hem prenses hem melek gibi olcak desene miray hanım kızım olsaydı bende kanatlardan kesin alacaktım çok hoşuma gidiyor çok yakışıyor
Yahu herkez gitti mi hülya hoşgeldin cnmm nasılsın
srpp nerde kaç gündür yaren hülya yok,
Bende buralardayım ama cevap yazamıyorum bi elim deyip
İyidir Sibelcim senden ne var ne yok..
Oh ne güzel bol bol dedikodu etmişinizdir şimdi siz
ne güzel muhabbet etmişsinizdir, bende ne zamandır arkadaşlarımla bulaşamıyorum özledim valla.....hişştttt fıstıklar yettim gari...
arkadaşlarım geldi habersiz srpriz yapmışlar...
yeni gittler..hemen daldım buraya..
merak etmşsniz sevindirk oldum...geçmişe bakamıcam sanırım..
eee ne var ne yok..
Bende buralardayım ama cevap yazamıyorum bi elim deyip
İyidir Sibelcim senden ne var ne yok..
Oh ne güzel bol bol dedikodu etmişinizdir şimdi siz
bende az sonra çıkacagım zeynebin kontrolü var şükür çok çok iyidefne kötü öksürüyo onuda o aradan çıkartacagım bi gösterelim..
hafta sonu eh işte.cumartesi pas geçtik eşim mesaieye gidince geç geliyo çıkmadık dışarı.pazarda çıkalım biraz dolaşalım dedik.çıkmamızla bi baktık biz arşıda oturuyoz bi durum var ama çözemedik neyse iki gezip geldik meger miting varmıy evin öünde.maraşın tüm polisleri ordaydı o kadar kalabalıktı.taşkınlışta çıkanca evimezi arabayla geçemedik.başka yere park edip bari yürüyeek eve geçiylim dedik.haydaa geçemezsiniz yaww uşklar küçük hava soguk evemizi aham şurda gidek dedik.neyse vicdana geldiler polis konvoyunda eve geçtikbi dahada çıkmadık zaten.neyse evdeyiz maden kızçeleri yıka.evi sil süpür yaptım..
defne yaklaşık bi haftadırnerdeyse hiç ama hiç yemiyo.resman ağzına kitliyo .tabak gördügünde kaçıyo.evet bayagı yolunu degiştirip gidiyo.tutuyorum.yok öyle kendini atıyoki agzana komak ne mümkün.eline kolunu tutuyom ağzına komaya çaıışorum.bu sefer tükürüyo.bir çocuk 24 saat sadece ve sadece 5 tatlı kaşıgıla durabilirmi..onuda ağlaya ağlaya yiyo.hiç bşey fayda etmiyo artık.deli oluyorum.dün yemiyo diye başıma ağralır girdi.ne olacak bu çocugun hali diyom.eşyim ben hiç böyle görmemiştim bu kızı hakkaten yemiyo diyo.adamda ne şaklabanlık varsa yapıyo yazık ama nafile..çok yoruldum geçikten bu kızdan.yemez içmez.24 saat emiyo...böyle giderse olan kilosunuda kaybedecek.
Ay dün akşam bi saat kadar düzenli şiddetli sancılarım oldu hatta hazırlanmaya başlamıştık yavaş yavsş ama sonra kesildi bıçak gibiyalancı pis kaka sancıymış meğersem ki o kadar da heveslenmiştim
Şimdi turp gibiyim maşallah o kadar ki belim bile ağrımıyo
yakalandım hüli gözünden de kaçmıyo yanee:82:
selam şekerler.. ADAŞIM aslında hem buralardayım hem değilim.. yazmak istiyorum ama ancak okumaya yetişiyorum maalesef..
kuzucuklarımın hepsi iyi okuduğum kadarıyla.. uykusuzlukları dışında
benimki de bir kaç gecedir benimle uyumak istiyo 3.diş geliyor herhalde.. altta bi tane kabarmış..
onu dışında keyfi yerinde çok şükür.. ama ben peşinde yoruldum çünkü artık ciddi anlamda hiç oturmuyo.. yürüteci de istemiyo.. sağ elini uzatıyo yürütün beni diye iki elini tutunca da olmuyo.. oyun oynarken bile oturmuyo.. eğer bişeye ulaşmak istiyosa kimse de yardım etmiyosa hızlı hızlı sürünerek gidiyo
ay bi de Cuma günü 10 aylık olduk.. evde tartım var doktorla da aynı çıkıyor diye doktor tart ara beni yoksa getirmene gerek yok dedi.. çok şükür sorun yok gitmedik.. 200 gr almış bu ay 12100 gr olmuşgeçen hafta sağlık ocağında da 77 cm ölçmüşlerdi
bizde böyle işte
nrb kızlar acaip yoğun bir gün geçirdim bugün yoruldum ya akşamdanda uykusuzum zaten
herkes iyidir inş.
kızlar doktordan oğlumun sonuçlarını aldım temiz çıktı
ama ağlıyo uyumuyo gece dedim fitil verebilrsin dedi birde atarax şurup yazdı çok ağlayıp huysuzlandığı zaman verebilirsin dedi almadım daha ama alyımmı sizce
Kız Özlem hepimize heyecan bastırdın he deli miyiz neyiz
ay ben de arkadaşlarımı özledim görüşemiyorum kıskandım sizi Sibel kııız..
Ay benim de canım arkadaşım kankama tüp bebek transfer yapıldı geçen hafta.. kendiliğinden olmadı bi de üstüne testlerde de ikisinin de talesemi(akdeniz anemisi) taşıyıcısı oldukları ortaya çıkınca tüp yapıldı.. yarın sonucu öğrenecekler çok heyecanlıyız.. Allahım dualarımızı kabul et.. Özlem kız hamilelerin duası kabul olur sen bi dua et arkadaşıma...
Al da evde bulunsun canım çok ağlarsa verirsinde yalnız ağır bir ilaç biliyorsundur belki. Gündüz verilince sersem yapıyor bebişleri .Bitkisel olanları vardı bir ara burda söylenmişti ama ismi aklıma gelmedinrb kızlar acaip yoğun bir gün geçirdim bugün yoruldum ya akşamdanda uykusuzum zaten
herkes iyidir inş.
kızlar doktordan oğlumun sonuçlarını aldım temiz çıktı
ama ağlıyo uyumuyo gece dedim fitil verebilrsin dedi birde atarax şurup yazdı çok ağlayıp huysuzlandığı zaman verebilirsin dedi almadım daha ama alyımmı sizce
İnş. gönüllerine göre olur canım .Allah kimseye evlat arattırmasın hiç kimseyede evladının acısını göstermesinKız Özlem hepimize heyecan bastırdın he deli miyiz neyiz
Ay benim de canım arkadaşım kankama tüp bebek transfer yapıldı geçen hafta.. kendiliğinden olmadı bi de üstüne testlerde de ikisinin de talesemi(akdeniz anemisi) taşıyıcısı oldukları ortaya çıkınca tüp yapıldı.. yarın sonucu öğrenecekler çok heyecanlıyız.. Allahım dualarımızı kabul et.. Özlem kız hamilelerin duası kabul olur sen bi dua et arkadaşıma...
özelme bende heyecanlanıyorum kendim aklıma geliyo Allah ım bir avazda kurtarsın inş.Kız Özlem hepimize heyecan bastırdın he deli miyiz neyiz
sağol cnm bu konuda tecrubesizim :)geçmiş olsun esmacım al bence canım çok huysuzlaşırsa verirsin elinin altında bulunsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?