ömür uyuyorken ben bi pilav yapayım kızlar hadi hoşçakalın..
arkadaşlar merhaba nasılsınız klavye bozuktu yazamaıyodum okuyup çıkıyodum...
arası götürdük ama soğuk algınlığı geçmemiş antibiyotiğe başladık çok şükür keyfi ii aama huzursuzdeğil burnu yıkalı nasıl bişi anlamadım haliyle ameliyat yine kaldı haftaya kadar antibiyotik kullanacaz bende gidiyom hala doktora gün aşırı pansumana onun dışında şükür iyiz...oğlum kararalı yaşını kutluycak öle ameliyat olacak şaka maka oğlumun doğum günü geldi teyzoşları 11 gün kaldı ne çabuk geçti geçen sene bu zamanlar hastanede yatıyodum...
öle canım herşeyin hayırlııs bende öle istiyodum aslında geçen sene yılbaşı günü doğum yaptım ben hastanedeydim oğlumda kuvezde 1 senedir kızlar biliyo hastaneden çıkamadık 1 laf varya galiba doğru yeni yıla nasıl girersen öle geçer diye sene bu sene evde olmak istiyorum oğlumun doğum günüde var o gün ölei şte
günaydın kızlar....
günaydın kızlar.
günaydınlar güzel bir gün olsun inş.Günaydınlar
Akşam baktım 3. dişimiz de görünmüş.. ondan 2 gecedir mızıklanıyormuş tahmin ettiğim gibi.. Gece 1 kere kalktı sabah ben aldım emzirdim hala uyuyordu.. Ağrısı varmış meğer tospişimin..
Geç başladı diş çıkarmaya ama her hafta 1 taneyle devam ediyor hızlıca tamamlıcaz herhalde..
Sağol EsmacımEmirin uykusu nasıl var mı düzelme?
Sağol ayşegülcüm arka arkaya geliyor valla.. Boşver zaten Defne iyileşsin öyle çıkarsın dişlerini.. ikisi birden çok zor.. geçen haftasonu mahvoldu tospişim hem grip hem dişle..
Hadi kolay gele rejimin hayırlı olsun.. Ama çok ta kesmemeye dikkat et bak Defne bişey yemiyo sadece emiyor sütünü azaltma..
günaydın ben geldim sabaqh kızımın tiyatro gösterisi vardı onu izleyip geldim geç kaldım veeee ayşeye cmt ulrtason yaptırdık malesef ondada taş çıktı her hafta kan idrar tahilinine devam
günaydın ben geldim sabaqh kızımın tiyatro gösterisi vardı onu izleyip geldim geç kaldım veeee ayşeye cmt ulrtason yaptırdık malesef ondada taş çıktı her hafta kan idrar tahilinine devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?