heeey sen mersinli misin??
selma konuşucam o kesinde...
nasıl bi tepki vericem onu bilmiyorum..
çatır çatır doğurduk valla nerdeyse bir sene geçti bile
Aman ya yine akşam oldu yemek saati geldi .Yarın görüşmek üzere kızlar iyi akşamlar :79:
kızlar Doruk için şu çadırı aldım şimdi. bugünlerde hep bir yerlere girip oynamayı seviyor.
Oyun adr 0 212 644 46 00 , ntex Oyun adr , ntex Oyun adr , OYUN ADIRLARI
selma konuşucam o kesinde...
nasıl bi tepki vericem onu bilmiyorum..
Canım bence de sakince konus.Ama imalı bir lafta sok.Sinirlenmeden.Nasıl olsa senin sürekli işin çıkıyor ben kendim alırım bundan sonra filan gibi
iyi akşamlar kızlar nasılsınız??
iyi akşamlar seçilcim biz iyiyiz canım sen nasılsın ömür nasıl....
öyle yapayım evet...
sen mersin merkezdemsin...
bu yaz mersin e gelcez inş.
arkadaşın yanına annmlerle falan..
görüşürüz belki...
iyiyiz şeker sen nasılsın..ömür nasıl iyimi..sibel yılmaz erdoğan ın sözünü çok beğendi:81:iyi akşamlar kızlar nasılsınız??
Evet canım merkezdeyiz.Mersine geldiğinizde muhakkak görüşelim o zaman.
Çok mutlu olurum
sağol selmacım iyilik sağlık. ömür uyuyor bende az sonra yemek yapmaya geçeceğim sizlere bi bakayım dedim..
selmacım aklımdayken ister fece den ister buradan adres bilgilerini gönderir misin canım?
iyiyiz şeker sen nasılsın..ömür nasıl iyimi..sibel yılmaz erdoğan ın sözünü çok beğendi:81:
iyilik canım sağol..
valla adam iyi söylemiş ama dimi.
arkadaşlar merhaba nasılsınız klavye bozuktu yazamaıyodum okuyup çıkıyodum...
arası götürdük ama soğuk algınlığı geçmemiş antibiyotiğe başladık çok şükür keyfi ii aama huzursuzdeğil burnu yıkalı nasıl bişi anlamadım haliyle ameliyat yine kaldı haftaya kadar antibiyotik kullanacaz bende gidiyom hala doktora gün aşırı pansumana onun dışında şükür iyiz...oğlum kararalı yaşını kutluycak öle ameliyat olacak şaka maka oğlumun doğum günü geldi teyzoşları 11 gün kaldı ne çabuk geçti geçen sene bu zamanlar hastanede yatıyodum...
geçmiş olsun fatoş inş.antibiyotiği iyi gelir düzelir paşam,seninde iyi olmana çok sevindim canım....arkadaşlar merhaba nasılsınız klavye bozuktu yazamaıyodum okuyup çıkıyodum...
arası götürdük ama soğuk algınlığı geçmemiş antibiyotiğe başladık çok şükür keyfi ii aama huzursuzdeğil burnu yıkalı nasıl bişi anlamadım haliyle ameliyat yine kaldı haftaya kadar antibiyotik kullanacaz bende gidiyom hala doktora gün aşırı pansumana onun dışında şükür iyiz...oğlum kararalı yaşını kutluycak öle ameliyat olacak şaka maka oğlumun doğum günü geldi teyzoşları 11 gün kaldı ne çabuk geçti geçen sene bu zamanlar hastanede yatıyodum...
iyi teyzesi sağol hafif bir öksürüğü kaldı sadeceselma bnasılsın zeynep iyleştimi canım nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?