2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bence de sakince konus.Ama imalı bir lafta sok.Sinirlenmeden.Nasıl olsa senin sürekli işin çıkıyor ben kendim alırım bundan sonra filan gibi

öyle yapayım evet...
sen mersin merkezdemsin...
bu yaz mersin e gelcez inş.
arkadaşın yanına annmlerle falan..
görüşürüz belki...

sağol selmacım iyilik sağlık. ömür uyuyor bende az sonra yemek yapmaya geçeceğim sizlere bi bakayım dedim..

selmacım aklımdayken ister fece den ister buradan adres bilgilerini gönderir misin canım?

burdan mesaj attım canım şimdiden teşekkür ederiz
sanada kolay gelsin canım.....

arkadaşlar merhaba nasılsınız klavye bozuktu yazamaıyodum okuyup çıkıyodum...
arası götürdük ama soğuk algınlığı geçmemiş antibiyotiğe başladık çok şükür keyfi ii aama huzursuzdeğil burnu yıkalı nasıl bişi anlamadım haliyle ameliyat yine kaldı haftaya kadar antibiyotik kullanacaz bende gidiyom hala doktora gün aşırı pansumana onun dışında şükür iyiz...oğlum kararalı yaşını kutluycak öle ameliyat olacak şaka maka oğlumun doğum günü geldi teyzoşları 11 gün kaldı ne çabuk geçti geçen sene bu zamanlar hastanede yatıyodum...

slm canım..düzelmedimi hala..
hay allah ya..antibiyotik bitince düzelir belki...
senin iyi olmanada sevindim...
he valla doğumgünleri geldi ya...

geçmiş olsun fatoş inş.antibiyotiği iyi gelir düzelir paşam,seninde iyi olmana çok sevindim canım....
selma bnasılsın zeynep iyleştimi canım nasıl oldu
iyi teyzesi sağol hafif bir öksürüğü kaldı sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…