zamanını bekliyo annesi.orda günü biticekki gelcek..Ay dün akşam bi saat kadar düzenli şiddetli sancılarım oldu hatta hazırlanmaya başlamıştık yavaş yavsş ama sonra kesildi bıçak gibiyalancı pis kaka sancıymış meğersem ki o kadar da heveslenmiştim
Şimdi turp gibiyim maşallah o kadar ki belim bile ağrımıyo
Kız Özlem hepimize heyecan bastırdın he deli miyiz neyiz
ay ben de arkadaşlarımı özledim görüşemiyorum kıskandım sizi Sibel kııız..
Ay benim de canım arkadaşım kankama tüp bebek transfer yapıldı geçen hafta.. kendiliğinden olmadı bi de üstüne testlerde de ikisinin de talesemi(akdeniz anemisi) taşıyıcısı oldukları ortaya çıkınca tüp yapıldı.. yarın sonucu öğrenecekler çok heyecanlıyız.. Allahım dualarımızı kabul et.. Özlem kız hamilelerin duası kabul olur sen bi dua et arkadaşıma...
nrb kızlar acaip yoğun bir gün geçirdim bugün yoruldum ya akşamdanda uykusuzum zaten
herkes iyidir inş.
kızlar doktordan oğlumun sonuçlarını aldım temiz çıktı
ama ağlıyo uyumuyo gece dedim fitil verebilrsin dedi birde atarax şurup yazdı çok ağlayıp huysuzlandığı zaman verebilirsin dedi almadım daha ama alyımmı sizce
maşallah berkine serapcım 10.ayınızda kutlu olsun
allah isteyen herkesi evlat sabibi yapsın bu duyguyu isteyen herkese tattırsın arkadaşınında hakkında hayırlısını versin canım inş.dualarımız kabul olur.....
hımm ölemi zaten gece verirsin dedi doktor ben kararsız kaldım bitkiseli neymiş acaba?Al da evde bulunsun canım çok ağlarsa verirsinde yalnız ağır bir ilaç biliyorsundur belki. Gündüz verilince sersem yapıyor bebişleri .Bitkisel olanları vardı bir ara burda söylenmişti ama ismi aklıma gelmedi
Emirinde sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim .Aman iyi olsunlarda varsın ağlasın dursunlar .Bizde bu aralar öyleyiz 6.ve 7. dişi aynı anda patladı gene
nrb kızlar acaip yoğun bir gün geçirdim bugün yoruldum ya akşamdanda uykusuzum zaten
herkes iyidir inş.
kızlar doktordan oğlumun sonuçlarını aldım temiz çıktı
ama ağlıyo uyumuyo gece dedim fitil verebilrsin dedi birde atarax şurup yazdı çok ağlayıp huysuzlandığı zaman verebilirsin dedi almadım daha ama alyımmı sizce
sibelcim koptum aval aval baknıyom deyince yanlızzamanını bekliyo annesi.orda günü biticekki gelcek..
oyy gelirse hemen resmini ekle ha merak ediyom valla cimcimeyi..
kıss benm öyle pis kaka sancım hiç olmadı..sancı geliyodu gidiyodum hemen doğuma..erkekde gelmiyo sanırım o sancılar..bende korka korka gidiyodum ya doğum sancısı değilse rezil olurum diye..neyseki hemen doğuma giriyodum..kıs ben bide çok sakin oluyorum ha doğuma girerken acayip bişey dr bana dedi ne kadar sakinsin..bi haller oluyo bana aval aval bakıyom
serap iyi oldu valla banada iyi geldi ...
inş olur bu kez bebişleri Allah ım hayırlısını versin...
sağol canımhadi gözünüz aydın temizmiş sonuçlar..
valla canım eğer doktor verebilirsin dediyse gerekli görmüştür yoksa durduk yere ilaç ver demez herhalde. Emir de dinlenir biraz sen de..
aa uyanıka bak sen gerizekalıı kızkızlar sabah acayip canım sıkıldı arkidişler geldide unuttum gitti..
şimdi bizim binada bi komşu var kızıyla utku aynı sınıfta..kendininde buraktan biraz büyük oğlu var ve şu anda 3.ye hamile..neyse ilk sıralar ikimizde gidip getiriyoruz ikimizinde bebişi var sonuçta.bana dedki böyle olmuyo ikimizde geliyoz sonuçta bir hafta sen al bir hafta ben.tmm dedim kafama yattı..sonra ben aldım ilk hafta hiç aksatmadan..sıra kendine geldi..1gün aldı 3gün almadı çocukları.beni arıyo sen al diye dr dayım falan dedi..neyse insanlık hali dedim aldım.sıra bana gelince ben muntazam bi şekilde alıyorum..kendine gelince ya alıyo ya almıyo..neyse bu hafta sıra kendindeydi..normalde 11,15 de alıyoz..ayy bekle bekle çocuk gelmedi.bende şimdi gelir şimdi gelir diye bekliyom..bi baktım okuldan aradılar...çocuğunuzu niye almadınız diye..tepem attı ya çok feci sinirlendim..hemen indim kadına kavga edicektim..insan almıyosanda bi haber verir.2kat çıkmak yada tlf etmek bu kadar zormu ya...evde yok baktım..hemen aldım geldm çocuğumu..napıym şimdi bana akıl verin..kavgamı ediym yoksa sakince konuşuymmu..sorumluluğu bi türlü alamıyo...dicemki yok anacım ben oğlumu alırım sen sağ ben selamet...herkes çocuğunu alsın..sonuçta zaten kendine sıra gelince almıyo...ne anladım ben bu işten...
sibelcim koptum aval aval baknıyom deyince yanlız
kız benimde sancı girdi sabahtan öğlenden sonra doğurdum senin gibi acaba bu sancılar yalancımı dedim ama doğururken buldum kendimi ama aval aval bakamadım avaz avaz bağırdım :)
sağol canım
kızlar biz oğlumda 2 haftadır yer yatağında yatıyoduk çok sık uyanıyodu ama ben hemen yatırıp emziğini veriyorum akşam beğişine yaıtrdım sık uyandı ama uyumadı acaba benim yanımdamı uyumak istedi die düşündüm ama yanıma alıncada uyumadı yaramaz biraz alıştı ama bunu bi şekilde unutturmam gerek vala :26:
valla kız aval aval bakıyodum..yok canım doğumda bende iyi bağırıyorum övünmek gibi olmasın
hatta önce sakinliğime şaşıran dr doğum başlayınca yırtınıyorum ya ben diyoki hemşirelere nazar ettiniz ya kızlar diyo baya zor oluyo diyo
ay sibel
ama napalım bağırmayınca çıkmıyo demi kzı
kızlar sabah acayip canım sıkıldı arkidişler geldide unuttum gitti..
şimdi bizim binada bi komşu var kızıyla utku aynı sınıfta..kendininde buraktan biraz büyük oğlu var ve şu anda 3.ye hamile..neyse ilk sıralar ikimizde gidip getiriyoruz ikimizinde bebişi var sonuçta.bana dedki böyle olmuyo ikimizde geliyoz sonuçta bir hafta sen al bir hafta ben.tmm dedim kafama yattı..sonra ben aldım ilk hafta hiç aksatmadan..sıra kendine geldi..1gün aldı 3gün almadı çocukları.beni arıyo sen al diye dr dayım falan dedi..neyse insanlık hali dedim aldım.sıra bana gelince ben muntazam bi şekilde alıyorum..kendine gelince ya alıyo ya almıyo..neyse bu hafta sıra kendindeydi..normalde 11,15 de alıyoz..ayy bekle bekle çocuk gelmedi.bende şimdi gelir şimdi gelir diye bekliyom..bi baktım okuldan aradılar...çocuğunuzu niye almadınız diye..tepem attı ya çok feci sinirlendim..hemen indim kadına kavga edicektim..insan almıyosanda bi haber verir.2kat çıkmak yada tlf etmek bu kadar zormu ya...evde yok baktım..hemen aldım geldm çocuğumu..napıym şimdi bana akıl verin..kavgamı ediym yoksa sakince konuşuymmu..sorumluluğu bi türlü alamıyo...dicemki yok anacım ben oğlumu alırım sen sağ ben selamet...herkes çocuğunu alsın..sonuçta zaten kendine sıra gelince almıyo...ne anladım ben bu işten...
kızlar Doruk için şu çadırı aldım şimdi. bugünlerde hep bir yerlere girip oynamayı seviyor.
Oyun adr 0 212 644 46 00 , ntex Oyun adr , ntex Oyun adr , OYUN ADIRLARI
hiç deme valla
bağırmazsanda tadı olmuyo
komşu geldi benmle doğuma diyo kız ne ağırdın öyle şakayla yani...
dedm sus biliyom iyi bağırrım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?