Yok ya nerde bütün çarsıyı gezdim ben istediğim gibi birsey bulamadım yinede.Dur bakalım daha yaklasık 1 ayımız var İnsallah buluruz
Canım ben eşime geçende ne yapacağız dedim .Daha küçük ne partisi yapacan alırız bir pasta tamam falan dedi sinir etti beni.Olan hevesimide kırdı uyuz halbuki onunda doğum günü Mertoştan 5 gün sonra birleştirip bişeyler yapmayı planlıyordum vazgeçtim yapmıyorum hiçbişey
Ayşegül üzülme canım ya .Biliyorum işin çok zor ama acaba hasta olduğundan mı iştahı gitti. Gerçi ortada yok diyorsun herşeyede diş diyoruz belki bu sefer gerçekten diş geliyordur. Hay Allah şu bebişlerin yemeside bir düzene giremedi gitti .Çoğumuzun sorunu ya yemek ya uyku
aynı durumdayım valla bayramda buldum aradığım kıyafeti kurban falan kesince masraf çok diye bıraktım doğum gününe nasılsa çok var dedim şimdi bulamıyorum o elbiseyi aklımda onda kalınca başka birşeyde beğenmez oldum
Nasıl birsey giydirmeyi düşünüyorsun.Böyle sık birseylermi.Yoksa spor mu.
Ben biraz böyle süslü birseyler olsun istiyorum.Ama bulamıyorum.Bu sene renkler hep koyu hiç hsuma gitmedi
Haticecim ekledim seni cnm
bende parti yapıcam pasta yaptırıcam evi süslüyecez ve hediye alıcam herkese hatıra olarak daha aklıma gelir
yok canım doğum günü konusunda eşim benden hevesli kaç haftadır elbise arıyorum oğluma bulamadım gönlüme göre bu haftada bulamazsam uydurcaz bişeyler artık belki eşin sürpriz yapacaktır ikinizede canım
Tuğbacım pireye kızıp yorgan yakılırmı.Sen gönlünden gecen gibi parti hazırla oğluna.Bak sonra içinde kalır.
Erkek ler bizim kadar hasas ve duyarlı olmuyorlar malesef.Ama oğlunun ilk yaşı önemli.Bilmiyorum yani en azından ben öyle düşünüyorum.
yelek gömlek kravat ve şık bir pantolonu vardı istediğim elbisenin ama artık yok evet bu sene pek bişey yok gerçi oğlu olanlar düşğnsün kızlara göre ne ciciler var burda miniço diye bir mağaza var çok güzel elbiseler var kızlar için bende orda beğendim elbiseyi ama kısmet değilmiş her hafta bakıyorum belki gelmiştir diye yarın gene gitcem kontrol etmeye
Evet gördüm Serapçım.Sağol.Böyle isimleri ezberlemek daha kolay olacak
Ya bizim akraba cok birine söyle diğerine söyleme olmuyor.E eve nasıl sığılacak bilmiyorum.Hedikte de hiç yoksa 25 kişi vardı aksam erkeklerin geldiğini saymazsak.
E öylede olunca ben hiç bir sey anlamıyorum.Kızımın sacını basını bil doğrudüzgün yapamadım.
Yani kafam karısık baya.:44:
Ay nasıl yakısır o kravat yakısıklıya.Aman valla mersinde kızlara görede bişey yok.Miniço diye bir mağza yok burda.Birtek B&G de böle sık davet elbiseleri var onlarda 200 tl yazmıslar.Valla veremem o kadar para minicik bir elbiseye günah
ben 2 gün yapmayı düşünüyorum ev küçük bizim benim tarafıma ayrı eşimin tarafına ayrı birde bizim oğlan sevmez kalabalığı doğum günün rezil eder valla o yüzden 2ye böldüm
ben 2 gün yapmayı düşünüyorum ev küçük bizim benim tarafıma ayrı eşimin tarafına ayrı birde bizim oğlan sevmez kalabalığı doğum günün rezil eder valla o yüzden 2ye böldüm
Ay bu seferde iki ayrı yorgunluk olacak sana.Vallahi benim gözüm korktu hedikten.Tahminen arkaarkaya 4 parti çalıstı bulasık makinesi.Allah onu icat edenden razı olsun.Yoksa rezil olurdum...
bende diş bugdayı yaptığımda dogum gününü prova etmiştim resmen. bende bu sefer biraz daha az insan istiyorum cok yorucu oluyor. ama yapmadan olmaz. insan hayatta 1 kez 1 olur. ilk sene cok önemsiyorum ben. bende ogluma papyon aldım. papyon takıcam. pastasınada papyonlu bir 1 olsun istiyorum.
sağol hülyacım evet hiç çekilmiyorlar gerçekten okadar da kollar dikkat eder ama işte gelecek hastalık.
sen nasılsın bıcırık nasıl ?
kızlar zeynep mesaj atmış. bilgisayarı bozulmuş. yapılana kadar giremicem yazmış merak etmeyin diye.
özlem doğum yapınca haber verin banada demiş :))
sağol canım evet gitmiş artık eski kıyafetlerim oluyor birazda bol geliyor
öyle dedi herkes ama gene fazlam var benimde daha gitmesi lazım boşver çaktırma korseyi verirsin sende canım 5 kilo neki ben şimdiye kadar 12 kilo falan verdim galiba
evet canım en son hamileyken görüştük işten çıkınca dahada giremedim siteye evet hatırlıyosun canım sağol unutmadığın için oğlumda teşekkür etti miray hanım nasıl
ya kızlar malum bebeklerimiz büyüdü artık günlük yeme ihtiyaçlarında bi değişiklik yapan varmı hani artı şunu veriyorum gibi
Yok canım adım Hatice.Ya malesef bende çoğunuzun ismini hatırlıyamıyorum.Ne zor böle sonradan katılmak.
Selam şekerler nasılsınız
biz ne yersek oda onu yiyor en son brokoli pırasa ve ıspanak denedim hepsini sevdi birde dün ciğer denedim ama beğenmedi galiba tekrar denerim yerse iyi olur birde balı denicez yakında sağlık ocağındaki ebemiz belirli aralarla yeni şeylere geç dedi her hangi bir alerji falan olursa neden olduğunu anlar vermezsin dedi
Selam kızlar ben izindeyim 1 hafta yokum.sabah Zeynep aradı onunda lap top u bozulmuş birsür giremem dedi.ipoşta hastaymış dr a götürecek haber verelim dedim.
şimdi çıkıyorum dışarda işlerim var onları halledeyim artık cumartesi okurum yazışmaları çok öpüyorum sizi ve bebişleri.
Ay nasıl yakısır o kravat yakısıklıya.Aman valla mersinde kızlara görede bişey yok.Miniço diye bir mağza yok burda.Birtek B&G de böle sık davet elbiseleri var onlarda 200 tl yazmıslar.Valla veremem o kadar para minicik bir elbiseye günah
bende diş bugdayı yaptığımda dogum gününü prova etmiştim resmen. bende bu sefer biraz daha az insan istiyorum cok yorucu oluyor. ama yapmadan olmaz. insan hayatta 1 kez 1 olur. ilk sene cok önemsiyorum ben. bende ogluma papyon aldım. papyon takıcam. pastasınada papyonlu bir 1 olsun istiyorum.
e yani, ilk doğum günleri minik canavarların.
ayy eminim çok yakışacak doruk paşaya papyon.
ben de dayının nikahı için aldığım gelinlil türü elbisede ufk tefek değişiklik yapıp giydircem. bi de şu kelebek gibi kanatlar var ya , yanında sihir sopası, hıh işte ondan alıcam. minik prenses olucak kızım.
bizim de kalabalık olur kesin. aile, arkadaşlar...
heyecan sardı yine beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?