günaydın kızlar....
günaydın...günaydın kızlar.
berkinin incileri hayırlı olsun serapcım ....Günaydınlar
Akşam baktım 3. dişimiz de görünmüş.. ondan 2 gecedir mızıklanıyormuş tahmin ettiğim gibi.. Gece 1 kere kalktı sabah ben aldım emzirdim hala uyuyordu.. Ağrısı varmış meğer tospişimin..
Geç başladı diş çıkarmaya ama her hafta 1 taneyle devam ediyor hızlıca tamamlıcaz herhalde..
günaydın esmacım...günaydınlar güzel bir gün olsun inş.
serapçım tospişe maşallah dişleri gelmiş inci gibi olsun inş.
günaydın ayşegül geçmiş olsun zeynepte yeni düzeldi canım sadece emmek istiyordu doktorda bana aynısını söyledi zorlama emsin dedi daha yeni başladı yemek yemeye ini.defnecikte çabuk toparlar canım...serapcım maşallah hızlı geliyo desene.yaw bi tanede bizde olsa ...
defneyide doktora götürdüm bogazları kötü olmuş.bizde iyk antibiyotigimizi aldık.ay çok zor içiyo ama şükür içti.hiç yememesi bogazlardan dedi.neyse ısrar etme sadece emsede olur dedi.neyse iyileşsinde..ama ateş falan yok sadece öksürük var.burnunu akmasıda geçti.üç beş güne kadar toparlar.zeynepte düzelmiş.defneyede bi 10 gün sonra getir bakalım dedi.o arada zaten 11 aylık oluyo.onuda çıkarmış oluruz aradan.bu doktora sondam balık yağını verebilirsin dedi.bizde başlayacagız sanırım.şu hastalık geçsin alacagım.herşeyi veriyorum bide bunu vereyim bakalım.keyfi yerinde..
sizler nasılsınızz.
geçmiş olsun didemcim allah dermansız dertler vermesin, ayşecik kolaylıkla atlatır inş.canım.....günaydın ben geldim sabaqh kızımın tiyatro gösterisi vardı onu izleyip geldim geç kaldım veeee ayşeye cmt ulrtason yaptırdık malesef ondada taş çıktı her hafta kan idrar tahilinine devam
didem mesaj kutuna bak bacım.görmedin sanırım...kız kaç aydır gfacede beni kabul et diye bekliyom.yoksam beni begenmiyormusun
günaydın...
berkinin incileri hayırlı olsun serapcım ....
günaydın esmacım...
günaydın ayşegül geçmiş olsun zeynepte yeni düzeldi canım sadece emmek istiyordu doktorda bana aynısını söyledi zorlama emsin dedi daha yeni başladı yemek yemeye ini.defnecikte çabuk toparlar canım...
geçmiş olsun didemcim allah dermansız dertler vermesin, ayşecik kolaylıkla atlatır inş.canım.....
şimdik gördüm bacım son yazdığınıda sakın yapma bak haaa küserim facede bayağıdır girmedim ondandır
günaydın kızlar....
günaydın canlarımgünaydın kızlar.
ah möaşallah paşama hayırlı olsun canım inciniz 3. incinizGünaydınlar
Akşam baktım 3. dişimiz de görünmüş.. ondan 2 gecedir mızıklanıyormuş tahmin ettiğim gibi.. Gece 1 kere kalktı sabah ben aldım emzirdim hala uyuyordu.. Ağrısı varmış meğer tospişimin..
Geç başladı diş çıkarmaya ama her hafta 1 taneyle devam ediyor hızlıca tamamlıcaz herhalde..
zeynebe sevindim inşalalh defnecikte hemencecik atlatır canım sabah bi program vardı pütürlü yiyemeyen ebbekleri anlatıyordu blendırdan geçirip verin zarar vermez bebek kendi yiyyeceği zamanı bilir dedi doktor..üzüzlme yanii banada aras hiç pütürlü yemeyecek gibi geliyodu şükür yiyo artık arpa şehriyesi ile başlamıştı canım defnecikte zamanı gelince yer annesi.iştahsızlıkta tamamamen bizim zorlamamaızdan kaynaklanıyomuş çatlak vermesek hiç yemez bu veletler....serapcım maşallah hızlı geliyo desene.yaw bi tanede bizde olsa ...
defneyide doktora götürdüm bogazları kötü olmuş.bizde iyk antibiyotigimizi aldık.ay çok zor içiyo ama şükür içti.hiç yememesi bogazlardan dedi.neyse ısrar etme sadece emsede olur dedi.neyse iyileşsinde..ama ateş falan yok sadece öksürük var.burnunu akmasıda geçti.üç beş güne kadar toparlar.zeynepte düzelmiş.defneyede bi 10 gün sonra getir bakalım dedi.o arada zaten 11 aylık oluyo.onuda çıkarmış oluruz aradan.bu doktora sondam balık yağını verebilirsin dedi.bizde başlayacagız sanırım.şu hastalık geçsin alacagım.herşeyi veriyorum bide bunu vereyim bakalım.keyfi yerinde..
sizler nasılsınızz.
canım valla aklımdaydın 2 gündür görmedim seni malum hafta s,onu unutmuşum geçmiş olsun canım ya allahım korusun meleklerimizi didem sen ve ben hastanelerden çıkamıyozgünaydın ben geldim sabaqh kızımın tiyatro gösterisi vardı onu izleyip geldim geç kaldım veeee ayşeye cmt ulrtason yaptırdık malesef ondada taş çıktı her hafta kan idrar tahilinine devam
günaydın kızlar
3 gecedir uyumuyoo uyyofda jkucakta olcak gözler kapalı sürekli mırıldanıyo nasıl bişi anlamadım denemediğim kalmadı...dişimi çıkacak acaba 5.incisi..yoksa hasta ondan mı sankim bi yeri ağırıyo amaa anlamamak ne kötü diyom kendi kendime acaba böbreğimi sancıyo ah allahım şu bebişlerimiz bi dillensede en azından anne şuaram ağırıyo deseler...
arasta bayağı bayağı yürüyo ama tam değil yani 10 adım filan atıyo ya düşüyo yada tuttuluyo ama gün geçtikçe cesaretleniyo fark ediyorum...ee yürüsün amam dimi sıpa yaşı geldi...
merhabalar....
arayı çok açtım yine
herkes iyidir inş...öyle ümid ediyorum..
Özlem doğurdumu yaa merak ediyorum...Arasın son durumu nedir bide o hep aklımda
ecoş hasta malesef
burnu akıyo öksürüyo,yara oldu burnu silmekten...üüfff
canım nasılsın geçmiş olsun ah kış geldi bütün bebeişler hasta...
arasın son durumu teyze3si ameliyat olacak ama soğuk algınlığı olduğu için yapmıyolar...iki haftadır ilaç kullanıyoz geçmeden edemzlermiş kesin olacak ama önce iyleşmesi lazım öle canım özlmde doğurmadı canım daha
Ay nerdesiniz ya Toprak'ın dişi çıkıyo hu huuuuuu hanım duyduk duymadık demeyin
Herkese selam kızlar.Keyifler yerindemi bakalım.
Ben şimdi Duruyu uyuttum.Biraz ütü yapıcam.Hepinizi öpüyorumm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?