş birsür giremem dedi.ipoşta hastaymış dr a götürecek haber verelim dedim.
şimdi çıkıyorum dışarda işlerim var onları halledeyim artık cumartesi okurum yazışmaları çok öpüyorum sizi ve bebişleri.
inş.kolaylıkla çıkar mertoşun dişleri allah yardımcınız olsun canım , zeyno daha iyi bugün sağol tubacım......
hacer canım gönder faceden yada adını soyadını yaz bana özelden ekliyeyim
bende kendi yaptığımız yemeklerden veriyorum bal falan vermedim ama 1 yaşından sonra artık
Kızlar ben sizlere özelden facebook adresimi göndersem kabul edermisiniz.
En azından ben ordan isimlerinizi öğrenmiş olurum.Ayrıca daha da yakından tanısmıs oluruz.Tabi isterseniz yani
Gönderdim canımGönder canım ordada arkadaş oluruz .Site sürekli bakımda olunca ordada takıldığımız bir grubumuz var sohbet ettiğimiz
Selam kızlar ben izindeyim 1 hafta yokum.sabah Zeynep aradı onunda lap top u bozulmuş birsür giremem dedi.ipoşta hastaymış dr a götürecek haber verelim dedim.
şimdi çıkıyorum dışarda işlerim var onları halledeyim artık cumartesi okurum yazışmaları çok öpüyorum sizi ve bebişleri.
bişey sorcam bebişlere doğum günü için kıyafet buldunuzmu
bişey sorcam bebişlere doğum günü için kıyafet buldunuzmu
Canım ben eşime geçende ne yapacağız dedim .Daha küçük ne partisi yapacan alırız bir pasta tamam falan dedi sinir etti beni.Olan hevesimide kırdı uyuz halbuki onunda doğum günü Mertoştan 5 gün sonra birleştirip bişeyler yapmayı planlıyordum vazgeçtim yapmıyorum hiçbişey
Ayşegül üzülme canım ya .Biliyorum işin çok zor ama acaba hasta olduğundan mı iştahı gitti. Gerçi ortada yok diyorsun herşeyede diş diyoruz belki bu sefer gerçekten diş geliyordur. Hay Allah şu bebişlerin yemeside bir düzene giremedi gitti .Çoğumuzun sorunu ya yemek ya uyku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?