2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

zamanını bekliyo annesi.orda günü biticekki gelcek..
oyy gelirse hemen resmini ekle ha merak ediyom valla cimcimeyi..
kıss benm öyle pis kaka sancım hiç olmadı..sancı geliyodu gidiyodum hemen doğuma..erkekde gelmiyo sanırım o sancılar..bende korka korka gidiyodum ya doğum sancısı değilse rezil olurum diye..neyseki hemen doğuma giriyodum..kıs ben bide çok sakin oluyorum ha doğuma girerken acayip bişey dr bana dedi ne kadar sakinsin..bi haller oluyo bana aval aval bakıyom

serap iyi oldu valla banada iyi geldi ...
inş olur bu kez bebişleri Allah ım hayırlısını versin...

hadi gözünüz aydın temizmiş sonuçlar..
valla canım eğer doktor verebilirsin dediyse gerekli görmüştür yoksa durduk yere ilaç ver demez herhalde. Emir de dinlenir biraz sen de..

maşallah berkine serapcım 10.ayınızda kutlu olsun

sağol teyzesi

allah isteyen herkesi evlat sabibi yapsın bu duyguyu isteyen herkese tattırsın arkadaşınında hakkında hayırlısını versin canım inş.dualarımız kabul olur.....

aaaamiiiiiiiiinnnnn canım

hımm ölemi zaten gece verirsin dedi doktor ben kararsız kaldım bitkiseli neymiş acaba?

tahlillerinz temiz çıkmış canım çok sevndim..
huysuzluk genelinde var sanırım bu sıralar bebişlerin..
bizimkide öyle uyanınca biraz dinleniyom..

kızlar sabah acayip canım sıkıldı arkidişler geldide unuttum gitti..
şimdi bizim binada bi komşu var kızıyla utku aynı sınıfta..kendininde buraktan biraz büyük oğlu var ve şu anda 3.ye hamile..neyse ilk sıralar ikimizde gidip getiriyoruz ikimizinde bebişi var sonuçta.bana dedki böyle olmuyo ikimizde geliyoz sonuçta bir hafta sen al bir hafta ben.tmm dedim kafama yattı..sonra ben aldım ilk hafta hiç aksatmadan..sıra kendine geldi..1gün aldı 3gün almadı çocukları.beni arıyo sen al diye dr dayım falan dedi..neyse insanlık hali dedim aldım.sıra bana gelince ben muntazam bi şekilde alıyorum..kendine gelince ya alıyo ya almıyo..neyse bu hafta sıra kendindeydi..normalde 11,15 de alıyoz..ayy bekle bekle çocuk gelmedi.bende şimdi gelir şimdi gelir diye bekliyom..bi baktım okuldan aradılar...çocuğunuzu niye almadınız diye..tepem attı ya çok feci sinirlendim..hemen indim kadına kavga edicektim..insan almıyosanda bi haber verir.2kat çıkmak yada tlf etmek bu kadar zormu ya...evde yok baktım..hemen aldım geldm çocuğumu..napıym şimdi bana akıl verin..kavgamı ediym yoksa sakince konuşuymmu..sorumluluğu bi türlü alamıyo...dicemki yok anacım ben oğlumu alırım sen sağ ben selamet...herkes çocuğunu alsın..sonuçta zaten kendine sıra gelince almıyo...ne anladım ben bu işten...

Son düzenleme:
sibelcim koptum aval aval baknıyom deyince yanlız
kız benimde sancı girdi sabahtan öğlenden sonra doğurdum senin gibi acaba bu sancılar yalancımı dedim ama doğururken buldum kendimi ama aval aval bakamadım avaz avaz bağırdım :)

hadi gözünüz aydın temizmiş sonuçlar..
valla canım eğer doktor verebilirsin dediyse gerekli görmüştür yoksa durduk yere ilaç ver demez herhalde. Emir de dinlenir biraz sen de..
sağol canım

kızlar biz oğlumda 2 haftadır yer yatağında yatıyoduk çok sık uyanıyodu ama ben hemen yatırıp emziğini veriyorum akşam beğişine yaıtrdım sık uyandı ama uyumadı acaba benim yanımdamı uyumak istedi die düşündüm ama yanıma alıncada uyumadı yaramaz biraz alıştı ama bunu bi şekilde unutturmam gerek vala :26:

aa uyanıka bak sen gerizekalıı kız
haddini bildir herkes kendi çocuğunu kendi alsın aa karşısında enayi durmuyo öğret ona cnm

valla kız aval aval bakıyodum..yok canım doğumda bende iyi bağırıyorum övünmek gibi olmasın
hatta önce sakinliğime şaşıran dr doğum başlayınca yırtınıyorum ya ben diyoki hemşirelere nazar ettiniz ya kızlar diyo baya zor oluyo diyo

ay sibel
ama napalım bağırmayınca çıkmıyo demi kzı

Sibel bacım kavga etmene değmez bence .Birde hamile diyorsun bebişe filan bişey olur mazallah sinirlenir üzülür falan .Malum onun hormonlar bu aralar havalardadır
Sen yinede sakince söyle herkes kendi çocuğunu alsın diye .Sıra kendisine gelince sorumsuzluk yapıyorsa açıkca söyle .Almıyorsun çocuğu bekletiyorsun falan diye .Baya düşüncesiz bir kadınmış anlaşılan boşuna canını sıkmaya değmez

bilmiyorum tuğbacım ya..
çok fevri değilimde aslında..
haksızlığa gelemem..dediğin gibi hamile kadın bişey olur..
bana deseki sen al ben yokum bugün evde baştacı...
ya hergün ben yine alırım sorun değil...ben burağı komşuya bırakıyorum gidiyorum rahatca..
ama böyle enayi yerinde koyuyo beni..ses etmeyincede..

valla bende senin gibiyim canım üst kat komşumun oğluyla benim çocuklar aynı okuldalar,komşum eylülde doğum yaptı şimdiye kadar zeynebi komşuma bırakıp çocukları okuldan almaya ben gidiyordum ama bir haftadır falan komşumun eşi gidiyor (kendi dükkanları vardı kapattılar) bizde hiç problem olmadı işim çıksa tel.açardım ben alamıycam saadet sen alırmısın diye birbirimizi böyle idare ettik ediyoruz da hala komşuyuz sonuçta,senin komşun yanlış yapmış madem alamıycak telefon açıp haber vermesi gerekirdi,bencede konuş canım utku böyle ortada kalacaksa, sen git al utkuyu okuldan ......

utku nun doğumunda da kayınvalidemle peder de vardı..
bekleme odası doğumun hemen yanında..ben bi bağırıyorum görceksiniz...
adamda ordaymış...ayy sonradan duydum orda oldğunu yere köre battım..
herkste bana diyo ne utanıcan kendi senin dibinde ne bekliyo çıksın dışarda beklesin..
oda doğru valla..

selma konuşucam o kesinde...
nasıl bi tepki vericem onu bilmiyorum..

Son düzenleme:
Sibelcim ben olsam niye almadın diye sorarım ama kavga için değil sakince
bundan sonra ben alırım benim de içim rahat olsun derim
yaptığı kabul edilebilir bişey de değil sonuçta yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…