2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Yok ya nerde bütün çarsıyı gezdim ben istediğim gibi birsey bulamadım yinede.Dur bakalım daha yaklasık 1 ayımız var İnsallah buluruz

aynı durumdayım valla bayramda buldum aradığım kıyafeti kurban falan kesince masraf çok diye bıraktım doğum gününe nasılsa çok var dedim şimdi bulamıyorum o elbiseyi aklımda onda kalınca başka birşeyde beğenmez oldum

Tuğbacım pireye kızıp yorgan yakılırmı.Sen gönlünden gecen gibi parti hazırla oğluna.Bak sonra içinde kalır.
Erkek ler bizim kadar hasas ve duyarlı olmuyorlar malesef.Ama oğlunun ilk yaşı önemli.Bilmiyorum yani en azından ben öyle düşünüyorum.

Haticecim ekledim seni cnm
bende parti yapıcam pasta yaptırıcam evi süslüyecez ve hediye alıcam herkese hatıra olarak daha aklıma gelir

Nasıl birsey giydirmeyi düşünüyorsun.Böyle sık birseylermi.Yoksa spor mu.
Ben biraz böyle süslü birseyler olsun istiyorum.Ama bulamıyorum.Bu sene renkler hep koyu hiç hsuma gitmedi

Nasıl birsey giydirmeyi düşünüyorsun.Böyle sık birseylermi.Yoksa spor mu.
Ben biraz böyle süslü birseyler olsun istiyorum.Ama bulamıyorum.Bu sene renkler hep koyu hiç hsuma gitmedi

yelek gömlek kravat ve şık bir pantolonu vardı istediğim elbisenin ama artık yok evet bu sene pek bişey yok gerçi oğlu olanlar düşğnsün kızlara göre ne ciciler var burda miniço diye bir mağaza var çok güzel elbiseler var kızlar için bende orda beğendim elbiseyi ama kısmet değilmiş her hafta bakıyorum belki gelmiştir diye yarın gene gitcem kontrol etmeye

Haticecim ekledim seni cnm
bende parti yapıcam pasta yaptırıcam evi süslüyecez ve hediye alıcam herkese hatıra olarak daha aklıma gelir

Evet gördüm Serapçım.Sağol.Böyle isimleri ezberlemek daha kolay olacak
Ya bizim akraba cok birine söyle diğerine söyleme olmuyor.E eve nasıl sığılacak bilmiyorum.Hedikte de hiç yoksa 25 kişi vardı aksam erkeklerin geldiğini saymazsak.
E öylede olunca ben hiç bir sey anlamıyorum.Kızımın sacını basını bil doğrudüzgün yapamadım.
Yani kafam karısık baya.:44:

Yapmaz canım onun tek süprizi pasta alır gelir bu konularda cinstir biraz ailesine çekmiş işte
Haticecim yapıcam canım tabi hiç yapmaz olurmuyum ben onunkinide aradan çıkarıp daha değişik bişeyler yapacaktım .O şansını kaybetti sadece oğluşa yaparım daha az kişi olur tabi

Ay nasıl yakısır o kravat yakısıklıya.Aman valla mersinde kızlara görede bişey yok.Miniço diye bir mağza yok burda.Birtek B&G de böle sık davet elbiseleri var onlarda 200 tl yazmıslar.Valla veremem o kadar para minicik bir elbiseye günah

ben 2 gün yapmayı düşünüyorum ev küçük bizim benim tarafıma ayrı eşimin tarafına ayrı birde bizim oğlan sevmez kalabalığı doğum günün rezil eder valla o yüzden 2ye böldüm

doğru insan acıyo o kadar parayada doğru düzgün giyemiyorlar bile anında küçülüyor

ben 2 gün yapmayı düşünüyorum ev küçük bizim benim tarafıma ayrı eşimin tarafına ayrı birde bizim oğlan sevmez kalabalığı doğum günün rezil eder valla o yüzden 2ye böldüm

Ay bu seferde iki ayrı yorgunluk olacak sana.Vallahi benim gözüm korktu hedikten.Tahminen arkaarkaya 4 parti çalıstı bulasık makinesi.Allah onu icat edenden razı olsun.Yoksa rezil olurdum...

bende diş bugdayı yaptığımda dogum gününü prova etmiştim resmen. bende bu sefer biraz daha az insan istiyorum cok yorucu oluyor. ama yapmadan olmaz. insan hayatta 1 kez 1 olur. ilk sene cok önemsiyorum ben. bende ogluma papyon aldım. papyon takıcam. pastasınada papyonlu bir 1 olsun istiyorum.

Ay bu seferde iki ayrı yorgunluk olacak sana.Vallahi benim gözüm korktu hedikten.Tahminen arkaarkaya 4 parti çalıstı bulasık makinesi.Allah onu icat edenden razı olsun.Yoksa rezil olurdum...

öyle ama ne yapayım canım işin ucunda oğlumun huysuzluğu var dün kalabalığı görünce kucağımdan inmedi en azından az kişi olursa bende partiden bişey anlarım

bende ilk doğum günü diye bu kadar önemsiyorum yoksa diğerlerinde bu kadar uğraşmam en azından kıyafet konusunda papyonmu takacak doruk ben papyonda düşündüm onu en azından kolay bulurum pastaya daha karar veremedim resimlimi olsun diye düşünüyorum

Son düzenleme:
geç cvp yazıyorum, kusura kalmyın. miray durmadı

sağol hülyacım evet hiç çekilmiyorlar gerçekten okadar da kollar dikkat eder ama işte gelecek hastalık.

sen nasılsın bıcırık nasıl ?

iyi valla çok şükür. bugün hava güzel adanada: çamaşıra giriştim. küçük çaplı bi temizlik yapayım d edim ama bitmedi daha.

mirayın da burnu akıyor. iştahı da yok bikaç gündür. keyfi yerinde ama kapı gıcırtısına kıvırıyor.

kızlar zeynep mesaj atmış. bilgisayarı bozulmuş. yapılana kadar giremicem yazmış merak etmeyin diye.

özlem doğum yapınca haber verin banada demiş :))

ay zeyneeep, ne alem.

unutur muyum cnm. pazar günlerinin mudavimiydin çalışınca. neyse seni yeniden burada görmek çok güzel. bi daha kaybolma emi.

ya kızlar malum bebeklerimiz büyüdü artık günlük yeme ihtiyaçlarında bi değişiklik yapan varmı hani artı şunu veriyorum gibi

gece acıkıyor artık: meme yetmiyor. ben de yatmadan bi yarım saat önce karışık meyve suyu hazırlıyorum: elma, havuç, mandalina, kivi vb. ( 1 çay bardağı kadar )
onu içiriyorum. onu dışında öyle çok özel bişey yapmıyorum çok fazla: çünkü yemiyor. biz ne yersek: o da ondan yiyor iştahsız değilse:)

Yok canım adım Hatice.Ya malesef bende çoğunuzun ismini hatırlıyamıyorum.Ne zor böle sonradan katılmak.

diş hediğiniz çok güzel geçmiş, fotoğraflardan belli. inci gibi, sağlam dişleri olması dileğiyle. kısa süre sonra öğrenirsin isimlerimizi, merak etme. (hülya ben)

Selam şekerler nasılsınız

hoşgeldin sarı civcivimin anası:)

ciğerin sindirimi zormuş, ben de vereceksem çok az veriyorum.
bal 1 yaşından sonra diye biliyorum ben de.

iyi tatilller kuşum.

heeey sen mersinli misin??

e yani, ilk doğum günleri minik canavarların.
ayy eminim çok yakışacak doruk paşaya papyon.

ben de dayının nikahı için aldığım gelinlil türü elbisede ufk tefek değişiklik yapıp giydircem. bi de şu kelebek gibi kanatlar var ya , yanında sihir sopası, hıh işte ondan alıcam. minik prenses olucak kızım.
bizim de kalabalık olur kesin. aile, arkadaşlar...
heyecan sardı yine beni

hem prenses hem melek gibi olcak desene miray hanım kızım olsaydı bende kanatlardan kesin alacaktım çok hoşuma gidiyor çok yakışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…