2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben sizlere özelden facebook adresimi göndersem kabul edermisiniz.
En azından ben ordan isimlerinizi öğrenmiş olurum.Ayrıca daha da yakından tanısmıs oluruz.Tabi isterseniz yani
ben istek gönderdim canım kabul edermisin

Selam şekerler nasılsınız

hoşgeldin tubacım nasılsın mertkan nasıl

ya kızlar malum bebeklerimiz büyüdü artık günlük yeme ihtiyaçlarında bi değişiklik yapan varmı hani artı şunu veriyorum gibi

biz ne yersek oda onu yiyor en son brokoli pırasa ve ıspanak denedim hepsini sevdi birde dün ciğer denedim ama beğenmedi galiba tekrar denerim yerse iyi olur birde balı denicez yakında sağlık ocağındaki ebemiz belirli aralarla yeni şeylere geç dedi her hangi bir alerji falan olursa neden olduğunu anlar vermezsin dedi

hacer canım gönder faceden yada adını soyadını yaz bana özelden ekliyeyim
bende kendi yaptığımız yemeklerden veriyorum bal falan vermedim ama 1 yaşından sonra artık

Selam kızlar ben izindeyim 1 hafta yokum.sabah Zeynep aradı onunda lap top u bozulmuş birsür giremem dedi.ipoşta hastaymış dr a götürecek haber verelim dedim.

şimdi çıkıyorum dışarda işlerim var onları halledeyim artık cumartesi okurum yazışmaları çok öpüyorum sizi ve bebişleri.

bir hafta izinlisin demek iyice dinlen canım ,duruyla bol bol vakit geçirieceksin ne güzel iyi eğlenceler size,İpek hastalanmış onada çok geçmiş olsun kış geldi hastalıklarda başladı artık .....

Kızlar ben sizlere özelden facebook adresimi göndersem kabul edermisiniz.
En azından ben ordan isimlerinizi öğrenmiş olurum.Ayrıca daha da yakından tanısmıs oluruz.Tabi isterseniz yani

Gönder canım ordada arkadaş oluruz .Site sürekli bakımda olunca ordada takıldığımız bir grubumuz var sohbet ettiğimiz

annem geldi kızlar şimdilik çıkıyorum küsüyor sonra bana ,hep bilgisayarın başındasın diyor sonra yine görüşürüz öptüm sizide bebişleride

senin yerinde olmayı çok isterdim burcucum tadını çıkar canım benimmm

bende az sonra çıkacagım zeynebin kontrolü var şükür çok çok iyidefne kötü öksürüyo onuda o aradan çıkartacagım bi gösterelim..
hafta sonu eh işte.cumartesi pas geçtik eşim mesaieye gidince geç geliyo çıkmadık dışarı.pazarda çıkalım biraz dolaşalım dedik.çıkmamızla bi baktık biz arşıda oturuyoz bi durum var ama çözemedik neyse iki gezip geldik meger miting varmıy evin öünde.maraşın tüm polisleri ordaydı o kadar kalabalıktı.taşkınlışta çıkanca evimezi arabayla geçemedik.başka yere park edip bari yürüyeek eve geçiylim dedik.haydaa geçemezsiniz yaww uşklar küçük hava soguk evemizi aham şurda gidek dedik.neyse vicdana geldiler polis konvoyunda eve geçtikbi dahada çıkmadık zaten.neyse evdeyiz maden kızçeleri yıka.evi sil süpür yaptım..
defne yaklaşık bi haftadırnerdeyse hiç ama hiç yemiyo.resman ağzına kitliyo .tabak gördügünde kaçıyo.evet bayagı yolunu degiştirip gidiyo.tutuyorum.yok öyle kendini atıyoki agzana komak ne mümkün.eline kolunu tutuyom ağzına komaya çaıışorum.bu sefer tükürüyo.bir çocuk 24 saat sadece ve sadece 5 tatlı kaşıgıla durabilirmi..onuda ağlaya ağlaya yiyo.hiç bşey fayda etmiyo artık.deli oluyorum.dün yemiyo diye başıma ağralır girdi.ne olacak bu çocugun hali diyom.eşyim ben hiç böyle görmemiştim bu kızı hakkaten yemiyo diyo.adamda ne şaklabanlık varsa yapıyo yazık ama nafile..çok yoruldum geçikten bu kızdan.yemez içmez.24 saat emiyo...böyle giderse olan kilosunuda kaybedecek.

bişey sorcam bebişlere doğum günü için kıyafet buldunuzmu

Canım ben eşime geçende ne yapacağız dedim .Daha küçük ne partisi yapacan alırız bir pasta tamam falan dedi sinir etti beni .Olan hevesimide kırdı uyuz halbuki onunda doğum günü Mertoştan 5 gün sonra birleştirip bişeyler yapmayı planlıyordum vazgeçtim yapmıyorum hiçbişey

Ayşegül üzülme canım ya .Biliyorum işin çok zor ama acaba hasta olduğundan mı iştahı gitti. Gerçi ortada yok diyorsun herşeyede diş diyoruz belki bu sefer gerçekten diş geliyordur. Hay Allah şu bebişlerin yemeside bir düzene giremedi gitti .Çoğumuzun sorunu ya yemek ya uyku

yok canım doğum günü konusunda eşim benden hevesli kaç haftadır elbise arıyorum oğluma bulamadım gönlüme göre bu haftada bulamazsam uydurcaz bişeyler artık belki eşin sürpriz yapacaktır ikinizede canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…