2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sibel sorma teyzesi tam ameliyat kararı alındı soğuk algınluığı işte hayırlısı ya yeniyılda bu sefer evimizde olalım bari napalım

selmacım oda geçer sevindim canım saol inşallah geçer...

İnsallah antibiyotikle hemen toparlanır Arascım.Bosver ameliyatta doğum gününden sonra olsun.
Herseyin hayırlısı.

öle canım herşeyin hayırlııs bende öle istiyodum aslında geçen sene yılbaşı günü doğum yaptım ben hastanedeydim oğlumda kuvezde 1 senedir kızlar biliyo hastaneden çıkamadık 1 laf varya galiba doğru yeni yıla nasıl girersen öle geçer diye sene bu sene evde olmak istiyorum oğlumun doğum günüde var o gün ölei şte

İnsallah evde hem yılbasınız hemde doğum gününüz çok mutlu gecer.
Ve bununla beraber tüm sene bir daha hastane kapısından girmezsiniz insallah.

İnş.Aras'ın doğum gününüde yeni yılıda evinizde kutlamak nasip olur canım .....

Günaydınlar

Akşam baktım 3. dişimiz de görünmüş.. ondan 2 gecedir mızıklanıyormuş tahmin ettiğim gibi.. Gece 1 kere kalktı sabah ben aldım emzirdim hala uyuyordu.. Ağrısı varmış meğer tospişimin..
Geç başladı diş çıkarmaya ama her hafta 1 taneyle devam ediyor hızlıca tamamlıcaz herhalde..

günaydın kızlar....

günaydın kızlar.

günaydınlar güzel bir gün olsun inş.

serapçım tospişe maşallah dişleri gelmiş inci gibi olsun inş.

serapcım maşallah hızlı geliyo desene.yaw bi tanede bizde olsa ...
defneyide doktora götürdüm bogazları kötü olmuş.bizde iyk antibiyotigimizi aldık.ay çok zor içiyo ama şükür içti.hiç yememesi bogazlardan dedi.neyse ısrar etme sadece emsede olur dedi.neyse iyileşsinde..ama ateş falan yok sadece öksürük var.burnunu akmasıda geçti.üç beş güne kadar toparlar.zeynepte düzelmiş.defneyede bi 10 gün sonra getir bakalım dedi.o arada zaten 11 aylık oluyo.onuda çıkarmış oluruz aradan.bu doktora sondam balık yağını verebilirsin dedi.bizde başlayacagız sanırım.şu hastalık geçsin alacagım.herşeyi veriyorum bide bunu vereyim bakalım.keyfi yerinde..
sizler nasılsınızz.

ha bu arada diyete başladım.öyle sıkı bişey deil ama en azından tatlıyı kestim.bu sefer çok kararlıyım.pazar günü başladım işte iki gündür düzenliyim.allahım inşallah tek tek gider kilolarımm..
şu kilo tıckeri nasıl yahpılıyo hülya.bende yapayım belki iyi gaza getiri beniii..

Sağol Esmacım Emirin uykusu nasıl var mı düzelme?

Sağol ayşegülcüm arka arkaya geliyor valla.. Boşver zaten Defne iyileşsin öyle çıkarsın dişlerini.. ikisi birden çok zor.. geçen haftasonu mahvoldu tospişim hem grip hem dişle..
Hadi kolay gele rejimin hayırlı olsun.. Ama çok ta kesmemeye dikkat et bak Defne bişey yemiyo sadece emiyor sütünü azaltma..

günaydın ben geldim sabaqh kızımın tiyatro gösterisi vardı onu izleyip geldim geç kaldım veeee ayşeye cmt ulrtason yaptırdık malesef ondada taş çıktı her hafta kan idrar tahilinine devam

yok kız bi hafta sonraçıksın işte
tabi öyle sıkı degil zaten diyet.aslında diyette degil.tatlıyı kestim ama.yemeye devam.ama çok degil.ne bileyim işte.azalttım..zaten beni emdigi için hiç yemege yanaşmıyorya

günaydın ben geldim sabaqh kızımın tiyatro gösterisi vardı onu izleyip geldim geç kaldım veeee ayşeye cmt ulrtason yaptırdık malesef ondada taş çıktı her hafta kan idrar tahilinine devam

aaa çok çok geçmiş olsun.hay allah genetik demekki.allah dermensız dert vermesin didemcim.üzülme inşallah oda kolaylıkla atlatın taşları..

didem mesaj kutuna bak bacım.görmedin sanırım...kız kaç aydır gfacede beni kabul et diye bekliyom.yoksam beni begenmiyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…