2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar....

günaydın kızlar.
günaydın...

berkinin incileri hayırlı olsun serapcım ....

günaydınlar güzel bir gün olsun inş.

serapçım tospişe maşallah dişleri gelmiş inci gibi olsun inş.
günaydın esmacım...

günaydın ayşegül geçmiş olsun zeynepte yeni düzeldi canım sadece emmek istiyordu doktorda bana aynısını söyledi zorlama emsin dedi daha yeni başladı yemek yemeye ini.defnecikte çabuk toparlar canım...

günaydın ben geldim sabaqh kızımın tiyatro gösterisi vardı onu izleyip geldim geç kaldım veeee ayşeye cmt ulrtason yaptırdık malesef ondada taş çıktı her hafta kan idrar tahilinine devam
geçmiş olsun didemcim allah dermansız dertler vermesin, ayşecik kolaylıkla atlatır inş.canım.....

günaydın selmacım..
öyle ısrar etmiyorum artık.biyileşsinde öyle tekrar başları,m
artık.

şimdik gördüm bacım son yazdığınıda sakın yapma bak haaa küserim facede bayağıdır girmedim ondandır

sus kız izin istemedim senden
hımm tamamo zaman en kısa sürede faceye girip beni kabul ediyon ona göre

günaydın kızlar....

günaydın kızlar.
günaydın canlarım
ah möaşallah paşama hayırlı olsun canım inciniz 3. inciniz
zeynebe sevindim inşalalh defnecikte hemencecik atlatır canım sabah bi program vardı pütürlü yiyemeyen ebbekleri anlatıyordu blendırdan geçirip verin zarar vermez bebek kendi yiyyeceği zamanı bilir dedi doktor..üzüzlme yanii banada aras hiç pütürlü yemeyecek gibi geliyodu şükür yiyo artık arpa şehriyesi ile başlamıştı canım defnecikte zamanı gelince yer annesi.iştahsızlıkta tamamamen bizim zorlamamaızdan kaynaklanıyomuş çatlak vermesek hiç yemez bu veletler....
günaydın ben geldim sabaqh kızımın tiyatro gösterisi vardı onu izleyip geldim geç kaldım veeee ayşeye cmt ulrtason yaptırdık malesef ondada taş çıktı her hafta kan idrar tahilinine devam
canım valla aklımdaydın 2 gündür görmedim seni malum hafta s,onu unutmuşum geçmiş olsun canım ya allahım korusun meleklerimizi didem sen ve ben hastanelerden çıkamıyoz
günaydın kızlar

günaydın selmacım

Son düzenleme:
3 gecedir uyumuyoo uyyofda jkucakta olcak gözler kapalı sürekli mırıldanıyo nasıl bişi anlamadım denemediğim kalmadı...dişimi çıkacak acaba 5.incisi..yoksa hasta ondan mı sankim bi yeri ağırıyo amaa anlamamak ne kötü diyom kendi kendime acaba böbreğimi sancıyo ah allahım şu bebişlerimiz bi dillensede en azından anne şuaram ağırıyo deseler...

arasta bayağı bayağı yürüyo ama tam değil yani 10 adım filan atıyo ya düşüyo yada tuttuluyo ama gün geçtikçe cesaretleniyo fark ediyorum...ee yürüsün amam dimi sıpa yaşı geldi...

fatoşcum zaten antibiyotik kullanmıyormu.belki onun ağrısı falandır.evet ya büyüdükçe bu durumlar daha kolaylaşıyor.allah yardımcın olsun.
bizim hiç dişimiz yok bide fatoş.pütürlüye hala geçemidk.ama iyileşsin denemelere devam inşalla.arpa şehriyeden sonra neler yaptın az anlat bakim.şimdi ne yer ne içer..rahat rahat yiyomu şimdi pütürlüleri..
ben geç kaldım.iyileşsin hemen denemelere başlayacagım tekrardan.

arpa şehriyeden sonra bulgur pilavı ya yemeğin suyuynda yada yoğurtl pirinç pilavı onları hiç yutamıyodu yavaş yavaş alıştı ve çok şükür yutuyo..çorbalarında ekmek yutamıyodu artık katıyorum ama etinin ekmeği...ağzına mümkün değil bişi veremeiyoduk hemen öğürüyo çıkarıyodu çok vahimdi valla artık alıyo kusmuyo kahvaltısını bulamaç halde blendırdan geçiriyodum
ben muz peynir yumurta tereyağ pekmezli yapıyom artık eziyo bide cici bebe yiyo eskiden su gibi oluyodu içiyuodu sadece...öle canım yani daha ne yesinki valla bizim gibi yiyemez bulgur pilavı yemesi hayal gibi gelirdi bana sağlık ocağında ver demiştiler bunlar deli çocuğu boğdurcaklar demiştim ayşegül öle ii anlıyorum ki aras şehriye çorbasını blendırsız ilk yediğinde akşama kadar ayaklarım yere basmamıştı ama alışır canım ya

haklısın canım ya valla sende çok koşturuyon allah yardımcımız olsun bacım ben allah acılarını göstermesin drmansız dert vermesin napçan ah annelik babalık işte zavall eşimde bu sene hastanelere gezmekten 6 ay çalıştıysa 6 ay çalışmadı allahtan kendi iş yerimiz yok sa şimdiye çoktan şutlamıştılar...

demek neva hanımın tiyatrosu vardı ah yesinle insan nasıl gururklanır ama benimde kardeşim çok başarılı idi bu konuda okul tiyatrosunda görev alırdı hep o kadar gurur duyardım ki çocuğumu düşünemedim yani...aras olsa demekki beni yere indiremiycekler...

merhabalar....
arayı çok açtım yine
herkes iyidir inş...öyle ümid ediyorum..
Özlem doğurdumu yaa merak ediyorum...Arasın son durumu nedir bide o hep aklımda
ecoş hasta malesef
burnu akıyo öksürüyo,yara oldu burnu silmekten...üüfff

canım nasılsın geçmiş olsun ah kış geldi bütün bebeişler hasta...
arasın son durumu teyze3si ameliyat olacak ama soğuk algınlığı olduğu için yapmıyolar...iki haftadır ilaç kullanıyoz geçmeden edemzlermiş kesin olacak ama önce iyleşmesi lazım öle canım özlmde doğurmadı canım daha

Son düzenleme:

saol canımm bütün hasta bebişlere geçmişler olsun
ah kuzum benim tamda zamanında hasta olmuş allah şifa versin inş

Kız Selma 3.yü doğururken bile mi hastane yollarını tuttun iki de bi
Ya farklı oluyo galiba cinsiyetten mi 1. 2. farkı mı bende bilmiyom.Bende Sibel gibi Toprakın doğduğu haftaya kadar hiç sancılanmamıştım bi sancılandım onda da doğurdum.Hastaneye güle oynaya gittim 6 cm açılmam vardı..
Ama bunda ne biliyim ben ya kasılma ve sancı sık sık oluyor ama düzenli bişe yok böle bekliyoz sap sap.Benimde kafam karışıyo anlayacağınız
Tecrübeli olmanın bi faydasını gormedik

Herkese selam kızlar.Keyifler yerindemi bakalım.
Ben şimdi Duruyu uyuttum.Biraz ütü yapıcam.Hepinizi öpüyorumm.

Ay nerdesiniz ya Toprak'ın dişi çıkıyo hu huuuuuu hanım duyduk duymadık demeyin

hadi gözünaydın hayırlı olsun toprağın incisi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…