2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hem prenses hem melek gibi olcak desene miray hanım kızım olsaydı bende kanatlardan kesin alacaktım çok hoşuma gidiyor çok yakışıyor

inş cnm. sen de 2. ye sakla hevesini: belkim kız olur.

Yahu herkez gitti mi hülya hoşgeldin cnmm nasılsın
srpp nerde kaç gündür yaren hülya yok,

hhoşbulduk cnm. valla kaç gecedir uyumuyordu miray: sarhoş gibi dolanıyordum ortalıklarda. çok şükür bu gece normale döndü: 10 da uyudu sabah 8 de kalktl. rahat bi uyku çektim. darısı tüm uyuyamayanlara miray uyudu şimdi, evi silip toz alıyorum ben de. yarı buradayım diyebiliriz.

serap burda gibydi: geçmişi okuyup kaçmıştır.
evet adaşım da yok, sibel de yok bugün.

ee sen nasılsın???

Son düzenleme:
hişştttt fıstıklar yettim gari...
arkadaşlarım geldi habersiz srpriz yapmışlar...
yeni gittler..hemen daldım buraya..
merak etmşsniz sevindirk oldum...geçmişe bakamıcam sanırım..
eee ne var ne yok..

Bende buralardayım ama cevap yazamıyorum bi elim deyip
İyidir Sibelcim senden ne var ne yok..
Oh ne güzel bol bol dedikodu etmişinizdir şimdi siz

aynen öyle valla dedikodu yaptık bol bol..
nolsun be canım..bende arkalarından hemen buraya daldım...
burdada muhabbete yetişeyim dedim
sende durumlar nasıl ayyy heyecan varmı heyecan..

hişştttt fıstıklar yettim gari...
arkadaşlarım geldi habersiz srpriz yapmışlar...
yeni gittler..hemen daldım buraya..
merak etmşsniz sevindirk oldum...geçmişe bakamıcam sanırım..
eee ne var ne yok..
ne güzel muhabbet etmişsinizdir, bende ne zamandır arkadaşlarımla bulaşamıyorum özledim valla.....

bugün nasılsın özlem sancıların ne alemde fazla yorma kendini canım...

zeynebin iyi olmasına sevindim ayşegül, inş.defnede toparlar kendini geçmiş olsun tekrar canım....

Ay dün akşam bi saat kadar düzenli şiddetli sancılarım oldu hatta hazırlanmaya başlamıştık yavaş yavsş ama sonra kesildi bıçak gibi yalancı pis kaka sancıymış meğersem ki o kadar da heveslenmiştim
Şimdi turp gibiyim maşallah o kadar ki belim bile ağrımıyo

Kızımın abileri okuldan geldi, şimdi bir Keremin Peşinde emekliyor,bir Erenin ,bide şirinlik yapıp gülüyor onlara kendince bişeyler anlatıyor çok heyecanlı görmeniz lazım abilerini çok özlemiş kuzum benim benim.....

yalancı sancılar başlamış hadi bakalım hayırlısıyla gelsin zeynep hanım,kızlar azcık nazlı oluyor bende kaç kere gittim doktora sancım var artık doğurt beni diye ama her seferinde geri dönüyorduk,eşim artık inanmıyorum sana götürmeyecem doktora evde doğur diyordu bana, yazık her seferinde benden fazla o heyecanlanıyordu

yakalandım hüli gözünden de kaçmıyo yanee:82:

selam şekerler.. ADAŞIM aslında hem buralardayım hem değilim.. yazmak istiyorum ama ancak okumaya yetişiyorum maalesef..

kuzucuklarımın hepsi iyi okuduğum kadarıyla.. uykusuzlukları dışında

benimki de bir kaç gecedir benimle uyumak istiyo 3.diş geliyor herhalde.. altta bi tane kabarmış..
onu dışında keyfi yerinde çok şükür.. ama ben peşinde yoruldum çünkü artık ciddi anlamda hiç oturmuyo.. yürüteci de istemiyo.. sağ elini uzatıyo yürütün beni diye iki elini tutunca da olmuyo.. oyun oynarken bile oturmuyo.. eğer bişeye ulaşmak istiyosa kimse de yardım etmiyosa hızlı hızlı sürünerek gidiyo
ay bi de Cuma günü 10 aylık olduk.. evde tartım var doktorla da aynı çıkıyor diye doktor tart ara beni yoksa getirmene gerek yok dedi.. çok şükür sorun yok gitmedik.. 200 gr almış bu ay 12100 gr olmuş geçen hafta sağlık ocağında da 77 cm ölçmüşlerdi
bizde böyle işte

Son düzenleme:
nrb kızlar acaip yoğun bir gün geçirdim bugün yoruldum ya akşamdanda uykusuzum zaten
herkes iyidir inş.
kızlar doktordan oğlumun sonuçlarını aldım temiz çıktı
ama ağlıyo uyumuyo gece dedim fitil verebilrsin dedi birde atarax şurup yazdı çok ağlayıp huysuzlandığı zaman verebilirsin dedi almadım daha ama alyımmı sizce

Kız Özlem hepimize heyecan bastırdın he deli miyiz neyiz

ay ben de arkadaşlarımı özledim görüşemiyorum kıskandım sizi Sibel kııız..

Ay benim de canım arkadaşım kankama tüp bebek transfer yapıldı geçen hafta.. kendiliğinden olmadı bi de üstüne testlerde de ikisinin de talesemi(akdeniz anemisi) taşıyıcısı oldukları ortaya çıkınca tüp yapıldı.. yarın sonucu öğrenecekler çok heyecanlıyız.. Allahım dualarımızı kabul et.. Özlem kız hamilelerin duası kabul olur sen bi dua et arkadaşıma...

maşallah berkine serapcım 10.ayınızda kutlu olsun

geçmiş olsun esmacım al bence canım çok huysuzlaşırsa verirsin elinin altında bulunsun....

allah isteyen herkesi evlat sabibi yapsın bu duyguyu isteyen herkese tattırsın arkadaşınında hakkında hayırlısını versin canım inş.dualarımız kabul olur.....

Al da evde bulunsun canım çok ağlarsa verirsinde yalnız ağır bir ilaç biliyorsundur belki. Gündüz verilince sersem yapıyor bebişleri .Bitkisel olanları vardı bir ara burda söylenmişti ama ismi aklıma gelmedi
Emirinde sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim .Aman iyi olsunlarda varsın ağlasın dursunlar .Bizde bu aralar öyleyiz 6.ve 7. dişi aynı anda patladı gene

İnş. gönüllerine göre olur canım .Allah kimseye evlat arattırmasın hiç kimseyede evladının acısını göstermesin

özelme bende heyecanlanıyorum kendim aklıma geliyo Allah ım bir avazda kurtarsın inş.
serapçım arkadaşının bebğide tutar inş. Allah hayırlısyla kucağına almayıda nasip eder

geçmiş olsun esmacım al bence canım çok huysuzlaşırsa verirsin elinin altında bulunsun....
sağol cnm bu konuda tecrubesizim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…